#فرنی_بستنی
نشاسته ذرت ۲ق غ
آرد برنج ۲ ق غ
شکر ۴ ق غ
شیر ۲ونیم لیوان
بستنی وانیلی ۲ لیوان
خامه صبحانه ۳ ق غ
زعفران دم کرده مقداری
گلاب دو ق غ
نشاسته و آرد برنج وشکر رو با هم مخلوط میکنیم وبعد کم کم شیر اضافه وهم میزنیم ومیذاریم روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه وته نگیره بعد بهش گلاب و زعفران اضافه میکنیم حرارت رو خاموش میکنیم و بهش خامه صبحانه اضافه هم میزنیم وبعد هم بستنی اضافه میکنیم وآروم مخلوط میکنیم تا فرنی ما بافت نرم وسبکی داشته باشد .
فرنی رو در ظرف سرو میریزیم وقتی خنک شد تزیین میکنیم .
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی
جلوگیری از کپک زدن خیارشور👇
به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#کباب _تابه_ای
دستور کباب
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده و ابش گرفته شده
ادویه و نمک
گوشت چرخ کرده رو با پیاز و نمک و فلفل و ادویه خوب مخلوط کنین بعد چند بار از چرخ گوشت رد کنین تا کاملا نرم و چسبنده بشه بعد خوب ورز بدین و سرخ کنین به همین راحتی😉😉😉 اگه میخواین کنار کباب تابه ایتون گوجه بزارین بهتره کبابهارو کاملا سرخ نکنین وقتی نیم پز شد از قابلمه بگیرین بعد گوجه هارو داخل روغن بچینین و بزارین گوجه که یه مقدار نرم شد و اب انداخت کبابهارو کنار گوجه ها یا روش بچینین و بزارین با اب گوجه کبابها پخته بشه خیلی تو مزش تاثیر داره راستی من اخر کار کمی رب الوچه و خیلی کم رب گوجه رو با کمی اب مخلوط کردم ریختم ریختم رو مواد درشو گذاشتم تا مزه ترشی به خورد همه مواد بره😋
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند لوبیا پلو 👇👇
🔺گوشت لوبیاپلو به اندازه کمی کوچکتر از خورشت قیمه خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید یا مرغ رو ریش ریش کنید.
🔺پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.
🔺 لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود.
🔺 اندازه خرد کردن لوبیا بستگی به #سلیقه دارد و از یکو نیم تا ۴ سانت میتوان خرد کرد.
🔺از لوبیای خرد شده نیز میتوانید استفاده کنید. برای #فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آبکش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد.
🔺 ادویه پلویی شامل دارچین، پودر گل و هر نوع ادویهای که مورد علاقه باشد میتوانید استفاده کنید.
🔺رنگ و #طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب خیلی خوشطعم میشود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمیگیرد.
🔺 اگر میخواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجهفرنگی پوست کرده و تخمگرفته خرد شده استفاده کنید و از رب استفاده نشود.
🔺 آب روغن را روی آبکش برنج بدهید، چون از چسبیدن برنج به هم که در برنجهای مخلوط زیاد اتفاق میافتد جلوگیری میکند.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
راز و رمز خونه داری
۱_ برای ماندگاری بیشتر میوه ها تو یخچال یه تیکه ابر یا اسفنج بزاریم داخل جا میوه ای ،میوه ها خیلی دیرتر خراب میشن.
۲_ با آب سرکه رو میزاری شیشه ای بکشید دیرتر خاک میگیره واسه پاک کردن لوستر هم معجزه میکنه برا ق و درخشنده.
۳_برای اینکه رب کپک نزنه روش روغن بریزید کپک نمیزنه .
۴_توی لباسشویی سرکه سفید بریزید لباسشویی تونو تمیز میشه.
۵_ تو چایی هل بریزید خیلی آرام بخشه.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
26.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانه_داری
🎀 راه حل بهت بدم که بتونی #چدن های گازت تمیز برق بندازید✨🏡
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی
جلوگیری از کپک زدن خیارشور👇
به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی
#نکات_خانه_داری 👩🍳
لوبيا سبز رو درسته بپزيد، فقط انتهاى سفت آنرا ببريد يا با دست بگيريد و با كمى آب و نمك بپزيد
👈براى تهيه لوبيا پلو، آنرا با مايه گوشتى مخلوط نكنيد، بلكه موقع دم انداختن با قيچى ببريد و لا به لاى پلو بريزيد به اين ترتيب سبز باقى ميماند
👈لوبيا سبز پخته همراه با باقى سبزيجات مناسب دور چين غذا نيز هست
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#نکات_خانه_داری
🏡🌈برای دم کردن چایی بهتر است از قوری چینی یا شیشه ایی استفاده کنید از قوری استیل استفاده نکنید
🏡🌈بهتر است برای هر بار دم کردن چای آب کتری یا سماورتونو عوض کنید آبی ک ب مدت طولانی یا چند بار جوشیده شود طعم و خاصیت چای را از دست میدهد
🏡🌈چای خشک را در ظرف در بسته شیشه ایی یا چینی نگهداری کنید ب این گونه ن تنها عمر مفید چای را حفظ کرده ایید بلکه عطر چای هم دیرتر میپرد
🏡🌈قوری مخصوص چای داشته باشید قوری چای و دم نوش تون از هم جدا باشد چون طعم هر کدوم شون ب قوری میچسبد
🏡🌈چای هم مثل مواد غذایی های دیگر تاریخ انقضا دارد ۱۸ الی دو سال میتونید از چای در جای خشک نگه داری کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🧚♀🧚♀
#ترفند
#پياز_داغ_مجلسى
🔅پیاز خلالى رو داخل اب جوش با نمك بریزید و اجازه بدین پنج دقیقه بجوشه بعد سریع آبکش کنید و روش آب سرد بگیرین و بزارید کمی آبش بره بعد بایک دستمال بزارید و رطوبش رو بگیرین
🔅بعد بزاريد روغن تابه خوب داغ بشه و یک ق چ نمک هم بزنید روغن باید جوری باشه که روی پیاز رو بگیره
اصلا هم نزنید چون پیاز نرم هم بزنید
حالت له پیدا میکنه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
اینم فنون کدبانوگری
💎بهترین راه طعم دار کردن گوشت، اگ گوشت شما کبابیه پیاز وفلفل وآبلیموی تازس🍗
اگه خورشیه چند عدد برگ بو کافیه، جوز هندی هم طعم وبوی خوبی به گوشت خورشی میده. 😋
💎موقع استفاده از لیمو عمانی به جای سوراخ کردنش از وسط به دو نیم تقسیمش کنید هسته هاشم خارج کنید که اگه تلخ بود، تلخیش با خارج کردن هسته هاش از بین بره. 😊
💎ادویه جات رو درجای خشک، سرد وتاریک نگهداری کنید آن ها در قفسه بالای اجاق گاز قرارندهید، چونکه رطوبت نور وگرما باعث میشه عطر وطعمشون رو از دست بدهند. 😎
💎مرغ رو قبل از پخت در آب ونمک بخوابونید طعمش بی نظیر میشه. 🍗😋😋😋
💎اگه موقع آشپزی کردن متوجه شدید که به روغن بیشتری نیاز دارید، روغن رو از لبه های تابه اضافه کنید با اینکاروقتی روغن به مواد داخل تابه که در حال سرخ شدن هستند میرسه گرم شده. 🍃
💎برای گرفتن نتیجه بهتر در پخت وپز، کره وتخم مرغ رو چند ساعت قبل از پخت از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسن. 👍
💎برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، انها را ازمحل اتصال به ساقه به پایین قراردهید، اینکار مانع از ورود هوا بهش میشه. 👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#تفاله #چای
مزیتهای استفاده از چای به عنوان کمپوست یا کود👇👇👇
جلوگیری از رشد علف های هرز:
با قرار دادن تفاله چای در نزدیکی ریشه گیاهان ، گیاهان از آب استفاده بهتری می کنند و از به وجود آمدن علف های هرز نیز جلوگیری می شود.
افزایش سلامت خاک:
با افزودن تفاله چای مصرفی خود به خاک ، نیتروژن موجود در خاک افزایش می یابد که این امر به افزایش سلامت خاک نیز کمک خواهد کرد.
افزایش رشد گیاهان:
#کمپوست چای ، مواد مغذی و معدنی فراوانی دارد و به سبزی، بزرگ شدن و#زیبایی بیشتر برگهای گیاهان و رشد آنها کمک می کند.
تامین مواد مغذی برای خاک و گیاه:
هنگام اسپری کود مایع چای بر روی سطح برگها ، سطح برگها مملو از میکروبهای مفید میشود و برای فعالیت موجودات مضر و آسیب رسان فضایی باقی نمی ماند بدین طریق گیاهان دچار بیماری و آفت نمی شوند.
کمک به از بین بردن بیماریهای گیاهی:
کمپوست چای سبب مبارزه با میکروبهای بیماری زا ، تجزیه مواد شیمیایی و آفت کش های سمی ، تحریک هورمونهای رشد در گیاه ، افزایش میزان مواد معدنی گیاه می شود.
🔰تا حالا فکر میکردی انقدر تفاله چای واسه گیاهانمون #مفید و باعث #سلامت گل#گیاه میشه
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___