✍️گزارش جلسۀ «پولطلا» در دیدار با استاد رائفی پور (21 خرداد98)
💡این جلسه در موسسۀ مصاف برگزار شد و الگوی تمدنیِ «پولطلا» مطرح گردید.
🔹همچنین طرح عملیاتی موسسۀ متا ، برای انتقال کارکردهای پولی "پس انداز، قیمت گذاری، مبادله" در شش سطح "خانوادگی، ارگانی، استانی، ملی، منطقه ای، جهانی" ارائه شد. در این طرح، کارکردهای پولی از ریال و دلار به طلا منتقل میشود.
در این حرکت، از گفتمان سازی اجتماعی تا سطح مجلس و جبهۀ مقاومت، در حال عملیات هستیم.
🔹استاد رائفی پور نیز با اشاره به اهمیت توجه به سیستم پولی کشور به عنوان بستر اقتصاد کشور، مسائلی همچون مبادلات بین المللی، تحریمها، مبادلات خرد و کلان، جعل طلا، گردش الکترونیک و .... را مطرح نمودند که راهکارهای موسسۀ متا ارائه شد.
🏅در پایان جلسه مقرر شد پیگیری های علمی و عملیاتی «پولطلا» با همکاری موسسۀ مصاف و موسسۀ متا انجام گردد.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
🔹جلسات یکشنبه های متا این هفته (26 خرداد98) برگزار نمیگردد.
برنامأ ترم جدید به زودی اعلام میگردد.
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
⚔️مقایسه ی الگوی امنیتی تمدن اسلامی با سیستم نظامی غرب :
✌️چند پهباد معمولی ایرانی توسط مجاهدین غیور یمنی به عمق 800 کیلومتری عربستان نفوذ میکنند و تاسیسات نفتی استراتژیک سعودی را منهدم میکنند. این حملات به فرودگاه های عربستان ادامه دارد.
⭕️عربستان آخرین سیستم های پدافندی و راداری دنیا را از آمریکا خریده است درحالیکه اکثر پهبادهای یمنی به صورت دستی با دویدن سریع شخص؛ استارت میشوند.
☠️گرانترین و وحشی ترین تکنولوژی آمریکا که از پشتیبانی سایبری اکثر سیستم های نظامی منطقه استفاده میکند؛ در مرز ایران منهدم میشود.
🏅همانطور که با الگوی امنیتی مبتنی بر جهاد و شهادت توانسته ایم بازدارندگی ایجاد کنیم؛ در الگوی معیشتی مبتنی بر «پولطلا» میتوانیم کشور را به وضعیت مطلوب برسانیم.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
مرگ.mp3
23.46M
🎙فایل صوتی جلسه #سيدمحمدحسين_متولي_امامي
🔍 موضوع : مهمترین خبر زندگی انسان؛ خبر مرگ
💎اگر ما به سمت سیاست و تمدن هم رفته ایم؛ به عنوان بستر تربیت قلوب جامعه است.
آنچه در دنیا با آن انس داریم؛ بعد از مرگ هم با ما همراه خواهد بود.
🔸جلسه صبح جمعه گروهی از پزشکان استان اصفهان
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
✍️نگاهی گذرا به فروشگاه های زنجیره ای
📢کمتر کسی است که حداقل از یک فروشگاه زنجیره ای خرید نکرده باشد. از فروشگاه های زنجیره ای #رفاه که در زمان #آقای_هاشمی و باهدف افزایش #رفاه در جامعه ایجاد شد، تا فروشگاه زنجیره ای شهروند تهران، فروشگاه های بازار روز کوثر اصفهان، فروشگاه های همواره تخفیف افق کورش، فروشگاه های جانبو و ...
🤔شاید در نگاه اول این فروشگاه ها خیلی هم خوب بنظر برسند چون تقریبا همه نیازهای خرید شما را رفع می کنند و دیگر نیازی نیست برای خرید مایحتاج خود به سراغ مغازه های متفاوت بروید.
