میخوای ملافه هات همیشه تمیز و خوشبو باشه؟؟؟😍😍
برای تمیز و خوشبو بودن ملافه ها،،،
منظور ملافه های دم دست و اونایین که هر روز استفاده میشن👌👌👌👇
حتما هر دوهفته رویه ی تشک های تخت، پتوهای دم دستی،و روبالشی ها رو با مایع لباسشویی بشور،،،،
بالشهای پر بهتره زیره شونم شسته بشه،یعنی اون روبالشی که زیر هست،چون بوی پر میگیرن،،،
بهتره دو دست ملافه داشته باشین که یه سری شسته شد ،سری دوم رو بکشین روشون،،،
روتختی رو اگر به جای لحاف استفاده نمی کنین دو سه ماه یک بار بشورین کافیه،،،
واقعا شستن ملافه ها روی سلامت پوست و خواب راحت تاثیر زیادی داره و سر موقع شستن اونا برامون عادت میشه👌
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
#ترفند_آشپزی
فسنجون با مرغ یا کوفته قلقلی؟؟😍🤔
#فسنجون 🍲😋
.
طرز تهیه :
● توی تابه مقداری روغن بریزید و بذارید تا داغ بشه. سینه مرغ قیمه شده رو توش تفت بدید تا سرخ بشن. پیاز رو پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید.
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار بدین، پیاز رو به قابلمه اضافه کنید و تفت بدین تا مقداری بافت پیاز نرم بشه. سپس مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه و مجددا تفت بدین.
.
● مغز گردوهای خرد شده رو اضافه کنید و خوب مواد رو با هم مخلوط کنید و حدود پنج دقیقه تفت بدین.
رب انار رو اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت بدین.
حالا مرغ ها که از قبل سرخ کردین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید و در نهایت چند پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت رو کم کنید و اجازه بدین تا خورشت فسنجون به آرامی پخته بشه و جا بیوفته.(حدود سه ساعت)
تو نیم ساعت آخر پخت خورشت، 2 قاشق غذا خوری شکر (یا بیشتر) رو به همراه 1 قاشق غذا خوری زعفرون دم کرده به خورشت اضافه کنید. 😉
#خورشت_فسنجان
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
🍶چند نکته درباره #دوغ 🍶
1️⃣ دوغ اگر ترش نباشد کیفیتهای سردی و تری را در بدن افزایش میدهد، ولی دوغ ترش، سردیزا و خشکیآور است.
2️⃣ دوغ رقیق بیشتر رطوبت بخش است و دوغ غلیظ بیشتر سردیآور است.
3️⃣برای اصلاح سردی دوغ، افزودن #کاکوتی و #نعناع و #آویشن سودمند است، ولی کسانی که سوءمزاجهای سرد و تر معدی دارند بهرحال باید دوغ را تا هنگام بهبود ترک کنند. دو علامت مهم این سوءمزاجها #نفخ و #آبریزش_دهان است.
4️⃣ نوشیدن #دوغ معتدل در قوام و مزه (نه بسیار رقیق یا غلیظ، و نه بسیار ترش یا شور) برای #کاهش_خشکی_پوست، #بیقراری، #کمخوابی، و #عطش سودمند است.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندهای_خانه_داری
#تمیزکردن_ظروف_استیل
این راهکار فقط برای استیل جواب میده
ظرف مورد نظر رو ابتدا با سیف کرمی وسیم ظرفشویی بشویید شایدسوختگی کم باشه و با همین راه کتر جواب بگیرید
اگر نرفت میریم سراغ راهکار بعد یک سمباده ی نرم بر دارید و از یک جهت روی سیاهی ها بکشید تا کاملا از بین بره وقتی تمیز شد دوباره با سیف بشویید و خشک کنید و جلاسنج رو با پنبه روش بکشید تا برق بیفته اگر استیل مات بود روغن بچه بزنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه روش برای تا کردن لباسها در سی ثانیه.
🔹اگر تا کردن لباسهای شسته شده وقت زیادی از شما میگیرد با این روشها لباسها را سریع و راحت مرتب کنید
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
رازپخت شله زرد✅
❌ اینچند تا رمز برا پخت شله زرد یادت نره
✅موادلازم:⬇️⬇️
✅برای دوازه پیاله نیم کیلویی👇
💕برنج نیمدان ایرانی دو لیوان
💕شکر چهار لیوان
💕کره صد گرم
💕روغن مایع سه ق
💕زعفران اعلا نیم متقال
💕هل پنج شش عدد
💕گلاب یک لیوان
💕خلال بادام نصف لیوان
💕اب 14لیوان
✅طرزتهیه:⬇️⬇️
💕هر لیوان برنج حدود 150 گرمه و برای هر لیوان برنج هفت پیمانه اب و دو لیوان شکر و پنجاه گرم کره لازمه.
💕اگه آب برنج در حال اتمام بود ولی هنوز کامل برنج شکفته نشده بود باید آب بیشتری اضافه کنید چون اب خوری برنجا متفاوتن ممکنه تا سه لیوان اب هم نیاز باشه که مال من یک و نیم لیوان دیگه نیاز شد.
💕من نوک قاشق چایخوری نمک به برنج در حال پخت اضافه کردم که باعث میشه شیرینی شله زرد بیشتر خودشو نشون بده.
💕به هیچ عنوان تا قبل از اضافه کردن شکر به برنج،اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید پای گاز باشید و مدام هم بزنید.
💕از قبل به مقدار کافی زعفران سائیده آماده و با کمی آب جوش دم کنید تا خوب رنگ بندازه و بعد از اینکه برنج کاملا پخت و شکفته شد زعفران را اضافه و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت دکوری های زیبا با استفاده از وسایل دور ریختنی
💞خلاقیت
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
May 11
چند نکته راجب خاصیت سبزیجات
🔷️ حرارت باعث کاهش ویتامین های سبزیجات میشه،پس اونارو با حرارت بالا در زمان طولانی نپزین،بخارپز کردن بهترین روشه.
🔷️ اگه سبزیجات رو ابپز میکنین ابشُ دور نریزین اونو تو سوپ یا خورش بریزین.
🔷️ سبزیجاتی که قراره تو یخچال نگهداری کنین رو خورد نکنین تا کمتر در معرض نور و هوا قرار بگیره اینجوری ویتامینش بیشتر حفظ میشه.
🔷️ سبزیجاتُ سعی کنین بصورت درسته بپزین تا کمتر در معرض اب و حرارت قرار بگیره.
🔷️ سبزیجاتی مث گوجه فرنگی و هویجُ بصورت پخته مصرف کنین تا ویتامین بیشتری جذب بدنتون بشه.
🔷️ سبزیجات با ادویه های معطری مث زنجبیل،زردچوبه،سیر،رزماری،زیره بپزید تا عملکرد سیستم دفاعی بدنتون تقویت بشه.
🔷️ اگه قرار نیست سبزیجات رو در عرض یکی دو روز مصرف کنین اونارو منجمد کنین.
_☆_☆___☆__
@Khanedari_honar
_☆_☆___☆___
هدایت شده از تبادل موقت🌹🌹
♥️اگه عاشق آرایش وتیپ امروزی هستی
ولی هیچی بلد نیستی این کانال حرف نداره😍
اموزش رنگ کردن مو با مواد #طبیعی و #خونگی
آموزش #خودآرایی و #طراحی_ناخن💄
انواع آموزش #برداشتن_ابرو
آموزش شینیون و انواع #بافت_مو 👱🏻♀
تمام اموزشها #رایگان
https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae
👆👆👆👆
#200مدل مختلف بستن #شال و #روسری عاااااالیه😘