بوئیدن به موجب رفع حالت تهوع و استفراغ میگردد و خوردن به موجب تقویت معده و دهانه ی آن شده و از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری می کند و از بدبویی دهان جلوگیری میکند. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج میگردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.میوه به بر اساس اقلیمی که کشت می شود ،دارای نوع میوه است:به شیرین : طبیعت آن در گرمی و سردی، نزدیک به اعتدال است و در ایجاد نشاط و تقویت قوای قلبی و مغزی قویتر از دیگر انواع عمل میکند.
به ترش : دارای طبیعت سرد در درجه اول و خشک در درجه دوم است و در تقویت معده ، قویتر از نوع شیرین عمل میکند. عصاره آن در رفع تشنگی و استفراغ مکرر مفید است و ادرارآور خوبی نیز هست.
به میخوش : در گرمی و سردی، معتدل و در درجه دوم خشک است. خواص آن مشابه دو نوع دیگر است و زیادهروی در مصرف آن موجب بروز سکسکه می گردد
بِه سرشار از ویتامینهای A و B و C، املاح آهکی، پتاسیم، فسفر، کلسیم، قند و پپتین است. پزشکان معتقدند ویتامین A در تجدید قوای جوانی و ویتامین B در تعادل اعصاب نقش دارند. بِه، سیستم عصبی فرد را آرام میکند و پتاسیم بالای آن، فشار خون را پایین میآورد.
طبع بِه رسیده (زرد)، گرم و خشک رو به معتدل است. بِه ترش و سبز نیز نسبت به نوع زرد و شیرین آن، سردی بیشتری دارد. به همین دلیل بِه برای افراد با طبعهای مختلف، مفید است در حالی که دانه آن یا همان بِهدانه طبیعتی سرد وتر دارد.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون😘
بگید ببینم شما چی صداش میکنید؟
ترشی گوجه یا سالاد گوجه یا سالاد زمستونی؟
منکه بهش ترشی گوجه ای میگم😋
کارش راحته و خوشمزه
میدونید تو ترشی گوجه شیرازی از کرفس استفاده میشه و چندتا ادویه داره
ولی بنظر من طعم خیار تو این ترشی بینظیره و اصلا این ترشی احتیاجی به ادویه نداره
طعم گوجه و سرکه باید خالص بمونه
پس حتما امتحانش کن چون مطمعنا عالی میشه😋👌
مواد لازم:
گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ
خیار ۱کیلو
هویج ۱کیلو
گوجه حدودا ۵کیلو
فلفل تند و شیرین
سیر ۶ بوته
سرکه
نمک
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک"
نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌
اول از همه گوجه رو با دستگاه غذاساز یا رنده پوره کنید" اصلا احتیاجی نیست پوست گوجه رو بگیرید یا تخم گوجه رو جدا کنید"
پوره رو با درصدی که گفتم به همراه سرکه و نمک بجوشونید. فقط ۵ دقیقه قل بزنه کافیه
گل کلم رو ریز خرد کنید و بشورید و بزارید کاملا آبش بره تا ترشی کپک نزنه
خیار رو پوست نگیرید و نگینی خرد کنید تا نرم نشه و ترشی کپک نزنه
هویج رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید
فلفل هم تند باشه و هم شیرین
سیر طعم بسیار عالی به این ترشی میده پس حتما زیاد استفاده کنید
تو شیشه اول آب گوجه بریزید بعد مواد رو بریزید تا هم زدنش براتون سخت نشه..لایه به لایه بریزید
درب ظرف رو محکم ببنید و مطمئن باشید هوا نمیکشه
دو روز تو دمای محیط خونه بزارید تا برسه و بعد یه جای خنکتر بزارید مثل حیاط. بالکن.راه پله...برای دوهفته درش رو اصلا باز نکنید
بعدش آماده
نوش جونتون
#ترشی #ترشی_گوجه
#ترشی_اب_گوجه
#سالادگوجه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️کپشن رو حتما بخونید🔶️
لطفا انرژیا نیفته🙋♀️
سلام سلام من و ترشی بازم اومدیم خدمتتون😍 یه ترشی خوشمزه با طعم متفاوت🤗 ما ترشی قارچ و زیتون صداش میکنیم ولی اسپانیایی و پیتزایی هم بهش میگن 😉
بریم سراغ مواد لازم
#ترشی_اسپانیایی
#ترشی_قارچ_زیتون
مواد لازم
قارچ ۲۰۰ گرم
زیتون ۲۰۰ گرم یا نصف لیوان
هویج نگینی نصف لیوان
ذرت کنسروی نصف لیوان
فلفل دلمه رنگی نگینی نصف لیوان
بادمجون دودی ۳ ق غ
فلفل تند ترشی به اندازه دلخواه(من نصف لیوان ریختم)
موسیر خشک ۲ ق غ
سیر اگه دوست داشتید ۵ حبه
پوره گوجه ۲ لیوان
آب و سرکه
طرز تهیه
همه سبزیجات رو خورد کنید گوجه رو هم پوره کنید موسیر رو هم با اب گرم خیس کنید تا نرم بشه .
آب و سرکه (از هر کدوم ۱ لیوان)و پوره گوجه و کمی زردچوبه و نمک رو با هم مخلوط کنید بزارید روی گاز تا یه جوش بخوره بعد خنک شدن روی سبزیجات بریزید اگه خشک بود و نیاز به سرکه داشت به مقدار مساوی آب و سرکه بریزید.
🔴نکته
موسیر و بادمجون دودی رو حذف نکنید طعمشو عالی میکنه
مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره میتونید کم و زیاد کنید
اگه دوست داشتید کمی سیاه دونه به ترشی اضافه کنید
اگه از چیزی خوشتون نیومد حذفش کنید🙂🙂
امیدوارم درست کنید و حالشو ببرید😉
#ترشی_اسپانیایی
#ترشیجات_پاییزی
#آشپزی_خلاق
#ترشی_خانگی #ترشی_خونگی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
این ترشی خیلی خیلی خوشمزس خودم چندسال پیش رودبارخوردم خیلی دنبال دستورش گشتم تاپیداکردم وامسال قسمت شد درست کنم جاتون سبز😋😋 درست کنید ولذت ببرید👌
خیلیابهش میگن
#ترشی_پیتزایی یا میگن #ترشی_مکزیکی
ولی من تورودبار بااسم
#ترشی_یونانی
گرفتم
پس نمیدونم کدومش درسته 😅
#ترشی_خونگی
#ترشی #ذرت #ترشی_بلال
مواد لازم
قارچ300 گرم
هویج متوسط4عدد
فلفل دلمه ای سبز1عدد بزرگ
فلفل دلمه ای زردوقرمزهرکدام نصف 1عدد(من نداشتم)
سیر 10حبه
ذرت پخته 1لیوان(یابیبی بلال)
زیتون 1 لیوان
سرکه2 لیوان
روغن زیتون4 ق غ
پودرفلفل قرمز2 ق چ
نمک 4 ق چ سر خالی
🌸ابتدا آب روجوش بیارین قارچهارو بریزین داخلش پنج دقیقه بجوشه بعد آبکش کنیدبزاریدکمی آبش بره بعدخورد کنیدمن وقتی خوردکردم لای دستمال تمیزگذاشتم تاآبش گرفته(له نشه)فقط کمی خشک بشه.
🌸بقیه سبزیجات روهم خوردولای دستمال خوب خشک کنید
بعدتوظرف بزرگ همه رومخلوط کنین و بهش سرکه ونمک وفلفل وروغن زیتون رواضافه کنین وهم بزنیدمیتونیدکم کم نمک و فلفل رو بزنیدوبچشیدتابه طعم دلخواه برسیدبعدهم داخل شیشه بریزیدیه کمی دیگه روش روغن زیتون بریزین درش روبزارین تاسه چهارروز داخل یخچال بمونه وجابیفته
🌸درست کردن این ترشی زمان نمیبره برای همین بهتره بعدآماده شدن ظرف یکماه مصرف بشه بهتره مقدار کم درست کنین.
🌸اندازه خوردکردن مواد دلخواهه.
🌸 قبلابیبی بلالهاروجداترشی انداختم
باکمی نمک وسرکه.
🌸زیتون بدون هسته روحلقه ای خوردمیکنن برای این ترشی من نداشتم زیتون باهسته ریختم.
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
ترشی هندوانه ابوجهل(طرز تهیه)
👩🏻🍳🌽🥬🍅🥦🌶🥗
اومدم با یه ترشی پر از خاصیت؛ اول بگم معنی اون چی و خاصیتش چی؟؟
هنوانه ابوجهل یاشپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و...رشد میکنه این گیاه دارای خاصیت های زیادی از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر است...
تا حالا امتحانش کردید؟؟؟؟؟
مواد لازم :
شپله
نمک
سرکه
طرز تهیه👩🏻🍳📝:
شپله را شسته و دم آنرا گرفته ودر آب جوشیده سرد شده نمک بریزید به مدت ۵ الی ۶ روز شپله را در آن ریخته و طی این مدت هر روز آب نمک آنرا عوض و در یخجال نگه داری کنید وپس از آن شپله را از آب نمک خارج کرده و با آب روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد آب آنرا دور بریزید و مجدداْ یک بار دیگر اینکار را تکرار تا تلخی شپله گرفته شود دقت کنید زیادنجوشد چون ترشی شپله شما نرم میشود .
شپله را بعد ازجوشیدن روی صافی بریزید تا آبش برود یک ساعتی صبر کرده و شپله ها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید وچنانچه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم کرده و در جای خنک ویا در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی آماده میشود
------------------------------
#ترشیجات #ترشی
#ترشی_هندوانه_ابوجهل
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا هویج
#مربای_هویج
#هویج #مربا
#مرباهویج
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