eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
آب گرمو ( ) مواد لازم : تخم مرغ به تعداد نفرات ، سیب زمینی ، پیاز ، زردچوبه ، آرد گندم ، رب گوجه طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی را تکه تکه کرده و تفت می دهیم ، بعد پیاز را به آن اضافه کرده و یک قاشق آرد گندم نیز داخل آن سرخ کرده و زرد چوبه و رب گوجه به آن اضافه می کنیم. کمی ترخون ، مرزه و کمی شنبلیله ریخته و آب را نیز به آن اضافه می کنیم  تا بجوشد ، بعد از پختن سیب زمینی  و غلیظ شدن  آن  ، تخم مرغ را نیز به مواد قبلی می ریزیم ( تخم مرغ را می توان دانه دانه و بدون هم زدن به مایع در حال جوش اضافه کرد ) یا تخم مرغ ها را هم زده  و به مایع در حال جوش اضافه می کنیم. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
قاتق مواد لازم : بنه  ، رُب انار ، نمک قاتق بنه یک از غذاهای لذیذ و مورد علاقه اکثر مردم شهر بافت است  ، طبخ این غذا بهانه ای برای جمع شدن اعضای یک خانواده دور هم می باشد . قاتق بنه اگر به صورت سنتی و روشی که در ایام گذشته باب بود، تهیه شود ، غذای پُر زحمتی می باشد و به همین خاطر است که طالبان زیادی دارد و همواره نزدیکان و اعضای خانواده در یک محیط صمیمی دور تغار آن جمع می شوند.خواص بنه قبلا در کانال گفته شده طرز تهیه : بنه را در چوغن ( هاون ) ریخته و بخوبی نرم می کنیم ، در هر مرحله از کوبیدن آب کاملاً داغ را به اندازه خیلی کم به آن اضافه می کنیم و کوبیدن را ادامه می دهیم . کوبیدن بنه و افزودن آب داغ را مرحله به مرحله آنقدر ادامه می دهیم ، تا به اصطلاح بنه به روغن بیفتد ، پس از اینکه  روغن بنه نمایان شد ، آن را بخوبی چنگ می زنیم  و روغن آن را می گیریم . پس از اینکه روغن بنه را گرفتیم ، مقداری آب داغ به بنه اضافه کرده و چنگ می زنیم تا بصورت مایع غلیظی در آید ، پس از این مرحله دو تا سه بار آن را از طریق پارچه نازکی صافی می کنیم تا پوست سخت بنه از مایع جدا شده. سپس مقدار نمک و رب  انار  به آن می افزاییم و روغنی را که قبلاً از بنه گرفته بودیم ،  روی آن ریخته و اگر دوست داشته باشیم مقداری پیاز نیز در آن رنده می کنیم اگر طبع گرم نداشته باشید ، تُرب و مغز گردو مکمل خوشمزه ای است که خوردن قاتق بنه را لذیذ تر می کند. ( ترب و مغز گردو را نیز باید بخوبی نرم و بصورت جداگانه در کنار تغار قاتق بنه قرار داد تا بنا به میل افراد به قاتق اضافه کرد) .  نوش جان 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه و و شما به ۵لیتر شیر محلی پرچرب نیاز دارید،که من تمام سرشیرها رو بعد از خنک شدن شیر جوشیده شده جدا کردم که حدود ۱ لیتر شد و مثل توی کلیپ به ماست تبدیل کردم. قبلاویدیو درهمین کانال گذاشتم ترفند کره با ماشین لباسشویی😁 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#سیرابیج
یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه گیلانی می باشد. سیرابیج با مرغو ماهی و یا اشپل تهیه می شود و در کنار پلو و یا به تنهایی همراه با نان سرو می شود در واقع این غذا از برگ سیر با تخم مرغ تهیه می شود و برای کسانی که طعم و مزهسیررا دوست دارند بسیار لذیذ است. در گیلان در فصل سیر تازه این غذا همراه با ماست و کته طرفدار زیادی دارد. موادلازم برگ سیر ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد آب نارنج ۲ ق غذا خوری سینه مرغ ۲ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۲ پیمانه زعفران به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم مرغ را با ۱ عدد پیاز و ادویه و برگ بو داخل قابلمه ریخته و روی مرغ کمی آب بریزید و اجازه دهید تا مرغ پخته شود در انتها پخت کمی زعفران روی مرغ ها ریخته و آن ها را سرخ کنید و کنار بگذارید. برگ سیر را با چاقو آشپزخانه و یا چاقو تیز به صورت یکدست خرد کنید تا ظاهر غذا نیز حفظ شود سپس داخل یک لگن آب ریخته و خوب بشورید سپس آبکش کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن کشیده شود برگ سیر را ابتدا بدون روغن داخل تابه مورد نظر تفت دهید و بعد از آن کمی روغن ریخته و اجازه دهید برگ سیر کمی پخته و نرم شوند. کمی زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را به همراه آب نارنج اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود در ادامه تخم مرغ ها را داخل تابه شکسته و ابتدا کمی سفیده ها را هم بزنید تا خودش را بگیرد سپس زرده ها را باز کنید و مواد را هم بزنید و برای چند دقیقه درب تابه را گذاشته تا تخم مرغ پخته شود به همین راحتی سیرابیج ما آماده شد. برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید و بگذارید تا بجوشد سپس کمی روغن افزوده و به صورت کته دم بگذارید و برنج را داخل دیس کشیده و به همراه مرغ و سیرابیج در کنار ماست و زیتون سرو کنید. نوش جان سیرابیج را می توانید با کال کباب یا ماهی و اشپل نیز تهیه کنید. به دلخواه ۱ ق غذا خوری به مواد سیرابیج می توانید اضافه کنید. آب نارنج را می توانید حذف کنید. بستگی به میل و ذائقه خود می توانید برگ های سیر را زیاد سرخ کنید و یا در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا نرم شود. 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست شیرازی فوق العاده خوشمزه😋👌👌 کنگر ماست دوغ گازدار نمک فلفل نعنا خشک 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز روغن گوشت قرمز سبزی شامل تره جعفری گشنیز برنج شسته شده زیره اب فلفل قرمز نمک 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سه مدل آسون و زیبا دقت داشته باشید روی اش کمی بسته بشه (سرد بشه) بعد تزئینات انجام بدهید 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon