فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا کدوحلوایی
البته من خودم ترجیح میدم بدون آهک درست کنم
بدون آهک مربای کدوحلوایی مثل بقیه مربا ها درست میشه فقط مدت زمان خیلی کمتر چون سریع میپزه و له میشه
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ کیک کدوحلوایی
بدون فر
کلپ را بدون صدا ببینید🔇🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon
اگر خواستی چیزی را پنهان کنی،
آن را لای یک کتاب بگذار!
این ملت،کتاب نمیخوانند... :/
#هفته_کتابخوانی📚
#تأمل
#باخودترو_راستباش!!
#بهخودتبیارفیق!!
#رهبرانقلاب:
من الان با همهی گرفتاریها از جوانها بیشتر کتاب میخوانم..🌱
در دورهی جوانی کتاب بخوانید.
این ذخیرهی حافظه را که بینهایت دارای ظرفیت است، هرچه میتوانید، در دورهی جوانی پُر کنید.
ما هرچه در جوانی در حافظه انباشتیم، امروز موجود است؛
هرچه در دوران پیری -که بنده همین حالا هم با همهی گرفتاریها، بیش از جوانها مطالعه میکنم- به دست آوریم، ماندگاری ندارد.
۱۳۹۱/۷/۱۹
#قدری_بیاندیشیم
#بهخودتبیارفیق
#شبیه_حضرت_آقا😍
دسر به
به
۵۰۰ گرم
شیره یاعسل یا شکر قهوه ای
به مقدار لازم
گلاب
۱/۲ استکان
کره حیوانی
۵۰ گرم
نشاسته گندم
۳-۴ قاشق غذا خوری
خلال بادام یا پسته
به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا به را خرد کرده و میپزیم. وقتی کاملا پخته شد آن را از صافی رد میکنیم
شیره یا عسل یا شکر قهوه ای(شیرینی را با توجه به مزاج خود تنظیم کنید)و کره حیوانی را اضافه میکنیم
مجددا روی حرارت گذاشته و چند بار هم میزنیم تا سفت و غلیظ شود
نشاسته گندم را جداگانه در آب سرد حل کرده و روی شعله قرار میدهیم تا غلیظ شود. سپس به مواد اضافه میکنیم و مدام مخلوط میکنیم
در اخر گلاب را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و خلال بادام یا پسته را اضافه میکنید(از پودر نارگیل هم میتوانید استفاده کنید
کف سینی را نایلون پهن کنید و مواد را روی ان ریخته و ۳-۴ ساعتی در یخچال میگذاریم
سپس برش بزنید و نوش جان کنید
@KitchenAuntKhatoon
فسنجان با کدو حلوایی (برای چهار نفر)
خورش فسنجان از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است، ولی چون مغز گردو گران است بسیاری از خانوادهها از پخت این خورش صرفنظر میکنند، اما میتوان با استفاده از کدو حلوایی هم خورش خوشمزهای تهیه کرد و هم بهدلیل طبیعت سرد و خنک کدو، از گرمی آن کاست و خورشی معتدل پخت و از خواص آن بهرهمند شد.
مواد لازم:
مغز گردوی چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
روغن: به میزان لازم
کدو حلوایی: ۵۰۰گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، پیاز: یک عدد متوسط
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت قلقلی شده: ۴۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد و سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. گردو را که از قبل سه بار چرخ کردهاید به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا تفت بخورد. کدوی پوست کنده و رنده شده را به خورش اضافه کنید و تفت دهید . سپس به مواد آب بیفزایید و روی شعله ملایم گذاشته مرتب به هم بزنید. هر نیم ساعت یک بار تکهای یخ در خورش بیندازید تا خوب به روغن بیفتد.
وقتی خورش جا افتاد رب انار و ادویهها را اضافه کنید و بگذارید خورش بجوشد. در آخر تکههای مرغ یا گوشت قلقلی شده را اضافه کنید و زیر خورش را آنقدر کم کنید تا خورش جا بیفتد. اگر خورش را ترشتر دوست دارید، آن را بچشید و کمی رب انار اضافه کنید اگر هم شیرین دوست داشتید، یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه نمایید و همراه پلوی زعفرانی میل کنید.
@KitchenAuntKhatoon
#جوشپره غذا سنتی جنوب خراسان به خصوص گناباد است که در ایام شادی پخت می شود ،جوشپره به معنی جوش (غم و غصه در زبان محلی) و پره (بره ، رفتن)است .#آش #غذامحلی
مواد لازم
عدس۱ پیمانه
لوبیا یا نخود۱ پیمانه
پیاز متوسط۲ عدد
سیر۱-۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
نعنا خشک۲ قاشق چای خوری
گوشت (اختیاری)به مقدار لازم
آرد گندم۴ پیمانه
کشک۱ لیتر
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
مواد داخل : ابتدا (نخود یا لوبیا) و عدس به همراه کمی آب روی شعله گذاشته تا پخته و بدون آب شود. لوبیا یا نخود، عدس، پیاز و سیر و سیر را چرخ کرده و به آن کمی فلفل زردچوبه و می افزاییم. در صورت تمایل به مواد بالا گوشت و گردو هم اضافه کنید
خمیر جوشپره: ابتدا با آرد، مقداری نمک و آب خمیر درست کرده و مدتی گذاشته و سپس صاف می کنیم و به قطعات مربعی در میاوریم مواد بالا را نصف بند انگشت داخل هر مربع می گذاریم مثل قطاب اطرافش محکم می کنیم که داخل آب باز نشود
کشک رویش: روغن داغ کرده کمی فلفل زردچوبه یا زغفران و نعناع خشک می ریزیم و فوری کشک صاف شده چون روغن نسوزه.
پخت: یک دیگ متوسط برداشته نصفه آب می کنیم، جوش که آمد خمیری که در بالا توضیح داده شد به همراه یک مشت نمک را توی آب می ریزیم می گذاریم به مدت یک ساعت پخته شود.
سرو : برای میل کردن باید به وسیله صافی خمیرها را از آب بالا کشیده و در ظرف که قبلا تهش کمی کشک هست ریخته و سپس رویش کشک زیاد و پیاز داغ تذئین میکنم . میزان کشک به ذائقه خودتان استفاده کنید.
سایر نکات
میزان مواد و مواد داخل به ذائقه افراد بستگی داره و بعضی با روغن های محلی جوشپره پخت میکنند