فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی متری
#سیب_زمینی
#فینگرفود
موادلازم
سیب زمینی بزرگ چهارعدد
آرد ذرت دوقاشق غذاخوری
آویشن
فلفل سیاه
شیر نصف استکان
تخم مرغ دو عدد
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خیلی راحت و خوشگل برای تزئین کیک😍🍦🎂
بجای خامه در این جا از باترکریم استفاده شده
#تزئین_کیک
#باترکریم
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی
پارت اول
#میوه_آرایی
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی
پارت دوم
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلت توت فرنگی
پارت اول
#گلت_توت_فرنگی
آرد قنادی 2 پیمانه
کره حیوانی یا کره گیاهی کاملا سرد و تکه تکه شده 150 گرم
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
آب یخ 1/4 پیمانه
◀ممکنه بسته به جنس آرد 1 قاشق بیشتر آب مص ف بشه بنابراین اگه همه آب رو به تدریج اضافه کردید ولی خمیر حالت پودری و غیر منسجم داشت،مجاز هستید 1 قاشق بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور آب اضافه کنید
◀خمیر گلت رو تا 3 روز میتونید در یخچال نگهداری کنید
◀دقت کنید خمیر نباید ورز داده بشه وگرنه روغن میندازه و گلت سفت و خشک میشه
◀این خمیر فوق العاده عالی هست👌
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلت توت فرنگی پارت دوم
مواد میانی گلت:
توت فرنگی اسلایس شده 400 گرم
◀از هر میوه ای به جای توت فرنگی میتونید استفاده کنید
◀دقت کنید اسلایسهای توت فرنگی نازک نباشن وگرنه له میشن
شکر 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
◀حتما مطابق فیلم شکر و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد به توت فرنگیها اضافه کنید اینجوری نشاسته ذرت گلوله نمیشه
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلت توت فرنگی پارت سوم
مواد رومال:
1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری شیر+پرک بادوم به دلخواه
◀دمای فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که گلت طلایی بشه
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀بعد از پخت اجازه بدید گلت کاملا سرد بشه بعد برش بزنید و سرو کنید
😍❤😍❤حتما امتحانش کنید عاشقش میشید😋بس که خوشمزه ست👌😇
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکور کیک با توری شکلاتی
#دکورکیک
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رانی هلو پارت اول 🎥🔝
#رانی
#هلو
#رانی_هلو
امروز رانی خونگی فقط با سه قلم مواد درست کردم ،خیلی خوشمزه هست مثل بازاری🍑😍
✅مواد لازم🖊🖊
هلو یک کیلو حدودا ۸ الی ۹ عدد
آبجوش ۴ لیوان
شکر یک لیوان سرخالی
ابلیمو یک ق غ
✅طرز تهیه:
ابتدا روی هلوها با چاقو برش بزنید بعد ابجوش بریزید سه دقیقه صبر کنید بعد پوستش بگیرید
هسته هاش رو جدا کنید بعد نگینی کنید.
سپس داخل قابلمه بریزید ۴ لیوان ابجوش بهمراه شکر اضافه کنید
به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید بپزه
بعد حرارت خاموش کنید یک ق غ ابلیمو اضافه کنید.
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رانی هلو پارت دوم🎥🔝
حدود نصف لیوان از تکه های هلو رو که پخته شدن جدا کنید و بذارید کنار.
بقیه مواد رو با هر وسیلهای که دارید مثل مخلوط کن، ۱۲۳ یا گوشت کوب برقی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
اخر سر اون تکه های هلویی رو که کنار گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید. بعد یک الی دو ساعت بزارید یخچال تا خنک بشه
هرچی بیشتر بمونه توی یخچال خوشمزه تر میشه.
بعد از فریزر در بیارید، قبل از سرو کردن خوب به هم بزنید تا تکه های میوه که ته نشین شدن بیان بالا.نوش جان
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی پارت اول
🎥🔝
#کالباس
امروز چی داریم انقدر این کالباس خوشمزه هست ما که تا پایین ویدیو ده بار ناخونک زدیم 😜😜
✅مواد لازم 🖊🖊
سینه کامل مرغ ۱ عدد
قارچ بلانچ شده نصف بیشتر
هویج نیم پز شده ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
سیر سه حبه
روغن مایع ۳ ق غ
پسته ۳ ق غ
سس کچاب و سس خردل از هر کدام ۱ ق م
نمک یک ق م
ادویه مخصوص کالباس متشکل از دارچین، هل، جوزهندی زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن،و پودر تخم گشنیز از هر کدام نصف ق چ
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی پارت دوم
🎥🔝
✅میتونید از نصف سینه و یه ران مرغ استفاده کنید
✅جوز هندی قابل حذف کردنه ولی اکه بریزید طعم و بوی کالباس بیرون میده
✅اگه از لیوانتون مطمئن نیستید داخل آب سرد بزارید و بعد بزارید روی حرارت تا آروم آروم داغ بشه و نشکنه
✅به مدت ۵ روز توی یخچال قابل نگهداریه و ۳ هفته هم در فریزر
✅در صورتی که نشاسته ذرت در دسترس نداشته باشیم می توانید به جای آن از شیرخشک هم استفاده کنیم. البته در صورتی که شیر خشک هم نداشته باشیم می توانیم مقداری مغز نان باگت را خرد کنیم و از آن استفاده کنیم.
✅تجربه شخصی خودم بگم از زرده تخم مرغ استفاده نکنید ،رنگ کالباس سیاه میکنه ،زودتر فاسد میشه
.•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon࿐