طرز تهیه رول کوکو سبزی با ریلیف مت :
دلبر جذابمون رول کوکو سبزیه آخه کوکو انقد خوشتیپ!
اینجاست که باید بگیم کوکومون جنتلمن جنتلمنه خب شوخی دیگه بسه جدی بشیم اگر دوست دارید یک فینگر فود جذاب و خوشمزه برای مهمونی های خودتون درست کنید میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه خیلی راحت هم درست میشه براتون ویدیو مراحل رو در انتهای مطلب قرار دادم که میتونید مشاهده کنید پس با من همراه باشید و این خوشمزه جذاب رو درست کنیم
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
مواد لازم برای تهیه رول کوکو سبزی
اندازه صفحه رلیف مت ۳۰×۴۰بود مارک چینی
مواد لازم برای خمیر دکور؛
کره نرم ۷۰ گرم
آرد ۷۰ گرم
سفیده تخم مرغ۷۰گرم
نمک کمی
اگر خواستید رنگی شود چند قطره رنگ مجاز خوراکی
طرز تهیه رول کوکو سبزی با ریلیف مت
برای شروع کار ابتدا کره را با چنگال له کنید و سپس سفیده را اضافه کرده و خوب هم بزنید، آرد الک شده و نمک رو اضافه کنید و مجددا مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی به وجود بیاد. حالا قالب رلیف مت را با فرچه آغشته به روغن مایع مقداری چرب کنید(!!خیلی زیاد نه ها!!خیلی جزئی باشه چون اگه زیادی چرب بشه خمیر دکور لیز میخوره ) سپس خمیر را به کمک پالت روی صفحه بریزید خوب بکشید تا حفره ها پرشوند. با کاردک اضافه های خمیر را بردارید (سعی کنید تمام خمیر اضافه را پاک کنید تا کار تمیز در بیاد) قالب را بذارید تو یخچال تا مواد میانی رو آماده میکنید (این مرحله مهمه حتما بزارید یخچال تا خودشو یکم بگیره وموقعی که مواد کوکو رو میریزید خمیر دکور داخل شیارها حرکت نکنه).
مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی:
سبزی کوکو خیلی ریززز خرد شده یا چرخ شده ۲۰۰ گرم (گشنیز، جعفری، تره، پیازچه، شوید و مقدار خیلی کم شنبلیله)
تخم مرغ ۵ عدد متوسط
روغن مایع ۵۰ گرم
آرد سفید الک شده ۵۰ گرم
سیر ۲حبه رنده شده
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مراحل آماده کردن کوکو
تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، روغن مایع، سبزی و سیر را خوب مخلوط کنید سپس آرد را هم اضافه کرده و مخلوط و یکدست کنید. قالب را ازیخچال خارج کرده و مواد کوکو را بریزید رو صفحه و با پالت بصورت یکدست پخش کنید(با دقت و حوصله یکدست پخش کنید تا بعد پخت پستی، بلندی نداشته باشه).
داخل فر از قبل گرم شده با دمای۲۲۰ درجه سانتی گراد بمدت ۹ الی۱۲دقیقه بپزید. بستگی به دما و حرارت فرتون داره برای من۹ دقیقه زمان پختش شد همین که سطح کوکو سفت شد و خودشو گرفت کافیه چون اگه بیشتر داخل فر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه پس این مرحله خیلی مهمه دقت کنید زیاد تو فر نمونه ۷دقیقه بعد پخت بالا سرش وایستید و مرتب چک کنید از فرخارج، روش کاغذ روغنی بذارید و برگردونید، صفحه رلیف مت را بردارید راحت جدا میشه روش کاغذ روغنی بذارید و دوباره برگردونید که قسمت طرحدار بیفته زیر روش پارچه بکشید تا کمی خنک شه.
مواد میانی رول:
برای مواد میانی میتونید هم پنیر خامه ای استفاده کنید هم ماست چکیده ولی تجربه شخصی من میگه با ماست چکیده خیلی خوشمزه تره و بنظر من پنیر خیلی بدمزه میکنه مرغ پخته و ریش ریش هم از ژامبون خوشمزه تره پس مواد میانی رو مخلوط ماست چکیده و مرغ و گردو بریزید خوشمزه تره.
ماست چکیده ۲۰۰ گرم
مرغ پخته وریش ریش یا ژامبون ۳۰۰گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل وادویه دلخواه
باهم مخلوط وروی کوکو بریزید و یکدست پخش کنید و آروم رول کنید، کاغذ را دورش بپیچید و بذارید تو یخچال چند ساعت بمونه بعد با چاقو اره ای برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات مهم برای رول کوکو سبزی
قبل از ریختن مواد کوکو روی صفحه رلیف مت حتما اونو روی صفحه توری فر بگذارید چون بعدا نمیتونید جابجا کنید.اگر خواستید طرح ورساچی رنگی باشه به مواد خمیر دکور چند قطره رنگ ژله ای خوراکی اضافه کنید .
کوکو رو که از فر خارج کردید باید خنک شه بعد مواد میانی رو بریزید وگرنه با حرارت کوکو ماست آب میشه.ماست هم باید چکیده وکاملا سفت باشه ماست معمولی نمیشه!!!!
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت سوئیسی
توضیحات در پست بعد👇👇
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#رولت سوئیسی توضیحات در پست بعد👇👇 @KitchenAuntKhatoon
مواد لازم
زرده تخم مرغ ۵ عدد
سفیده تخم مرغ ۵ عدد
عصاره وانیل۱/۲قاشق چای خوری
روغن مایع ۳۰گرم
شیر ۵۰ گرم
آرد سفید سه صفر ۸۰ گرم
پودر شکر ۲۰گرم
نمک ۱/۸قاشق چای خوری
شکر دانه ریز ۶۰گرم.
طرز تهیه
توجه داشته باشید که ابتدا باید همه مواد را به دمای محیط برسانید. سپس زرده تخم مرغ و وانیل با همزن دستی کمی بزنید و به روغن، شیر و ۲۰ گرم پودر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
حالا سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید وقتی کف کرد ۶۰ گرم شکر را در سه مرحله به آن اضافه کنید تا جایی که پف کرده و از ظرف نریزه.حالا آرد و نمک را الک کرده و روی مواد زرده مجددا الک کنید با لیسک به هم بزنید تا مخلوط بشه بعد سفیده فرم گرفته را در سه مرحله با مواد مخلوط و در مواد فولد کنید.یعنی خیلی آرام با حرکت دورانی بوسیله لیسک مخلوط کنید.
سینی ۲۵×۳۵ سانت را کاغذ انداخته و چرب کنید مواد را درون سینی ریخته و پخش کنید.یکی دوبار سینی را به سطح صافی بکوبید تا مواد یکدست شده و حبابهای داخل خمیر خارج بشه بعد درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه قرار دهید.اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه و موقع پیچیدن ترک میخوره.
سینی رواز فر بیرون بیارین اطرافش رو با کاردک جدا کرده روی یه کاغذ دیگه برگردونید کاغذی که به کیک چسبیده جدا کنید کمی خنک بشه و بعد روی اونو مواد دلخواه قرار بدین.
مارمالاد یا خامه فرم گرفته به تنهایی یا همراه با میوه.
من مربای توت فرنگی گذاشتم.حتی میشه بدون مواد میانی باشه.
بعد هم که با کمک کاغذ رول کنید و در یخچال بذارین تا کاملا خنک بشه.
در صورت تمایل اطراف رولت رو با خامه فرم گرفته و انواع میوه ها تزیین کنید.
سپس برش بزنید و نوش جان کنید.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان رزماری و زیتون
مواد لازم برای تهیه نون رزماری و زیتون
آب ولرم ۱پیمانه
شکر ۱قاشق غذا خوری
مخمر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
رزماری تازه ریز شده ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر،آویشن و ریحون با هم ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴قاشق چای خوری
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید حدود ۲و۱/۲پیمانه
زیتون ۱پیمانه
مقداری رزماری تازه و روغن زیتون برای روی نان
طرز تهیه:
آب ولرم و مخمر و شکر را با هم مخلوط کرده و با در پوش در محیط آشپزخانه قرار دهید تا عمل بیاد. سپس بقیه مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ورز دهید ممکنه همه آرد نیاز نشه.
خمیر باید کمی چسبنده باشه. آرد زیاد نزنید چون نتیجه مطلوب را نخواهید داشت .بعد درون ظرفی که چرب کرده اید قرار داده و با در پوش در جای گرم بگذارید تا حجیم بشه پس از آن دست خود را کمی چرب کنید پف خمیر را بگیرید و درون قالب چرب شده پهن کنید.
مجددا خمیر رو استراحت بدین تا حجیم بشه. روی خمیر زیتون بذارین و بعد رزماری و روغن بریزید و بعد روغن رو روی خمیر پخش کنید. و درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ کرده اید به مدت 25_30 دقیقه قرار دهید. ظرف آب درون فر برای حفظ رطوبت فراموش نشه.بافت نون پوک و خوش طعمه.این نون رو میتونید همراه با سوپ با پنیر و یا به تنهایی قبل از غذای اصلی نوش جان کنید.
-من معمولا رزماری که تهیه میکنم چون زیاده برگها رو از ساقه جدا میکنم و همراه با کمی روغن زیتون فریز میکنم.اینطوری هر زمان که لازم داشتم بیرون میارم و مصرف میکنم.
@KitchenAuntKhatoon
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت سویا
بدون صدا کلیپ را ببینید🔇🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon
اگه با زبونت #استغفار میکنی
ولی تو دلت از گناه #پشیمون نیستی
اگه #موفقیت میخوای
ولی #تلاش نمیکنی
اگه دنبال #آیندهنگری هستی
ولی #پرهیز و #احتیاط نداری
اگه #بهشت میخوای
ولی تو سختیا #صبر نداری
اگه یاد #مرگ میکنی
ولی خودتو براش #آماده نمیکنی
اگه از #آتیشجهنم به خدا پناه میبری
ولی #خواهشایدنیا رو رها نمیکنی
اگه خدارو #یاد میکنی
ولی برا #دیدارش شتاب نمیکنی
داری خودتو مسخره میکنی رفیق :)