فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم تا تو رفتی دنیا به هم ریخت😔😔
سفر #اربعین هم نداریم 😭😭
این ماه #محرم هم تموم شد !
خوش به حالِ اونی که رزقش فقط
اشک نبوده..
خوش به حالِ اونی که #امام_حسین علیه السلام ثبت نامش کرده..
خوش به حالِ اونی که میخواد تمومِ سال رو حسینی باشه..
⁉️محرم سال بعد،زنده ایم یا نه؟!
اللهم ارزقنا توفیق محرم 😭
اللهم ارزقنا حرم
#مرغ 🥘 😋
▫️هویج ۱ عددبزرگ
▫️فلفل دلمه ۱ عددبزرگ
▫️پیاز ۲ عدد
▫️مرغ ۴ تکه به دلخواه
▫️ادویه کاری. دارچین. فلفل.نمک. زردچوبه. ب مقدار لازم
▫️زعفران دم کرده ۱ ق چ خ
▫️رب ۳ ق غ خ سرپر
🔸پیاز رو نگینی خورد کردم.
کمی تفت دادم بعدفلفل دلمه وهویج اضافه کردم و ادویه هارواضافه کردم کمی تفت خوردرب اضافه کردم بعد زعفرون ریختم.
مرغ که ازقبل در روغن سرخ کرده بودم و بهش اضافه میکنم ویک لیوان ونیم آب اضافه کردم و گذاشتم باشعله متوسط جا افتاد
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
❖ ━━━━ 👩🍳 ━━━━ ❖
@kitchenAuntKhatoon
❖ ━━━━ 👨🍳 ━━━━ ❖
#تزیین_غذا
❖ ━━━━ 👩🍳 ━━━━ ❖
@kitchenAuntKhatoon
❖ ━━━━ 👨🍳 ━━━━ ❖
بلدرچین 🍗 😋
🔸دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید
پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه
میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه
این مواد برای پنج تا شش بلدرچین کافیه
#بلدرچین
❖ ━━━━ 👩🍳 ━━━━ ❖
@kitchenAuntKhatoon
❖ ━━━━ 👨🍳 ━━━━ ❖
☕️🍊نان دارچين و پرتقال
🥐🥐
مواد لازم:
آرد ٥٠٠گرم
مايه خمير خشك فوري ٢ ق چ
نمك ١/٤ ق چ
آب ولرم ٨٠ ميلي ليتر
شير گرم ١٥٠ ميلي ليتر
تخم مرغ ١ عدد
شكر ٦٠ گرم
كرهء نرم ٥٠ گرم
مواد مياني نان: پودر دارچين، شكر، رنده ء پوست پرتقال
طرزتهيه: مواد خشك را با هم مخلوط و ميان آن را گود كنيد. آب، شير، تخم مرغ، كره را افزوده مخلوط كنيد سپس ١٠ دقيقه ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
خمير را استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از استراحت خمير ، آن را به ١٢ قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به شكل مربع ١٥ سانتي باز كنيد.
روي سطح خمير از مواد مياني ريخته و خمير را رول كنيد.
اكنون خمير رول شده را از وسط تا كرده و لبه ها روي هم قرار دهيد( به شكل U بسته) سپس انتهاي بستهء خمير را از وسط برش داده و هر طرف را به سمت بيرون پيچ دهيد.
خميرها را درون سيني چرب شده نيم ساعت استراحت داده سپس روي آنها زردهء تخم مرغ بماليد و در فر داغ با حرارت ٣٨٠ درجه فارنهايت تا طلايي شدن سطح نان بپزيد
#نان
#نان_دارچین
❖ ━━━━ 👩🍳 ━━━━ ❖
@kitchenAuntKhatoon
❖ ━━━━ 👨🍳 ━━━━ ❖