eitaa logo
🎀هنر در خانه🏠
30.4هزار دنبال‌کننده
23.5هزار عکس
7.4هزار ویدیو
22 فایل
وقتت رو تو فضای مجازی هدر نده بانو جان بیا اینجا کلی چیـــــــز یاد بگیر و خاص باش😍😉 #تابع_قوانین_جمهوری_اسلامی کپی مطالب کانال حرام⛔ تبلیغات پربازده نوین👇 https://eitaa.com/joinchat/889127098Ce5c68115b2
مشاهده در ایتا
دانلود
‍اگر بعد از تمیز کردن سرامیک هنوز هم از آن رضایت ندارید کافی است مقداری سرکه و نمک به آب اضافه کنید و با آن سرامیک ها را طی بکشید. ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🔴 وجود فسفر در خرما علاوه بر افزایش سلامت مغز، از سفید شدن موی آقایان می کاهد زیرا مصرف آن موجب کاهش افسردگی و استرس می شود. ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🔺 دمنوش زنجبیل برای سردرد 🔸 زنحبیل یکی از گیاهان پرخاصیت است که در آشپزی نیز استفاده می شود و دارای خواص زیادی از جمله کاهش التهاب دارد. 🔸 زنجبیل مانند زردچوبه خواص زیادی برای سلامتی به ویژه التهاب هایی که در بدن ایجاد می شود دارند. این ریشه تند و پر خاصیت می تواند برای تسکین سردرد تنشی و میگرنی  مفید باشد. 🔸 زنجبیل حاوی یک روغن طبیعی جینجرول و شوگاول است که دارای خواص ضد التهابی است و می تواند تسکین دهنده سردرد و حملات میگرنی باشد.‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش مدل دادن به پرده ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🥃 خواص سرکه انگبین کاسنی افتیمونی ۱. رفع مره (صفرا و سوداء) ۲. برای کودکان جهت رفع بیش فعالی مناسب است ۳. رفع بی خوابی ۴. رفع یبوست ۵. پاکسازی کبد وروده ۶. ملین ۷. بازکننده رگ ها وعروق گرفته شده ۸. رفع چربی ۹. رفع گر گرفتگی ۱۰. از بین برنده زردی ۱۱. کم کننده حرارت ۱۲. رفع ریزش مو که ازصفرا باشد ۱۳. رفع تپش قلب ناشی از صفرا ۱۴. کم کننده عطش ورفع عصبانیت ۱۵. از بین برنده لک هایی که به علت مشکلات کبدی است ۱۶. صاف کننده ورفع غلظت خون ۱۷. کمک به کارایی کبد 🥃 طریقه استفاده: یک قاشق غذا خوری سرکه انگبین را دیک لیوان آب بریزید ‌شربت درست کنید ‌پس از غذا بخورید. (بعد از ناهار و شام) ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🔺چند مورد مهم برای بدن 🔸 استفاده از ادویه هایی مانند زنیان زومی، زیره و رازیانه به تقویت عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند 🔸 در حالی که زردچوبه و پودر زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدا در مبارزه با عفونت و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسزایی ایفا می کنند 🔸 همچنین استفاده از میخک به عنوان یک محافظ برای کبد گزینه مطلوبی است که اغلب به دلیل بیماری های ایجاد کننده باکتری تحت تاثیر قرار می گیرد. 🔸 اوژنول موجود در میخک از ضعف کبد و استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند.‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
با قرار دادن خیار در رژیم غذایی خود، روند کاهش وزن سرعت بیشتری میگیره! 🥒 ▫️چون خیار آب فراوانی در خود دارد، این ویژگی باعث میشه زودتر احساس سیری کنید. در نتیجه وقتی جلوی پرخوری شما گرفته شود، این مسأله به کم کردن وزن تان کمک خواهد کرد. + خیار هیچ نوع چربی‌ای ندارد و میوه‌ای کم کالری محسوب می‌شود. بنابراین، برای کسانی که قصد کم کردن وزن خود را دارند گزینه ی بسیار خوبی است. ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
کیک هویج مواد لازم🔻 تخم مرغ سه عدد .آرد یک و دو سوم لیوان بکینگ پودر دو ق چ سرپر .هویج رنده شده یک و نیم لیوان .گردو خرد شده یک سوم لیوان(قابل حذف) .روغن دو سوم لیوان. شکر یک لیوان .دارچین یک ق چ سرپر کرم پنیری 🔻 پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه دویست گرم پودر قند دو ق غ .وانیل نوک ق چ برای تهیه کرم پنیری تمام مواد رو مخلوط و با همزن میزنیم برای تهیه کیک🔻 ابتدا هویج رو رنده کنید ای دستمال تمیز بزارید و خوب خشک کنید اگر هویج خیس باشه کیک کاملا خمیر میشه...تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن بزنید بعد روغن رو اضافه و یک دقیقه بزنید بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و بزنید در آخر دارچین و هویج و گردو رو اضافه کنید کف تابه یا قالب رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایه کیک رو داخلش بریزین روش پخت روی گاز:شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه یا قابلمه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد شصت دقیقه درش رو باز کنید و خلال داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت 170 درجه میزلریم یک ربع گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و مدت پنجاه دقیقه بزارین تا آماده بشه بعد با خلال تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است این کیک خیلی لطیف حتما بزارید یک ساعت سرد بشه بعد از قالب خارج کنید بعد سرد شدن یکم از روی کیک بردارین پودر کنید و کیک رو برش بدین از کرم پنیری لای برش های کیک بزارید . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
🔻اشتباهات خطرناک بعداز غذا خوردن 🔹نوشیدن چای: یبوست 🔹خـوردن میوه: نفخ معده 🔹دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا 🔹خوابـیدن: تورم، زخم معده و سـکته 🔹سیگار کشیدن: اسیدی شدن‌ محیط معده 👈درضمن تأکید میشود که حداقل ۲ ساعت بعد از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود. ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
👆👆👆 مواد لازم ارد ۵۰۰ گرم اب ولرم ۲۰۰گرم خمیرمایه ۱۰گرم( دکتر اکتر باشه بهتره) یا ۱ ق غ شکر ۱۰۰گرم تخم مرغ ۱عدد نمک ۵ گرم بهبود دهنده ۵ گرم من نزدم ولی روغن مایع ۵۰ گرم کره ۳۰گرم وانیل ۱/۲ق چ مواد رومال👇👇 زرده تخم مرع ۱ عدد روغن مایع ۱ ق غ زعفران غلیظ کمی واسع رومال هم شربت بار نکات مهم چسبندگی خمیر رو با ورز از بین ببرین نه ارد اصافه کردن سربت رو موقعی که نون گرمه بزتین طرز تهیه: اول ارد رو دوبار الک کنین بعد مواد خشک رو اصافه کنین کاملا مخلوط کنین مواد رو بعد کره روغن تخم مرع رو اصافه کنین هم بزنین بعد وسط ظرفتون رو گود کنین اب رو اضافه کنین کم کم وهم بزنین بعد با دست ورز بدین نردیک ۲۰ دیقه فقط یک بار دستاتون رو به ارد بزنین اصلا مستقیم ارد بهش نزنین بعد از ورز بزارین ۲۰ دیقه استراحت کنه خمیر بعد ۲۰ دیقه خمیر رو بردارین ورز بدین وزن کنین خمیرتون ۹۱۰ گرم میشه ۵۵۰ گرم چونه بزرگ بقیه کوچیک درست کنین دوباره بزارین ۲۰ دیقه استراحت کنه بعد استراحت دوم قالبتون رو ارد پاشی کنین وچونه بزرگ رو پهت کنین کف قالب بعد با چونه کوجیک روش رول بزارین بعد بزارین جای گرم ۱/۵ساعت استرلحت کنه بعد استراحت رومال زده سعی کنین اروم رومال کنین بعد بزلرین تو فر ۱۸۰درجه ۲۰ دیقه البته تایم فرها متفاوته بعد پخت رومال شربت بزنین بزارین کامل خنک بشه بعد برش بزتین نوش جونتون😍 . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━
عوارض مصرف بیش از حد شکر و شیرینی 🔹افزایش قند خون 🔹چاقی و چربی شکم و پهلو 🔹ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه 🔹ممانعت از جذب کلسیم و منیزیم 🔹کاهش حافظه 🔹پیری زودرس 🔹پوکی استخوان‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌_☆_☆___☆__ @Khanedari_honar _☆_☆___☆___
🍯💛 این شیرینی زیبا و مجلسی واسه مهمونی و عید خیلی مناسبه طعمشم که عالیه👌 خیلی زیاد پیشنهاد میشه مواد لازم روغن صاف قنادی ۷۵ گرم یا کره نصف لیوان آرد ۱۲۵ گرم یا ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۱عدد پودر قند ۳۰ گرم یا ۳ ق وانیل کمی مواد رویه عسل ۲ ق غ شکر ۱ ق غ زعفران دم کرده ۱ ق چ کره ۱۰ گرم مغزیجات به مقدار لازم آرد را الک کرده و با روغن صاف یا کره کاملا نرم شده ورز دهید تا نرم شود زرده تخم مرغ پودر قند و وانیل را به آن اضافه کنید کمی ورز دهید تا خمیر کمی یکدست شود خمیر را بین دو نایلن باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و وسط آن را هم مثل دونات کاتر کوچکتر بزنید کف قالب را چرب کرده کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را بچینید و در فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید در حین پخت مواد رویه را آماده کنید کره عسل شکر را روی حرارت گذاشته ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا شکر حل شود بعد زعفران و مغزیجات را اضافه کنید هم بزنید وقتی شیرینی آماده شد تا زمانی که داغ هست ازموادرویه روی شیرینی ها بریزید💛 . ┏━━━🍃🍓🍇🍃━━━┓ @ushpazi_va_design ┗━━━🍃🍓🍇🍃━━━