🗞با #نگاه_تمدنی بنظر میرسد فروشگاه های زنجیره ای حداقل از چهار جهت کلان قابل بحث و نظر هستند:
1️⃣ قاعده طلایی حاکم بر این مدل فروشگاه ها
قاعده طلایی حاکم بر فروشگاه های زنجیره ای و همواره #تخفیف جلب نظر مشتریان به #مصرف بیشتر و بیشتر از طریق ارایه تخفیفات باورنکردنی و #ذائقه_سازی است.
حتما شما هم این تجربه را دارید که با یک لیست مشخص به این فروشگاه ها می روید ولی هنگام کشیدن کارت متوجه می شوید بسیار بیشتر از آنچه می خواستید خرید کرده اید.
2️⃣ تاثیری که بر #زیست_بوم اطراف خود میگذارند.
مغازه های کوچک سوپرمارکت و لوازم التحریر و میوه فروشی فقط یک مغازه نیستند بلکه خیلی از اتفاقات محل از جمله رتق و فتق امور محله، حفظ امنیت محله، بررسی رفت و آمدها و موارد مشکوک و پیشگیری از بزه های اجتماعی، توسط آن ها هدایت میشود.
اما فروشگاه های بزرگ نه تنها کسب و کارهای کوچک را قورت میدهند -چراکه در شهرهای #درحال_توسعه ما نباید جایی برای آن ها درنظر گرفت- بلکه بعلت ماهیتی که دارند هیچگاه نمیتوانند کارکردهای اجتماعی مغازه های کوچک محلی را داشته باشند.
3️⃣ اما زشت ترین قسمت ماجرا آن جا است که با شعار فریبنده حذف واسطه ها در واقع طبقه جدیدی از دلالان اقتصادی شکل میگیرد که حتی قادرند در قیمت گذاری کالاها نقش داشته باشند و چه بسا درنهایت شما کالای خود را گران تر از مقدار معمول خرید کنید!!
4️⃣ فروشگاه های زنجیره ای الگوی کسب و کار مستقل را تضعیف کرده اند و سیستم استخدامی و اجیر شدن را تحمیل مینمایند. این تحمیل تا آنجا پیش رفته است که هرگونه کار تولیدی تا کاسبی با سرمایه های خرد غیر اقتصادی شده است. جامعه ی اجیر شده در دست سرمایه داران؛ قدرت معیشتی خود را از دست میدهد و گرفتار سیستم های بی برکت میشود.
⚠️ در شهرهای ما که باعجله و دست پاچگی درحال #مدرن شدن اند، عواقب بسیاری از کارها در نظر گرفته نمی شود؛ اگرچه نیت مسوولین جز خیر چیزی نباشد!
#گروه_غرب_شناسی_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
⚠️هشدار : خلق پول بانکی، دیوانه وار ادامه دارد. 🏅با «پولطلا» ارزش اموال خود را حفظ کنید. #گروه_معی
⚠️تمدن غرب خود را به جای خدا گذاشته است و خالقیت را در "خلق پول" تعریف میکند.
🏅در تمدن اسلامی، خدا «پولطلا» را به قدر لازم خلق کرده است.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
✍️بزرگترين خطر برای جمهوري اسلامی
#سيدمحمدحسين_متولي_امامي
💎در روايتي از رسول الله(ص) مي خوانيم:
العباده مع اكل الحرام كالبناء علي الرّمل.
عبادت کسي که حرام خواري ميکند مانند ساختماني است که بر روي شن زاري روان بنا شده باشد». (عدة الداعي، ص 153).
🔹اوايل دهه هشتاد بود كه در مشهد، قبل از اذان صبح روبروي كوچه سرشور حركت ميكردم كه ديدم جمعي از بزرگان از جمله مرحوم #آيت_الله_مجتهدي و #آيت_الله_ناصري و دو نفر ديگر از علما، روبروي مسجد مرحوم آيتالله مرواريد نشسته بودند و خوش و بش ميكردند!
