eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوآچای جیبدار یک غذای ترکیه ای در این دستور هر لیوان ۲۲۰ میلی لیتره ۱ لیوان شیر ولرم ۳/۴ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان ماست ۱/۲ لیوان آب گازدار ۲ سفیده تخم مرغ(زرده هاشون برا رومال) ۴۲ گرم خمیر مایه خیس یا ۱۰ گرم خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق مرباخوری نمک نزدیک ۷ لیوان آرد بجز آرد همه موادو مخلوط کنین و آرد رو کم کم اضافه کنین و به خمیر بخورانید، خمیر نرمی میشه، زیاد آرد نزنین تا سفت نشه.اگه دیدین به دستتون میچسبه آرد نزنین یکذره دستتون روغن بزنین و خمیر رو جمع کنین و روشو بپوشونین و ۴۵-۶۰ دقیقه استراحت بدین بعد از خمیر حدود ۲۰ توپ به اندازه نارنگی بردارین و روشونو بپوشونین تا خشک نشن و یکی یکی با وردنه باز کنین و با فرچه روش روغن مایع بمالین و تا کنین، دوباره روغن مایع بمالین و باز تا کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین با فاصله. بعد روشونو بپوشونین تا داخل سینی ۲۰ دقیقه استراحت کنن بعد روشون مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع و خواستین کمی زعفران بمالین و کنجد بپاشین و در فر ۲۰۰ درجه بپزین تا روشون سرخ شه . نکته: برای اینکه خمیرتون نرم باشه، اولا نباید زیاد آرد بزنین و دوما باید خیلی ورز بدین تا خمیر کشسان بشه. داخل پوآچاها کاهو خیار گوجه و پنیر و هر چیز دلخواه دیگه بزارین. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلت دلبرانه😍 حتما از شکلات مرغوب استفاده کنید. میتونید از بسته های صد گرمی که سوپرمارکتها در مارکهای مختلف با درصدهای متفاوت دارن استفاده کنید. یا شکلات تخته ای مصرف کنید. من فقط شکلات تخته ای مارک کارات رو توصیه میکنم... 💠حدود 120 گرم شکلات تخته ای مارک◀ کارات رو خرد کردم ◀شکلات مرغوب هست و نیازی به اضافه کردن روغن مایع نیست. شکلات رو در ظرف بریزید و روی بخار کتری بذارید. دقت کنید به هیچ عنوان کف کاسه با آب داخل کتری تماس نداشته باشه. دقت کنید قاشقی که داخل شکلات میزنید کاملا خشک باشه چون اگه قطره ای آب وارد شکلات بشه باعث سفت شدن و خوب ذوب نشدن شکلات میشه. ◀میتونید 30 ثانیه در مایکروفر بذارید و بعد دربیارید هم بزنید و دوباره برای 30 ثانیه دیگه در مایکروفر قرار بدید تا شکلات یکدست ذوب بشه ◀من معمولا داخل مایکروفر شکلات رو ذوب میکنم. برای قالب از انواع قالبهای سیلیکونی مستطیل شکل میتونید استفاده کنید. 💠من از یه ظرف پلاستیکی معمولی استفاده کردم تا ببینید که این ظرف هم کارتون رو راه میندازه چون ممکنه قالب سیلیکونی در دسترس همه نباشه... ◀ظرف نیازی به چرب کردن نداره شکلات مذاب رو داخل ظرف بریزید و چندبار روی سطح کار بکوبید تا حبابهای هوا از داحل شکلات خارج بشن. چند دقیقه بذارید یخچال ولی مدام چک کنید. همین که نیم بند شد دربیارید و روشو با انداع مغزیجات؛ترافل؛میوه خشک و ...تزئین کنید. 💠من از هر کوکی میتونید استفاده کنید بعد قالب رو بذارید یخچال تا شکلات سفت بشه. در آخر دور تا دور ظرف رو از اطراف شکلات آزاد کنید و خییلی راحت شکلات رو از قالب دربیارید کلیپ بیصداببینید🔇🔇
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چوبهاي دارچيني مواد لازم براي خمير ارد 1 و نيم پيمانه كره نرم شده با دماي اتاق 100 گرم ( یا مارگارین ) روغن جامد یا مایع نمیشه . فقط کره یا مارگارین شكر 2 قاشق غذاخوری بيكن پودر 1 ق مرباخوری اب يخ 2 ق غذاخوری وانيل نصف قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق مرباخوری مواد رومال 1 قاشق کره آب کرده شكر 2 ق غذاخوری دارچين 1 قاشق مرباخوری ارد و شكر و بيكن پودر و وانيل و دارچين را مخلوط كنيد و با هم زن دستي بزنيد تا هوا وارد كنيد كره نرم شده را اضافه كنيد مخلوط كنيد تا موادتون شن مانند بشه بعد اب يخ رو يك قاشق يك قاشق اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا يه خمير نرم و لطيف به دست بياد داخل كيسه بگذاريد سپس 15 دقیقه یا..... داخل يخچال گذاشته بعد روي ميز كار را ارد پاشي كنيد و خمير را ورز دهيد تا نرم شود بعد با وردنه باز كنيد به ضخامت 1 سانت و با كاتر پيتزا برش بديد تا چوبهاي با ضخامت 1 سانت در 5 سانت داشته باشيدداخل سيني بچينيد بايد سيني فر رو چرب كنيد بعد كاغذ روغني بندازيد و روي كاغذ رو هم چرب كنيد حتما حتما كره را اب كنيد با برس روش بكشيد و شكر و دارچين را مخلوط كنيد روي چوبها بپاشيد داخل فر كه از قبل با دماي 170 گرم كرديد به مدت 12 تا 15 دقيقه تا زماني كه طلايي بشه بپزيد . نكات مهم 🌹 اگر با مدت داده شده توي فر طلايي نشد كمي بيشتر بذاريد اين خمير رو ميتونيد دو روز قبل آماده كنيد و در يخچال بگذاريد نوش جان @KitchenAuntKhatoon
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم کارامل با ژله یه دسر جذاب و بسیار خوشگلی😍 کرم کارامل و ژله ( برای 4 نفر ) برای این دسر خوشکل از قالب های ساوارین استفاده میکنم . قالبهای ساوارین به قالبهایی گفته میشه که وسط کار کمی تو خالی باشه . بسته های کرم کارامل تو تمام فروشگاهها و سوپرمارکتها در دو طعم پیدا میشه . وانیلی و شکلاتی . من وانیلی ریختم . یک بسته پودر کرم کارامل رو تو قابلمه بریزید دو لیوان معمولی یا پیمانه ی شیرینی پزی شیر سرد روش بریزید دقت کنید لیوان شیر بزرگ نباشه چون کرم کاراملتون باید قالبی در بیاد بنابراین میزان شیر مهمه . لیوان من سایز پیمانه ی شیرینی پزی هست تو این دستور من دو لیوان شیر ریختم معادل 300 گرم ( هر پیمانه معادل 150 گرم هست ) پس شد 1 بسته کرم کارامل + دو پیمانه شیر سرد با هم مخلوط کنید روی حرارت بذارید مرتب هم بزنید . نکته ای که بارها گفتم و باز دوستان میپرسن بازم میگم کرم کارامل روی حرارت مثل فرنی اصلا نمیبنده . فقط وقتی جوشید زمان بگیرید بیشتر از دو دقیقه نجوشه . تو کلیپ مراحل نچسبیدن ژله یا کرم کارامل یا دسرها تو قالب را توضیح دادم بعد از بسته شدن کرم کارامل از هر بسته ژله ای که داشتم 1 قاشق غذاخوری پودر ژله برداشتم و با سه قاشق آب جوش حل کردم و بعد تو گودی قالب ریختم . @KitchenAuntKhatoon
حلوای بوتیکی آرد گندم 2 لیوان ( من آرد سفید ریختم ) 1 لیوان آرد برنج کره ی آب کرده 200 تا 250 گرم ( که میشه 1 و 1/4 لیوان ) تجربه ( میزان جذب رطوبت در آردها متفاوته بنابراین بسته به جنس آرد ممکنه میزان کره بیشتر مصرف بشه . ابتدا 200 گرم بریزید بعد در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید . من 250 گرم ریختم ) پودر قند یا پودر شکر 1و نیم تا 2 لیوان ( با 1 لیوان و نیم شیرینیش ملایمه ) زعفران غلیظ 1 قاشق غذا خوری ( اگر خواستید شکلاتیش کنید باید 2 قاشق پودر کاکائو بریزید و 2 قاشق از آرد کم کنید ) ابتدا آرد گندم را روی حرارت قرار میدهیم و در اواسط تفت خوردن ارد برنج را اضافه کرده با حرارت کم تفت داده تا بوی خوشی از آردها فضای خونه رو پر کنه . اگر قراره زعفرانی بشه نباید ارد تغییر رنگ بده که رنگ زعفران مشخص بشه ولی اگر قراره شکلاتی یا دارچینی یا ..... بشه تا رسیدن به رنگ دلخواه تفت دهید . از روی حرارت برداشته کره میریزیم و چند دقیقه دیگه تفت میدیم . بذارید کنار ولرم بشه حالا زعفران یا پودر کاکائو یا دارچین یا هل یا .... بریزید و در آخر پودر شکر . حدود 15 دقیقه ورز دهید تا کاملا پودر شکر به خورد مواد بره و یک خمیر نسبتا نرم داشته باشیم . مواد را هم در سینی و هم در قالبهای سلیکونی میتوان ریخت . اگه تو قالب سلیکونی ریختید خوب فشرده کنید بعد 2 تا 3 ساعت فریز کرده سپس خارج کنید ولی اگر مواد را در سینی ریختید تو یخچال نذارید بذارید گوشه ی آشپزخانه بعد از بسته شدن برش بزنید . من روی حلواها را با ژله ی بریلو تزیین کردم میتونید پودر پسته یا بادام یا .... بریزید تمام تزیینات روی حلوا کار دستمه @KitchenAuntKhatoon
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوتیکی توضیحات در پست قبل👆 بابت یاد دادن همین نوع حلوا شما هزینه زیادی باید بکنید ولی کانال ما یه کلاس آشپزی 😍 @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد برنج این کیک بسیار خوش عطر با بافت لطیف و اسفنجی و مقوی برای بچه ها مواد لازم و توضحات ضروری مواد لازم : سه عدد تخم مرغ درشت یک و نیم لیوان آرد برنج مرغوب یک لیوان شکر یک لیوان شیر داغ نصف لیوان آرد سفید نصف لیوان روغن دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر دو قاشق چای خوری وانیل (هل هم میتونید بزنید اختیاری ست) یک پنس نمک اول فر رو روشن کنید ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرمش کنید وانیل و تخم مرغ و شکر رو ۵ دقیقه هم بزنید روغن مایع رو بریزید ۲ دقیقه هم بزنید بعد شیر داغ رو همون جور که همزن روشنه طی سه مرحله اضافه کنید طوری که تخم مرغها نپره حالا آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید در حدی که مایع یک دست بشه چون بیشتر از این پف کیکتون رو از بین میبره در فر ۱۸۰ درجه ( فرها مختلف هستن بسته به تجربه خودتون عمل کنید ) به مدت ۵۵ دقیقه . بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان تست کنید اگر چیزی بهش نچسبید پخته است (این رو بخاطر این میگم که فرها حرارتشون متفاوته ، ممکنه فر شما ۴۰ دقیقه آماده کنه ) کلیپ را بیصداببینید🔇🔇 @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دلنوشته 🔻موبایل از سبکترین چیز هائیه که دردنیا حمل میشه 🔸ولی سنگینترین چیزهائیه که در آخرت باید بخاطرنحوه استفاده اش پاسخگو باشیم! 🔹مواظب باشیم این موبایل ما را جهنمی نکند ❗ مرگ را فراموش نکنید👉😔 @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔴 شکر نعمت، نعمتت افزون کند کفر... ❗️ دوستان عزیز خصوصا بعضی از انقلابیون آیا اعتراف میکنید👇 فریب این دغلکاران نفوذی را خوردید⁉️ انتخابات نزدیک است آیا باز هم فریب میخورید⁉️ . .