میفرمود:
کسانی که بر اثر #گناه میمیرند؛
تعدادشان از افرادی که
با اَجل طبیعی میمیرند،
بیشتر است!
-علیبنابیطالبعلیهالسلام
بحارالانوار،ج۷۵،ص۸۲
.....
....
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یاران علی علیهالسلام
✏️ در جنگ خیبر است حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله بعد از اینکه دیگران از اصحاب رفتهاند و جنگیدهاند و برگشتهاند حضرت میگویند: من فردا پرچم را به دست کسی خواهم داد که...
علی بن ابی طالب چشم درد داشت...
🌐 استاد علی صفایی حائری
.....
.....
،،،،
رهبر معظم انقلاب:
🖇️قاتل سلیمانی و آمر به قتل باید انتقامشان را پس بدهند. غلطی کردند، باید انتقام پس بدهند؛ هم آمر، هم قاتل(۲۶ آذر ۱۳۹۹).
🖇️ما هرگز شهادت سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد؛ حرفی زدیم در این مورد، پای آن حرف ایستادهایم. در وقت خودش، انجام خواهد گرفت(۱۱ آبان ۱۴۰۱).
#دولتبیغیرتها
.....
....
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ظلم ظالمان با سادهترین چیزها به پایان میرسد...
این سنت الهیست
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جملاتی درباره امیرالمؤمنین علیهالسلام از دکتر ادریس هانی اندیشمند مراکشی که به تشیع گرویده:
علی معجزه محمد است.
▪️ @Tassbihat
مهمترین خبر این روزها، "توافق و آتشبس رژیم صهیونیستی با حماس" است. قبل از اینکه بپرسید کدام طرف پیروز است، یک بار دیگر تیتر خبر را مرور کنید:
توافق رژیم صهیونیستی با حماس!
حماس، یک طرف توافق است. کل این جنگ برای نابودی حماس بود. سران رژیم هر از گاهی میگفتند هدف این جنگ به پایان رساندن حاکمیت حماس در غزه است. و حتی ادعا میکردند: "حماس تمام شد".
اما حالا دستوپا میزنند که حماس شروط را بپذیرد. پس حماس هست و صرف بودنش شکست اینهمه جنایت رژیم را آشکار میکند.
دیروز بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود:
"حماس را نمیتوان تنها با راهحل نظامی شکست داد. برآورد ما این است که حماس به همان اندازه که نیرو از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگ به اقتصاد اسرائیل آسیب میزند. غزه اسرائیل را در عرصه بینالمللی منزوی کرده و باعث بیثباتی شده است."
تمام 🔥
یامینپور
.....
....
▪️ "..." بوی نفت میدهد!
۱. فرانتس کافکا کتابی دارد به نام "سرزمین محکومان" که اولین بار صادق هدایت آنرا به فارسی برگرداند. در سرزمین محکومان، گونهای مهیب از یک آدمکُش کسانی را که "غیر" هستند به شیوهای عجیب اعدام میکند. شیوۀ کارش چنین است که با سوزن، جرم محکوم را بهتدریج چنان بر بدن او حک میکند که پس از چندین ساعت به مرگ او بیانجامد.
۲.سیاست در عصر وب۲ بیرحمانهترین شکل "طرد" و "سرکوب" را محقق کرده است. در دوران ما، که اشکال مستقیم اِعمال قدرت از نظرها پنهانتر شده، قدرت در روابط اجتماعی و گفتمان خود را آشکار کرده است. در هیچ دورهای از تاریخ، امکان سرکوب فردیتها و تفاوتها چنین نبوده که اکنون بهواسطه شبکههای اجتماعی در حال انجام است.
دیروز و امروز مثل هر روز دیگری شاهد طرد تمام عیار و سرکوب خشونتبار کسی و کسانی هستیم. کورههای آدمسوزی در شبکههای اجتماعی برپاست و جنس مشتعل را طلب میکند.
۳. "..." بوی نفت میدهد، جنس مشتعل است، او از پیش طرد شده است. "..." خودش را در غیریت فهم کرده و این همان چیزی است که به شکل عجیبی با اجندای شبکه همخوان است. در و تخته جور شده. جرم "..." آنچنان در این سالها با سوزن بر تنش حک شده که او را به احتضار برده و در آستانه مرگ قرارش داده. گفتگویی در کار نیست؛ توییتر و اینستاگرام سرزمین محکومان است.
پ ن: جای خالی "..." تا دقایقی با پیش نام یک جریان بدنام شدهی سیاسی پر شده بود. اما حالا خودتان پرش کنید. این متن را از زبان یکی از اهالی رسانه بخوانید نه یک کنشگر سیاسی.
🖋️وحید یامین پور
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥در ایالات متحده، در ایالت کلرادو، یک خلبان هلیکوپتر یک پدیده اسرارآمیز را به تصویر کشید، گویی آتش از آسمان می بارد.
🔴وقتی آتش 🔥 🔥 🔥 بر سر ظالمان میریزد سالهاست که انسانها در حال ظلم و ستم به مظلومان هستند،غافل از اینکه انتقام و عقوبت در راه است...
....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسلام شهروند #پفیوز نمی خواهد شهید بهشتی!
آقایانی که از جر خوردن #امريكا پدر حقیقیشان ناراحتند و عقده هایشان را سر #کوچک_زاده خالی میکنند رویتان نمی شود به شهید بهشتی هم فحاشی کنید .
📍چرا با آمریکا مذاکره نمیکنیم؟
✍ #مهدی فضائلی ؛ کارشناس
🔹موضوع مذاکره با آمریکا را میشود یکی از قدیمیترین و پرتکرارترین موضوعات در سیاست خارجی کشور در دوران نظام جمهوری اسلامی ایران دانست؛ موضوعی که هرازگاهی مانند این ایام داغ میشود.
