eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
خداحافظ ای ماه پیامبرخدا ! خدا حافظ ای ماه مهربانی ، ای ماه عشق خدایا ! این دلهای غفلت زده و زنگار گرفته را آماده رمضان کن ، رجب و شعبان گذشت به ما توفیق درک رمضان را عنایت فرما.🤲 خدایا!به من دل عاشق و بال اشتیاقی ببخش که در حرم یاد تو از حجره ذکری به رواق ذکر دیگری پر کشم و رایحه ایوان حضوری مرا به شیستان حضوری دیگر بکشاند. و چشم انداز همتم تا آسمان بلند نامهای تو بال بزند و تا آستان رستگاری اسماء تو عروج کند و پرهای عاشقی به جایگاه قدس تو بساید. خدای من! مرا در مسیر خودت، انقطاعی تمام و کمال عنایت کن. یاری ام کن تا تمامی بندهای وابستگی را ببرم. چشم توجه از همه چیز جز تو برگیرم. خانه دلم را از هرچه تعلق بتکانم۰ خدای من! مرا در شمار بندگانی بیاور که صدایشان کردی و پاسخت دادند. و چشم در چشمشان دوختی وتو پنجره نجوایت را به روی آنان گشودی و از غیر تو بپرهیزم و مراقب حضور مستمر تو باشم و از گناه بترسم. نگاه به نگاهشان گره زدی. صبح دلدادگی‌ام را با آهنگ دل نواز “الّلهم اِنی اَسئَلُک مِن بَهائِک” و عطر که با صلوات‌های مادر عجین گشته است و شبنم انتظار برمژگانم آغاز می‌کنم تا با صدای “فَاَجِبنی یا الله” دو رکعت نماز عاشقی به جا آورم و دلِ خاکیِ بی‌پناهم را در پناه “یس والقرآن الحکیم” پناه دهم که تنها مأمن من تو هستی ای خدای دیدگانم و من، زیر چتر پروردگاریت، از باران غم، که در این زندان، بر سر و رویم می‌بارد ایمن شوم . من، روزه‌دار عاشقی‌ام. تشنه‌ی دیدار توأم. نگاهم کن تا سیراب شوم. نگاهم را پذیرا باش که هر چه سفیر تو، قرآن را می‌نگرم سیر نمی‌شوم. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#بامیه #ویژه_ماه_رمضان #ماه_رمضان
🥨 🌸 مواد لازم آب ۱ لیوان روغن جامد یا کره ۱ ق غ شربت بار یا عسل رقیق شده ۱ ق غ(من از همون شهد زولبیا و بامیه آرد قنادی ۱ لیوان تخم مرغ بزرگ ۲ عدد وانیل نوک ق چ طرز تهیه آب، روغن جامد و شربت بار رو داخل قابلمه که بهتره تفلون باشه بریزید، روی حرارت بزارید وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد آرد رو یکباره اضافه کنید هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع بشه با حرارت کم مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خمیر رو داغ بزنید ◀️داغ زدن باعث میشه خمیر پخته شده و رطوبت اضافه ش خارج بشه و رو کیفیت نهایی بامیه خیلی تاثیر داره پس حتما خمیر رو خوب داغ بزنید بعد خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و صبر کنید تا ولرم بشه ◀️دقت کنید اگه خمیر داغ باشه تخم مرغ پخته میشه و اگه سرد باشه تخم مرغ به خوردش نمیره بنابراین وقتی خمیر ولرم شد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید. همراه تخم مرغ دوم وانیل رو بریزید هم بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره در نهایت باید خمیر چسبنده ای بدست ◀️اگه خمیر خیلی سفت بود یدونه تخم مرغ رو تو کاسه کوچیک بشکونید و با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه بعد کم کم به خمیر اضافه کنید تا به شکل مطلوب در بیاد برای من همون دو تا تخم مرغ کافی بود خمیر رو داخل قیف با ماسوره شکوفه سایز بزرگ بریزید داخل یه قابلمه کوچیک روغن فراوون بریزید و نوک قیچی رو تو روغن چرب کنید، خمیر رو به سایز دلخواه برش بدید ◀️روغن نباید داغ باشه همینکه کمی گرم بشه کافیه ظرف رو خیلی از بامیه پر نکنید چون در اثر حرارت حجم بامیه ها دو برابر میشه بنابراین فضای کافی برای پف بامیه ها درنظر بگیرید با حرارت ملایم بامیه ها رو سرخ کنید اولش که هنوز خوب سفت نشدن هم نزنید چون ممکنه ظاهرشون بهم بریزه بعد از اینکه بامیه ها کمی خودشون رو گرفتن و رنگشون رو به طلایی رفت خیلی آروم اونها رو زیر و رو کنید تا همه جاش بطور یکنواخت رنگ‌ بگیره، بزارید خوب سرخ بشن. بلافاصله بعد از سرخ شدن بامیه ها رو تو شربت بار همدمای محیط بندازید و بعد از حدود ۳ دقیقه از شهد خارج کنید و داخل آبکش بزارید تا شهد اضافه ش بریزه. بامیه ها رو تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید از شربت بار به عنوان شهد برای زولبیا و بامیه استفاده میشه •*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال آشپزخانه خاله خاتون 🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ و سبزیجات😋 یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید. . مواد مورد نیاز 500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان 1 استکان چای ترکی روغن زیتون نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی . 2 تکه کدو تنبل 2 عدد سیب زمینی متوسط 500 گرم قارچ 3-4 عدد فلفل سبز 3 عدد گوجه فرنگی 1 عدد پیاز متوسط 3-4 حبه سیر 1 فنجان آب طرز تهیه ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید. همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید. 1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید. من روی اون رو هم فویل گذاشتم 1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید. قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه... @KitchenAuntKhatoon
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزههه😍 الان هم فصل تره فرنگی های تازست😋 موادلازم ۸ الی ۱۰ عدد تره فرنگی یا پیازچه ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان ماست نصف لیوان روغن ۱ کاسه پنیر لبنه ۱ لیوان آرد ذرت ۱ لیوان آرد سفید ۱ ق چ بکینگ پودر نمک و فلفل سیاه و قرمز تخم مرغ @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ۵ تا تخم مرغ کره دویست گرم آرد صد گرم شکر ۱۰۰ گرم شکلات مرغوب ۱۰۰ گرم (شیری یا تلخ) نمک یک چهارم ق چ وانیل یک چهارم ق چ قهوه فوری درصورت تمایل دو ق چ اول شکلات و کره رو ذوب کنید (به نکاتی که استوری میکنم لطفا توجه داشته باشید) قهوه فوری هم بهش اضافه کنید تخم مرغ ها و وانیل و نمک و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشن مخلوط شکلات و کره رو به تخم مرغ زده شده افزوده و آرد رو الک کنید و به مواد اضافه کرده به آرامی هم بزنید این دستور بکینگ پودر نداره در نتیجه هوای داخل تخم مرغ و مواد رو با هم زدن زیاد از بین نبرید داخل فنجون ها رو با کره چرب و پودر کاکائو بپاشید و برگردونید تا پودر های اضافه از قالب بریزند و مواد رو تا سه چهارم قالب پر کنید و در فر ۱۹۰ درجه بمدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزید بیشتر نشه وگرنه توش میپزه و اینجوری داخلش روون نمیشه. •*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال آشپزخانه خاله خاتون 🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
آموزش فرنی خرما فرنی خرما طعمی عالی دارد و دسری مقوی است، این دسر بدون شکر درست می شود و به دلیل این که شیرینی آن با خرما است خیلی مقوی است. به شما پیشنهاد می کنیم فرنی خرما را یک بار امتحان کنید تا عاشق طعم این دسر تقویتی بشوید.   مواد لازم شیر یک و نیم لیوان آرد برنج 2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت 1 قاشق سوپ خوری خرما 5 عدد دارچین نصف قاشق چای خوری   طرز تهیه هسته خرما را خارج کنید و خرما را با کمی آب بر روی حرارت قرار دهید تا نرم شود و سپس خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا این مواد با هم ترکب شوند. خرما و دارچین را هم به شیر اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و خوب هم بزنید تا به جوش آید و قوام بیگرد و سپس در ظرف سرو بریزید و پس از 2 دقیقه فرنی را تزیین کنید.   نکات: می توانید در این دسر دارچین هم استفاده نکنید یا اگر نشاسته نمی ریزید باید زمان بیشتری صبری کنید تا قوام بگیرد. می توانید خرماها را با مقداری شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید. میتوانید بجای نشاسته ذرت،نشاسته گندم استفاده کنید     •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال آشپزخانه خاله خاتون 🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon