فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی بدون آرد
شیرینی بدون تخم مرغ
شیرینی #بدون_فر
با ما همراه باشید با آموزش این شیرینی های راحت و آسون ،بدون نیاز به آرد و با مواد در دسترس 😋👌🥰
اول دو بسته بیسکوییت پتی بور رو خورد میکنیم و داخل غذاساز پودر میکنیم
دو تا سیب رو هم رنده کنید
سیب رنده شده رو با پودر بیسکوییت مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیری بشه
بعد نیم ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم
صد گرم خامه صبحانه رو روی حرارت میزاریم تا به حالت جوش در بیاد
قسمت اول
•*´¨
*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال آشپزخانه خاله خاتون 🍓فیلم آشپزی👇 👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد ۵۰ گرم شکلات تلخ و ۳۰ گرم شکلات شیری رو به خامه داغ اضافه میکنیم،کاملا مخلوط میکنیم تا سس شکلات یکدستی به دست بیاد
از خمیر به اندازه یک هلو بر میداریم و وسط آن را گود میکنیم ،روی کاغذ روغنی میچینم
نیم ساعت تو فریزر استراحت میدیم
خمیر شکل گرفته رو داخل شکلات و بعد در پودر پسته میزنیم
داخل گودی وسط خمیر رو هم با سس شکلات پر میکنیم
آخرش هم یک شوکورول داخلش میزاریم
به همین راحتی این شیرینی های جذاب رو برای مهمونی هاتون درست کنید❤️🙏🥰
•*´¨
*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال آشپزخانه خاله خاتون 🍓فیلم آشپزی👇 👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با #دلمه_کدو_سبز
#دلمه
4کدو سبز دلمه ای
500 گرم گوشت چرخ کرده
1عدد پیاز
دو عدد هویچ
یک عدد فلفل دلمه ای
کدو ها رو بشورید و توش رو خالی کنید
گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده و فلفل و نمک رو باهم قاطی کنید و پر کنید توی کدو ها.
مواد داخل رو که خالی کردید ریز خرد کنید و بریزید ته ظرف بهش پیاز و فلفل دلمه و هویج خرد کنید وبریزید
رب گوجه فرنگی و با دو قاشق خامه مخلوط کنید و بریزید توش و کمی اب اضافه کنید و کدو ها رو بزارید توی ظرف
بزارید توی فر 180درجه به مدت 35 دقیقه و بعد سرو کنید
نوش جاااان🙋♀️
•*´¨
*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال آشپزخانه خاله خاتون 🍓فیلم آشپزی👇 👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
گویی همین دیروز بود که وارد ماه عظیم الشأن رجب شده بودیم، با خودمان قرار گذاشتیم که امسال از دو #ماه_رجب و #ماه_شعبان که به پیشواز #ماه¶مبارک_رمضان آمدهاند، نهایت استفاده را ببریم و ماه رمضان امسال را با معنویت بیشتر و حال و هوای بهتری آغاز کنیم.
چشم بر هم زدنی فرصت تمام شد و باید با ماه شعبان، ماه رسول خدا صلوات الله علیه و آله وداع کنیم.
نمیدانم شما چقدر از برکات این ماه استفاده کردهاید و چقدر با اعمال و اذکار این ماه انس گرفتید، اما مهم این است که ماه شعبان المعظم به ثانیههای آخرش رسیده و حسرت خودش را بر دل کسانی می گذارد که قدر لحظات با عظمتش را ندانستند، و خوشا به حال آنانی که توانستند از این دو ماه استفاده لازم را برده و توشهای برای ماه رمضان بر چینند.
خداوندا !
ما چه کردیم و چه توشه ای در این ماه اندوختیم ؟
همه ی لحظاتمون به غفلت گذشت در وداع ماه رجب گفتیم اگر در این ماه چیزی کسب نکردیم الهی توفیق بده تا در شعبان بدست آوریم و حالا وقت #وداع با شعبان ماه مهدی است .
https://eitaa.com/joinchat/1942487089C3f1b949292
چقدر دلم برایت تنگ می شود ، دیروز که آمدی با لبخند تو را در آغوش گرفتم ، غافل از اینکه به همین زودی باید با تو وداع کنم ، اما امروز با چشمان اشکبار و با بغض در گلو و با دلتنگی با تو وداع می کنم گر چه تحمل این دوری سخت است اما به امید آمدن #ماه_رمضان تحمل درد دوریت برایم آسان می شود.
لحظهی وداع با ماه مهدی، با شعبان، و در آخرین لحظه های این ماه به #مناجات_شعبانیه می نشینیم
“و اسمَع دُعائی اِذا دَعَوتُک” را فریاد میزنیم تاپس از آن “و اسمَع نِدائی اِذا دَعَوتُک” را با ناله و زاری هجی کنیم.
و اینک رمضان در راه است، ماه ِخدایی که قلبمان حرم اوست.
ماه بینیاز مطلق، ماه الله.
و ما در این ماه مهمانیم.
دلمان برای واژه واژهی کتاب خدا تنگ است و میخوانیم؛ “الف لام میم"، عشق ما در دستان تو، ای تنها مونس ما. “ذلک العشقِ” من، “لاریب فیه"، ای خدای عاشقیام .
من در آغوش مُهر دلدادگیام.
و باران روزهداریام “انتَ ربُّ العظیم” را برای تو، ای بیمثال داد میزند.
https://eitaa.com/joinchat/1942487089C3f1b949292
خداحافظ ای ماه پیامبرخدا !
خدا حافظ ای ماه مهربانی ، ای ماه عشق
خدایا !
این دلهای غفلت زده و زنگار گرفته را آماده رمضان کن ، رجب و شعبان گذشت به ما توفیق درک رمضان را عنایت فرما.🤲
خدایا!به من دل عاشق و بال اشتیاقی ببخش که در حرم یاد تو از حجره ذکری به رواق ذکر دیگری پر کشم و رایحه ایوان حضوری مرا به شیستان حضوری دیگر بکشاند.
و چشم انداز همتم تا آسمان بلند نامهای تو بال بزند و تا آستان رستگاری اسماء تو عروج کند و پرهای عاشقی به جایگاه قدس تو بساید.
خدای من!
مرا در مسیر خودت، انقطاعی تمام و کمال عنایت کن. یاری ام کن تا تمامی بندهای وابستگی را ببرم.
چشم توجه از همه چیز جز تو برگیرم. خانه دلم را از هرچه تعلق بتکانم۰
خدای من!
مرا در شمار بندگانی بیاور که صدایشان کردی و پاسخت دادند. و چشم در چشمشان دوختی وتو پنجره نجوایت را به روی آنان گشودی و از غیر تو بپرهیزم و مراقب حضور مستمر تو باشم و از گناه بترسم.
نگاه به نگاهشان گره زدی.
صبح دلدادگیام را با آهنگ دل نواز “الّلهم اِنی اَسئَلُک مِن بَهائِک” و عطر #سحری که با صلواتهای مادر عجین گشته است و شبنم انتظار برمژگانم آغاز میکنم تا با صدای “فَاَجِبنی یا الله”
دو رکعت نماز عاشقی به جا آورم و دلِ خاکیِ بیپناهم را در پناه “یس والقرآن الحکیم” پناه دهم که تنها مأمن من تو هستی ای خدای دیدگانم و من، زیر چتر پروردگاریت، از باران غم، که در این زندان، بر سر و رویم میبارد ایمن شوم . من، روزهدار عاشقیام.
تشنهی دیدار توأم.
نگاهم کن تا سیراب شوم.
نگاهم را پذیرا باش که هر چه سفیر تو، قرآن را مینگرم سیر نمیشوم.
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#بامیه #ویژه_ماه_رمضان #ماه_رمضان
#بامیه 🥨
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان 🌸
مواد لازم
آب ۱ لیوان
روغن جامد یا کره ۱ ق غ
شربت بار یا عسل رقیق شده ۱ ق غ(من از همون شهد زولبیا و بامیه
آرد قنادی ۱ لیوان
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
وانیل نوک ق چ
طرز تهیه
آب، روغن جامد و شربت بار رو داخل قابلمه که بهتره تفلون باشه بریزید، روی حرارت بزارید وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد آرد رو یکباره اضافه کنید هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع بشه با حرارت کم مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خمیر رو داغ بزنید
◀️داغ زدن باعث میشه خمیر پخته شده و رطوبت اضافه ش خارج بشه و رو کیفیت نهایی بامیه خیلی تاثیر داره پس حتما خمیر رو خوب داغ بزنید
بعد خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و صبر کنید تا ولرم بشه
◀️دقت کنید اگه خمیر داغ باشه تخم مرغ پخته میشه و اگه سرد باشه تخم مرغ به خوردش نمیره
بنابراین وقتی خمیر ولرم شد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید. همراه تخم مرغ دوم وانیل رو بریزید هم بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره در نهایت باید خمیر چسبنده ای بدست
◀️اگه خمیر خیلی سفت بود یدونه تخم مرغ رو تو کاسه کوچیک بشکونید و با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه بعد کم کم به خمیر اضافه کنید تا به شکل مطلوب در بیاد
برای من همون دو تا تخم مرغ کافی بود
خمیر رو داخل قیف با ماسوره شکوفه سایز بزرگ بریزید
داخل یه قابلمه کوچیک روغن فراوون بریزید و نوک قیچی رو تو روغن چرب کنید، خمیر رو به سایز دلخواه برش بدید
◀️روغن نباید داغ باشه همینکه کمی گرم بشه کافیه
ظرف رو خیلی از بامیه پر نکنید چون در اثر حرارت حجم بامیه ها دو برابر میشه بنابراین فضای کافی برای پف بامیه ها درنظر بگیرید
با حرارت ملایم بامیه ها رو سرخ کنید اولش که هنوز خوب سفت نشدن هم نزنید چون ممکنه ظاهرشون بهم بریزه
بعد از اینکه بامیه ها کمی خودشون رو گرفتن و رنگشون رو به طلایی رفت خیلی آروم اونها رو زیر و رو کنید تا همه جاش بطور یکنواخت رنگ بگیره، بزارید خوب سرخ بشن.
بلافاصله بعد از سرخ شدن بامیه ها رو تو شربت بار همدمای محیط بندازید و بعد از حدود ۳ دقیقه از شهد خارج کنید و داخل آبکش بزارید تا شهد اضافه ش بریزه.
بامیه ها رو تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید
از شربت بار به عنوان شهد برای زولبیا و بامیه استفاده میشه
•*´¨
*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال آشپزخانه خاله خاتون 🍓فیلم آشپزی👇 👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