مهمترین ادعای طرفداران مذاکره با آمریکا، حل مشکلات کشور ازجمله مشکلات اقتصادی و رفع فشارهاست و مهمترین ادعای مخالفان مذاکره با آمریکا این است که نهتنها مذاکره با آمریکا مشکلات کشور ازجمله مشکلات اقتصادی را حل نمیکند، بلکه بر مشکلات خواهد افزود و موجب ضرر و زیان خواهد شد.
بهعبارت دیگر، طرفداران مذاکره، تامین منافع ملی را در گرو مذاکره و مخالفان مذاکره، تأمین منافع ملی را در عدممذاکره میدانند؛ بنابراین اختلاف بین طرفداران و مخالفان مذاکره، اختلافی است اساسی، مهم و مبنایی.
در این سطور، برخی دلایل مغایرت منافع ملی با انجام مذاکره با آمریکا بهویژه در شرایط کنونی را بهاجمال مرور میکنم.
پیش از پرداختن به دلایل، اشاره کنم این دلایل صرفنظر از نگاه اعتقادی و ایدئولوژیک است که البته خود ایدئولوژی مبنایی است بسیار مهم و اساسی.
نخست، یکی از اساسیترین مبانی انقلاب و نظام اسلامی که البته هر نظام مستقلی نیز آن را میپسندد و تأیید میکند «ظلمنکردن و زیر بار ظلم نرفتن است»؛ این مبنا با شعار و مطالبه اساسی مردم در ابتدای پیروزی انقلاب یعنی «استقلال» نیز انطباق کامل دارد. با این مبنا نمیتوان با نظام و کشوری که مبنایش برخورد استکباری و ظالمانه است تعامل داشت و بدون زیربار ظلم رفتن مذاکره، بهمعنای دادوستد عادلانه، انجام داد. اثبات خوی زیادهخواهانه، ظالمانه و استکباری آمریکا نیازی به مطالعات عمیق و تاریخی ندارد؛ کافی است همین امروز سرمان را بالا بگیریم و چشمانمان را باز کنیم و ادعاهای آمریکا حتی نسبت به کانادا، کانال پاناما و سرزمین گرینلند را ببینیم!
دوم، ملاک تجربه در هر کار بهویژه کارهای خطیر، ملاک مهمی است و عُقلا بههیچوجه از آن صرفنظر نمیکنند. از تجربه پیش از انقلاب اسلامی و تجارب ملل دیگر که بگذریم، تجارب متعدد خودمان در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تعامل و مذاکره با آمریکا، هیچ تجربه مثبت و امیدبخشی را در اختیار ما نمیگذارد؛ از مذاکره برای آزادی گروگانهای لانه جاسوسی آمریکا گرفته تا مذاکرات برجام. نتیجه تمام این مذاکرات، تقویت بیاعتمادی به آمریکا و اثبات مفیدنبودن یا زیانباربودن مذاکره با آمریکاست؛ لذا به قول جناب حافظ: من جرب المجرب حلت بهالندامه.
سوم، یکی از دلایل موافقان مذاکره با آمریکا که البته ممکن است به آن اذعان نکنند اما با اندکی توجه میتوان آن را مشاهده کرد، مرعوب هیمنه و ابهت آمریکا بودن است. در نگاه این افراد، آمریکا همچنان صاحب هژمونی و توانمند برای هر اعمال نظری است؛ حالآنکه واضح و آشکار است که آمریکای امروز، آمریکای قرن بیستم نیست و افول ابرقدرتی آن تقریبا مورد اجماع است.
خطاهای محاسباتی متعدد در مواجهه با ایران عزیز و شکست در طرحهای براندازی نظام جمهوری اسلامی، عدمدستیابیها به اهداف در تحولات 2دهه اخیر در عراق، افغانستان، یمن و ناکامیهای متعدد در به نتیجه رساندن طرحهای خود برای تحکیم رژیمصهیونیستی ازجمله مواردی است که هژمونی آمریکا را با چالشهای جدی روبهرو ساخته و تحلیلگران راهبردی در سطح جهان را به این نتیجه رسانده که مقابله با آمریکا و شکست این کشور ممکن است. همینجا تصریح کنم که مذاکره جمهوری اسلامی ایران با آمریکا نقش بسیار مهمی در احیای هژمونی آمریکا خواهد داشت و این خیانتی است به کل جهان!
چهارمین دلیل، مشاهده وضعیت کشورهای متعددی که با آمریکا ارتباط سیاسی نزدیک و همراهانه داشتهاند یا دارند، اما مشکلات گوناگون آنها ازجمله اقتصادی حل نشده و مردمشان همچنان با فقر و تنگناهای معیشتی دستبهگریبان هستند. ایران دوران پهلوی، مصر، عراق، اردن، افغانستان و دهها کشور ریزودرشت دیگر در آسیا، آفریقا، آمریکای لاتین و آمریکای جنوبی مصداق این مسئله هستند. بنابراین تصور اینکه با فشردن دست آمریکا و زدن لبخند به آنها مشکلات یکباره رنگ میبازد، تصوری تخیلی و غیرواقعی است.
هزینههای سازش و بهای پرداختهشده از سوی کشورهایی نظیر برخی کشورهای حاشیه خلیجفارس برای آراستن ظاهر خود خیلی آشکار نیست؛ ولی عدماستقلال سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اسیر سیاستهای آمریکا بودن در آنها اظهرمنالشمس است و کافی است به پایگاههای نظامی آمریکا در این کشورها نگاه بیندازیم.
ادامه دارد...