فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر زبرا
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
مواد:
شیر: ۳ لیوان
شکر: نصف لیوان
آرد: ۲ قاشق غذا خوری سر پر
نشاسته: ۱/۵ قاشق غذا خوری (فرقی نداره گندم باشه یا ذرت)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
کاکائو: ۳ قاشق غذا خوری
من کمی گلاب هم میریزم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_اسفنجی_دوتخم_مرغی
سلام 👋
آموزش کیک اسفنجی دو تخم مرغی
مواد لازم:
ارد قنادی:۳/۴ پیمانه
شکر: ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع: ۲ق غ
آب جوش: ۲ ق غ
بیکینگ پودر:۱ق چ
وانیل:۱/۲ق چ
طرز تهیه:
ابتدا دو تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ شکسته و وانیل ها را روی زرده می پاشیم.
حدود ۲ الی ۳ دقیقه با دور تند همزن تخم مرغ و وانیل را هم میزنیم.
حالا شکر را به مواد اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه با همزن هم میزنیم.
الان باید موادمون کرم رنگ و کشدار بشه.
حالا دو قاشق روغن مایع را به مواد اضافه کرده و چند ثانیه کوتاه با همزن هم میزنیم.
سپس آب جوش را به مواد اضافه کرده و دوباره با همزن چند ثانیه کوتاه هم می زنیم.
حالا بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک می کنیم.
سپس مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا همزن دستی
به صورت دورانی هم میزنیم.
یک قالب با ارتفاع ۱۵ سانت برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد را
داخل آن می ریزیم.
سپس قالب را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده می گذاریم.
کیکمون آماده است.
شما می توانید با سس شکلاتی یا خامه کیک را تزئین کنید.
من عکس هر دو نمونه را در کلیپ بالا گذاشتم.
نوش جان 😘
نکات‼️‼️
۱. مواد را بیش از زمانی که گفته شده است هم نزنید چون باعث میشه کیک خمیر بشه یا پفش
بخوابه.
۲.فر را موقعی روشن کنید که هم زدن تخم مرغ و شکر تمام شده باشد.
۳. وقتی قالب را ازفر درمیاوریم کیک را از قالب خارج نکرده و روی آن را با یک بشقاب میپوشانیم تا خوب کیک نر بشه.
۴. چون جذب آردها متفاوت است شاید برای یک شما یک قاشق کمتر یا بیشتر نیاز بشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت گل های شکلاتی برای تزئین کیک 😍👌
#گل_شکلاتی
#دکور_کیک
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طریقه خشک کردن گل محمدی
#گل_محمدی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
تمیز کردن فر 🤩👌
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر گل محمدی
#دسر
#گل_محمدی
#گلمحمدی
مواد لازم
نصف لیوان شیر سرد
پودر ژلاتین ۳۵ گرم
سه لیوان شیر
شکر ۷۰ گرم
پودر گل محمدی دو قاشق مرباخوری
کمی گلاب
رنگ خوراکی دلخواه
خامه دو سه قاشق
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_رنگین_کمان با نکته :
سلام دوستان عزیزم شاید شما هم دیده باشید که وقتی ژله رنگین کمان درست میکنیم بعد از اینکه ژله رو از قالب در میاریم لایه ها از هم جدا میشه
میخوام توی این ویدیو بهتون یاد بدم که چطوری یه ژله رنگین کمان خیلی عالی و سفت داشته باشید که لایه هاشم کاملاً به هم چسبیده باشه.
طرز تهیه و نکته:
انگور يا شاتوت (برای بنفش)
بلوبری،تمشک آبی (برای آبی)
ليمو يا كيوی (برای سبز)
موز يا آناناس (برای زرد)
پرتقال (برای نارنجی)
آلبالو يا انار (برای قرمز)
هر بسته از ژله رو طبق دستور روی جلد درست کنید برای مات کردن ژله ها چند قاشق شیر به ژله ها اضافه کنید دقت کنید باید حتما دمای شیر با ژله یکی باشه و بعد از اینکه ژله رو کاملا حل کردین بذارید توی دمای محیط بمونه تا خنک بشه شیر رو هم بذارید تو دمای محیط تا یکم گرم بشه بعد با انگشت چک کنید وقتی که دمای شیر و ژله با هم یکی بود اون موقع با هم قاطی کنید اگه ژله و شیر هم دما نباشن ژله شما بریده بریده میشه .
توجه داشته باشید برای اینکه ژله ها کاملاً به هم بچسبه و بعداً از هم جدا نشه باید ژله ای که توی یخچال گذاشتین روی سرش یه مقدار نرم باشه و هنوز کاملا و بعد ژله رنگ بعدی رو به آرومی روی سرش بریزید این جوری دو ژله کاملاً به هم میچسبه.
بعد از اینکه تمام لایه ها بست ژله رو بذارید توی یخچال بمونه و کاملا ببنده و بعد از قالب جدا کنید
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیر_عسلی (بازاری)🥛🍯
مواد لازم:
شیر______۲لیوان
شکر______نصف لیوان
کره_______۲۰گرم
وانیل_____نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۲ لیوان شیر و نصف لیوان شکر رو توی یه تابه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید. راز درست کردن یه شیر عسلی با کیفیت اینه که شما حرارت را پایین بیارید و مدام هم بزنید تا شیر ته نگیره تقریباً نیم ساعت طول میکشه تا شیر عسلی شما حاضر بشه هرچی تابه شما پهن تر باشه شیر عسلی زودتر حاضر میشه وقتی رد لیسک کف تابه موند حرارت رو خاموش کنید و ۲۰ گرم کره و نصف قاشق چایخوری وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب بشه و بعر از الک عبورش بدین تا کاملاً یکدست بشه. این شیر عسلی رو توی ظرف در دار تا یک ماه در یخچال می تونید نگهداری کنید .
شیر عسلی خواص خیلی زیادی داره مثل جلوگیری از بی خوابی ، ضد پیری ، تقویت استخوان ، کمک به هضم غذا و....
پس این خوشمزه مقوی رو از دست ندین
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