eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
30.3هزار دنبال‌کننده
21.7هزار عکس
7.4هزار ویدیو
22 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
این ترفندهارو یادبگیر _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
دوستای گلی که فسنجون خور هستن قطعا این خورشت هم دوست دارن من آلبالو هسته گرفته لابه لاشو شکر پاشیدم چندساعت یخچال گذاشتم آبشو پس بده 🍒🍒🍒 یه پیازداغ با زردچوبه نمک فلفل و کره گرفتم و گوشت قرمز و زعفران دم داده رو بهش اضافه کردم میتونید با مرغ هم بپزید ، دو لیوان آب جوش اضافه کردم تا بپزه ... ازونطرف آلبالو هم با دولیوان آب و کمی آبلیمو گذاشتم بپزه خودتون باید بچشید و ترشی و شیرینی و ملسی این غذا دست خودتون و ذائقتونه واسه همین مقدار مواد نزدم ... بعد بیست دقیقه آلبالو پخت و آبش کم کم شد به مواد گوشتی اضافه میکنیم تا خوب بپزه و روغن بیفته 🤩 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند با آبکش ببینید چقدر جالبه _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
يك ايده 🍭 از ليمو و يا گريپ فروت استفاده كنيد نصف و داخلشونو خالی كنيد و با ژله قرمز رنگ پرش كنيد و بذاريد يخچال تا كاملا ببنده فقط يادتون باشه ژله رو غليظتر درست كنيد يعنی بجای دو ليوان آب،يك بسته ژله رو با يك و يك سوم ليوان آب خووووووب حل كنيد👌 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🤗میدونستی این میوه خنک وشیرین😍 تابستونی هم برای تشخیص خوب بودنش چه راه وروشی داره🤔 . تواین پست میخوام بهت بگم که اگه یه هندونه رسیده وشیرین میخوای بخری چطور تشخیص بدی ومتخصص باشی توش😁😂 🌈بیاتابهت بگم👇🏻 🌈1*پوست خشک وشکننده ایی داشته باشه 🌈2*بزرگ اماخیلی سنگین نباشه 🌈3*یه لکه زرد رنگ دریک طرفش داشته باشه 🌈4*ساقش خشک باشه 🌈5*هیچ شکستکی ایی روی پوستش نباشه 🌈6*صدای طبل توخالی بده 🌈7*خطوط روی هندونه کاملا مشخص باشه 🌈8*پوستش درخشان باشه _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
سلام دوستای گلم پست هوا گرم شده و باید حسابی حواستون به ظرف های آبی که داخل یخچال میزارید علی الخصوص بطری های شیشه ای باشه چون زود کثیف میشه،من برای شستن بطری های شیشه ای از مخلوط سرکه و جوش شیرین و مایع ظرفشویی استفاده می کنم مخلوط اینارو میزارم داخلش بمونه نیم ساعت بعد با این شیشه شورا میشورم شون تمیز میشه و حسابی برق میوفته 🤩 این شیشه شورا تو همه پلاسکوهاپیدا میشه در مدل های مختلف میتونید تهیه کنید امیدوارم مورد استفاده تون قرار بگیره,شما چطور بطری های شیشه ای تو نو تمیز میکنید بنویسید تا همه استفاده کنیم 🤩 ------------------------------------ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده هایی برای زیباسازی منزل چراغ خواب و درز کاشی _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔🧅🥕🍗🧆🌯🌮🥩🥐🥪 👇طرز تهیه بیش از 1000 نوع غذای نونی و محلی 😋😋 انواع غذا با انوع غذا با 🍗 😍 فوت و فن آشپزی 😋👩‍🍳 دستور وکلیپ‌و تصویری مرحله‌‌به‌مرحله بدو بیا تا پاک نشده🏃‍♀ کانالی برای با عشق 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3776118920Cdd2925f990 واقعا عاااااالیه 🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام به سه‌شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۲ خوش‌آمدید🌹 🌼حالِ خوبِتان را، 🌸نه از کسی طلب کنید، 🌺نه برایش به این و آن رو بزنید، 🌼و نه حتی منتظرِ معجزه باشید... 🌸قدری "تلاش" کافی‌ست، 🌺برایِ داشتَنَش!این خودِ شمایید، 🌼که می‌توانید، روحِتان را، 🌸مملو از عشق و آرامش کنید... 🌺حال دلتون خوب خوب عزیزان 💞💞💞💞💞💞💞💞💞
مواد لازم برگ انگور ترجیحا نازک پیاز گوشت چرخ کرده نیم کیلو لپه ۱ پیمانه نیم پخته برنج ۱ پیمانه سبزی جعفری و گشنیز و تره و شوید حدودا نیم کیلو ادویه غوره ( قابل حذف) طرز تهیه ۱ عدد پیاز را ریز کرده در روغن سرخ کنید گوشت چرخ کرده را اضافه کرده کمی تفت داده ادویه ( نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید نیازی نیست بقیه مواد را روی حرارت بپزید لپه که قبلا نیم پخت کردید را اضافه کرده بعد برنج را شسته و خام اضافه کنید و در اخر سبزی های خرد شده را اضافه کنید برگ های انگور را شسته و داخلش از مواد قرار دهید و بعد بپیچید کف قابلمه تعدادی برگ قرار داده و دلمه ها را کنار هم بچینید میتوانید لابلای دلمه ها غوره یا گوجه سبز برای طعم ترش بیشتر بریزید روی دلمه ها یک پیش دستی یا جسم سنگین قرار دهید که جابجا نشوند در قابلمه اب ریخته و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید با شعله کم پخته شود در انتها که کاملا پخت و ابش تمام شد کمی روغن داغ کرده و روی دلمه ها بریزید که باعث براق شدن برگ انگورها هم می شود نوش جان🍇 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
داری🤌 برای خورد کردن و بسته بندی کردن لوبیا سبز👇 ✅اول لوبیا سبزها را تمیز بشورید و سر و ته اون رو با استفاده از چاقو یا قیچی بگیرید👌 ✅ لوبیا سبز رو به اندازه ای که خودتون دوست دارید خو رد کنید 👌 ✅ بعد از خودد کردن، لوبیا سبز رو به مدت ۵دقیقه داخل ظرف پر از آبی که در حال جوشیدنه بریزید. توجه داشته باشید زمان پخت نباید بیش ازپنج دقیقه باشه چون با حرارت زیاد لوبیا سبز له میشه👌 ✅توی همین زمانی که لوبیا سبزا دارن جوش میخورن یه طرف در از یخ کنید و بعد از ۵دققیقه لوبیاهارو داخلش بریزید و دودقیقه بزارید بمونه و بردارید و بعدشم میتونید بسته بندی کنید و بزارید داخل فریزر👌 ✅حتی میتونین نشسته و نپخته بسته بندی کنین 👌 ⬅️برای بسته بندی نخود فرنگی👇 ✅ یکم آب داخل یه قابلمه می ریزیم تا جوش بیاد👌 ✅بعد از جوش اومدن نخود فرنگی رو داخلش بریزید👌 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
رفع بوی انواع غذا از خانه ! استفاده از سیب زمینی : سیب زمینی در جذب بو بسیار خوب عمل می کند. کاری که می توانید برای رفع بوی بد غذا انجام دهید این است که کمی نمک روی نصف سیب زمینی بپاشید و آنها را درون یک ظرف در آشپزخانه قرار دهید. روشن کردن شمع : برای رفع بوی آشپزخانه، روشن کردن یک شمع بسیار موثر است. شمع بوها را خنثی کرده و از انتشار آن جلوگیری می کند. خیساندن تخته های برش : اگر در تلاش برای از بین بردن بوی غذا در آشپزخانه هستید، لازم به یادآوری است که بو می تواند روی ظروف و همچنین در هوا بماند. تخته های برش چوبی هستند و در اثر خرد کردن، آب گوشت و سبزیجات می تواند به عمق تخته نفوذ کرده و از بین بردن آن را سخت تر کند. جوشاندن دارچین : برای از بین بردن بوی نامطبوع آشپزخانه، رایحه دارچین گزینه خوبی است. چند عدد چوب دارچین را داخل قابلمه آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و اجازه دهید تا خنک شود. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
بهترین ظرف برای نگهداری ماست • بهترین ظرف برای نگهداری ماست برای مدت طولانی و حفظ طعم و کیفیت آن، ظرف سفالی است. • ظروف سفالی خاصیت مکندگی بسیار بالایی دارند و به دلیل این خاصیت باعث جذب آب اضافی ماست میشوند. این ماست، دارای طعمی بسیار خوشمزه بوده و از کالری بسیار بالایی نیز برخوردار است. • نکته مهم: در انتخاب ظروف سفالی برای نگهداری ماست همواره از ظروف بی‌رنگ یا به رنگ زرد استفاده کنید، زیرا رنگ‌های آبی و فیروزه‌ای که در ظروف سفالی به‌کار می‌رود حاوی سرب ‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
سلام دوستای گلم امیدوارم که حال دلتون خوب خوب باشه این روز ها یکی از سوال های پر تکرار دایرکتم درمورد پاک کردن گاز وچدن هاش بود دیگه تصمیم گرفتم یه پست راجبش بزارم 🌱 . ✅روش اول ۳ قاشق جوش شیرین رو با نصف پودر لباسشویی ❌فقط پودر لباسشویی وجوش شیرین رو خوب توی اب جوش حل کنید تا مستقیم روی جدن هاتون نیوفته وبمونه❌ بعد چدن ها رو داخلش قرار بدین وبعد از نیم ساعت با اسکاج بشورین(من خودم بیشتر مواقع از ابن روش استفاده میکنم) ✅روش دوم ترکیب جوش شیرین با سرکه ی سفید هست که این ترکیب هم خیلی عالی جواب میده وبه جدن هاتون اسیب نمیزنه ✅یک روش خیلی اسون هم استفاده از صابون هست میتونید صابون رو رنده کنید وداخل اب جوش حل کنید بعد چدن ها رو توی محلول به مدت نیم ساعت قرار بدین (❌یادتون باشه جدن ها رو داخل این محلول بزارین این محلول سر شعله ها رو سیاه میکه❌) ✅ اگه سر شعله های گازتون سیاه شده توی ترکیب کم جوش شیرین وسرکه ی سفید به مدت نیم ساعت قرار بدین بعد با اسکاج بشورن ✅ نکته ی اخر سیف کرمی خیلی عالییی هست برای تمییزی سطح گاز (شیشه ی گاز)من تموم کردم اینجا با رافونه پاک گردم ولی سیف کرمی رنگ ، خیلی عالییی لکه های روی گاز رو تمییز میکنه وبه قولی برق میندازه به این صورت که اول سیف بعد پارجه ی نمدار وبعد با پارچه ی خشک تمییز میکنم ‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
چهار نکته اصلاحی برای این نشیمن: ۱.با توجه به مساحت فضا دو مبل تکی اضافه ست و باید حذف بشه ۲.برای تامین روشنایی کافی علاوه بر لوستر از چراغ های هالوژنی سقفی استفاده بشه بهتره و لامپ مهتابی و لامپ های دیواری مناسب و تامین کننده روشنایی نیستن ۳.پالت رنگ این فضا کاملا خنثی ست برای تنوع باید رنگ به محیط اضافه کنیم. کوسن های رنگی در درجه اول و بعد اضافه کردن تابلو بارنگ های روشن و پاستلی پیشنهاد میشه _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
من امدم بایه پست کاربردی 🤩 آموزش نحو درست اتو زدن لباس ها: 👚👗 👔 دوستای گلم قبل از هرچیزی برای اتو زدن حتما حتما اب ولرم توی کتری رو استفاده کنید . 👗 درجه اتو را همیشه از حرارت كم به زیاد بیاورید، نه بالعكس. هیچگاه اتو را داغ داغ نكنید، و بعد پارچه ای را آماده و اتو كردن را ادامه دهید. اتو را روی حرارت كم قرارداده و اگر موقع اتوكردن مشاهده كردید حرارت كم است، كم كم درجه را زیاد كنید . 👚 پس از استفاده از اتوی بخار حتماً آب داخل آن را خالی كنید، درغیر این صورت باعث پوسیدگی و زنگ زدگی قسمت های داخلی آن می شود. 🧥 قبل از اتو زدن به جنس پارچه توجه کنید زیرا هر یک از پارچه ها روش اتو زدن مخصوص به خود را دارند 👗 برای اینکه لباسهایتان برق نیافتد و قطره های آب، لباس را لک نکند ، لباسها را مستقیماً اتو نکنید و همیشه یک پارچه نخی نازک و تمیز روی لباس بیاندازید و سپس لباس ها را اتو کنید. ‌ _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
