eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
باسلوق با شیره خرما طعم شیره و کنجد خیلی خوشمزه ش کرده مواد لازم 1 لیوان نشاسته 2 لیوان آب 1 لیوان شیره خرما هل کنجد بو داده به مقدار دلخواه مراحل اول نشاسته رو تو آب حل میکنیم و میذاریم رو شعله ملایم، بعد شیره و هل رو میریزیم و مدام هم میزنیم تا آب کامل به خورد نشاسته بره وهل وکنجد رو میریزیم، هم میرزنیم وقتی سفت شد حالت ژله ای تو ظرف میریزیم ومیزاریم تو یخچال سرد بشه، وقتی خنک شد برش میزنیم و نوش جان _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
°•🌻💜•° ای بهارے‌ترین آینه هستی یوسف کنعانی من، سلام آقا جانم ✋🏻 بیا و اذان عشق بخوان تا جهان سراسر مسلمان شود بیا و «وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ....» را فریاد ڪن... چشم انتظار مانده‌ام؛ من سر خوشم از لذت این چشم بہ راهی‌ و چشم انتظار می‌مانم...
استاد فرهمند - دعای عهد.mp3
1.54M
💚 📖دعای عهد ✨اللهمْ‌عَجِلْ‌لِوَلِیِڪ‌الفَـــࢪَج✨ 👇🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤اینم یه کیک جدید و راحت یلدایی💚 💖اگر قرار است از زندگی لذت ببریم، الان وقتشه، نه فردا، نه ماه دیگه، نه سال دیگه... امروز باید زیباترین روز زندگیت باشه، از همین امروز لذت ببرید، 💖زندگی همین لحظه است ________ سلام دوستای قشنگم😘 اگر از کیک های هندونه ای و تکراری یلدا خسته شدین...🤦🏻‍♀️😅 یه کیک راحت ودلبرانه شطرنجی یلدایی جدید داریم 🍉🎂🍉🎂🍉 _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
🤔چــیا لازم داریم؟📝 آرد: یک لیوان سرخالی بکینگ پودر: یک ق چ تخم مرغ: دو عدد شکر: نصف لیوان وانیل: نوک ق چ آبجوش: سه ق غ روغن: یک ق غ ❤ابتدا همه مواد به دمای محیط برسه و فر روشن کنین. 💚تخم مرغ، شکر و وانیل یک ربع با دور تند همزن میزنیم تا حجیم بشه. ❤ارد و بکینگ پودر سه بار الک کنین. 💚آب جوش یا شیر و روغن به تخم مرغ ها اضافه و یک دقیقه بزنین. ❤رنگ قرمز خوراکی یا سبز اضافه کنین. 💚سپس ارد به مواد اضافه و در یک جهت با لیسک فولد کنین. ❤داخل قالب مستطیلی ده در بیست کاغذ روغنی و مواد کیک بریزین و در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدین. 👌🏻مطابق کلیپ هر کیک مستطیلی از وسط برش بدین و یکی در میان روی هم بچینین و هر طرف کیک خامه کشی کنین. 👌🏻خامه قنادی بیست دقیقه در دمای محیط بذارین و ده دقیقه اول با دور تند بزنین که اب بشه، سپس یک ربع با دور تند همزن بزنین تا کاملا سفت بشه. 💖اینجا بهت یاد میدم خالق خوشمزه های جدید خانوادت باشی😋 ___ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق یا لوکوم انار . مواد لازم: آب انار ۲ لیوان نشاسته ذرت یا گندم ۱۳۰ گرم کره ۱ ق.غ آب ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ لیوان پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه نشاسته برای روی باسلوق ۱/۳ پیمانه پودر کرم تارتار ۱۰ گرم - ۱ ق.غ . مواد سیروب: آب ۱/۵ لیوان ۳۰۰ میلی لیتر شکر ۶۰۰ میلی لیتر ۳ پیمانه آب لیمو ۲ ق.غ پوست لیمو ۲-۳تکه کوچک . پودر کرم تارتار را همه مغازه های لوازم قنادی دارن. از جوهر لیمو بجای تارتار به اندازه ۱/۴ قاشق چایخوری میتونید استفاده کنید ولی تارتار یه چیز دیگس    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
🔴خوردن هندوانه شب یلدا ممنوع! 🔹بر خلاف آنچه شایع است، خوردن هندوانه برای شب چله و تمام شب‌های پاییز و زمستان اصلاً خوب نیست، زیرا مزاج این میوه، کاملاً سرد و مرطوب است و خوردن آن در این ایام می‌تواند بسیار بیماری‌زا باشد. 🔹همچنین به دلیل اینکه هندوانه از ماه‌های قبل نگهداری شده بهتر است مصرف نشود و جایگزین آن از میوه‌های فصل همچون نارنگی، لیمو و پرتقال استفاده شود.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات و مواد اولیه پست بعد •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon