#چای
☕7 نکته مهم درباره چای
▫️طبع چای، سرد و خشک است،بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است.
▫️اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتریست.
▫️خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است.
▫️اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای 60 درجه، خواص عسل را از بین می برد.
▫️چای خوب چاییست که دیر دم بکشد ، زود رنگ ندهد و معطر نباشد.
▫️خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن
▫️خوردن چای داغ، زمینه ساز سرطان حنجره است.
▫️نکته آخر: چای را کمرنگ بخورید
#دانستنی
#فلفل_سیاه
به غذاهاتون گاهی فلفل سیاه اضافه کنید زیرا موجب :
🔸کاهش وزن،
🔹سلامت و شادابی پوست،
🔸کاهش خطر ابتلا به سرطان،
🔹سلامت مغز،
🔸تسکین سیاه سرفه،
🔹کاهش درد مفاصل می شود
💖
این ویتامین را کم داشته باشید مغزتان آب میرود!🧠
- تحقیقات نشان میدهد مشکلات حافظه و مهارتهای تفکر میتواند نشانهای از کمبود ویتامین B۱۲ باشد. ثابت شده است که به یاد آوردن خاطرات یا تمرکز هر دو با کمبود این ویتامین حیاتی مرتبط هستند.
- به طور کلی، با افزایش سن افراد، مغز آنها کمتر کار میکند ولی داشتن سطوح کافی ویتامین B۱۲ میتواند به محافظت از مغز در برابر تخریب عملکردی آن کمک کند.