این ترشی خیلی خیلی خوشمزس خودم چندسال پیش رودبارخوردم خیلی دنبال دستورش گشتم تاپیداکردم وامسال قسمت شد درست کنم جاتون سبز😋😋 درست کنید ولذت ببرید👌
خیلیابهش میگن
#ترشی_پیتزایی یا میگن #ترشی_مکزیکی
ولی من تورودبار بااسم
#ترشی_یونانی
گرفتم
پس نمیدونم کدومش درسته 😅
#ترشی_خونگی
#ترشی #ذرت #ترشی_بلال
مواد لازم
قارچ300 گرم
هویج متوسط4عدد
فلفل دلمه ای سبز1عدد بزرگ
فلفل دلمه ای زردوقرمزهرکدام نصف 1عدد(من نداشتم)
سیر 10حبه
ذرت پخته 1لیوان(یابیبی بلال)
زیتون 1 لیوان
سرکه2 لیوان
روغن زیتون4 ق غ
پودرفلفل قرمز2 ق چ
نمک 4 ق چ سر خالی
🌸ابتدا آب روجوش بیارین قارچهارو بریزین داخلش پنج دقیقه بجوشه بعد آبکش کنیدبزاریدکمی آبش بره بعدخورد کنیدمن وقتی خوردکردم لای دستمال تمیزگذاشتم تاآبش گرفته(له نشه)فقط کمی خشک بشه.
🌸بقیه سبزیجات روهم خوردولای دستمال خوب خشک کنید
بعدتوظرف بزرگ همه رومخلوط کنین و بهش سرکه ونمک وفلفل وروغن زیتون رواضافه کنین وهم بزنیدمیتونیدکم کم نمک و فلفل رو بزنیدوبچشیدتابه طعم دلخواه برسیدبعدهم داخل شیشه بریزیدیه کمی دیگه روش روغن زیتون بریزین درش روبزارین تاسه چهارروز داخل یخچال بمونه وجابیفته
🌸درست کردن این ترشی زمان نمیبره برای همین بهتره بعدآماده شدن ظرف یکماه مصرف بشه بهتره مقدار کم درست کنین.
🌸اندازه خوردکردن مواد دلخواهه.
🌸 قبلابیبی بلالهاروجداترشی انداختم
باکمی نمک وسرکه.
🌸زیتون بدون هسته روحلقه ای خوردمیکنن برای این ترشی من نداشتم زیتون باهسته ریختم.
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
ترشی هندوانه ابوجهل(طرز تهیه)
👩🏻🍳🌽🥬🍅🥦🌶🥗
اومدم با یه ترشی پر از خاصیت؛ اول بگم معنی اون چی و خاصیتش چی؟؟
هنوانه ابوجهل یاشپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و...رشد میکنه این گیاه دارای خاصیت های زیادی از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر است...
تا حالا امتحانش کردید؟؟؟؟؟
مواد لازم :
شپله
نمک
سرکه
طرز تهیه👩🏻🍳📝:
شپله را شسته و دم آنرا گرفته ودر آب جوشیده سرد شده نمک بریزید به مدت ۵ الی ۶ روز شپله را در آن ریخته و طی این مدت هر روز آب نمک آنرا عوض و در یخجال نگه داری کنید وپس از آن شپله را از آب نمک خارج کرده و با آب روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد آب آنرا دور بریزید و مجدداْ یک بار دیگر اینکار را تکرار تا تلخی شپله گرفته شود دقت کنید زیادنجوشد چون ترشی شپله شما نرم میشود .
شپله را بعد ازجوشیدن روی صافی بریزید تا آبش برود یک ساعتی صبر کرده و شپله ها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید وچنانچه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم کرده و در جای خنک ویا در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی آماده میشود
------------------------------
#ترشیجات #ترشی
#ترشی_هندوانه_ابوجهل
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا هویج
#مربای_هویج
#هویج #مربا
#مرباهویج
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
مربا هویج #مربای_هویج #هویج #مربا #مرباهویج •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓ف
#مربا_هویج
محبوبترین بندگان در پیش خدا پرهیزگاران گمنامند. پیامبر اکرم (ص) (کنزالعمال)
یکی از مرباهای پرطرفدار و دوست داشتنی 😊😍
هویج یک کیلو
شکر یک کیلو
آب ۴ الی ۵ لیوان
گلاب ۲ الی ۳ ق غ
آب لیمو ۱ ق غ
خلال پسته در صورت دلخواه
هویج ها رو پوستش رو گرفتم . و بعد من خلالی رنده کردم از رنده آلمانی کمک گرفتم که خیلی راحته کار و یکدست و مرتب میشه .حالا می تونین رنده کنین با هر رنده که خواستین .
از قابلمه لعابی برای پخت مرباها استفاده بشه ترجیحا (در مورد مربای به قابلمه بهتره مسی باشه)
هویج ها رو داخل قابلمه ریختم و بهش آب اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم .
یه کم که روی حرارت موند و جوشید و کمی تغییر رنگ داد شکر رو اضافه کردم . در قابلمه هم نزاشتم اصلا . مدت پخت مربای هویج حدودا یک و نیم تا دو ساعت هستش .اواخر کمی گلاب بهش اضافه کردم . هل هم می تونین بریزین . وقتی دیدم قوام پیدا کرده و جا افتاده آبلیمو بهش اضافه کردم . بعد از یکی دو قل شعله رو خاموش کردم و و خلال پسته رو بهش اضافه کردم . وقتی هم که خنک بشه توی ظرف تمیز و خشک بریزین و جای خنک ترجیحا یخچال قرار بدین .
قوام اومدنش هم به این شکل که کمی از شربتش داخل بشقاب بریزین و بعد از خنک شدن به سختی حرکت کرد یعنی قوام اومده .
نکات مهم پخت مرباها:
هیچ وقت قاشقی که تمیز نیست داخل مربا نزنین ، و الا مرباتون کپک میزنه .
شکر مرباتون کم باشه ، اگه خوب نپزه و اگه قوام نیومده ، مرباتون کپک میزنه .
مرباتون بیش از حد جوشیده و یا شکرش کم باشه ، شکرک میزنه ، برای رفع شکرک یه کم آب جوش داخل مرباتون بریزین و روی حرارت و بهش کمی آبلیمو بریزین ، یکی ، دو قل زد کافیه و شکرکش از بین میره .
م : @masoumehrasouli
کپی کلیپ ها ممنوع ⛔
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب یه روغن سالم پرانرژی داریم که بوی تند ،زننده نداره همچنین ایمنی بدنتون بالا میبره ، مثل بچه های روستا ،عشایر سالم شاداب میشید😍😍
🟢 مواد لازم
یک کیلو دنبه
یه فنجان ماست
یه فنجان سرکه
یه دونه سیب یا به
یه دونه پیاز
هل چوب دارچین
نمک اندازه یک ق چ
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 طرز تهیه
اول دنبه بشورید بعد میتونید چرخ کنید ،خرد کنید
داخل قابلمه با ماست ،سرکه به پیاز بریزید روی حرارت ملایم بزارید تا روغنش در بیاد حدودا ۴ ساعت با حرارت خیلی کم باشه
اگه حرارت زیاد باشه رنگ روغنتون بعد تیره میشه
بعد صبر کنید تا از داغیش بیفته از صافی رد کنید جزغالش جدا کنید بعد از پارچه نخی تمیز رد کنید تو شیشه بریزید بزارید یخچال تا ببنده
وقتی خنک بشه رنگش سفید سفیده
#روغن #دنبه
#روغن_دنبه #روغن_حیوانی #روغن #روغن_کرمانشاهی #روغن_طبیعی
#دنبه_گوسفندی #روغنگیری #روغن_خوراکی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه مشهدی🍅
گوجه فرنگی ۶ کیلوگرم
کرفس ۱ دسته
هویج ۱ کیلوگرم
گل کلم ۲ عدد متوسط
سیر ۲۰۰ گرم
فلفل تند ۲۰۰ گرم
سرکه ۳لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
نعناع به میزان دلخواه
سلام سلام یه ترشی خوشمزه که اگر بجنبین الان فصل این بزرگوار😊😊
اگر دوست دارید برای دوستاتون بفرستین ☺️
#ترشی #ترشیجات_خانگی #ترشی_گوجه #ترشی_آب_گوجه #ترشی_آب_گوجه_مشهدی #گوجه_فرنگی #ترشی_مشهدی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
#ترشی_گوجه 🍅
مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید:
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک دسته
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید)
گل کلم 2 عدد متوسط
سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن.
گوجه هارو پوست بکنید و در غذاساز پوره کنید.
گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید.
حدود ده روز بعد آماده مصرفه.
* بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه.
* دوستان توجه کنید که بهترین زمان درست کردن این ترشی اواخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه
#گوجه
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
#سلام_مولای_من♥
سلامتان می کنم به امید گرمای
پاسختان و شمیم بهشتی نفس هایتان
و ملاحت بی بدیل لبخندتان ...
مگر میشود سلام مرا بی پاسخ بگذارید؟
مگر می شود لب به پاسخ سلام بگشایید
و عطر آن جهان را پر نکند ؟ ...
مگر می شود با فرزندتان سخن بگویید
ولبخند،چهره ی زیبایتان را زیباتر نکند؟
پس خوش به احوال من که هر صبح
با سلامی به آستان شما ،میهمان پاسخ
و لبخند و مهر شما هستم...
🌤الّلهُــمَّـ؏جــِّللِوَلیِّــڪ َالفــَرَج🌤