ملازم اين بزرگواران بودم تا اذان صبح. بعد از نماز، در حالي كه مرحوم آيتالله مجتهدي محاسن خود را شانه ميكردند، باب سخن را گشودم و درباره مسألهاي گفتوگو ميكرديم.
به فراخور بحث فرمودند: يك زماني قم خشكسالي شد. مرحوم آيتالله خوانساري نماز باران اقامه كردند. در اين نماز امام خميني بود، آيتاله اراكي بود، آيتاله گلپايگاني بود و... رودخانۀ قم پر شد.
بعد فرمودند: دشواريهاي مسير ما، به دليل حرامخواري و شبههناك شدن غذاهاست. زندگيها عوض شده آقا! زندگي طلبهها هم عوض شده! قديم در قم، نيمههاي شب، چراغ خانهها روشن بود و اكثر مردم مشغول نماز شب بودند و صداي ناله و دعا بلند بود و...
غذاي حرام همه اين بركات را برده است.
☀️مطابق بيان نوراني رسول اكرم، عبادات بنايي محكم دارند، اما بايد اين بناي محكم، بر روي پايههاي مستحكمي نيز بنا شود. اعمال خير همراه با حرامخواري، ايجاد بنايي محكم بر پايههاي سست است.
🔸هرچند انقلاب اسلامي در تداوم تعاليم انبيا شكل گرفت، اما تا وقتي نظام پولي جمهوري اسلامي بر پايه حرامخوري باشد، سست و لرزان است.
⚠️پول اعتباري و نظام بانكي موجود، زمينه حرامخواري، غصب اموال مردم، اكل مال به باطل و تضعيف اقشار مردم در برابر سرمايهداران را فراهم كرده است. اين ظلمهاي آشكار با جايگاه نوراني ولايت فقيه هماهنگ نيست و در آينده، يكي به نفع ديگري بايد كنار زده شود.
هميشه در كلاسهاي تمدنشناسي گفتهام كه تمدنها تحميلگرند و غير خود را بر نميتابند.
برپايي #تمدن_نوين_اسلامي متوقف بر تثبيت پايههاي نظام اقتصاد و معیشت اسلامی، با كمك پول ثابت است. چراكه در پول ثابت، امكان خلق پول ظالمانه نيست. «پولطلا» مورد استفاده انبيا و اولياي الهي بوده، همچنين تمامي احكام و آموزههاي اقتصادي اسلام بر پايه نقدين (طلا و نقره) بيان شده است و به لحاظ خلقتي، اكسيدناپذير، تقسيمپذير و داراي ارزش بينالمللي ميباشد.
🔹رسول خدا(ص) فرمودند:
کسي که کسبش حرام است خداوند هيچ کار خيري را از او نمي پذيرد، چه آن کار صدقه باشد چه آزاد کردن بنده؛ حج باشد يا عمره.
خداوند متعال به عوض پاداش اين کارها، گناه براي او ثبت مي کند و آنچه پس از مرگش باقي مي ماند توشه دوزخ او خواهد بود.
(ثواب الاعمال، ص 283)
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir
آیتالله سیدمحمدمهدی میرباقری :
🔸اگر نعوذبالله بالای سر کارخانه شرابسازی، جناب سلمان فارسی را هم قرار دهید، به حسب عادی، همان شراب تولید میشود.
🔹وقتي مدير و كارشناسِ نمازشبخوان در بانك مركزی بگذاريد، ولی «معادلهٔ نشر اسكناس» معادلهٔ ربوی باشد، به توسعه ربا، اشاعهٔ اخلاق مادّي و اقامهٔ فساد ختم میشود.
پ ن :
مدیریت انسانهای خوب بر ساختارهای ظالمانه، مشکلی را حل نمیکند و بلکه مشکل را پیچیدهتر مینماید. علت تخریب استاد میرباقری، فهم عمیق ایشان از ذات نهادهای تمدنی است.
🔖موسسه متا