eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮🍮مارمالاد به😋 مایه ی آب گرفته شده ژله به آب لیمو 3 قاشق غذاخوری شکر حدود 4 پیمانه 🥣🥣🥣 🍮طرز تهیه مارمالاد به:🍮 1. مایه به را بازهم تاجائیکه ممکن است با گوشت کوب پوره کنید، سپس آن را از صافی با سوراخهای متوسط عبور دهید تا پوسته های زبرش جدا شود. مایه را پیمانه کنید و به همان میزان پیمانه شکر اضافه کنید. 2. مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، سپس آبلیمو را اضافه کنید. 3. پخت را روی حرارت ملایم ادامه دهید و گهگاه هم بزنید به مدت یکساعت الی یکساعت و نیم، تا مایه به یک رب غلیظ تبدیل شود و رنگ صورتی مایل به نارنجی به خود بگیرد. 4. فر را با حرارت 52 درجه سانتی گراد (125 فارنهایت) گرم کنید. 5. کف قالب 8 در 8 را کاغذ پوستی پهن کنید و آن را با کره چرب کنید. مایه به را در قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید، سپس حدود یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از فر بیرون آورید و بگذارید کاملا سرد شود. ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#آش #اش #آش_ترش #آش_ترش_زنجان ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
آش ترش زنجان از گذشته های دور زینت بخش سفره زنجانی ها بوده. این آش در بین گردشگران و میهمانان نیز طرفداران زیادی دار. در پخت این آش علاوه بر حبوبات از آلوچه خشک، آلبالو و برگه زردآلو استفاده می شود و پس از پخت همراه با شیره و سرکه انگور و رب انار سرو می شود. هر ساله تو جشنواره آش زنجان این آش پخته و بین مهمون پخش میشه آش ترش علاوه بر زنجان ، مختص شهرهای ملایر و همدان و بروجرد و نهاوند نیز هست. دوستان این آش کمی مشکله ولی مطمئن هستم کسی این آش بخوره واقعا عاشقش میشه این میزان مواد تقریبا 15 نفر جواب میده همه مواد به صورت جدا پخته شده تمام حبوبات از شب قبل خیس بشه و جدا بپزید( حبوبات از هر کدام یک پیمانه پلو پزی استفاده کردم). لبو( یک عدد بزرگ )که پخته شد آب لبو جدا کنید چون تو رنگ اش تاثیر میزاره . هویج( 6 عدد) ، سیب زمینی (1 عدد بزرگ) به (1 عدد بزرگ) وسیب درختی (1 عدد )جدا پخته بشه بعد مرحله مرحله به آش اضافه میکنیم . در ابتدا پیاز (3 عدد بزرگ نگینی خرد کرده )داغ گرفته بعد سرخ شدن به آن زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی(2 قاشق غذاخوری ) اضافه کنید بعد نصف پیمانه خرده برنج(نصف پیمانه ) گذاشتم تا با پیاز داغ جوشید بعد سبزی که شامل: اسفناج ،تره ،گشنیز،جعفری،نعناوخیلی کم شوید (نیم کیلو)وسیر کوبیده(دو حبه) را به دیگ اضافه کردم تا کمی بجوشد و پخته شود حالا نوبت نخود ، عدس ،لوبیا ،لبو ،هویج ،سیب زمینی ،به و سیب درختی اضافه می شود بعد الو جنگلی زردالو ترش شیرین(از هر کدام یک کاسه ترشی خوری) اضافه کرده در نهایت رشته(نصف بسته) وگردو را اضافه کرده رب انار(1 قاشق غذاخوری پر) به همراه سرکه(یک استکان) ونمک نیز به آش اضافه میکنیم . بعد پخت کامل آش نعنا داغ و کاکوتی درست میکنیم برای روی آش این اش مراحل زیادی دارد ولی فوق العاده است وبه قول مامانم این اش ، اشه جهیزیه دختره همه چیز توش هست. 👈دوستان میتونید هر کدوم از مواد که دوست ندارید حذف کنید👉 ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پست رو سیو کن که خیلی به کارت میاد 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 این پست بسیار کاربردیه نکات قابل ذکر اول اینکه به هیچ عنوان قاشق رو محکم به ظرف پیمانه نزنید تا جابه جایی ارد توی پیمانه باشه و حجم زیادتری نسبت به یک پیمانه با اینکار توی پیمانه به وجود میاد دوم تخم مرغ متوسط نهایتا ۷۵ گرم هستش از ۶۰ تا ۷۵ سوم سعی کنید حتما ترازو تهیه کنید که کار بهتری تحویلتون میده 😍😍 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم آموزش پیمانه قنادی •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت سوم پیمانه قنادی •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت چهارم پیمانه قنادی •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت پنجم پیمانه قنادی •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با مواد لازم برای کیک پایه شکر -160 گرم آرد - 130 گرم تخم مرغ -6 عدد کاکائو -1 قاشق غذاخوری روغن نباتی -50 میلی لیتر شیر -50 میلی لیتر بیکینگ پودر -1 قاشق چایخوری برای کرم: پنیر ماسکارپونه - 250 گرم خامه 35٪ چربی -250 میلی لیتر شیر تغلیظ شده آب پز - به مزه آن. یا می توانید فقط 500 میلی لیتر خامه و شیر تغلیظ شده یا هر کرم دیگری را که انتخاب می کنید ، تهیه کنید        •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
من اومدم با #رولت_دورنگ #رولت مواد لازم برای کیک پایه شکر -160 گرم آرد - 130 گرم تخم مرغ -6 عدد کاک
تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا نرم شود ، می توانید کمی نمک اضافه کنید. شیر ، روغن نباتی را اضافه کنید ، به آرامی با کفگیر هم بزنید ، سپس آرد را با بیکینگ پودر اضافه کنید. 2/3 از خمیر را در یک ورق پخت قرار دهید ، به 1/3 خمیر کاکائو اضافه کنید و با استفاده از کیسه شیرینی با دقت آن را روی خمیر سفید پخش کنید. ما یک قاشق یا یک چنگال بر می داریم و از کنار دسته آن را می کشیم تا پایین خمیر را لمس کند ، می توانید آن را در امتداد و روی دیگر بکشید ، یک الگوی بسیار زیبا به نظر می رسد ، من امروز این گزینه را می خواستم))). ما حدود 15 دقیقه پخت می کنیم ، بالا ، پایین همرفت را روشن می کنیم ، اجاق خود را نگاه می کنیم. نکته اصلی در اینجا زیاد قرار گرفتن در معرض آن نیست ، در غیر این صورت رول ترک می خورد. به محض آماده شدن رول ، آن را روی دستمال نخی برگردانید ، کاغذ روغنی را بردارید ، رول را در حالی که گرم است با یک دستمال بپیچید. به محض خنک شدن رول ، باز کنید ، با خامه چرب کنید و دوباره آن را بپیچید . میزاریم داخل یخچال ، بعد از 3 ساعت سرو کنید ♥.        •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon