فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی خیس پسته ای
کره 100 گرم
روغن مایع نصف استکان
سفیده تخممرغ یک عدد (زرده برای رومال)
شکر 2 ق غ
آرد سمولینا 2 ق غ
ماست 2 ق غ
پکینگ پودر1ق چ
وانیل نصف ق چ
آرد به میزان لازم
موادلازم شربت
شکر 2/5 لیوان
آب 3 لیوان
آب لیمو 2 ق غ
موادلازم خمير را باهم مخلوط قبل از اینکه آرد را اضافه کنید چند قاشق از مایه را جدا کرده 2 ق غ پودر پسته و دو قاشق آرد مخلوط و كنار بزارید
به بقیه مواد آرد بزنید تا یکدست بشه
نیم ساعت استراحت بدید
مواد شربت را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاد و شکر حل بشه آب لیموی تازه را اضافه و 5 دقیقه بعدش از روی حرارت بردارید و بزارید خنک بشه
از خمیر اندازه گردو پهن کرده با کارد خط کوچیک بندازید از خمیر پسته ای وسطش گذاشته و جمع کنید تا کمی از روی خمیر باز باشه در سینی فر بچینید زرده بمالید و در فر ازقبل گرم شده 180 درجه حدود 10_15 دقیقه بپزید از فر که بیرون آوردید شربت خنک را روی شیرینی داغ بریزید
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خوشمزه و خیلی شیک
بدون فر
@KitchenAuntKhatoon
#کیک.بدون همزن
کیک تولد
عزیزان برای این کیک ؛
دو لیوان آرد
دو عدد تخم مرغ
نصف لیوان شیر و نصف آب
یک لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
یک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
اول آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کردم و بعد تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی خوب زدم و بعد روغن و شیر رو اضافه کردم و مخلوط کردم و سپس آرد رو کم کم اضافه کردم و با قاشق آروم آروم هم زدم که پف مواد نخوابه ، و در آخر توی قالب ریختم و با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه پختمش....
برای تزیین هم از کرم شانتی استفاده کردم
عکس کیک کمی بزرگ افتاده
@KitchenAuntKhatoon