🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠
✅اصول تغذیه صحیح
نکات ضروری در صرف غذا :
۱- غذا را هنگامی که اشتهای واقعی دارید و واقعا گرسنه هستید صرف کنید. ( فاصله کافی از وعده غذایی قبل را -با توجه به نوع غذای خورده شده- رعایت کنید.)
۲- زمانیکه هنوز مقداری اشتها به غذا وجوددارد دست از غذا خوردن بکشید .
۳- داشتن سکون و آرامش بعد از غذا را فراموش نکنید. (چند قدم حرکت آهسته بعد از غذا می تواند به هضم غذا کمک کند. )
۴- حتی الامکان غذاهای مختلف را در یک وعده با هم، مصرف نکنید.
۵- دمای غذا باید متعادل باشد، غذای خیلی داغ و یا خیلی سرد هر دو منجر به اختلال در هضم می گردند.
۶- غذا باید با میل و لذّت خورده شود ، اگر غذا با بی میلی خورده شود هضم آن به خوبی انجام نمی شود.
۷- لقمه غذا کوچک باشد.
۸- غذا خوب جویده شود. ( بهتر است هر لقمه غذا 30 تا 40 دفعه جویده شود )
@MajalePezeshki71
🔴پرتقال برای دفع انگل
💠 پـرتـغال 🍊
💠 پرتقال کرم روده را از بین می برد و پائین آورنده تب است
💠 ( فقط پرتغال رسیده تازه این خاصیت را دارد نه آبمیوه های موجود در فروشگاه )
#پرتقال
🔴 اگر دستمال کاغذی در دسترس نیس در آرنجتان عطسه کنید نه در کف دست!
💠عطسه کردن درون دست باعث انتقال میکروب ها به سایر افراد یا آلوده کردن اشیاء دیگری که مردم لمس میکنند، خواهد شد.
#عطسه
✅پونه
پونه گرم وخشک است، پر فایده است اما بجا باید مصرف شود
سیستم ایمنی را تقویت میکند و جلوی رشد میکروبها را میگیرد و فعالیت ویروس را در بیماریهای ویروسی محدود میکند
دمنوش پونه در مسمومیتهای غذایی/
اسهال و استفراغ و دلپیچه/در روز نخست قاعدگی و دردهای آن نیز ویژه محسوب میشود و یک فنجان چای پونه همراه نبات یا کمی عسل بعد غذا توصیه میشود
همچنین، پودر شدهی پونه خشک همراه ماست چکیده شده در اسهال و مسمومیت غذایی عالی اثر میکند( اینقدر اضافه کنید که ماست را سبز کند)
دمنوش پونه دارویی است که ب وقت احتیاج باید مصرف شود پس در مصرف آن زیاده روی نشود ؛ زیادی آن سرفهی خشک را تشدید میکند و همچنین نوشیدن دائم آن در نزدیکیِ علائم بلوغ روند بلوغ را تشدید میکند.
زالو درمانی را از دست ندهید👇
با زالودرمانی خون فاسد و کثیف خود را کامل از عمق بدن بیرون بکشید
زالو با تصفیه و رقیق کردن خون ؛ به رفع گرفتگی رگها، سردردهای مزمن، عفونتها و واریس کمک کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی میشود رنگ پوست صورت را روشن و جوش هارا ازبین میبرد.
#دانستنی
#سیب
🍎سیب: پر از فیبر و آنتیاکسیدانها
⚡️ یک سیب هم بخورید. دراینصورت حداقل تا مدتی دیگر محتاج روانشناس نخواهید شد. شاید درمورد خواص سیب چیزهایی بدانید. سیب هم مانند توت سرشار از آنتیاکسیدان است. آنتیاکسیدانها از اکسیدشدن و ایجاد التهاب در سلولها جلوگیری میکنند.
⚡️ آنها همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر محلول هستند. فیبر محلول نوسانات سطح قندخون را متعادل میکند.
⚡️میتوانید بهعنوان میانوعده کرهی بادام را روی تکههای سیب بمالید. دراینصورت هم اسیدچرب امگا۳ و هم فیبر به بدن خود رساندهاید. بد نیست بدانید سیب یکی از میوههای مفید برای افراد دیابتی است.
#سلامتی