eitaa logo
ما اهل کوفه‌ ایم
140 دنبال‌کننده
125 عکس
165 ویدیو
13 فایل
❣️ سیاست و مهدویت 💥 این سنت الهی است که اگر شما در برابر ظالم خضوع کنید، او بیشتر فشار می‌آورد.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لزوم تقویت پول ملی/ گلایه مهم امام خامنه ای از فروش محصولات شرکت های بزرگ با نرخ جعلی دلار های تلگرامی... جهت اطلاع مخاطبین فرهیخته بیداری ملت این سخنان چندسال قبل رهبر انقلاب را دوباره منتشر کردیم تا در این غوغاسالاری رسانه های اصولگرا و اصلاح‌طلب علیه ارزش گذاری پول ملی و تقویت دلار خط درست را تشخیص دهید. .
حقایق پنهان در کلام الله سوره‌ی اعلی 👇👇👇 https://eitaa.com/MaKofian/740
✡ مغضوبین ارض [٣] 💥 «ای مؤمنان»! 1⃣ «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا»؛ این کلام الهی است و این خداست که تازه‌ مسلمانان را با این لحن مهربانانه مورد خطاب قرار داده است 👈 «ای کسانی که ایمان آورده‌اید». 2⃣ و این در حالی‌ست که هنوز اقتضائات ایمان به‌طور کامل نازل نشده، و از سوی نبیّ معظّم تبیین نگردیده است. با این وجود، خدای متعال را در نو مسلمانانی که هم‌عصرِ رسول خدا (ص) هستند و همهٔ آنانی که بعدها به جمع مسلمانان می‌پیوندند، نهادینه می‌سازد. 3⃣ تا این‌که در آینده‌ای نه‌چندان دور، علاوه بر درک عظمتِ ایمان و فهم معارفِ قرآن و به‌کار بستن آیات الهی، از ایمانِ تشریفی خارج، و شرافتِ ورود در جمع مؤمنانِ حقیقی را نصیب خود سازند. 4⃣ صفت ممیّزه‌ای است که شما مؤمنین را از سایر اقوام جدا می‌سازد. دقت در آیه گویای این مطلب است که این ایمان اقتضائاتی دارد. 5⃣ این‌که خداوند قبل از آن‌که «لا تَتَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللَّهُ عَلَیهِمْ» را بفرماید، نومسلمانان را با عبارتِ «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا» مورد خطاب قرار می‌دهد، در صدد بیان یکی از اقتضائات ایمان است. 6⃣ ای مؤمنان! بدانید اگر پیش از این امکانِ دوستی، صمیمیّت، رفاقت، محبّت و ولایت برای شما میسّر بود، به حکم این‌که اکنون در زمرهٔ مردمِ با ایمان قرار گرفته‌اید، اجازه ندارید با یهود پیوند و مصاحبت داشته باشید. 7⃣ نهی از ، یکی از شماست. از این لحظه که محبّت پروردگار شامل حال شما شده و خدای بزرگ شما را خوانده است، ارتباطات شما در دایرهٔ ایمان تعریف می‌شود. 🕋 «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَتَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللَّهُ عَلَیهِمْ»؛ ای مؤمنان با گروهی که خشم خدا بر آنان نشسته است، دوستی نکنید. 8⃣ به بیان دیگر، دوستی و محبّت با یهود با ایمان شما سازگاری ندارد. نمی‌شود که هم با یهود مرتبط بود و هم در جمع مؤمنین قرار داشت. و به تعبیر دیگر: 👈 یا مؤمن باشید و یا دوست‌دارِ یهود! بله 🚨 جمعِ این‌دو، امکان‌پذیر نیست. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ الممتحنة(۱۳): يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَوَلَّوْا قَوْمًا غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ قَدْ يَئِسُوا مِنَ الْآخِرَةِ كَمَا يَئِسَ الْكُفَّارُ مِنْ أَصْحَابِ الْقُبُورِ 💥 ای مؤمنان! هرگز قومی را که خداوند بر آنان خشم گرفته به حکومت و دوستی انتخاب نکنید! همانا آنان به‌گونه‌ای از آخرت مأیوسند که کافران از [بازگشت] خفتگان در قبر مأیوسند‌ 🇮🇷👉 @MaKofian .
♦️۳ روز قبل ترامپ تهدید کرد که اگر اسرای اسرائیل آزاد نشوند خاورمیانه را به جهنم تبدیل خواهد کرد 💥 وَ ما يَعْلَمُ جُنُودَ رَبِّكَ إِلاَّ هُوَ و لشکریان پروردگارت را جز او کسی نمی‌داند مدثر ۳۱ ♦️آتش جهنمی در لس انجلس/اعلام وضعیت اضطراری از سوی فرماندار کالیفرنیا 🔹فرماندار کالیفرنیا وضعیت اضطراری اعلام کرد و دستور تخلیه ۷۵۰۰۰ (در واقع آواره شدن) نفر را صادر کرد. 🔹آتش سوزی خانه های مجلل چهره های مشهوری مانند کامالا هریس، جنیفر آنیستون، بردلی کوپر، تام هنکس و جیمز وودز و ... را ویران می کند 🔹این آتش سوزی تاکنون بیش از ۱۰۰۰ هکتار را در بر گرفته و به سرعت در حال گسترش است .
💥 تلاوت قرآن‌مان در طول این هفته هدیه به ارواح مطهر چهارده معصوم، انبیاء، اولیاء، صلحا، شهدا، درگذشتگان و همچنین شهید: علیرضا آزادگان متولد: ۱۳۴۳ شهادت: شلمچه ۱۳۶۵ ✍ اگر با اهل بیت علیهم السلام و شهدا معامله کنید، ضرر نمیکنید آنهاا بدهکار ما نمیمونند پس اعتماد کنید
قرآن کریم صفحه‌ ⇔۰۵۱ .
4_5803199019664540739.mp3
901.1K
🔸ترتیل صفحه ۰۵۱ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده 🔸مقام‌ : صبا - رست 🛑 فایل بدون ترجمه .
4_5803199019664540740.mp3
1.93M
🔸ترتیل صفحه ۰۵۱ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام: صبا - رست 🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه .
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺 سوره 3 سوره مبارکه آل‏عمران صفحه 51 إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَنْ تُغْنِيَ عَنْهُمْ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمْ وَقُودُ النَّارِ (10) بى ترديد کسانى که کفر ورزيدند هرگز اموال و اولادشان چيزى از [عذاب ]خدا را از آنان باز نمى دارد و اينان خود، سوختِ آتش [دوزخ ]خواهند بود. (10) كَدَأْبِ آلِ فِرْعَوْنَ وَالَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۚ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا فَأَخَذَهُمُ اللَّهُ بِذُنُوبِهِمْ ۗ وَاللَّهُ شَدِيدُ الْعِقَابِ (11) [عادت اينان ]مانند عادت آل فرعون و کسانى است که پيش از آنان بودند; آيات ما را تکذيب کردند، پس خدا آنان را به سبب گناهانشان مؤاخذه کرد، و خدا سخت عقوبت است. (11) قُلْ لِلَّذِينَ كَفَرُوا سَتُغْلَبُونَ وَتُحْشَرُونَ إِلَىٰ جَهَنَّمَ ۚ وَبِئْسَ الْمِهَادُ (12) به آنان که کفر ورزيده اند بگو: به زودى [در دنيا ]مغلوب مى شويد، و [در قيامت ]به سوى جهنّم محشور خواهيد شد; و چه بد بسترى است! (12) قَدْ كَانَ لَكُمْ آيَةٌ فِي فِئَتَيْنِ الْتَقَتَا ۖ فِئَةٌ تُقَاتِلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَأُخْرَىٰ كَافِرَةٌ يَرَوْنَهُمْ مِثْلَيْهِمْ رَأْيَ الْعَيْنِ ۚ وَاللَّهُ يُؤَيِّدُ بِنَصْرِهِ مَنْ يَشَاءُ ۗ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَعِبْرَةً لِأُولِي الْأَبْصَارِ (13) همانا براى شما در دو گروهى که [در بَدر ]برخورد کردند نشانه [بزرگ از قدرت خدا] بود; يک گروه در راه خدا پيکار مى کردند، و گروه ديگر کافر بودند که آنان را به ديدِ چشم، دو برابر خودشان مى ديدند; و خداست که هر که را بخواهد با نصرت خود تأييد مى کند; و به راستى در اين [واقعه ]براى صاحبان بصيرت عبرتى است. (13) زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاءِ وَالْبَنِينَ وَالْقَنَاطِيرِ الْمُقَنْطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّةِ وَالْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَالْأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ۗ ذَٰلِكَ مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۖ وَاللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ (14) دوست داشتن خواستنى ها از قبيل زنان و پسران و کيسه هاى پر از طلا و نقره و اسب هاى نشان خورده و دام ها و کشتزارها براى مردم زينت داده شده است. اين ها متاع زندگى دنياست. و خداست که نیک فرجامى فقط تو نزد او است. (14) ۞ قُلْ أَؤُنَبِّئُكُمْ بِخَيْرٍ مِنْ ذَٰلِكُمْ ۚ لِلَّذِينَ اتَّقَوْا عِنْدَ رَبِّهِمْ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَأَزْوَاجٌ مُطَهَّرَةٌ وَرِضْوَانٌ مِنَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ (15) بگو: آيا شما را به بهتر از اينها خبر دهم؟ براى کسانى که تقوا پيشه کرده اند نزد پروردگارشان بوستانهائى است که از پائين آنها نهرها جريان دارد که در آنها جاودانه اند و همسرانى پاکيزه دارند و از رضايتى [ويژه ]از جانب خدا برخوردارند و خدا به بندگان خود بيناست. (15) .
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۱🌺 جاذبه­ های زندگی؛ نعمت يا عذاب؟ از هنگا‌‏مي­كه ما پا به جهان گذاشتيم، با انواع چيزهای دوست­ داشتنی آشنا شده­ ايم. انواع خوردنی ها، نوشيدنی ها، پوشيدنی ها و ... چيزهايی هستند كه ما انسان­ها با آنها زندگی ‌‏می كنيم و بخش عمّده­ ای از تلاش و كوشش ما برای به دست آوردن آنهاست. گويی در وجود همه‌ی ما برنامه­ ای تنظيم شده كه تلاش و كوشش كنيم تا به آن چيزهای دوست داشتنی برسيم. همسر خوب، فرزندان صالح، خوراک و پوشاک مناسب، اتومبیل، مال و ثروت و... همگی نعمت­ های خدا هستند و مورد علاقه‌ی انسان ها؛ امّا آيا اين علاقه و دوست­ داشتن، مطلب بدی است و آيا آن چيزهای دوست­ داشتنی، امور پست و بي­ ارزشی هستند؟ قطعاً پاسخ اين سؤال منفی است. توجّه انسان به چيزهای مورد علاقه­ اش، در حقيقت يك برنامه­ ريزی دقيق از سوی خدای داناست تا زندگی انسان در روی ز‏مين ادامه يابد. امّا رسيدن به اين نعمت­ های خوب، هدف زندگی ما نيست؛ بلكه وسايلی برای رسيدن به يك هدف مهم ‏می باشد. خدايی كه انسان را آفريده، توسّط بهترين بندگان خود؛ يعنی پيامبران، به او پيغام داده است كه او را برای رسيدن به هدفی بسيار والا و مهم خلق كرده است و تمام اسباب و وسايل زندگيگی، «متاعی» برای رسيدن به آن هدف است. «متاع» يعنی وسيله‌ی بهره­ مندی از زندگی انسان­ها از داشتن همسر، فرزند، وسايل سواری راهوار، خانه­ های آرام و باغ­های سرسبز استفاده ‏می كنند تا زندگی كنند و به آن هدف عالی برسند. امّا اگر اين چيزهای دوست داشتنی، جای خود را با هدف انسان عوض كنند، ديگر برای او مفيد نيستند؛ بلكه مانعی برای رسيدن به هدفش ‏می شوند. اگر هدف انسان از زندگی، خوب خوردن، خوب خوابيدن، جمع مال و ثروت و ازدواج و داشتن فرزند باشد، از هدف واقعی زندگيی اش غافل شده و پس از چند سال زندگی و فرا رسيدن مرگ، بی آن­كه برای زندگی پس از مرگ آماده شده باشد، بايد از تمام چيزهای مورد علاقه­ اش دل بكند و به سفری برود كه برای آن آمادگی ندارد. ولی همين چيزهای دوست­ داشتنی ‏می تواند وسيله‌ی نزديك­ شدن او به هدف اصلی اش، يعنی رسيدن به مقام قرب و نزديكی به خدا و زندگی ابدی در بهشت برين گردد. پيشوای چهارم ما در اين باره فرموده است: «نعمت­ های دنيا دو نوع است؛ يكی نعمت­هايی است كه وسيله‌ی رسيدن به هدف واقعی انسان ‏می شود (كه در اين صورت بسيار خوب و ارزشمند است) و يكی نعمت­هايی است كه (مانع رسيدن به هدف ‏می شود و در آن صورت) لعنت شده (و بی‌ارزش) است» [1]. در تاريخ آمده است كه شخصی در حضور ا‏مير مؤمنان علی(ع) از نعمت­ های دنيا به بدی ياد كرد. حضرت فرمودند: «دنيا محل تجارت دوستان خداست؛ در آن، رحمت خدا را به دست ‏می آورند و بهشت را به عنوان سود تجارتشان كسب ‏می كنند» [2]. [1] كافي، ج2، ص131 [2] نهج البلاغه؛ حكمت 135 .