هنر آشپزی اسلامی
دورهای جامع هنر طبخ و تغذیه بر اساس طب سنتی اسلامی
برخی از عناوین که در این دوره فرا خواهید گرفت:
جلسه اول: تغذیه و اصول اولیه آشپزی
طبقه بندی مواد غذایی بر اساس مزاج ها قوانین طلایی برای ترکیب مواد غذایی
جلسه دوم: ظروفی که غذاها را زنده میکنند:
انتخابهای خلاقانه برای پختی سالمتر
تأثیر ظروف سنتی بر انرژی و کیفیت مواد غذایی
تکنیکهای پیشرفته در حفظ خواص مواد غذایی با بهترین روشهای پخت
جلسه سوم: هنر خلق طعم:
رازهای مصلحات و چاشنیهای اصیل در طبخ اسلامی
استفاده از مصلحات برای بهبود هضم و تعادل مزاج
ایجاد طعمهای بینظیر با ترکیب چاشنیهای طبیعی
جلسه چهارم: اکسیرهای شفابخش
تهیه سسها و نوشیدنیهای درمانی ویژه
فرمولهای ویژه برای تهیه سسهای درمانی و مفید
دمنوشهای آرامبخش و شربتهای انرژیزا برای هر فصل
جلسه پنجم: سفره آرایی (چیدمان هنرمندانه)
طراحی هوشمندانه و هنرمندانه سفره بر اساس اصول سفره آرایی طب سنتی و اسلامی
اصول چیدمان و سرو غذا که آرامش و تعادل را تقویت میکند
رازهای انتخاب رنگ و ظروف برای ایجاد فضایی آرام بخش، افزایش اشتها و...
جلسه ششم: غذاهای درمانی و درمانهای طبیعی با کمک آشپزی
شناخت و تهیه غذاهای درمانی برای هر مزاج
تغذیهای که بهعنوان پیشگیری و درمان عمل میکند
جلسه هفتم: روانشناسی آشپزی: چگونه احساسات و نیتهای مثبت را در غذا جاری کنیم؟!
تأثیر عمیق روانشناسی و خلقوخو بر کیفیت و طعم غذا
دستورالعملهای معنوی برای ایجاد غذاهایی با برکت و تأثیر عمیق معنوی
جلسه هشتم: تغذیهای برای دوران و مناسبتهای خاص
برنامههای تغذیهای ویژه برای دوران بارداری، کودکی و سالمندی
غذاهای خاص رمضان، محرم و اعیاد که سلامتی را به جسم و روح شما را هدیه میدهد.
برای ثبتنام به این آیدی پیام بدهید:
@shadab110
#دوره_آشپزی
#آشپزی_ایرانی
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
هنر آشپزی اسلامی دورهای جامع هنر طبخ و تغذیه بر اساس طب سنتی اسلامی برخی از عناوین که در این دوره
⬆️
ان شاء الله در این دوره آموزشی صفر تا صد مسائل مربوط به آشپزی بر اساس طب سنتی اسلامی گفته خواهد شد👌
بنر ثبت نام و آیدی ثبت نام رو میگذاریم☺️
.
. ▬▬▬▬▬❁﷽❁▬▬▬▬▬
مجموعه تخصصی طبیبِجان برگزار میکند:
🍲دوره جامع هنر آشپزی اسلامی🍲
📋مدرس دوره:
استاد سید روحالله حسینی
🏷برخی عناوین دوره:
🍱جلسه اول: تغذیه و اصول اولیه آشپزی:
قوانین طلایی برای ترکیب مواد غذایی
🍱جلسه دوم: ظروفی که غذاها را زنده میکنند:
انتخابهای خلاقانه برای پختی سالمتر
تأثیر ظروف سنتی بر انرژی و کیفیت مواد غذایی
🍱جلسه سوم: هنر خلق طعم:
رازهای مصلحات و چاشنیهای اصیل در طبخ اسلامی
ایجاد طعمهای بینظیر با ترکیب چاشنیهای طبیعی
🍱جلسه چهارم: اکسیرهای شفابخش:
فرمولهای ویژه برای تهیه سسهای درمانی و مفید
دمنوشهای آرامبخش و شربتهای انرژیزا برای هر فصل
🍱جلسه پنجم: سفره آرایی (چیدمان هنرمندانه)
اصول چیدمان و سرو غذا که آرامش و تعادل را تقویت میکند
رازهای انتخاب رنگ و ظروف برای ایجاد فضایی آرام بخش، افزایش اشتها و...
🍱جلسه ششم: غذاهای درمانی و درمانهای طبیعی با کمک آشپزی:
شناخت و تهیه غذاهای درمانی برای هر مزاج
🍱جلسه هفتم: روانشناسی آشپزی:
چگونه احساسات و نیتهای مثبت را در غذا جاری کنیم؟!
دستورالعملهای معنوی برای ایجاد غذاهایی با برکت و تأثیر عمیق معنوی
🍱جلسه هشتم: تغذیهای برای دوران و مناسبتهای خاص:
برنامههای تغذیهای ویژه برای دوران بارداری، کودکی و سالمندی
غذاهای خاص رمضان، محرم و اعیاد که سلامتی را به جسم و روح شما را هدیه میدهد
📌شروع دوره: ۸ مهرماه
📌هزینه ثبتنام: ☜ ۲۹۰ هزار تومان
📌مسئول ثبتنام:☜ @shadab110
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
🥙✾✤════════════
طبیبِ جان
. ▬▬▬▬▬❁﷽❁▬▬▬▬▬ مجموعه تخصصی طبیبِجان برگزار میکند: 🍲دوره جامع هنر آشپزی
.
🔥به مناسبت حلول ماه ربیع الاول، صد نفر اول با ۴۰ هزار تومان تخفیف یعنی ۲۵۰ ت ، ثبت نام کنند
.
طبیبِ جان
. ▬▬▬▬▬❁﷽❁▬▬▬▬▬ مجموعه تخصصی طبیبِجان برگزار میکند: 🍲دوره جامع هنر آشپزی
.
سلام. روزتون بخیر 🌷
آیا میدونستید که هر روش پخت میتونه تأثیری متفاوت بر ترکیب ماهیتی (شیمیایی) و مزاج غذا داشته باشد؟ انتخاب صحیح روش پخت نه تنها طعم و بافت غذا را بهبود میبخشد، بلکه ارزش تغذیهای آن را به حداکثر میرساند.
در دوره "هنر آشپزی اسلامی"، به صورت تخصصی با تکنیکهای پیشرفته پخت و تأثیرات آنها بر حفظ و تغییر خواص مواد غذایی آشنا میشوید. از بخارپز کردن که به حفظ مواد مقوی و مواد معدنی کمک میکند تا آرامپز که غذا را به طور یکنواخت و بدون از دست دادن خواص مزاجی آن میپزد، هر روش پخت نیاز به یک دانش خاص دارد. حتی تفاوتهای ظریف بین سرخ کردن و برشته کردن میتواند تأثیر عمیقی بر انرژی و اثرات درمانی غذا داشته باشد. یعنی باید بدانیم چه مواد غذایی را میتوان سرخ کرد و چه مواد غذایی را نباید سرخ کرد و...
با این دانش، شما قادر خواهید بود غذایی تهیه کنید که نه تنها خوشمزه است، بلکه به حفظ تعادل مزاج و تقویت سلامت بدن کمک میکند. ان شاء الله این دوره به شما میآموزد که چگونه با انتخاب هوشمندانه روش پخت، غذایی را بپزید که مزاج بدن و قوای ذهن را به یک توازن بینظیر برساند.
در این دوره سعی شده است تمام تکنیک های روش پختِ هر نوع ماده غذایی ذکر شود و خواص و اثرات هر نوع روش پخت بیان شود.
🆔برای ثبتنام به این آیدی پیام بدهید:
@shadab110
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
. سلام. روزتون بخیر 🌷 آیا میدونستید که هر روش پخت میتونه تأثیری متفاوت بر ترکیب ماهیتی (شیمیایی)
🔺
⏫ این موارد در جلسه دوم دوره جامع آشپزی ارائه میشود
.
