📢 خط حزبالله ۴۲۷ | ۱۰۰ روز ناکامی صهیونیستی؛ ۱۰۰ روز مقاومت طوفانی
🔸 چهارصد و بیست و هفتمین شماره خط حزبالله با عنوان «۱۰۰ روز ناکامی صهیونیستی؛ ۱۰۰ روز مقاومت طوفانی» منتشر شد.
📝 گزارش هفته این شماره خط حزبالله، به این پرسش، پاسخ داده است که گذر زمان، چگونه بیهوده بودن یاوه گوییها و عجز و استیصال رژیمصهیونیستی را روایت میکند؟
🔹 «ماه رجب، فرصت زندگیساز» عنوان یادداشت هفته این شماره خط حزبالله است که به این پرسش که چگونه باید از فرصت ماه مبارک رجب برای تقرب بیشتر به خداوند استفاده کنیم؟ پاسخ داده است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله به روح مطهر ۱۱۷ خبرنگار و روزنامهنگار شهید در نوار غزه، تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
📝 #گزارش_هفته | ۱۰۰ روز ناکامی صهیونیستی؛ ۱۰۰ روز مقاومت طوفانی
👈 گذر زمان، چگونه بیهوده بودن یاوهگوییها
و عجز و استیصال رژیم صهیونیستی را روایت میکند؟
🔸۱۵ مهرماه امسال(۷ اکتبر) تنها یک تاریخ نیست؛ بلکه روزی است که حالا نمادی از استقامت و رشادت جوانان حماسهآفرین فلسطینی شدهاست. مجاهدانی که با عملیات طوفانالاقصی، لرزه بر پیکر رژیمصهیونیستی انداختند. عملیاتی که دست برتر جبهه مقاومت را در میدان نشان داد و رسوایی تاریخی اطلاعاتی رژیم کودککش صهیونیستی را رقم زد.
🔹طوفانالاقصی و ۱۰۰ روز ناکامی صهیونیستها در شکست حماس با وجود حمایتهای آشکار نظامی و امنیتی و مالی آمریکا و کشورهایغربی، نشانگر این است که تا چه اندازه معادلات بهنفع جبهه مقاومت تغییر کرده است. متحمل شدن خسارتهای فراوان در عرصه سیاست داخلی همچون فرار ۲۳۰۰۰۰ شهرکنشین پس از حملات حزب الله لبنان، شکلگیری مهاجرت معکوس در سرزمینهای اشغالی و ضربه جدی به اقتصاد داخلی با فراخوان حدود ۲۲۰۰۰۰ نیرویذخیره، نشان میدهد چگونه در طول ۱۰۰ روز گذشته،صهیونیستهای جنایتکار، شکست و اضمحلال را به چشم خود دیده اند.
🔹صد روز جنایت همراه با شکست همه هدف های خیالی صهیونیستها
رژیم صهیونیستی که بعد از طوفانالاقصی خود را در میدان نظامی در وضعیت ضعف و شکست می دید، با مشارکت مستقیم آمریکا، خشونت سازماندهی شده ای علیه مردم غزه به راه انداخت. از آغاز تجاوز نظامی وحشیانه رژیمصهیونیستی تاکنون، ۶۵ هزار تن مواد منفجره بر سر مردم غزه فرود آمده؛ نزدیک به ۶۰ هزار نفر از اهالی غزه زخمی و ۳۰ هزار نفر از آنها، شهید یا مفقود شدهاند؛ در بین شهدا، ۱۰ هزار شهید کودک، ۷ هزار شهید زن، ۳۳۷ شهید از کادر درمان و ۱۱۷ شهید خبرنگار وجود دارد؛ نزدیک به ۷۰ هزار خانه به طور کامل تخریب و ۲۹۰ هزار خانه آسیبدیده و حدود ۲ میلیون آواره بدون امکانات اولیه زندگی به مقاومت در برابر رژیم غاصب، آمریکا، اروپا و ناتو ادامه میدهند؛ اما آیا تونلهای زیر زمینی حماس فتح شده؟ نیروی مقاومت فلسطین از بین رفته؟ مردم، غزه را ترک کردهاند؟ اسرای صهیونیست به طور کامل آزاد شدهاند؟ همه دنیا دیدند که پاسخ این سوالات منفی است و «رژیم صهیونیستی بعد از قریب صد روز جنایتی که دارد انجام میدهد، به هیچکدام از هدفهایش نرسیده. شکست؛ یعنی چه؟ شکست یعنی همین. گفت حماس را از بین میبریم، نتوانست؛ گفت مردم غزّه را منتقل میکنیم، نتوانست؛ گفت جلوی اقدامات مقاومت را میگیریم، نتوانست.» ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
🔹صهیون بازنده و شکستخورده به روایت آمار
مطابق نقشه سران آمریکا و اسرائیل و رؤسای سیا و موساد که تنها ظرف این ۱۰۰ بیش از ۲۰ بار با هم دیدار کردهاند، باید امروز چیزی به نام باریکه غزه روی نقشه وجود نداشته باشد، اما قضیه کاملاً برعکس است؛ مطابق جدیدترین نظرسنجی انجام شده در اراضی اشغالی، ۳۰ درصد از اسرائیلیها اعتقاد دارند رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه بازنده شده و همچنین ۶۴ درصد از اسرائیلیها نسبت به عملکرد نتانیاهو در جنگ علیه غزه اعلام نارضایتی کردند؛ آمار ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفری مجروحان از آغاز عملیات "طوفان الاقصی" که روزنامه یعیدیوت آحارنوت از آن پرده برداشته به تعبیر روزنامه دیگر صهیونیستی یعنی جروزالم پست، مشکل بزرگی برای نظام سلامت اسرائیل است که آمادگی لازم برای رویارویی با آن را ندارد؛ این در حالی است که پایگاه خبری عبری زبان واللا، تعداد مجروحان اسرائیلی را ۳۰ هزار تن برآورد کرده است.
🔹رسواشدن شعار حمایت از حقوق بشر
ضربه شدیدی که صهیونیستها با آغاز عملیات "طوفان الاقصی" و در طول ۱۰۰ روز گذشته از گروههای مقاومت فلسطینی و سایر گروههای مقاومت در منطقه دریافت کردهاند، یک شکست غیرقابلترمیم و تمامعیار اطلاعاتی، نظامی را در تاریخ این رژیم نامشروع ثبت کرده است و نشان می دهد این رژيم در وضعیت استیصال و اشتباهات محاسباتی به سر میبرد. نشانه این برهمخوردن نظام محاسباتی رژیم صهیونیستی، ادامه حملات وحشیانه به نوار غزه و کشتار شهروندان بدون دستیابی به کوچکترین دستاورد محسوس در تغییر میدان نظامی و سیاسی است، رویهای که استمرار آن موجب دودشدن بودجههای هنگفت این رژیم برای بزک خود در افکار عمومی جهان شده است.
🔰 ادامه👇
🔰 ادامه #گزارش_هفته
🔸رویه خشونتآمیز و نسلکشی وسیع رژیم صهیونیستی، آن قدر شکل مشمئزکنندهای به خود گرفته است که ادعاهای حامیان آمریکایی و غرب در حمایت از حقوق بشر و صلح و... را یکسره باطل کرده و خیابانهای کشورهای غربی، بارها شاهد حضور حامیان مقاومت بوده و میادین اصلی شهرهای بزرگ کشورهای غربی به معرکهای برای شعار علیه مواضع دوگانه سران این کشورها مبدل شده است. ترور فرماندهان مقاومت در نقاط مختلف منطقه که رژیم صهیونیستی از آن بهعنوان گام سوم عملیات خود تعبیر کرده را نیز میتوان در راستای تلاش اسرائیل برای دستاوردسازی و سرپوشگذاشتن روی ضعفها و شکستها و به نتیجه نرسیدن اهداف این رژیم در جنگ غزه دانست.
🔹جبهه مقاومت، یکپارچه در برابر اسرائیل
بیش از صد روز از آغاز عملیات "طوفان الاقصی" میگذرد؛ اما در طول این مدت نه شدت عملیات های حماس کاهش پیدا کرده و نه از حجم عملیات های ترکیبی حزبالله، انصارالله و مقاومت عراق کاسته شده است؛ حزبالله با مشغول کردن بخش زیادی از نیروی اسرائیل به خود، در سه ماه گذشته بیش از ۶۷۰ عملیات انجام داده است.
یمنیها نیز دریای سرخ را به دریایی پر از آتش برای کشتیهای عازم سرزمینهای اشغالی و پشتیبانیکننده اسرائیل تبدیل کردهاند که خسارتهای اقتصادی فراوانی برای رژیم صهیونیستی به همراه داشته؛ بر اساس اعلام رسانههای عبری زبان، هزینه انتقال یک کانتینر از خاور دور به اراضی اشغالی با افزایش ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار همراه بوده است؛ از سوی دیگر مقاومت عراق نیز با حملات راکتی، امنیت پایگاههای آمریکایی در منطقه را به مخاطره انداخته است؛ در طول صد روز گذشته، پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه و حتی سرزمینهای اشغالی از آتش مقاومت عراق در امان نبودهاند؛ همه این فعالیتها نشان میدهد که «مقاومت، زنده، سرحال، آماده؛ آن رژیم، خسته، سرافکنده، پشیمان و داغ باطلهی «جنایتکار» به پیشانیاش خورده؛ این وضعی است که امروز وجود دارد.» ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
🔹تشکیل جبهه عظیم مردمی و جهانی علیه رژیم صهیونیستی
امروز مقاومت مردم غزه با قوت ادامه پیدا کرده است و «بایستی همین خط دنبال بشود: خطّ ایستادگی در مقابل ظلم، در مقابل زور، در مقابل استکبار، در مقابل غصب؛ باید این خط ادامه پیدا کند.» ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ زیرا با امتداد خط مقاومت، رژیم صهیونیستی بیش از گذشته، مسیر سراشیبی سقوط را طی میکند.
این روزها، نقشههای رژیم سفاک صهیونیستی برای عادیسازی روابط با کشورهای منطقه با عملیات "طوفان الاقصی" نقشبرآب شده و افسانه قدرت بازدارندگی اسرائیل با عملیات های موفق گروههای مقاومت به تاریخ پیوسته است. از سوی دیگر با شکایت آفریقای جنوبی، اسرائیل در دادگاه لاهه در خصوص نسلکشی، (فارغ از نتیجه و حکم دادگاه)، بیشتر رسوا خواهد شد.
کلام پایانی اینکه پس از گذشت ۱۰۰ روز از آغاز طوفان الاقصی که نمادی روشن از ناکامی صهیونیستها در شکست مقاومت است، یک جبهه عظیم مردمی و بینالمللی علیه جنایات این رژیم در تمام جهان شکلگرفته است. گروههای مقاومت نیز مصممتر از همیشه در راه آرمان قدس شریف در حال جهاد هستند که نشاندهنده فتح و پیروزی فلسطین قهرمان است. «در مسئلهی غزّه پیشبینیها دارد بتدریج خودش را کاملاً نشان میدهد. از اوّل، پیشبینیِ روشنبینانِ دنیا، چه اینجا و چه جاهای دیگر، این بود که در این قضیّه آن که پیروز خواهد شد مقاومت فلسطین است، آن که شکست خواهد خورد رژیمِ خبیثِ ملعونِ صهیونیست است؛ این دارد اتّفاق میافتد و همه میبینند این را. سه ماه است که رژیم صهیونیستی دارد جنایت میکند... این جنایتها در تاریخ خواهد ماند... همه خواهند فهمید که صبر آن مردم و ایستادگی مقاومت فلسطینی این رژیم را وادار به عقبنشینی کرد.» ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 بله | ایتا | ویراستی
📝 #یادداشت_هفته | ماه رجب، فرصت زندگی ساز
👈🏼 چگونه از فرصت ماه مبارک رجب برای تقرب بیشتر به خداوند استفاده کنیم؟
🔶«بعضى از مناسبتها، فرصتهاى ما را افزایش میدهند.» ۱۳۹۳/۲/۱۷«این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند.» ۱۳۹۴/۲/۶ «هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند.» ۱۳۹۴/۲/۶ «همهى بدبختیهاى بشر ناشى از دورى از خداست. لذا در اسلام فرصتهایى براى ارتباط ویژه با خداوند متعال معین شده است.» ۱۳۸۰/۷/۴ یکی از این فرصت ها، فرصت های معنوی است. «فرصتهای معنوی، یکی از نعمتهای بزرگ الهی، برای تقرب بیشتر بندگان به خداوند است. یکی از بهترین این فرصتها، در ماه های مبارک سه گانه رجب، شعبان و رمضان است.» ۱۳۷۷/۷/۲۹ «یکى از این فرصتها ماه رجب است.» ۱۳۸۰/۷/۴ در ادامه، مروری بر فرصتهای زندگیساز ماه رجب در بیانات حضرتآیتاللهخامنهای، خواهیم داشت.
🔹ماه رجب، خودسازی برای زندگی
🔸«ماه رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است.» ۱۳۹۴/۲/۶ «بعد هم ماه شعبان است... و ماه رمضان ماه عروج است.» ۱۳۹۴/۲/۶ رمز زندگی ساز بودن، این است که «اين ماهها، فرصت بازبينى است.» ۱۳۸۱/۷/۱۷ ماه رجب فرصت خوبی برای بازبینی معنویت در زندگی است. زیرا یکی از نیازهای مهم زندگی انسان، معنویت است. «یک بُعد لطیف معناگرا در هر انسانی وجود دارد... این بُعد را اگر ما آحاد بشر بتوانیم در خودمان تقویت کنیم، بقیّهی ابعاد ما را هدایت خواهد کرد.» ۱۳۹۵/۲/۱ «اگر ذخیره معنوی در وجود انسان از حدّ لازم پایینتر رود، انسان دچار لغزشها و گمراهی های بزرگی خواهد شد. معنویت در وجود یک انسان، برای او مایه هدفدار شدن است؛ زندگی او را معنا میکند و به آن جهت میدهد.» ۱۳۸۱/۷/۱۷ «اگر بخواهیم در این جاده درست حرکت کنیم، با ظواهر دل فریب زودگذر از راه پرت نیفتیم و بهسمت هدف، مستقیم حرکت کنیم، حتماً در این کار، یاد خدا و اتکاء به خدا و اتصال دائمی به خدا مورد نیاز است؛ این را باید دستور همیشگی خودمان قرار دهیم.» ۱۳۸۴/۶/۸ «تا امروز هم ملت ايران هر توفيقى پيدا كرده است، به بركت تكيه به معنويات آن را به دست آورده است... اين معنويت را بايد روز به روز زياد كرد.» ۱۳۷۷/۷/۲۹
🔰 ادامه👇
🔰 ادامه #یادداشت_هفته
🔹فرصت های زندگی ساز ماه رجب
🔸«اولین چیزى که در این ایام و بعد در ایام ماه مبارک شعبان، بالاخره در پلهى سوم و بالاتر در ماه مبارک رمضان باید مورد توجه یکایک ما قرار بگیرد - هر جا هستیم - اصلاح خود و زدودن غفلتها و ظلمتها از دل خود باید باشد؛ اصل این است.»۱۳۸۸/۴/۳ یکی از مهمترین لوازم ارتقای معنویت این است که بیماری های روحی خود را درمان کنیم. و بدانیم «بهترين كسى كه مىتواند بيمارى ما را تشخيص دهد، خودمان هستيم. بياوريد روى كاغذ! بنويسيد: حسد. بنويسيد: بخل. بنويسید: بدخواهى براى ديگران... اينها را روى كاغذ بياوريم.» ۱۳۷۱/۱۲/۴ سپس آنها را یکی یکی برطرف کنیم.
🔸دومین فرصت زندگی ساز در ماه رجب، نماز است. «رجب، بیشتر ماه نماز است.» ۱۳۸۳/۷/۱۳ نماز چنان ارزش دارد که حتی «کسانی که از عمل بافضیلت اعتکاف محروم ماندهاند، بهتر است در هر یک از این سه روز نماز حضرت جعفر طیار بخوانند.» ۱۳۸۹/۱۲/۱۸ «ماه رجب، بهار عبادت و تضرّع و توسل الى اللَّه است.» ۱۳۸۷/۴/۲۶
🔸سومین فرصت ماه رجب، دعا است. چرا که «ماه رجب، ماه توسّل است، ماه تضرّع است، ماه دعا است، ماه تصفیهی روانی و معنوی است.» ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ «دعاهای ماه رجب یک دریایی از معرفت است.» ۱۳۸۸/۳/۲۹ لذا «از این ایام استفاده بردن و معنویت را تقویت کردن و با خدا ارتباط برقرارکردن و ذکر و دعا و توسّل را اهمیت دادن از وظایف است.» ۱۳۷۱/۱۰/۱۹ در میان دعاها، «دعاهايى كه از ائمّه رسيده است، بهترين دعاهاست.» ۱۳۸۴/۷/۲۹ فایده این دعاها این است که «اگر در معانی این دعاها تدبّر کنیم، بزرگترین هدیههای معنوی الهی را در اینها خواهیم یافت.» ۱۳۷۷/۷/۲۹ ثانیا «در خلال دعاهای مذکور، نقطههای ضربهپذیرِ معنوی را به یادِ ما میآورند و هشدار میدهند که: ممکن است از این نقاط ضربه بخورید و آسیب ببینید.» ۱۳۷۳/۱۱/۲۸ لذا «همهى دعاهایى که در این ماه وارد شده، درس است؛ صِرف لقلقهى زبان نیست. این دعاها را با حضور قلب و با آگاهى از عمق معناى آنها، بر دل و زبانتان جارى کنید.» ۱۳۸۰/۷/۴
🔸چهارمین فرصت مهم، اعتکاف است. «قبل از انقلاب، ما در این ایام نیمهی ماه رجب ندیده بودیم یا خیلی بهندرت میدیدیم که کسانی بروند اعتکاف کنند... این ماه رجب است؛ از این فرصتها استفاده کنید. جوانها! شما بیشتر استفاده کنید.» ۱۳۹۲/۲/۲۵
🔸پنجمین فرصت ماه رجب، کسب رضایت الهی است. «هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست. در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.» ۱۳۶۹/۱۱/۱۹
🔸ششمین فرصت ماه رجب، آمادگی برای ماه مبارک رمضان است. «بزرگان و اهل معنا و اهل سلوک، ماه رجب را مقدمهى ماه رمضان دانستهاند. ماه رجب، ماه شعبان، یک آمادگاهى است براى اینکه انسان در ماه مبارک رمضان - که ماه ضیافت الهى است - بتواند با آمادگى وارد شود.» ۱۳۹۲/۲/۲۵ آمادگی در ماه رجب برای درک ماه مبارک رمضان «در درجهى اول، آمادگى به توجه و حضور قلب است؛ خود را در محضر علم الهى دانستن، در محضر خدا دانستن «سبحان من احصى کلّ شىء علمه» همهى حالات خود را، حرکات خود را، نیّات خود را، خطورات قلبى خود را در معرض و محضر علم الهى دانستن... وقتى انسان خود را در محضر الهى دانست، بیشتر متوجه کارها و حرکات و رفتار خود میشود.» ۱۳۹۲/۲/۲۵«اگر انسان مسلمان- جوان و پیر، زن و مرد- در ماه رجب و سپس ماه شعبان، رابطهى خود را با خداى متعال روان و نزدیکتر کند، با آمادگى به ماه رمضان مىرسد... انسان باید این شستوشو را در ماه رجب و شعبان بکند تا بتواند در ماه رمضان بر سرِ سفرهى الهى وارد شود و از آن سفره متنعّم گردد و فیض ببرد.» ۱۳۸۰/۷/۴
👈🏼سخن پایانی اینکه «ماه رجب است، ماه عبادت است، ماه توسل به پروردگار است، ماه تضرع است... با خدا ارتباطمان را قوی کنیم تا در میدانهای زندگی بتوانیم با ارادهی محکم، با قدم استوار و با ذهن روشن، وارد هر میدانی بشویم. یک ملت برای اینکه بتواند سیادت و عزت خود را بدست بیاورد؛ باید ارادهی مصمم داشته باشد و بداند چه میخواهد و قلب او مطمئن باشد به یاد خدا.» ۱۳۸۷/۴/۲۶
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 بله | ایتا | ویراستی
🌷 شماره این هفته خط حزبالله به ۱۱۷ خبرنگار و روزنامهنگار شهید در نوار غزه تقدیم میشود.
📜 khl.ink/khat | #شهیدان_هفته
May 11