eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 خرمای دشتستان 500 گرم کره آب شده 30 گرم پودر هل 1 ق مرباخوری دارچین 1 ق چایخوری بیسکوییت پتی پور حدود یک بسته کنجد و پودرنارگیل برای تزئین •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک شیوه عالی برای طبخ خاص ماهی😍🐟🍢 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج دو لیوان سرخالی یا 356 گرم تخم مرغ وانیل شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر بکینگ پودر •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
❤️‌سلام امام مهربانم 🥀با شرمندگی تمام مینویسم:دردت به جانم… 🥀 دردت به تمام لحظاتی که باید با اسم و یادت میرفت و نشد… 🥀دردت به تمام جانم آقای دلتنگ صبور…بجای همه لحظه هایی که گفتم یادت میکنم اما؛نشد… 🥀عمرم نذر لحظه های تنهاییت آقا….کم است در برابر لحظه های شب های آه و اشکت... 💔 اما کوتاه میگویم:دردت به جان و عمرم برای کمی از دردهایت… قشنگ است؛ 💔دردت به جانم اقای مهربانم از طرف بنده ی مانع ظهورت… ✍ف،موسویان اصل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
🍛👩‍🍳 آشپزخانه بهشتی 👩‍🍳🥗 مخصوص خانم هایی که دوست دارن سفره هایی که برای عزیزانشون پهن میکنن نورانی
سلام خدمت کدبانوهای کانال و خوش آمد خدمت اعضای جدید ان شاءالله از امروز داشته باشیم و طبق برنامه آشپزخانه بهشتی که ریپلای کردم ، آشپزخانه های خودمان را به نور و اسم اهل بیت مزین میکنیم 😍 روزتان پر از انرژی و مزین به نام اهل بیت 🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترشی مکزیکی ترشی پیتزایی غذای ملل قارچ سیصد گرم هویج بزرگ چهار عدد فلفل دلمه ای سبز یک عدد بزرگ فلفل دلمع ای زرد و قرمز هر کدام نصف یک عدد سیر ده حبه ذرت پخته یک لیوان زیتون یک لیوان سرکه دو لیوان روغن زیتون چهار ق غ فلفل قرمز دو ق چ نمک چهار ق چ سر خالی ابتدا آب رو جوش بیارین قارچ ها رو بریزین داخلش پنج دقیقه بجوشه بعد آبکش کنید بزارید کمی آبش بره بعد خورد کنید من وقتی خورد کردم لای دستمال تمیز گذاشتم تا آبش گرفتع بشه خیلی فشار نباید داد فقط کمی خشک بشه. بقیه سبزیجات رو هم خورد کنید و لای دستمال خوب خشک کنید بعد تو ظرف بزرگ همه سبزیجات رو مخلوط کنین و بهش سرکه و نمک و فلفل و روغن زیتون رو اضافه کنین و هم بزنید میتونید کم کم نمک و فلفل رو بزنید و بچشید تا به طعم دلخواه برسه بعد هم داخل ظرف بزارین بازم روش روغن زیتون بریزین درش رو بزارین تا سه چهارروز داخل یخچال بمونه و جابیفته. درست کردن ابن ترشی زمان نمیبره برای همین بهتره بعد آماده شدن ظرف یک ماه مصرف بشه بهتره مقدار کم درست کنین. _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
گوجه شور مواد لازم گوجه فرنگی ریز ۱ کیلوگرم سیر ۱۰ حبه آب جوشیده ولرم ۳ لیوان سرکه سفید ۱/۲ لیوان نمک ۳ قاشق غذا خوری ریحان یا ترخون به مقدار لازم فلفل تند ۱ عدد طرز تهیه ۱- سه قاشق غذاخوری نمک‌ رو بریزین تو آب ولرم وحل کنین. وبذارین خنک بشه... گوجه ها وفلفل رو بشورین وبذارین کاملا خشک بشن.. سیر رو پوست بگیرین .. ۲- توی یه شیشه تمیز ،گوجه ،ریحان یا ترخون ،سیر ،فلفل رو بطور لایه ای ومخلوط بریزید.. از آب نمک تو شیشتون بریزین واگه مزه ترش دوست دارین اندازه نصف لیوان ،بجای آب نمک ،سرکه بریزین وتمام ۳- حتما شیشتون درب فلزی باشه ..وسرش یه نایلون فریزر بذارین وبعد درشو کیپ کنین.. یروز تو محیط آشپزخونه بذارین بعد یه جای خیلی خنک یا یخچالتون منتقلش کنین...بعد از یه هفته قابل استفاده هست... سایر نکات استفاده از فلفل تند به ذائقتون بستگی داره..من شور تند دوست ندارم فقط یدونه استفاده کردم... اون ساقه کرفسام دو سه تا بود همینطور ی انداختم توش وگرنه تو مواد لازمش نیست.. استفاده از سبزی معطر هم دست خودتونه...اگه ریحان نداشتین بجاش ،شوید بریزید.. استفاده از گوجه ریز هم برای زیبایی کار وراحتی استفاده هست..وگرنه میتونین از گوجه های متوسط یا درشت هم استفاده کنین...فقط موقع استفاده ،مراقب له شدنشون باشین... منظور از گوجه های ریز ،گوجه گیلاسی های پر از آب وتخم نیست..چون اونا پر از آبن ،سریع توی اب نمک وسرکه له میشن... _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
مواد لازم پیاز پوست کنده ۲ کیلوگرم نعنا ۱ کیلوگرم یا ترخون سیر ۵۰۰ گرم، فلفل سبز سرکه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- نعناع را پاک کرده (می‌توان به جای نعناع تازه از 2 الی 3 قاشق غذاخوری نعناع خشک و نرم استفاده نمود.)و تمیز می شوییم. سپس آن را می‌گذاریم تا کمی خشک گردد. ۲- پوست سیرها را می‌کنیم و آنها را با نعناع چرخ می‌کنیم. پوست پیازها را نیز می‌گیریم و پس از شستن، کاملاً خشک می‌کنیم. ۳- داخل یک شیشۀ تمیز و خشک، یک ردیف پیاز می‌ریزیم و مقداری از مخلوط سیر و نعناع روی آن می‌ریزیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و باز مقداری از مخلوط سیر را روی آن می‌ریزیم. باز هم یک ردیف پیاز می‌ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم. ۴- پس از پر شدن شیشه، روی آن سرکه می‌ریزیم به طوری که سرکه روی پیازها را بگیرد. سپس در شیشه را بسته و آن را می‌گذاریم در جای تاریک تا جا بیفتد.( بسته به نرمی ترشی از 10 روز تا 1 ماه ترشی آماده مصرف است ). سایر نکات برای تهیۀ این ترشی بهتر است است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید.پیاز قرمز هم باعث خوشرنگ تر شدن ترشی میشود این ترشی را در 30 دقیقه می‌توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد. میتوانید برای خوشرنگ تر شدن ترشی از لبو استفاده کنید لبو بشورید پوست بکنید یک به علاوه روی لبو بزنید دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
مواد لازم هویج بزرگ پنج عدد چغندر لبو(بزرگ) دو عدد بی بی کورن(بلال یا ذرت کوچولو) پنج عدد میتونید حذف کنیدیا از کنسرو استفاده کنید فلفل سبز قلمی تند به مقدار لازم سرکه سفید به مقدار لازم نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری سیاه دانه یک قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- ابتدا هویج و لبو را پوست میگیریم بعد به صورت خلالی خرد یا رنده میکنیم. ۲- بی بی کورن یا همان بچه بلال را به صورت حلقه ای خرد میکنیم. همینطور فلفل سبز را. ۳- همه سبزیجات را با هم مخلوط میکنیم. یک شیشه ی تمیز برمیداریم و از مواد داخلش رو پر میکنیم. لا به لای اون تخم گشنیز، نمک و سیاه دانه میریزیم. ۴- سپس با سرکه شیشه را پر میکنیم تا جایی که روی مواد را کامل بگیرد. ترشی را در یخچال یا جای خنک نگهداری میکنیم. بعد از حدودا دو هفته قابل استفاده ست. سایر نکات *میتوانید برای اینکه عطر تخم گشنیز بیشتر شود مقداری از آن را بکوبید بعد داخل ترشی بریزید. *اگر طعم تند ترشی را نمی‌پسندید میتوانید فلفل ها را به صورت درسته داخل شیشه بریزید. میزان تندی ترشی بستگی به ذائقه شما دارد. _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________