طبیبِ جان
. سلام. روزتون بخیر 🌷 آیا میدونستید که هر روش پخت میتونه تأثیری متفاوت بر ترکیب ماهیتی (شیمیایی)
.
#سوال: میدونید ما چند روش طبخ و آماده سازی غذا برای خوردن داریم؟!
ارسال نظرات: @Rahnama_javaher
هر کسی تعداد بیشتری روش بگه جایزه ویژه بهش میدیم😊
فرصت ارسال پاسخ تمام شد✅
.
طبیبِ جان
. #سوال: میدونید ما چند روش طبخ و آماده سازی غذا برای خوردن داریم؟! ارسال نظرات: @Rahnama_javaher
.
عزیزانی که بیشتر از ۱۵ مورد گفتند بهشون جایزه میدیم. جایزه ویژه تخفیف در ثبت نام دوره آشپزی 💯
.
طبیبِ جان
. ▬▬▬▬▬❁﷽❁▬▬▬▬▬ مجموعه تخصصی طبیبِجان برگزار میکند: 🍲دوره جامع هنر آشپزی
.
تجربه خودتون از مطالب کانال و دوره ها را با ما درمیان بگذارید 😊
ارسال نظرات: @Rahnama_javaher
.
طبیبِ جان
. ✨ به مدرسه طبی ابالحسن علیه السلام خوش آمدید ✨ اگر به دنبال یادگیری عمیق و اصولی طب سنتی و اسلامی
🔺
💥 نظر یکی از اساتید مجموعه درباره مطالب دوره سردردها که در مدرسه طبی ابالحسن علیه السلام به صورت رایگان تقدیم حضورتون کردیم.
✅سعی کردیم یک بار برای همیشه موضوعات طبی رو دسته بندی شده و جامع تقدیم مردم کنیم، کار بسیار مشکل و پیچیده ای هست. اما به لطف خداوند از پس کار برمیایم.
لینک مدرسه طبی:👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1959068553C796c804864
طبیبِ جان
🔰 هشت عادت غذایی اشتباه سر سفره های ایرانی ۱. مصرف گوجهفرنگی با کباب: کباب یک غذای کامل با طبع گرم
🍱 پنج عادت تغذیهای برتر بر اساس طب سنتی اسلامی
۱. آغاز و پایان غذا با نمک: نمک با تقویت حرارت غریزی معده، هضم را بهبود میبخشد و از تولید اخلاط ناسالم مانند بلغم جلوگیری میکند. این عادت به تنظیم الکترولیتهای بدن و تقویت معده کمک میکند.
۲. نخوردن آب بین غذا: نوشیدن آب در هنگام غذا، حرارت معده را کاهش میدهد و هضم را مختل میکند. مصرف آب نیم ساعت قبل یا یک ساعت پس از غذا، از تولید بلغم و سوءهاضمه جلوگیری میکند.
۳. جویدن کامل و آهسته غذا خوردن: جویدن کافی و آرامش در غذا خوردن باعث میشود که غذا به درستی با آنزیمهای گوارشی مخلوط شده و هضم بهتری داشته باشد، از نفخ و سوءهاضمه جلوگیری میکند.
۴. رعایت اعتدال در مصرف غذا: خوردن به میزان کافی و نه پرخوری، به بهبود عملکرد معده و جلوگیری از اختلالات گوارشی کمک میکند.
۵. انتخاب غذاهای متناسب با فصل: مصرف غذاهای معتدل در تابستان و گرم در زمستان، باعث حفظ تعادل مزاج و جلوگیری از غلبه اخلاط فاسد میشود و بدن را در تعادل مزاجی نگه میدارد.
#اصول_تغذیه
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
🔖 به نظرم پرونده رازیانه رو باید ببندیم😊 📍آیا برای کیست مفید هست یا ضرر داره؟ 📍آیا در ایام عادت ماه
.
🌾فواید رازیانه در دوران قاعدگی و روش مصرف
۱. کاهش دردهای رحمی:
رازیانه با نرم کردن عضلات رحم و کاهش گرفتگیها، دردهای دوران قاعدگی را کمتر میکند.
۲.تنظیم قاعدگی:
رازیانه به دلیل خاصیت تنظیم هورمونهای زنانه، به نظمبخشی به عادت ماهیانه و تنظیم حیض کمک میکند.
۳. کاهش نفخ و مشکلات گوارشی:
این گیاه با برطرف کردن ریاح و بهبود هضم غذا، به کاهش نفخ و سنگینی معده در دوران قاعدگی کمک میکند.
۴. آرامشبخش و بهبود خلقوخو:
رازیانه با کاهش استرس و آرامش اعصاب، نوسانات خلقی در این دوران را کمتر میکند.
#رازیانه
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
🔖 به نظرم پرونده رازیانه رو باید ببندیم😊 📍آیا برای کیست مفید هست یا ضرر داره؟ 📍آیا در ایام عادت ماه
.
🍵روش مصرف رازیانه:
در دوران قاعدگی:
- دمکرده رازیانه: ۱ قاشق چایخوری دانههای رازیانه را در یک لیوان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید و روزانه ۲ تا ۳ بار مصرف کنید. این روش به کاهش دردهای قاعدگی و تنظیم عادت ماهیانه کمک میکند.
- عرق رازیانه: روزانه یک استکان (حدود ۵۰ میلیلیتر) عرق رازیانه را در ایام قاعدگی مصرف کنید. این روش به کاهش نفخ و تنظیم هورمونها کمک میکند.
👈در ایام غیر قاعدگی:
- دمکرده رازیانه: برای تنظیم هورمونها و نظمبخشی به قاعدگی، میتوانید ۱ تا ۲ بار در هفته دمکرده رازیانه مصرف کنید.
- عرق رازیانه: ۲ تا ۳ بار در هفته، نصف استکان عرق رازیانه برای تنظیم قاعدگی و پیشگیری از نفخ توصیه میشود.
#رازیانه
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
🔖 به نظرم پرونده رازیانه رو باید ببندیم😊 📍آیا برای کیست مفید هست یا ضرر داره؟ 📍آیا در ایام عادت ماه
.
این که رازیانه برای چه کسانی ممنوع هست،
ان شاء الله فردا عرض میکنیم.
شبتون بخیر ✨🌸
.
طبیبِ جان
🏨 بالاخره درمانگاه طبی مجموعه طبیب جان در شهر مقدس قم، آماده به کار شد😍 🔸در این درمانگاه خدمات طبی
.
☎️ برای رزرو نوبت در ایام مناسب حجامت در شهریور و مهر ماه به آیدی منشی درمانگاه پیام بدهید:
✅ @Monshi_javaher
📆 نوبت دهی برای آقایان فقط روزهای دوشنبه است و خانمها همه روزه.
#حجامت
#درمانگاه_طبی
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
طبیبِ جان
.
🔰 حجامت در اواخر شهریور و اوایل مهر به دلیل تغییر فصل از تابستان به پاییز زمان مناسبی است و دارای فواید زیر میباشد:
🩸 ۱. تعدیل مزاج و اخلاط: کمک به دفع اخلاط صفراوی و سوداوی، جلوگیری از سردرد، التهابهای پوستی و سوءهاضمه.
🩸 ۲. کاهش غلظت خون: جلوگیری از فشار خون بالا، گرفتگی عروق و سکتههای قلبی با بهبود گردش خون.
🩸 ۳. تقویت سیستم ایمنی: پیشگیری از بیماریهای فصلی مانند سرماخوردگی و حساسیتها و کاهش احتمال مشکلات تنفسی.
🩸 ۴. پیشگیری از اختلالات سودایی و بلغمی: جلوگیری از افسردگی، دردهای مفصلی و افزایش نشاط و آرامش.
🩸 ۵. بهبود عملکرد کبد و کلیه: پاکسازی خون و جلوگیری از احتباس آب و ورم.
🩸 ۶. بهبود هضم و تنظیم گوارش: رفع یبوست، نفخ و افزایش اشتها.
🩸 ۷. تنظیم خواب: کمک به بهبود کیفیت خواب و کاهش تنشهای روانی.
🩸 ۸. کاهش استرس و بهبود خلقوخو: کاهش اضطراب و افسردگی فصلی.
#حجامت
#درمانگاه_طبی
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba