🔴 لاغر کننده ترین میوه ...
◽️زغال اخته انباشتگی چربی ها را کاهش می دهد و در روند از بین بردن چربی ها و لاغری فوق العاده موثر است
◽️زغال اخته خشک را دم کنید روزی دوبار بخورید.
زغال اخته🍒🍒
صد ها سال است که طبیبان اروپایی از زغال اخته برای درمان بیماری هایی همچون دل پیچه، اسهال و دیابت استفاده میکنند. امروزه از زغال اخته بیشتر برای درمان شب کوری استفاده میشود. بنظر میرسد که زغال اخته میتواند از مویرگ ها در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت کند. این گیاه حاوی فلاونوئید هایی به نام آنتوسیانوسید میباشد که آنتی اکسیدان هایی قوی بشمار میروند. در زمان های گذشته از زغال اخته برای درمان رگ های واریسی، هموروئید و کبودی ها استفاده میشده است.
#سلامت
https://eitaa.com/joinchat/1020134049C35656b4ce7
🔴 درمان جوش و ورم پوست ...
✍️100 گرم ریشه زنجبیل شامی را بکوبید. سپس در یک لیوان آب جوش ریخته ونیم ساعت بگذارید تا دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و به صورت لوسیون یا کمپرس گرم استفاده کنید.
#سلامت
@MajalePezeshki71
.
🫁بهبود #آسم با #سیاهدانه🧐
✅️ آزمایشات انجام شده بر روی تعداد زیادی حیوانات مبتلا به آسم به وضوح نشان می دهد که اثرات سیاه دانه (همراه با آویشن) نتایج بسیار چشمگیری را نسبت به داروهای معمولی دارد.
📌بنابر دیگر آزمایشات نوشیدن آب جوش به همراه عصاره سیاه دانه اثرات بسیار مطلوبی را برای افراد مبتلا به آسم و راههای هوایی آنها دارد.
#به
خواص شگفت انگیز میوه «بِه»🔍
🍢خوردن بهِ کباب شده در آتش یا کباب شده بر روی گاز آشپزخانه، در برطرف کردن اسهال مزمن به کار میرود.
♻️لعاب"به دانه" داخل آب گرم که مانند ژله میشود برای رفع گرفتگی صدا، سرفه خشک، خشکی و سوزش دهان، زخم رودهها و تب بالا کاربرد دارد و مریض را فورا درمان میکند درگذشته از این راه درمانی بسیار استفاده میشده است👌
طب سنتی خوردن چه دمنوش هایی را در فصل پاییز پیشنهاد میدهد؟🤔
در فصل پاييز از نوشیدنی های با طبع گرم مانند دم نوش آویشن، بابونه و اسطوخودوس که طبع گرمى دارند استفاده کنید.
🍂 در فصل پاییز برای کاهش عوارض خشکی بدن، از مصرف خوراکی های خشک مانند غذاهای سرخ شده و کبابی بپرهیزید زیرا مصرف این مواد غذایی باعث تشدید خشکی بدن شده و فرد را دچار عوارضی مانند اگزما، بی خوابی، افزایش شک و وسواس می کند.
خوراکی های خشک عبارتند از:کنسروها و کمپوت ها، سوسیس و کالباس و فست فودها، ادویه های تند و تیز، ترشی ها، سرخ کردنی ها، بادمجان، عدس، قارچ، پنیر شور، ماست و دوغ ترش، کشک، کلم و گل کلم، رُب و سس ها، غذاهای مانده و گوشت نمک سود، چای پررنگ، یخ، شوری ها، چیپس و پفک و امثال آنها
#دانستنی