نکات پخت یه قرمه سبزی عالی 😉 🍃استفاده از آب جوش یکی دیگر از نکات طلایی پخت قورمه سبزی استفاده از آب جوش برای پخت این خورش می باشد، زیرا آب جوش باعث می شود خورش خوشمزه تری داشته باشید. حتما برای شروع پخت و در صورت کم بودن آب خورش در میانه پخت از آب جوشیده شده و داغ استفاده کنید. 🍃سبزی تازه یکی دیگر از نکات مهم در پخت قورمه سبزی استفده از سبزی تازه می باشد. این کار باعث می شود که طعم قورمه سبزی شما شبیه به طعم خورش های رستورانی و نذری شود. البته سبزی خشک و فریزری هم می تواند قورمه سبزی را خوشمزه کند ولی سبزی تازه چیز دیگری است. 🍃روغن انداختن قورمه سبزی برای اینکه خورشت قورمه سبزی شما حداکثر روغن را بیندازد می توانید از یک روش قدیمی استفاده کنید. در ۵ دقیقه پایانی پخت خورش دو تکه یخ کوچک داخل قوره سبزی بیندازید، این کار باعث شوک به مواد قورمه سبزی می شود و روغن درونشون را خارج می کند. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
ترفندهای خانه داری که هیج جا ندیدی 😁😍 ترفندی که برای سطل آشغاله را حتما بخونید الان که هوا گرمه خیلی بکار میاد😜 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
ترفندهای خانه داری که هیج جا ندیدی 😁😍 ترفندی که برای سطل آشغاله را حتما بخونید الان که هوا گرمه خیلی بکار میاد😜 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
کاربردهای بامیه در و آن ولی خب شنیدم که میشه بامیه حلقه حلقه و خشک و بعد پودر کرد و به دلیل حالت لزج بودنش در انواع خورشت های دیگه برای لعاب بیشتر استفاده کرد همون طور که تو اسلاید ها میبینید من بعدی که بامیه ها بلانچ کردم دونه های درشت تر آن را جدا کردم و اونا رو تو خورش نمی ریزم و براشون برنامه دیگه ای دارم بهترین راه نگه داری انواع سبزیجات بلانچ کردن هست این کار باعث میشه که سبزیجات رنگ‌و خاصیت خودشون حفظ کنن نحوه ی بلانچ کردن بامیه ها گذاشتم 🎀که چند تا نکته داره که اینجا میگم 🎀 ✴️ اول اینکه بهتره برا شستن انواع میوه و سبزیجات از ترکیب آب و چند قطره سرکه استفاده کنیم و اجازه بدیم سبزیجاتمون ده دقیقه در این محلول بمونه بعد آبکش کنیم ✴️ یک قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق غذا خوری آبلیمو در آب جوش برای بلانچ کردن می ریزیم و اجازه میدیم ۵ دقیقه بامیه ها در آب جوش و نمک و آبلیمو بمونن و بعد آبکش می کنیم ✴️ برای شوک مرحله دوم در یک ظرف دیگر آب سرد و یخ ریخته و بامیه های آبکش شده رو می ریزیم و بعد از ۵ دقیقه که خوب سرد شدن آبکش و بسته بندی می کنیم _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
😍😋👇🏻 اگرتاحالابامیه رافریزنکردیدپیسنهادمیکنم بااین دستور فریزکنید ۱.بامیه دوکیلو ۲.گوجه فرنگی ۸الی۱۰عدد(سعی کنیدازگوجه فرنگی های گردوآبدارکه ترش مزه ترهستنداستفاده کنید) ۳.جوهرلیمونصف قاشق چایخوری یا آب یک لیموی تازه ۴.آب ۳الی۴لیتربرای جوشوندن بامیه ۵.نمک یک قاشق غذاخوری بامیه هابه آرامی شسته ودم آنهاراگرفته و روی پارچه رومیزی تمیز میریزیم. (دلیل این کار این است که ازحالت چسبندگی درمیاد و به همدیگه نمی چسبند) وقتی آماده شدند ، آب ونمک در قابلمه بزرگ ریخته ومیزاریم جوش بیاد (تقریباً ۳الی۴ لیتر) وقتی که جوش آمد ، 1 قاشق چایخوری جوهر لیمو یا آب یک لیموی تازه را اضافه کرده و سپس بامیه را به آب جوش اضافه کرده و کمی صبر کنید تا رنگ بامیه تغیرکند ؛) ۳الی۴دقیقه کافیه 👌 سپس روی صافی ریخته بزاریدخنک شود. حالاگوجه فرنگی هارا پوست گرفته مکعب ریزخردمیکنیم یابصورت پوره درمیاریم بامیه هاراداخل ظرف مناسبی ریخته وپوره گوجه یاگوجه خردشده راروی بامیه هامیریزیم ومیزاریم باهم چندجوش ریزبخوره درحدچنددقیقه که بامیه نرم نشه وحرارت راخاموش کرده ومیزاریم خنک بشن، ودرکسیه فریزبسته بندی میکنیم. . میتونیم بامیه رابدون گوجه فرنگی هم به همین روش فریزکنیم . 🍎🍎👉 با گوجه فرنگی هم بسیارخوشمزه و هم غنی تراست. 🍅🍅👉درسته گوجه فرنگی درهرفصلی هست وبراحتی میشه تهیه کردولی مزه گوجه های تابستونی یه چیز دیگه بخاطرهمین پیشنهادمیکنم باگوجه فرنگی فریزکنید. _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
۵ ترفند جالب و کاربردی خونه داری این پایین برات نوشتم✋👇 خوب بریم سراغ ترفند ها👇💚 🍀برای پاک کردن وسایل چوبی منزل چند قطره روغن زیتون روی یک یارچه بریزید با آن وسایل چوبی تونو تمیز کنید 🍀اگه وسایل چوبی تون سیاه یا قهوه ای تیره هست با پارافين پاکش کن بینهایت براق میشه 🍀چای مونده وسرد شده روبه گل هاتون بریزید باعث گل هاتون بهتر رشد کنه 🍀برای اینکه پرده ها پس از شستشو به اتو کردن نیاز نداشته باشد آنهارا بصورت نم دار آویزان کنید 🍀برای تمیز کردن مواد سوخته از قابلمه آلومینیومی آب را درآن بریزید و پیاز هم اضافه کنیدو اجازه دهید بجوشد تا مواد سوخته شل شود _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
حالا بریم برای نکات کتلت خوشمزه🍽 گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم🥘 سیب زمینی درشت : دو عدد🥘 پیاز درشت: یک عدد🥘 سیر چند حبه یا پودر سیر🥘 سبزی خشک یک و نیم ق غ🥘 آردسفید یا نخود چی یا پودر سوخاری یک و نیم ق غ🥘 نمک و فلفل و زردچوبه مقداری🥘 بگم‌من اینجوری کتلت درست میکنم ابتدا سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنم و آب اضافه سیب زمینی رو میگیرم بعد گوشت چرخکرده و ادویه جات و آرد یا پودر سوخاری رو اضاف میکنم و خوب ورز میدم اگه عجله ندارین یکساعت بزارین یخچال استراحت کنه بعد از اون توی روغن داغ سرخ کنین 🥘 نکته : حرارت هم متوسط باشه چونکه اگه حرارت زیاد باشه زود سرخ میشه و وسط کتلت خام‌میمونه اگرم حرارت کم باشه حسابی روغنرو جذب میکنه🥣 نکته: پیاز اگه زیاد بزنین باعث میشه کتلت ها زود بسوزه و تلخ بشه 🥣 نکته: کتلت ها رو کُپل نگیرین 😂 چون موقع پخت بخاطر گوشت جمع میشن و خودشون کُپلتر میشن 😂🤭 _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
رموز خانداری حتماکپشن روبخون👇👇 🍀برای پاک کردن وسایل چوبی منزل چند قطره روغن زیتون روی یک یارچه بریزید با آن وسایل چوبی تونو تمیز کنید 🍀اگه وسایل چوبی تون سیاه یا قهوه ای تیره هست با پارافين پاکش کن بینهایت براق میشه 🍀چای مونده وسرد شده روبه گل هاتون بریزید باعث گل هاتون بهتر رشد کنه 🍀برای اینکه پرده ها پس از شستشو به اتو کردن نیاز نداشته باشد آنهارا بصورت نم دار آویزان کنید 🍀برای تمیز کردن مواد سوخته از قابلمه آلومینیومی آب را درآن بریزید و پیاز هم اضافه کنیدو اجازه دهید بجوشد تا مواد سوخته شل شود 🍀اگر سماوریا کتری تان پر از جرم شده دوقاشق جوش شیرین توی کتری پراز آب بریزید و۲۰دقیقه بجوشانید _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فوت و فن یه فلافل خوشمزه😳😍👇 ✅حتما یدونه پیاز بزرگ رنده شده به نخودتون اضافه کنین یا با خود نخود چرخ کنین👌 ✅ادویه کاری و پودر سیر و پاپریکا به مواد فلافلتون بزنین برای خوش عطر شدن ✅یک قاشق غذا خوری به موادتون بیکینگ پودر بزنین تا موقع سرخ شدن پف کنه👌 ✅حتما حتما بعد از اینکه مواد فلافل اماد شد بزارید سه ساعت کامل داخل یخچال بمونه😍 ✅برای سرخ کردن فلافل های خوشمزه یک شیر داغ کن رو تا نصفه روغن بریزین تا فلافل داخل روغن غلط بخوره😋 ✅میتونین از ادویه خردل هم استفاده کنین ک من استفاده نکردم _☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___