eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر سیب🔝🎥 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥1⃣ من آمدم با یه آموزش فوق العاده خوشمزه و سالم🥰 ژامبون خونگی🤤👍 قسمت اول •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
ادامه تهیه این ژامبون ان شاءالله فردا صبح بعد تبادلات 😉👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تـ❤️ـو در دل من جا گرفته ای، ای جان که هیچ کس نتواند گرفت جای تـ❤️ـو را # اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم تهیه ژامبون مرغ مواد لازم برای درست کردم ژامبون: سینه کامل مرغ ۱ عدد قارچ بلانچ شده دوسوم لیوان هویج نیم پز شده ۳ ق غ غ نشاسته ذرت ۳ ق غ خ سیر پوره شده ۲ ق چ خ روغن مایع ۳ ق غ خ نمک ۱ ق م فلفل سیاه ۱ ق چ زنجبیل/ ادویه کاری/  پودر دارچین/ پودر هل  از هر کدام نصف ق چ خ جوز هندی نوک ق م خ دانه فلفل سیاه درسته ۱ ق چ پسته ۳ ق غ خ سس کچاب و سس خردل از هر کدام ۱ ق م خ تمام مراحل توی ویدئو کاملا مشخصه ولی اگه جایی گیر کردین در خدمتم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌میتونید از نصف سینه و یه ران مرغ استفاده کنید 📌جوز هندی قابل حذف کردنه ولی اکه بریزید طعم و بوی ژامبون های بیرون را میده 📌اگه از لیوانتون مطمئن نیستید داخل آب سرد بزارید و بعد بزارید روی حرارت تا آروم آروم داغ بشه و نشکنه 📌احتمالا بعد از پخت ژامبون ها لیوانتون کدر بشه پس از یه لیوان خاص استفاده کنید که اگه خراب شد ناراحت نشید😁 📌به مدت ۵ روز توی یخچال قابل نگهداریه و ۳ هفته هم در فریزر 📌بجای نشاسته ذرت میتونید از۲ ق غ آرد سفید استفاده کنید •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon