-🫕طرز تهیه ترشی لیته سیب🍎🍏
🍴مواد لازم 🍴
سیب
به مقدار دلخواه
تمر هندی
یک بسته
سرکه
چهار لیوان
برگه زردآلو
یک لیوان
ادویه گردو
به میزان لازم
سیاه دانه
در صورت تمایل
🥗🧆🥗
🧆🥗🧆
🥮طرز تهیه 🥮
از سیب های سالم یا لکه دار میتوانید در این ترشی استفاده کنید.
• سیب ها را پوست گرفته نگینی درشت خرد کنید.
• سب ها را در مقداری آب و آبلیمو قرار می دهیم تا سیاه نشود.
• یک بسته تمرهندی را با چهار لیوان سرکه خیس کرده وقتی نرم شد از صافی رد کنید و هسته ها را جدا کنید.
• میتوانید از جوز هندی و پودر هل است در سس ترشی لیته سیب استفاده کنید.
• یک لیوان برگه زردآلو را داخل سرکه ای که تمر هندی را خیس کرده اید نرم کنید و به سس ترشی لیته اضافه کنید.
• نمک و ادویه را به ترشی اضافه کنید.
• سیب ها از داخل مخلوط آب و آبلیمو خارج کرده آبکش کنید و به سس آماده شده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بخارش بلند شود. شعله را خاموش کرده اجازه دهید کاملا خنک شود.
🍴در صورت تمایل مقداری سیاه دانه به ترشی اضافه کنید. ترشی لیته شما بعد از 3 روز آماده است.
#ترشی #لیته #ترشی_لیته #لیته_سیب #سیب
_🍃🌸🍃__________
@kitchenAuntKhatoon
_🍃🌸🍃__________
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بحث کیک و شیرینی با اشپزی کاملا متفاوته و خیلی باید دقیق باشه
اولین گزینه اندازه گیری دقیقِ
درجه فرِ
جذب اب اردهاست
با ازمون و خطا میتونید کیکی باب میلتون درست کنید و از کارتون لذت ببرید
#کیک_اسفنجی
#مینی_کیک
#کیک #کیک_دونفره
#بدون_بکینگ_پودر
#کیک_بدون_بکینگ_پودر
#کیک_بدون_شیر
موادلازم
تخم مرغ دوتا
وانیل نوک ق چ
شکر ۷۰ گرم
ارد ۷۰ گرم
✅به ازای هر تخم مرغ متوسط ۳۵ گرم شکر
۳۵ گرم ارد
✅لازم نیست زرده سفیده جدا بشه
✅بکینگ پودر لازم نیست بافتش توی فیلم کاملا مشخصه متخلخل و سبکِ
✅من از ارد نون فانتزی استفاده میکنم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_پاستا
#چیپس
#چیپس_با_ماکارونی
#جایگزین_پفک_هندی
اول پاستا هارو توی آب بجوشونید و بعد آبکشی کنید،
بعد که آبش کامل رفت بریزید توی روغن داغ تا سرخ بشه بشه و حسابی برشته بشه،
توی فر هم میتونید بپزید که سالمتر بشه و بدون روغن بپزه😊
وقتی سرخ شد بریزیدش روی دستمال روغنش گرفته بشه و بعد توی یه کاسه بریزید و بهش کمی روغن زیتون و پودر سیر و ادویه ایتالیایی،فلفل سیاه و نمک و پنیر پارمزان بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و بعد نوش جان کنید😋
پنیر میتونید حذف کنید
نمک و فلفل و هر ادویه ای خواستبد می تونید موقع جوشیدن پاستا در اب اضافه کنید اینجوری بهتر طعم دار میشه😉
❌حتما خوب خوب پاستا آب پز کنید،له نشن فقط خوب نرم بشن.
❌مهم ترین نکته ش اینه که حتما پاستا ها ۲۴ساعت رو پارچه بمومن که خشک خشک بشن و در نهایت تو روغن داغ سرخشون کنید.
❌همین که پف کنه دیگه کافیه،نیاز نیست بیش از حد سرخ بشه🥰پف که کرد کافیه.
❌هر دفه به همون اندازه که مصرف میکنید سرخ کنید که تازه تازه مصرفش کنید،چون دقیقا مثل پفک هندی اگه زیاد تو محیط بمونه(مثلا ۷الی ۸ساعت)اون خوشمزگی و تردی اولش رو نداره.
❌وقتی خشک خشک شد میتونید تو کیسه فریزر به مدت طولانی نگهش دارید.
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه فرم گرفته با خامه صبحانه
خامه ١ کیلو
پودر خامه ۵ ق غ
پودر شکر ١۵٠ الی ٢٠٠ گرم
وانیل ١ ق غ
همه رو با هم خوب مخلوط کنید و توی ظرف در بسته ٨ الی ٢۴ ساعت بزارید فریزر تا کاملا سفت شه و هر وقت خواستید استفاده کنید به مقدار مورد نیاز توی ظرف همزن بریزید و بزارید کمی در دمای محیط شل بشه و بعد با همزن حدود ٧ الی ٨ دقیقه بزنید تا فرم بگیره
اگه خواستید خامه دیرتر آب بندازه به ازای هر ١ پیمانه خامه ای که فرم میدید ١ ق چ پودر ژلاتین رو روی ٢ ق غ آب سرد بپاشید و ٣ دقیقه کنار بزارید بعد روی بخار آب بن ماری کنید و بزارید کمی خنک بشه و وقتی خامه در حال فرم گرفتنه کم کم بهش اضافه کنید
#خامه_فرم_گرفته_با_خامه_صبحانه
#خامه_صبحانه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باران که گرفته است تسبیح به دست
*دارد صلوات میفرستد بر تو* 🤲
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
#سه_شنبه_های_امام_زمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرینی رو حتما واسه کوچولوهاتون درست کنید قول میدم استقبال کنن 🤗😍
سلام مهربونا من اومدم با یه آموزش جذااااب دیگه اونم واسه بچه ها این شیرینی به شدت خوشمزه ست بچه ها به شدت دوست دادن حتی خمیرشو خالی خالی بخورن 😁😁 اصلا مزه سویق نمیده و بیشتر شبیه شیرینی نخودی هست حتنا امتحانش کنید 😍😍🤗
کره یا روغن زرد گاوی ۱۲۵ گرم
شکر یا شکر قهوه ای ۱۱۵ گرم
پودر هل ۱چ
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
سویق کامل ۱۰۰ گرم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه روغن زرد استفاده کردین و حالت آبکی داشت بذارین یخچال یکم خودشو بگیره بعد استفاده کنید
اگر فر نداشتید داخل فردستساز یا تابه دوطرفه بگذارید
سیوش کن چون حتما درستش میکنی 🤗
برای دوستات هم بفرست 👌
#شیرینی_خانگی #شیرینی #شیرینی_سویق #سویق #سویق_کودک #سویق_کامل #سویق_چاق_کننده #سویق_گندم #سویق_استخوانساز #میان_وعده_کودک #میان_وعده #میان_وعده_مقوی #میان_وعده_سالم #شیرینی_برای_بچه_ها #شیرینی_ساده #شیرینی_سالم #شیرینی_مقوی #شیرینی_مقوی_خوشمزه #شیرینی_مقوی_سالم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