فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🔵نماز مخصوص روز چهارشنبه☝️
🌹ان شاءالله حاجت روا باشید بحق امام جواد علیه السلام🤲
🔴لطفا دعابرای مهدی فاطمه عج الله تعالی فرجه الشریف
فراموش نشود
اگر هزار غم است
از جهانیان بر دل
همین بس است ...
که او غمگسار ما باشد💠💙
#السلام_علیک_یا_علی_ابن_موسی_الرضاع
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
#سلام_آقا
1_917056964.mp3
1.39M
اذان شهید باکری..
به افق دلهای بیقرار
دلتون شکست التماس دعا🤲🤲🌾🌾
حی علی الصلاه
التماس دعا🌹
#سلام_مولای_ما💖
🌱سلامی از درختی خزانزده
به حضرت بهار...
🌱سلامی از بیماری رنجور به حضرت طبیب...
🌱سلامی از یتیمی تنها به حضرت پدر...
🌱سلامی از تشنهای دل غمین به حضرت باران...
🌱سلامی از من به شما...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
╭┅❀◇🔷◇❀┅╮
╰┅❀◇🔷◇❀┅╯
🍮🍮مارمالاد به😋
مایه ی آب گرفته شده ژله به
آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
شکر حدود 4 پیمانه
🥣🥣🥣
🍮طرز تهیه مارمالاد به:🍮
1. مایه به را بازهم تاجائیکه ممکن است با گوشت کوب پوره کنید، سپس آن را از صافی با سوراخهای متوسط عبور دهید تا پوسته های زبرش جدا شود. مایه را پیمانه کنید و به همان میزان پیمانه شکر اضافه کنید.
2. مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، سپس آبلیمو را اضافه کنید.
3. پخت را روی حرارت ملایم ادامه دهید و گهگاه هم بزنید به مدت یکساعت الی یکساعت و نیم، تا مایه به یک رب غلیظ تبدیل شود و رنگ صورتی مایل به نارنجی به خود بگیرد.
4. فر را با حرارت 52 درجه سانتی گراد (125 فارنهایت) گرم کنید.
5. کف قالب 8 در 8 را کاغذ پوستی پهن کنید و آن را با کره چرب کنید. مایه به را در قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید، سپس حدود یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از فر بیرون آورید و بگذارید کاملا سرد شود.
#مارمالاد
#به #میوه_به
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#آش #اش #آش_ترش #آش_ترش_زنجان ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
#آش_ترش_زنجان
آش ترش زنجان از گذشته های دور زینت بخش سفره زنجانی ها بوده.
این آش در بین گردشگران و میهمانان نیز طرفداران زیادی دار.
در پخت این آش علاوه بر حبوبات از آلوچه خشک، آلبالو و برگه زردآلو استفاده می شود و پس از پخت همراه با شیره و سرکه انگور و رب انار سرو می شود.
هر ساله تو جشنواره آش زنجان این آش پخته و بین مهمون پخش میشه
آش ترش علاوه بر زنجان ، مختص شهرهای ملایر و همدان و بروجرد و نهاوند نیز هست.
دوستان این آش کمی مشکله ولی مطمئن هستم کسی این آش بخوره واقعا عاشقش میشه این میزان مواد تقریبا 15 نفر جواب میده
همه مواد به صورت جدا پخته شده تمام حبوبات از شب قبل خیس بشه و جدا بپزید( حبوبات از هر کدام یک پیمانه پلو پزی استفاده کردم).
لبو( یک عدد بزرگ )که پخته شد آب لبو جدا کنید چون تو رنگ اش تاثیر میزاره .
هویج( 6 عدد) ،
سیب زمینی (1 عدد بزرگ)
به (1 عدد بزرگ)
وسیب درختی (1 عدد )جدا پخته بشه بعد مرحله مرحله به آش اضافه میکنیم .
در ابتدا پیاز (3 عدد بزرگ نگینی خرد کرده )داغ گرفته بعد سرخ شدن به آن زردچوبه و رب گوجهفرنگی(2 قاشق غذاخوری ) اضافه کنید بعد نصف پیمانه خرده برنج(نصف پیمانه ) گذاشتم تا با پیاز داغ جوشید
بعد سبزی که شامل:
اسفناج ،تره ،گشنیز،جعفری،نعناوخیلی کم شوید (نیم کیلو)وسیر کوبیده(دو حبه) را به دیگ اضافه کردم تا کمی بجوشد و پخته شود حالا نوبت نخود ، عدس ،لوبیا ،لبو ،هویج ،سیب زمینی ،به و سیب درختی اضافه می شود بعد الو جنگلی زردالو ترش شیرین(از هر کدام یک کاسه ترشی خوری) اضافه کرده در نهایت رشته(نصف بسته) وگردو را اضافه کرده رب انار(1 قاشق غذاخوری پر) به همراه سرکه(یک استکان) ونمک نیز به آش اضافه میکنیم .
بعد پخت کامل آش نعنا داغ و کاکوتی درست میکنیم برای روی آش
این اش مراحل زیادی دارد ولی فوق العاده است وبه قول مامانم این اش ، اشه جهیزیه دختره همه چیز توش هست.
👈دوستان میتونید هر کدوم از مواد که دوست ندارید حذف کنید👉
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پست رو سیو کن که خیلی به کارت میاد 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
این پست بسیار کاربردیه نکات قابل ذکر
اول اینکه به هیچ عنوان قاشق رو محکم به ظرف پیمانه نزنید تا جابه جایی ارد توی پیمانه باشه و حجم زیادتری نسبت به یک پیمانه با اینکار توی پیمانه به وجود میاد
دوم تخم مرغ متوسط نهایتا ۷۵ گرم هستش از ۶۰ تا ۷۵
سوم سعی کنید حتما ترازو تهیه کنید که کار بهتری تحویلتون میده
😍😍
#پیمانه
#اندازه_گیری
#لوازم_قنادی #ابزار_آشپزی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