eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه گل کلم از پلوهای سنتی ایرانی می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و اگر طعم و مزه گل کلم را دوست داشته باشید این پلو را حتما دوست خواهید داشت شما می توانید به دلخواه از انواع سبزیجات دیگر مانند کلم بروکلی یا فلفل دلمه در تهیه این غذا بنا به ذائقه خود استفاده کنید این پلو باگوشت چرخ کردهتهیه می شود و زمان کمی برای تهیه آن لازم است شما می توانید مواد را جداگانه تهیه کنید و در کنار برنج سرو کنید و یا به همراه برنج دم بگذارید. این غذا به دلیل داشتن گل کلم بسیار مغذی نیز هست زیرا خواصی مانند منبع غنی از فیبر، سلامت قلب کلسترول خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، برای کاهش وزن، تنظیم فشار خون را دارد. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
طرز تهیه گل کلم #پلو #گل_کلم_پلویکی از پلوهای سنتی ایرانی می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و اگر
مواد لازم برنج ۳ پیمانه گل کلم ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد رب ۲ ق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم کره و زعفران به مقدار لازم مرحله اول: آماده سازی گل کلم ابتدا کاسبرگ گل کلم را جدا کنید و گل کلم را را ریز ریز خرد کنید و داخل یک لگن پر آب بریزید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه بماند سپس آبکشی کنید و دو بار این کار را انجام دهید تا تمام شن و کثیفی گل کلم ها از بین برود. سپس با کمک قابلمه و یا بخار پز گل کلم ها را برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا بخارپز شود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. مرحله دوم: تفت دادن پیاز و گوشت پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه کمی تفت دهید تا طلایی و سبک شود سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و کمی نمک فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا گوش تغییر رنگ دهد. مرحله سوم: افزودن رب و گل کلم گل کلم را به همراه مواد گوشتی تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس در ادامه رب را افزوده و هم بزنید تا رب خوش رنگ شود و در انتها از روی حرارت بردارید. مرحله چهارم: تهیه گل کلم پلو برنج را با کمی نمک از قبل خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا نرم شود سپس آبکش کنید و قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ته دیگ مورد نظر را قرار داده و یک لایه برنج و یک لایه مواد گوشت و کلم را بریزید و ادامه دهید تا لایه ها تمام شود سپس پلو را به مدت ۳۵ دقیقه دم بگذارید و در انتهای کمی کره و زعفران روی برنج ریخته و به همراه سالاد دلخواه سرو کنید. نوش جان می توانید این پلو را به صورت گیاهی بدون گوشت نیز تهیه کنید. به دلخواه به مواد پلو می توانید فلفل دلمه نیز اضافه کنید. اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید ۲ حبه سیر رنده شده بزنید. می توانید مواد را با برنج دم نگذارید و در انتها زمان سرو روی برنج بریزید. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
باقلوا نارگیلی از دسته انواع باقلوا ها می باشد ولی خیلی راحت و آسان تر و شما می توانید این باقلوا را هم در و هم داخل دو طرفه تهیه کنید. اصالت این باقلوا برای کشور هند است. شما می توانید باقلوا نارگیلی را برای مهمانی و یا ایام عید و تهیه کنید. این باقلوا نسبت به باقلواهای ایرانی کمی متفاوت است و مانند دیگر باقلواها بسیار مفید است شما می توانید در تهیه این باقلوا از پودر قند و یا پودر شکر استفاده کنید. برای تهیه پودر شکر کافی است شکر را داخل آسیاب ریخته و چند پالس بزنید این کار باعث افزایش لطافت باقلوا نارگیلی میشود 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
باقلوا نارگیلی از دسته انواع باقلوا ها می باشد ولی خیلی راحت و آسان تر و شما می توانید این باقلوا ر
موادلازم باقلوا نارگیلی تخم مرغ ۲ عدد پودر شکر یا قند ۱/۲ پیمانه آرد ۲ پیمانه روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم پودر نارگیل ۱ پیمانه پودر هل ۱/۲ ق چای خوری زعفران نوک ق غذا خوری وانیل ۱/۴ ق چای خوری بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری مرحله اول: آماده سازی ابتدا تمام مواد را از یخچال خارج کنید تا هم دما شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید تا سبک شود. مرحله دوم: مخلوط کردن داخل یک کاسه تخم مرع و کره نرم شده و یا روغن جامد ریخته و پودر شکر را اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. مرحله دوم: تهیه خمیر باقلوا در ادامه وانیل و زعفران و پودر نارگیل و هل را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوط شوند در ادامه مخلوط آرد را به تدریج