اگه با زبونت #استغفار میکنی
ولی تو دلت از گناه #پشیمون نیستی
اگه #موفقیت میخوای
ولی #تلاش نمیکنی
اگه دنبال #آیندهنگری هستی
ولی #پرهیز و #احتیاط نداری
اگه #بهشت میخوای
ولی تو سختیا #صبر نداری
اگه یاد #مرگ میکنی
ولی خودتو براش #آماده نمیکنی
اگه از #آتیشجهنم به خدا پناه میبری
ولی #خواهشایدنیا رو رها نمیکنی
اگه خدارو #یاد میکنی
ولی برا #دیدارش شتاب نمیکنی
داری خودتو مسخره میکنی رفیق :)
طرز تهیه #ژله مغزدار با کرم #خرمالو
امروز میخوایم یک دسر خوشمزه با خرمالو درست کنیم که میشه اسمشو ژله مغزدار با کرم خرمالو گذاشت، برای تهیه این دسر اول باید قسمت وسط یا مغز دسر رو درست کنید.
من از دسر کرم خرمالو استفاده کردم ولی شما میتونید هر نوع دسر که تمایل دارین یا پودینگ (پودینگ شاه توت) یا پاناکوتا (دسر رنگی با پاناکوتا) استفاده کنید. خب بریم سراغ طرز تهیه ژله مغزدار با کرم خرمالو حتما ویدیو مراحل کار رو مشاهده کنید.
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
طرز تهیه #ژله مغزدار با کرم #خرمالو امروز میخوایم یک دسر خوشمزه با خرمالو درست کنیم که میشه اسمشو
مواد لازم برای بخش کرم خرمالو
خامه صبحانه۱۰۰گرم
شیر۲۰۰میلی لیتر
خرمالوی بدون پوست میکس شده۲۵۰گرم
زرده تخم مرغ۲عدد.
وانیل۱/۴قاشق چای خوری
پودر ژلاتین۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲پیمانه
شکر۱۰۰گرم
مراحل تهیه
زرده تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کِرم رنگ بشه. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید وقتی اسفنجی شد روی بخار آب قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه.
حالا شیر داغ را روی زرده همزده ریخته و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم به هم بزنید بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا خنک بشه سپس ژلاتین اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
از صافی رد کنید و سپس خرمالو را اضافه کنید و اگه دوست دارین دسر کاملا یکدست باشه مجددا از صافی رد کنید و در آخر خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید. قالب رو با دستمال چرب کمی چرب کنید.مواد را درون قالب ریخته و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش رو بگیره.
نکته : برای معطر شدن دسر میتونید از دو قاشق غذاخوری گلاب استفاده کنید.
طرز تهیه
دیگه نیاز نیست تا مواد لازم برای تهیه ژله رو جداگانه بگم در داخل متن همشو بیان میکنم.
برای تهیه ژله سعی کنید رنگش با رنگ دسر مخالف باشه تا بیشتر خودشو نشون بده. من از ژله انگور استفاده کردم. دو تا بسته ژله با سه لیوان آب جوش مخلوط کنید.
به هم بزنید تا دونه های ژلاتین کاملا حل بشه اگه نشد روی حرارت ملایم یا بخار آب جوش بذارین بعد اجازه بدین تا خنک بشه.حالا دسر رو از یخچال بیرون بیارین اطراف دسر رو از قالب جدا کنید و نصفی از ژله رو روی دسر بریزین در ابتدا کمی با دستتون لبه های دسر رو کنار بزنید و ژله بریزین چند ثانیه بعد دسر روی ژله شناور میشه.
قالب رو بذارین یخچال تا ژله نیم بند بشه (سعی کنید دسر در وسط قالب قرار بگیره و به اطراف قالب برخورد نکنه) بعد بقیه ژله رو اضافه کنید و مجددا بذارین یخچال تا کاملا ببنده موقع سرو مثل همه ژله ها ابتدا اطراف ژله رو از قالب با نوک کارد یا حتی دستتون از قالب جدا کنید و یک لحظه بذارین در آب گرم یه تکون به قالب بدین تا مطمئن بشید که ژله از قالب جدا شده سپس ظرف سرو رو روی قالب بذارین و قالب رو وارونه کنید تا دسر درون ظرف برگرده ممکنه کمی از ژله آب شده باشه که با یک دستمال از ظرف بردارید و تمیز کنید.
نکته : اگه دوست دارین میتونین ژله بیشتر استفاده کنید( سه یا چهار بسته)
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت کدو برای بچه های 8 ماهه
پیاز یک منبع عالی از آنتیاکسیدانها است و شامل مواد مغذی ضروری است که میتواند برای مبارزه با بیماریها به کودک شما کمک کنند.
اگر کودکتان علائم آسم را دارد، پیاز یکی از عوامل ضدالتهابی است که میتواند به کاهش علائم کمک کند.پیازها یک منبع عالی از ویتامین C هستند، بنابراین دادن پیاز به کودک میتواند از عفونت باکتریایی جلوگیری کرده و سیستم ایمنی بدن کودک شما را تقویت کند.توانایی کودک شما برای جذب آهن از سایر مواد غذایی، با خوردن پیاز افزایش پیدا میکند.
کدو سبز در واقع منبع غنی از ویتامین c، پتاسیم، فیبر خوراکی منگنز، فولات،اسیدیهای چرب امگا ۳ و برخی ویتامین های گروه B است بنابراین مصرف این خوراکی در برنامهی غذایی توصیه میگردد. مصرف کدوسبز به عنوان یکی از منابع ویتامین A مفید است.یکی از مهمترین خواص کدو سبـز خاصیت ملین بودن آن است. یکی از اصلیترین خواص کدوها، رفع یبوست و درمان آن است.
کدو از فیبر بالایی برخوردار بوده است.
طرز تهیه پست بعدی👇👇👇
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#خورشت کدو برای بچه های 8 ماهه پیاز یک منبع عالی از آنتیاکسیدانها است و شامل مواد مغذی ضروری است
طرز تهیه خورشت کدو برای نوزاد : براتون یه دستور فوق خوشمزه آوردم که مرحله به مرحله براتون فیلم هم گرفتم که میتونید انهای مطلب اون رو ببنید، کوچولوی ما که عاشق این غذاست و هر وقت درست میکنم خیلی با لذت غذاشو میخوره پس همراه من باشید و این غذای خوشمزه رو درست کنید.
نکته : این غذا برای نوزاد های 8 ماه به بالا خوبه و به هیچ وجه توصیه نمیکنم که زیر 8 ماه استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خورشت کدو برای نوزاد 8 ماهه
🔹️کدو سبز 1 لیوان
🔹️پیاز 1 عدد متوسط
🔹️رب خانگی یا پوره گوجه 1 قاشق غذاخوری (بهتره از رب های آماده استفاده نکنید)
🔹️زرد چوبه و نمک برای (کودکان بالای یکسال مقداری)
🔹️برنج ایرانی ۱فنجان
طرز تهیه
خب خیلی راحت ابتدا کدو ها را تفت داده و کنار گذاشته در حدی که رنگشان عوض شود. حالا پیاز را تفت میدهیم و بعد رب خانگی یا پوره گوجه، زردچوبه و نمک را اضافه میکنیم، به دلخواه برای زیر یکسال میتوانید نمک و زرد چوبه را حذف کنید. خب در این مرحله کدو ها را اضافه کنید و سپس مقداری آب جوشیده اضافه میکنیم وقتی آب جوش آمد دربش را میگذاریم و نیم ساعتی زمان میدهیم تا حسابی کدوها بپزد.
تا زمانی که کدوا خوب پخته میشن شما هم یک کته عالی درست کنید و بعد با این خورشت خوشمزه برای نی نی بپزید
#غذای_کودک
#کودک
@KitchenAuntKhatoon
#کلوچه فومن
طرز تهیه
این کلوچه از دو لایه تشکیل شده است که هر نحوه درست کردن هر بخش را جداگانه بیان میکنیم
مواد لازم
آردگندم ۳۵۰ گرم
شکر ۳ قاشق غداخوری
تخم مرغ ۱عدد
کره ۷۰ گرم
نمک ۱/۲قاشق چای خوری
شیر ولرم ۱/۲پیمانه
خمیرمایه ۱قاشق غداخوری
طرز تهیه خمیر
1 قاشق غذاخوری از شکر دستور را داخل شیر ولرم بریزید و مایه خمیر را بهش اضافه کنید و هم بزنید، روشو بپوشونید و بذارید در دمای اتاق ۱۰دقیقه استراحت کنه و حجمش دو برابرشه، سپس تخم مرغ را داخل کاسه باقیمانده شکر و کره نرم خوب هم بزنید و مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا نمک را به آرد الک شده اضافه کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری شود و به دست نچسبه روی سطح کار ۵ دقیقه ورز بدید حدود ده بار به سطح کار بکوبیدخمیر را جمع کرده و داخل کاسه بزارید روش سلفون بکشید و یک پارچه بکشید و در دمای محیط ۱ساعت و نیم استراحت دهید تا پف کنه و حجمش دو برابرشه.
مواد میانی کلوچه؛
آرد گندم ۱۲۰گرم/ شکر۲۰۰گرم/ گردو پودرشده۳۰گرم/ کره ۱۰گرم
روغن صاف ۴۵گرم/ روغن مایع ۲۰گرم
پودردارچین۱ قاشق غذاخوری/ پودر هل۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل۱/۲قاشق چای خوری
طرز تهیه مواد میانی
آرد را روی حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه مدام هم بزنید مواظب باشید تغییر رنگ نده ، ۳نوع روغن را داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید و شکر را اضافه کرده و سپس آرد ، پودر دارچین، هل، وانیل راهم اضافه و با پشت قاشق خوب مخلوط کنید تا مواد منسجم شه طوری که وقتی تو دست گلوله کردید از هم نپاشه و انسجام کافی داشته باشه
حالا زمان آن رسیده که مراحل پایانی را انجام دهیم، پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار بشکل لوله درآورده،به ۶قسمت مساوی تقسیم کنید و چونه کنید هرکدوم ازچونه ها ۱۰۰گرم وزن داره روشون یک نایلون فریزر بکشید که خشک نشن.حالا با دست باز کنید و از مواد میانی داخلش بزارید و جمع کنید و با دست پهن کنید روی کاغذ روغنی که کمی چرب شده بزارید و مهر مخصوص را آغشته به آرد کنید و روی خمیر محکم فشار بدید که طرح مهرحک بشه.
روی سینی فر بذارید و رومال بزنید و وسطش کمی تخم خرفه یا کنجد بپاشید و با نوک کارد جاهای مختلفی از کلوچه را سوراخ سوراخ کنید تا کلوچه داخل فرپف نکنه.و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۰الی ۱۵دقیقه بپزید. از فرکه خارج کردید روی کلوچه ها یک پارچه بکشید تا خنک شه به همین راحتی کلوچه فومن شما آماده شده و میتونید نوش جان کنید.
نحوه درست کردن رومال کلوچه
یک عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غداخوری زعفران غلیظ خوب هم بزنید.خواهش میکنم برای رسیدن به نتیجه مطلوب هیچ یک ازمواد علی الخصوص روغنها را حذف یاجایگزین براش نذارید
من روغن صاف را خودم درست کردم به این صورت که روغن جامد راروی حرارت بزارید تا شفاف شه وبعد خنک شدن بزارید ۲۴ساعت تویخچال بمونه و بعد مصرف کنید.
من از آرد نانوایی استفاده کردم ولی آرد قنادی هم میشه که دراونصورت میزان بیشتری آرد نیاز داریدچون آردسفید سبکتره
@KitchenAuntKhatoon