فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️درود بر شما صبح بخیر
🌺بیا امروز به هم قول بدیم که
🌼جانانه زندگی کنیم
🌺صبح ها دنبالِ اتفاقاتِ خوب بگرد
🌼دنبالِ آدم هایِ خوبی که حالت را
🌺با نگاهشون و لبخندشون
🌼به روزگارت سنجاق کنی
🌺یک روزِ خوب ،
🌼اتفاق نمی افتد ساخته می شود
🌺من که فعلا میرم دنبالِ عطرِ چایی☕
🌼روزتون غرق در عشق و مهربانی
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
واحد اندازه گیری مواد غذایی 🥰
بفرس برا دوستای اشپزت حتما بدردشون میخوره 😋
#نکات_آشپزی
#اندازه_گیری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
واحد اندازه گیری مواد غذایی 🥰
بفرس برا دوستای اشپزت حتما بدردشون میخوره 😋
#نکات_آشپزی
#اندازه_گیری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
واحد اندازه گیری مواد غذایی 🥰
بفرس برا دوستای اشپزت حتما بدردشون میخوره 😋
#نکات_آشپزی
#اندازه_گیری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
واحد اندازه گیری مواد غذایی 🥰
بفرس برا دوستای اشپزت حتما بدردشون میخوره 😋
#نکات_آشپزی
#اندازه_گیری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
نکاتی در مورد غوره
برای #فریزکردن_غوره باید در ابتدا آن را به درستی شست و سپس دانه دانه کرد سپس آن را داخل آبکش تا به درستی و به طور کامل خشک شود و بعد آن رابسته بندی کرده و داخل فریزر می گذاریم
❌ آب غوره ها باید به طور کشیده شود و خشک شوند در این صورت موقع استفاده به راحتی می توانید غوره ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی چسبند و کاملا جدا هستند
نحوه تهیه #گردغوره
غوره را حبه حبه روی پارچه پهن کنیدتا چند روز بماند و خشک شود
سپس آن را آسیاب کنید تا به صورت گرد در آید
این چاشنی خورش را بسیار لذیذ و خوش طعم می کند
روش تهیه #آب_غوره
غوره مخصوص آبگیری را بشویید و به طور کامل خشک کنید.
آن ها را حبه حبه کنید و با ماشین آبمیوه گیری آب آن ها را بگیرید این کار را در مخلوط کن نیز می توان انجام داد ولی مخلوط کن تخم غوره را هم خرد می کند و آب غوره کمی تلخ می شود بنابراین بهتر است از ماشین آبمیوه گیری استفاده شود
آبغوره را از تنظیف عبور دهید سپس چند دقیقه بجوشانید کمی به آن نمک بزنید و صبر کنید تا خنک و ته نشین شود سپس درون شیشه بریزید. برای نگهداری بهتر، ابتدا شیشه را در مقداری آب بجوشانید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
اینجور شربت های رنگی و جذاب درست کن🥰🍃🌸
🌸🍃اول از همه برای هر مقدار شربت که میخایین درست کنید شکرتون رو با مقداری آب میذارین روی حرارت تا حل بشه و بعد هم خنک بشه
🌸🍃بعد هم دو قاشق گل پنیرک رو با آب میخیسونید تا رنگش باز بشه و از صافی رد میکنید
🌸🍃داخل هر لیوان مقداری شکر حل شده میریزین
و به همه غیراز یکیشون یه قاشق از مایع گل پنیرک اضافه میکنید..
🌸🍃نکته اینجاست که من حواسم نبود داخل ۴تاسون گل پنیریک ریختم یکیشون رو نباید بریزین
🍃🌸💚بعد داخل یکی از لیوان ها دوقاشق زعفرون بریزین تا سبز بشه🥰
🌸🍃💖داخل یکی دیگه آبلیمو بریزین تا صورتی بشه🥰
🌸🍃💜داخل یکی از لیوان ها هیچ چیز اضافه نکنید تا همون رنگ بنفش بمونه🥰
🌸🍃💛داخل اون لیوان که گل پنیرک اضافه نکردین مقداری زعفرون بریزین تا زرد بشه🥰
🌸🍃راستی اون برش لیموها دکوری هست بریزین داخل شربت ها همه صورتی میشن🤭
🌸🍃ممنونم که این پست رو با خانوم ها به اشتراک میذاری قشنگم😘
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#فنگشویی_سرویس_بهداشتی 🚽🚿
🏺داخل دستشویی رو دکوربندی نکنید! هرچی سادهتر باشه تمیزتر و بهتره
📦از انبار کردن لوازم بهداشتی در توالت خودداری کنید! .
🚿مطمئن بشین که همهی شیرها سالمن و اگه شیری چکه میکرد سریع درستش کنید. .
✨از شمع و عود و عطر برای فضای سرویس بهداشتی استفاده کنید. این وسایل علاوهبر قشنگی و پخش عطر، باعث ایجاد آرامش در فضا میشن. .
✨توصیه میشه که توی حمام و دستشویی از آینه استفاده بشه چون مانع از هدر رفتن انرژی مثبت میشه و از بهوجود اومدن فضای مرده و منفی جلوگیری میکنه. .
✨یه نکتهی عجیب و جالب اینه که در فنگشویی اعتقاد بر اینه که آینه حتی بوی بد رو هم از بین میبره!
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
⭕️نکات خانه داری
✔️برای تمیز کردن قاشق چنگال کمی جوش شیرین و آبسرکه با آبجوش مخلوط کنید و قاشق هارو بزارین توی این مخلوط بعد آبکشی کنید
.
.
✔️برای از بین بردن چربی های چدن ها از لوله باز کن استفاده کنید ... پست اینجوری گازت و تمیز کن و ببین تو پیجم هست(البته قبلش یه گوشه رو تست کنید دستکش و ماسک فراموش نشه)
.
.
✔️برای لکه گیری دستمال های آشپزخونه اونارو با یه کمی پودر ماشین و یه قاشق روغن بزارین روی گاز بجوشه بعد با آب سرد بخورین
.
.
✔️برای از بین بردن لک سفره های پلاستیکی اونارو توی آفتاب پهن کنید لکه ها از بین میره
.
#خانه_داری
#نکات_خانه_داری
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
آب لیمو خودت میگیری یا کارخونه ای استفاده میکنی???
همه چیز رو با زمان به دست میاری فقط هنر
صبر داشتن یاد بگیر و با داشته هات آرامش داشته باش
الان که فصل لیمو تازه و آب لیمو گیری
و حالا...
نحوه گرفتن تلخی آب لیمو ترش
اول:لیموهای با پوست نازک و رسیده انتخاب کنید
دو:بعد اینکه لیموها رو شستی یک روز روی پارچه پهن کنید تا پوستش کمی خشک بشه و وقت آبگیری گازش از بین بره و باعث تلخی نشه
سوم:چون لیموها با دستگاه آب گرفته میشه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو یکی دو تا هویج متوسط بندازید داخل لیمو ۲۴ساعت بمونه بعد صاف کنید هویج تلخی آبلیمو رو به خودش میگیره بعد از صاف کردن هم دونه ها رو از پوره جدا کنید و در ظرف جداگانه نگهداری کنید و داخل خوراک و خورشت ها استفاده کنید علاوه بر طعمش لعاب هم به خوراک میده
برا اینکه لیمو تا سال آینده رنگ سبزش حفظ بشه اونو داخل بطری های تیره و جای تاریک نگه دارید اگر هم بطری تون شفاف میتونید چند لایه روزنامه دورش بپیچید که نور ازش رد نشه اینطوری رنگ و عطرش بیشتر حفظ میشه..
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
آخه چرا موقع سرخ کردن اینقد روغن جذب میکنه؟😩
ولی خوب بعدش خوشمزست🙊
حالا دوتا کارو خودم همیشه انجام میدم که کمتر میکنه مصرف روغنو...اگه گفتی چیه؟😁
اول اینکه بعد از تکه کردن و نمک پاشیدن و شستن داخل یه پارچه تمیز میذارمشون و اجازه میدم حسابی آبش کشیده بشه🐣بعد سرخ میکنم
بعدی اینکه هر موقع میخرم بادمجونو به نیت شکم پُر میخرمش😁
یعنی بادمجونه منو ببینه میگه این میخواد منو رو گاز کبابم کنه😂
خلاصه به این روشه که بعد از شستن کبابش میکنم و پوستشو میکنم
بعد اونطرف گوشت چرخ شده یا مرغ چرخ شده رو داخل پیاز داغ تفت میدم ادویه مثل نمک زردچوبه فلفل میزنم با مقداری رب گوجه و مقداری حریره سیر .🤗
بعد شکم بادمجان جانو میشکافم 😎و از مواد میذارم داخلش
به همین راحتی😉
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
یه سالاد خوشمزه ویژه ی مهمونای خاص و درجه یک🥰
🌺بهت قول میدم اگه برای مهمونات درست کنی عاشق طعمش میشن و ازت دستورشو میپرسن😍
بریم برای رسپی این #سالاد جذاب:
سیب زمینی پخته شده ۲عدد
شوید یا جعفری خرد شده
پیاز چه نصف پیمانه
ذرت ،نخود فرنگی،هویچ پخته شده یک پیمانه
خیار شور خرد شده نصف پیمانه
ژامبون مرغ یا گوشت
مواد لازم سس
سس مایونز ۲ق غ خ
سس خردل ۱ق غ خ
نمک،فلفل سیاه
اب لیمو یا نارنج
اول سیب زمینی خرد شده بعد ذرت ،نخود فرنگی،هویج پخته شده رو اضافه میکنیم ژامبون،خیارشور و پیاز چه در اخر به سالاد اضافه کردم
سس رو به سالاد اضافه کردم چند ساعت گذاشتم داخل یخچال تا مزه ها به خورد سالاد بره😋
نوش جونتون
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___