شروع به اضافه کردن کنید تا خمیری نرمی بدست بیاد بسته به نوع آردهای مختلف ممکن است کمی بیشتر یا کمتر آرد بخواهد پس یکباره آرد را اضافه نکنید و با لیسک مواد را خوب مخلوط کنید ولی ورز ندهید که به روغن بیفند. مرحله سوم: تهیه باقلوا نارگیلی داخل یک قالب مربع یا مستطیل خمیر را پهن کرده و با کاردک صاف کنید به دلخواه می توانید روی خمیر را با چنگال و یا ماسوره طرح بیندازید. مرحله چهارم: پخت باقلوا هندی فر را از قبل گرم کنید سپس به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه اجازه دهید تا باقلوا پخته و طلایی شود اگر فر شما کانوکشن ندارد می توانید در انتها ۲ دقیقه روی باقلوا را گریل کنید. بعد از خارج کردن از فر و خنک شدن کامل باقلوا آن را برش بزنید و روی آن شربت داغ بریزید و اجازه دهید کمی در شربت بماند سپس خارج کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید. نوش جان باقلوا باید کاملا خنک شده باشد سپس شربت را بریزید.برای تهیه شربت مقداری آب و شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا ذرات شکر ذوب شود.برش ها را عمیق بزنید تا شربت به خورد یاقلوا برود.از هر مغزی بجای نارگیل می توانید استفاده کنید.برای پخت روی گاز از تابه دو طرفه که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید استفاده کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
مواد لازم : گوشت ، کلم ، پیاز ، زردچوبه ، نمک ، روغن ، برنج ، عدس طرز تهیه : گوشت را با پیاز سرخ کرده و کلم را نیز در روغن سرخ می کنیم و آب و نمک و زرد چوبه را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد. سپس عدس و دو پیمانه برنج که قبلاً آن را آب پز کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی اجاق تا خوب جا بیفتدو  مخلوط کلم و گوشت را چرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه کرده می گذاریم روی اجاق پس از مدتی که جا افتاد روی آن روغن و دارچین ریخته و بعضی ها کشک هم روی آن می ریزند. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
آب گرمو ( ) مواد لازم : تخم مرغ به تعداد نفرات ، سیب زمینی ، پیاز ، زردچوبه ، آرد گندم ، رب گوجه طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی را تکه تکه کرده و تفت می دهیم ، بعد پیاز را به آن اضافه کرده و یک قاشق آرد گندم نیز داخل آن سرخ کرده و زرد چوبه و رب گوجه به آن اضافه می کنیم. کمی ترخون ، مرزه و کمی شنبلیله ریخته و آب را نیز به آن اضافه می کنیم  تا بجوشد ، بعد از پختن سیب زمینی  و غلیظ شدن  آن  ، تخم مرغ را نیز به مواد قبلی می ریزیم ( تخم مرغ را می توان دانه دانه و بدون هم زدن به مایع در حال جوش اضافه کرد ) یا تخم مرغ ها را هم زده  و به مایع در حال جوش اضافه می کنیم. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
قاتق مواد لازم : بنه  ، رُب انار ، نمک قاتق بنه یک از غذاهای لذیذ و مورد علاقه اکثر مردم شهر بافت است  ، طبخ این غذا بهانه ای برای جمع شدن اعضای یک خانواده دور هم می باشد . قاتق بنه اگر به صورت سنتی و روشی که در ایام گذشته باب بود، تهیه شود ، غذای پُر زحمتی می باشد و به همین خاطر است که طالبان زیادی دارد و همواره نزدیکان و اعضای خانواده در یک محیط صمیمی دور تغار آن جمع می شوند.خواص بنه قبلا در کانال گفته شده طرز تهیه : بنه را در چوغن ( هاون ) ریخته و بخوبی نرم می کنیم ، در هر مرحله از کوبیدن آب کاملاً داغ را به اندازه خیلی کم به آن اضافه می کنیم و کوبیدن را ادامه می دهیم . کوبیدن بنه و افزودن آب داغ را مرحله به مرحله آنقدر ادامه می دهیم ، تا به اصطلاح بنه به روغن بیفتد ، پس از اینکه  روغن بنه نمایان شد ، آن را بخوبی چنگ می زنیم  و روغن آن را می گیریم . پس از اینکه روغن بنه را گرفتیم ، مقداری آب داغ به بنه اضافه کرده و چنگ می زنیم تا بصورت مایع غلیظی در آید ، پس از این مرحله دو تا سه بار آن را از طریق پارچه نازکی صافی می کنیم تا پوست سخت بنه از مایع جدا شده. سپس مقدار نمک و رب  انار  به آن می افزاییم و روغنی را که قبلاً از بنه گرفته بودیم ،  روی آن ریخته و اگر دوست داشته باشیم مقداری پیاز نیز در آن رنده می کنیم اگر طبع گرم نداشته باشید ، تُرب و مغز گردو مکمل خوشمزه ای است که خوردن قاتق بنه را لذیذ تر می کند. ( ترب و مغز گردو را نیز باید بخوبی نرم و بصورت جداگانه در کنار تغار قاتق بنه قرار داد تا بنا به میل افراد به قاتق اضافه کرد) .  نوش جان 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه و و شما به ۵لیتر شیر محلی پرچرب نیاز دارید،که من تمام سرشیرها رو بعد از خنک شدن شیر جوشیده شده جدا کردم که حدود ۱ لیتر شد و مثل توی کلیپ به ماست تبدیل کردم. قبلاویدیو درهمین کانال گذاشتم ترفند کره با ماشین لباسشویی😁 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon