eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
کیک مرغ مرغ پیازچه ریحان گردو خیارشور نمک فلفل سیاه پاپریکا پودر سیر توضیحات در پست بعد *´¨*•.
برای درست کردن کیک مرغ خوشمزمون به دو تا سینه مرغ پخته شده ۳۰ گرم ریحون ۵ تا ۶ تا پیازچه گردو کامل ۷ عدد خیار شور ۶ تا ۷ عدد سس مایونز سس خردل ملایم ۱ قاشق چ نمک، فلفل آویشن نصف قاشق چ پودر سیر نصف قاشق چ پاپریکا نصف ق چ نان تست ۱ بسته بزرگ (من از نان آوران استفاده کردم) مرغ ها رو توی میکسر ریختم و خردشون کردم و توی یه ظرف دیگه ریختم بعد از اون پیازچه، ریحون ، گردو و خیارشور رو با هم داخل میکسر ریختم و انقدر زدم تا خرد و یکدست بسه ولی له نشه اینها رو به مرغ هامون اضافه میکنیم نمک،فلفل ، آویشن، پاپریکا،پودر سیر،سس خردل و سی مایونز رو به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه (میتونید تست کنید اگر نمک و فلفلش کم بود دوباره اضافه کنید) دور نون های تستمون رو میگیریم و کنار میزاریم نون ها رو کنار هم میچیینیم (مثل فیلم) و بعد با استفاده از رینگ به صورت دایره برش میزنیم (اگر رینگ ندارید میتونید یه بشقاب رو روی نون ها بزارید و دورش رو با چاقو برش بزنید) و بعد توی بشقابی که میخوایم سرو کنیم اول نون ها سپس از موادمون قرار میدیم و به همین ترتیب تا لایه آخر (آخرین لایه نون هامون باشه) و در آخر روی نون ها و کناره های کیکمون رو ب سی مایونز میپوشونیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت میزاریم یخچال و بعد از این مدت به هر شکلی که دوست داشتین تزیین کنید . 🍽 من مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل پختم 🍽 اگر از خیارشور نمکی استفاده میکنید نمک رو در آخرین لحظه زمانی که همه مواد رو با هم مخلوط و تست کردید اضافه کنید. 🍽 اگر مثل من از ریحون برای تزیین میخواین استفاده کنید ریحون ها رو موقع سرو روی کیک مرغتون بزارید چون وقتی ریحون ها میرن تو یخچال سیاه میشن 😥😭. 🍽 برای دور کیک من از دور نون تست هام استفاده کردم میتونید از چوب شور هم استفاده کنید. 🍽 اضافه های نون تست رو میتونید بزارید توی فر و برشته بشه و به جای آرد سوخاری استفاده کنید. ویدیو از @samii_cooking               
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی متری موادلازم سیب زمینی بزرگ چهارعدد آرد ذرت دوقاشق غذاخوری آویشن فلفل سیاه شیر نصف استکان تخم مرغ دو عدد *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خیلی راحت و خوشگل برای تزئین کیک😍🍦🎂 بجای خامه در این جا از باترکریم استفاده شده *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه آرایی پارت اول *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی پارت دوم *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلت توت فرنگی پارت اول آرد قنادی 2 پیمانه کره حیوانی یا کره گیاهی کاملا سرد و تکه تکه شده 150 گرم پودر قند 1 قاشق غذاخوری آب یخ 1/4 پیمانه ◀ممکنه بسته به جنس آرد 1 قاشق بیشتر آب مص ف بشه بنابراین اگه همه آب رو به تدریج اضافه کردید ولی خمیر حالت پودری و غیر منسجم داشت،مجاز هستید 1 قاشق بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور آب اضافه کنید ◀خمیر گلت رو تا 3 روز میتونید در یخچال نگهداری کنید ◀دقت کنید خمیر نباید ورز داده بشه وگرنه روغن میندازه و گلت سفت و خشک میشه ◀این خمیر فوق العاده عالی هست👌 *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلت توت فرنگی پارت دوم مواد میانی گلت: توت فرنگی اسلایس شده 400 گرم ◀از هر میوه ای به جای توت فرنگی میتونید استفاده کنید ◀دقت کنید اسلایسهای توت فرنگی نازک نباشن وگرنه له میشن شکر 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری ◀حتما مطابق فیلم شکر و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد به توت فرنگیها اضافه کنید اینجوری نشاسته ذرت گلوله نمیشه *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلت توت فرنگی پارت سوم مواد رومال: 1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری شیر+پرک بادوم به دلخواه ◀دمای فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که گلت طلایی بشه ◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر ◀بعد از پخت اجازه بدید گلت کاملا سرد بشه بعد برش بزنید و سرو کنید 😍❤😍❤حتما امتحانش کنید عاشقش میشید😋بس که خوشمزه ست👌😇 *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکور کیک با توری شکلاتی *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رانی هلو پارت اول 🎥🔝 امروز رانی خونگی فقط با سه قلم مواد درست کردم ،خیلی خوشمزه هست مثل بازاری🍑😍 ✅مواد لازم🖊🖊 هلو یک کیلو حدودا ۸ الی ۹ عدد آبجوش ۴ لیوان شکر یک لیوان سرخالی ابلیمو یک ق غ ✅طرز تهیه: ابتدا روی هلوها با چاقو برش بزنید بعد ابجوش بریزید سه دقیقه صبر کنید بعد پوستش بگیرید هسته هاش رو جدا کنید بعد نگینی کنید‌. سپس داخل قابلمه بریزید ۴ لیوان ابجوش بهمراه شکر اضافه کنید به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید بپزه بعد حرارت خاموش کنید یک ق غ ابلیمو اضافه کنید. •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رانی هلو پارت دوم🎥🔝 حدود نصف لیوان از تکه های هلو رو که پخته شدن جدا کنید و بذارید کنار. بقیه مواد رو با هر وسیله‌ای که دارید مثل مخلوط کن، ۱۲۳ یا گوشت کوب برقی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. اخر سر اون تکه های هلویی رو که کنار گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید. بعد یک الی دو ساعت بزارید یخچال تا خنک بشه هرچی بیشتر بمونه توی یخچال خوشمزه تر میشه. بعد از فریزر در بیارید، قبل از سرو کردن خوب به هم بزنید تا تکه های میوه که‌ ته نشین شدن بیان بالا.نوش جان •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی پارت اول 🎥🔝 امروز چی داریم انقدر این کالباس خوشمزه هست ما که تا پایین ویدیو ده بار ناخونک زدیم 😜😜 ✅مواد لازم 🖊🖊 سینه کامل مرغ ۱ عدد قارچ بلانچ شده نصف بیشتر هویج نیم پز شده ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ سیر سه حبه روغن مایع ۳ ق غ پسته ۳ ق غ سس کچاب و سس خردل از هر کدام ۱ ق م نمک یک ق م ادویه مخصوص کالباس متشکل از دارچین، هل، جوزهندی زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن،و پودر تخم گشنیز از هر کدام نصف ق چ •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon