فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی:
⭕️امروز پیکر رضا هدایتی «سرباز وظیفه» که به دست اشرار مسلح به شهادت رسیده بود به خاک سپرده شد.
کسی می داند چرا نمایندگان مجلسی که سال قبل با شور و حرارت از پیگیری وضعیت سربازی سخن می گفتند، سکوت کرده اند؟ حتما باید فرزند یکی از مسئولان در حین خدمت کشته شود تا قانون تغییر کند؟
پرسش این است که اگر بجای این شهید، فرزند یکی از آقایون به شهادت میرسید باز همین رویه(سربازی اجباری) ادامه پیدا میکرد؟
+ فرزند آقایون مرزبانی نمیافتند!
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: هویت نماز جمعه، عدالتی است
🔹مسئله عدالت آرمان اصلی ماست. عدالتخواهی از مسائل اصلی است که امام جمعه باید به آن بپردازد. ائمه جمعه جزو مطالبهگران اصلی مشکلات مناطق خود هستند.
🔹از ابتدای انقلاب تا بهحال بسیاری از مطالبات با پیگیری از سوی ائمه جمعه به انجام رسیده است. ائمه جمعه در مبارزه با فساد در جلوههای مختلف وظیفه دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاجعلیاکبری: اتهامزدن به اشخاص در خطبه نماز جمعه ممنوع است
🔹منظور از ممنوعیت عدالتخواهی مصداقی که من گفتم این است که اتهامزدن به شخص حقیقی یا حقوقی در خطبهها توسط ائمه جمعه ممنوع است.
🔹نباید آبروی کسی در نماز جمعه آسیب ببیند و محدودیت ما روی این موضوع است. در بقیه موارد ما هیچ محدودیتی نداریم.
✅ روشن است که این حرفها، خروج از محل نزاع است چون بحث در مفاسد فراگیر و رانت خوارانه است مثل هفت تپه، هپکو، حقوقهای نجومی و... ، نه اسم بردن از اشخاص.
46.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥چند دقیقه تماس تصویری حجت الاسلام قنبریان در برنامه ثریا با حجت الاسلام حاج علی اکبری را کامل ببینید!
۱۴۰۰/۸/۱۶
• اصلا گفتمان سازی را همان سخنرانی بگیریم، خطبای معروف چند خطبه درباره عدالت خوانده اند؟!
• حفظ جوانان بر ائمه جمعه واجب است، چرا فقط ۱۰٪ مردم در نماز جمعه شرکت می کنند؟!
• نهی های امامین انقلاب برای کشاندن مسائلی به تریبون است که موحب اختلاف میشود نه آنچه موجب وحدت و امید مردم؟!
• باستی هیلز مثل زعفرانیه سال۶۱ طرح شد!
• زندانیان اقتصادی را باید نماز جمعه آورد و "مفسد اقتصادی" حکم تشهیر دارد، اگر اینها خدشه به آبروی خانواده است چرا خدا گفته؟!
☑️ m_ghanbarian
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حجت الاسلام قنبریان، استاد حوزه و دانشگاه خطاب به رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه:
در دهه اول انقلاب رهبرانقلاب و مرحوم هاشمی نزدیک به صد خطبه با موضوع عدالت اجتماعی داشتند، اما حالا در شهرهای بزرگ مانند تهران ائمه جمعه و خود حاجآقای علیاکبری چند خطبه با موضوع عدالت اجتماعی داشته اند؟! اينکه بگویند ما صحبت از عدالت را منع نکردیم که نشد جواب!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حجت الاسلام قنبریان، استاد حوزه و دانشگاه خطاب به رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه:
طبق آمارهای رسمی قبل از کرونا ۱۰ درصد مردم در نماز جمعه؛ ۲۰ درصد مردم در نمازهای جماعت و ۷۵ درصد مردم در روضهها و مراسمهای مذهبی شرکت میکردند. باید ببینید علت این عدم استقبال از نماز چیست؟ چه چیزهایی باید گفته شود که نمیشود..
🔴 حاج آقا #علی_اکبری بخشی از گفتههای قبلی خود را اصلاح کرده. اما گیر اساسی است. نه عملکرد درستی درباره عدالتخواهی دارد نه مبانی و ایده و چارچوب صحیحی دارد!
جالب است میگوید یک کسی با خانواده و زن و بچه به #نماز_جمعه آمده، نباید خاطرش مکدر شود. 😐
✅ #داود_مدرسی_یان
.
♻️ استقبال رسایی از پیشنهاد رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
آقای علیاکبری در برنامه ثریا از آقای مقصودی خواستند تا از فعالیت #ائمه_جمعه در استانها گزارش سلبی و ایجابی تهیه کنند. این گزارشات مستند، حتما راهگشا خواهد بود. مثلا شایعات جدیای در باره نقش امام جمعهای در تخریب جنگلهای شمال مطرح است. قطعا مستند ثریا، تکلیف این ادعاها را مشخص میکند.
🔺 حمید رسایی🔻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻هدف اصلی انقلاب
🔰 اگر #عدالت_اجتماعی در جامعه نباشد هدف اعلای دین یعنی تکامل انسانی در سطح عموم جامعه به هیچ وجه به دست نخواهد آمد.
🔸پ.ن: چقدر دلمون برای این خطبه ها تنگ شده؛ اصلا عدالتخواهی مصداقی نخواستیم، همون عدالتخواهی گفتمانی ام بکنید ما راضی هستیم، مردم خودشان مصادیق را پیدا خواهند کرد.
🔸آقای #حاج_علی_اکبری خواهشا در توصیه هایی که برای خطبه های این هفته نماز جمعه برای ائمه جمعه سراسر کشور ارسال می کنید، این مهم رو یادآور بشید.
🔸ضد عدالت ترین عنصر سیاسی یعنی هاشمی رفسنجانی در دهه شصت دهها خطبه عدالت اجتماعی ایراد کرد اما بزرگان و اعاظم مدعی ولایتمداری و اصولگرایی و.. بیان بگن تو این چند سالی که خطیب نماز های جمعه بودن چند خطبه با موضوع عدالت ایراد کردن!!
#علی_ریاحی_پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖋 حجتالاسلام جواد سلیمانی #امام_جمعه_لاهیجان:
🔹 در #نماز_جمعهای که #درد_مردم گفته نشود، در نماز جمعهای که به #مشکلات_مردم ورود نشود، نماز جمعهای که #مسئول_بیخیال را به استیضاح نکشاند؛ این نماز جمعه نیست، نمایش است؛ تویِ این نمایش مردم شرکت نکنید.
🔺 من اگر دستم به جایی برسد درب چنین نمایشی را گِل میگیرم.
🎬 Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بُرشی از فیلم بادیگارد ؛
چرا به خودی گل میزنی؟
🔸من سهم خودمُ گفتم، بقیه هم
شهامت داشته باشن سهمشونُ بگن...
شاید این واقعیترین قسمت زندگی روزانه دلسوزان انقلاب باشد.
با تغییرات و تحولات جدید کشور
کاش بادیگارد های مسئولین بر محافظین از شخصیت نظام و خون شهدا غلبه نکنند.
teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 عبدالملکی خجالت نکشید
گفت مدیران ارشد و حتی خود وزرا هم دچار مشکل معیشتی هستند؟
خنده اش نگرفت؟
چطور ممکن است؟
بیچاره قشر کم درآمد که با این آدمها مقایسه میشوند...
🙄🙄
#حقوق_نجومی
#اشک_تمساح
#ملاک_دینداری
قال الصادق(ع):
🔸ليْسَ مِنَّا وَ لَا كَرَامَةَ مَنْ كَانَ فِي مِصْرٍ فِيهِ مِائَةُ أَلْفٍ أَوْ يَزِيدُونَ وَ كَانَ فِي ذَلِكَ الْمِصْرِ أَحَدٌ أَوْرَعَ مِنْه
🔹از ما نيست و ارزشى ندارد كسى كه در شهرى صد هزار نفرى يا بيشتر زندگى كند و در آن شهر، شخصى پارساتر از او وجود داشته باشد.
📚 کافی
✅حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)
✍️بشر همواره احتياج به موعظه دارد، تا از غفلت و نافرمانى دست بكشد؛ زيرا از بنيان عالم خاكى جز فساد و جهل برخاسته نمى شود
✍️گناه و پيروى از عالم طبع است كه سبب مى شود به شنوايى و ديدگان شخص مهر زده شده و ميان انسان و فهم قرآن حجاب كشيده شود و نتواند از قرآن عبرت بگيرد.
✍️از اين رو، انسان بايد مراقب باشد كارى نكند كه نتواند از قرآن ثمره و بهره ى كامل بگيرد.
✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
مصباحیه ...
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 🔴 بخش دوم 🔵 عرفان در خانواده ✅ یک بار منزلشان بودم صبیه( دختر) ایشان زنگ زد. آنقدر شی
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔴 بخش سوم
✅ عجیب است که ما طلبهایم و هویت طلبگی ما به کار علمی است که باید یاد بگیریم و سؤالات مردم را پاسخ دهیم. اما عجیب این است که بعضیها میگویند این کار فضل است. بعضیها وقتی وارد کار روحی میشوند، درس و بحث را جدی نمیگیرند. برخی میگویند: طلبگی یعنی درس خواندن؛ این معنویات چیست؟! همین که قَدری اخلاص و تقوا دارید، کافی است! معنویات چیست که هشتدَه ساعت برای آن وقت میگذارید؟ چرا اینقدر برای این کار وقت میگذارید؟ باید کار علمی کرد و مردم به این احتیاج دارند. نوع توصیههای هر دو دسته را دیدهایم و میگویند همین تقوای مختصر کافی است. اما الگوی ما که امام معصوم است، اینگونه نیست، بلکه در او همه چیز هست. از حوزههای علمیه، شما اوج نمیخواهید؟ محصول نهایی نمیخواهید؟
🔵 هم تحصیل هم تهذیب
✅ هویت حوزه علمیه به دو چیز است: ۱. تحصیل، ۲. تهذیب. و این دو با هم است. کسانی که در حوزه میآیند، اگر درس نخوانند، احساس پوچی میکنند و با خود میگویند در حوزه وِلمُعطّلم! و اگر کار روحی نکنند، احساس تناقض میکنند. چون آن چیزی را که میخوانند، میگوید: خدا هست و پیغمبر هست و خودشکنی هست. اگر اینها را اجرا نکنند، دچار تناقض میشوند. اگر دنبال علم نروند، احساس پوچی میکنند؛ اگر کار روحی نکنند، دچار تناقض میشوند. در حوزه هم تحصیل و هم تهذیب پایۀ کار است.
✅ اما در سنتهای آموزشی دیگر (معمولاً) کاری به تهذیب ندارند و (بر این نظرند که) فقط آموزش باشد، خوب است. بندهخدایی در دانشگاه، عرفان میگفت و واقعاً هم خوب میگفت؛ اصطلاحات را میگفت و توضیح میداد، اما شب هم میرفت در کار خلاف (اخلاق)! یعنی علاوه بر اینکه عرفان میگفت گناه هم میکرد. احساس تناقض هم نمیکرد؛ چون علم عرفان را خوب درس میداد. چون آن سنت آموزشی به گونهای است که لزومی ندارد عامل باشید، بلکه باید دقیق بگویید. اما در حوزه علمیه، اگر کسی اینها را بگوید و عمل مخالف آن داشته باشد، او عالِمِ به آن علم به حساب نمیآید. این ریشه در سنت حوزه دارد که آن هم ریشه در شریعت دارد. این چگونه جمع میشود که هم به قله تحصیل برسیم و هم به قله طهارت؟
🔵 نسل معنوی
✅ مرحوم قاضی و علامه از هر دو جهت (تحصیل و تهذیب) در قله بودند. آنها از نظر علمی چه کم داشتند؟ ایشان سرآمد همه بود. علامه طباطبایی به لحاظ عرفان عجیب بودند، اما در مسائل علمی خودشان را پنهان میکردند. ایشان از نظر روحی خیلی قوی و در قله بودند. نسل معنوی حوزه را علامه طباطبایی پرورش داد. کسانی از بزرگان که ما میشناسیم، از نسل علامه طباطباییاند. ایشان کار خودش را کرد و کسی هم متوجه نشد. هم در معنویت و هم در علم در قله بودند. این چیزی است که ما در کار این بزرگان میدیدیم.
🔵 ره چنان رو که رهروان رفتند
✅ حضرت استاد علامه حسن زاده آملی رحمتاللهعلیه یک بیانی داشتند که راه را نشان میدهد. این تجربه ایشان بود و عملاً هم در خودشان پیاده شد: «رَه چنان رو که رهروان رفتند». مرحوم قاضی مگر چه کار کرد؟ از همین دروس حوزوی شروع کرد و در فقه و اصول مجتهد شد. ایشان در فلسفه و عرفان هم مجتهد بودند. نباید این راه را تعطیل کرد و منحصر در آن نکرد، بلکه در کنارش راه دیگر هم باید رفت. حضرت استاد میگفت: «حَسَن ضَرَبَ ضَرَبَا صرف کرد و از «کُنْتُ کَنْزًا مَخْفیا» سر در آورد»! ایشان همین روال را طی کردند و به آنجا رسیدند. چرا نمیشود رسید؟
🔵 الْعِلمُ إمامُ الْعَمَلِ
✅ ایشان میفرمود: چرا میگویید درس نخوانید؟ بلکه باید درس خواند. اگر بخواهی کار معنوی کنی، خدا را نشناسی، چگونه میخواهی کار معنوی کنی؟ باید انسان کامل را شناخت. اگر خدا را بشناسی، نوع تعامل و ذکر گفتنت فرق میکند؛ نوعِ مراقبهات فرق میکند؛ نوعِ برخوردت با خدا فرق میکند. اوّلْ باید دانست. «اَلْعِلمُ إمامُ الْعَمَلِ»؛ (علم پیشوای عمل است). ایشان میفرمود: «ره چنان رو که رهروان رفتند». مرحوم قاضی رَه چنان رفت. گفتهاند که مرحوم قاضی فرموده است که علم مانع است؛ منظور این است که اگر در این علم بمانی مانع است، ولی اگر علم بیاموزی راه را باز میکند و چشم و گوشتان را باز میکند. شما یک دوره حقایق و معارف و سنت معقول را بخوانید، بعد مشاهده میکنید که نگاهتان به خیلی از امور عوض میشود. چرا میگویند این بد است؟
🔵 عبادتِ بیمعرفت، خَرواری به خَردلی
✅ حضرت استاد میفرمودند: «الهی، عبادتِ بیمعرفت، خَرواری به خَردلی». بخوانید و در کنارش کار معنوی هم داشته باشید. بزرگان این کار را کردند و رفتند و شد، شما هم بروید، میشود.
🔰 مراسم اربعین در روستای ایرا
حضور شاگردان در مراسم اربعین و بر سر مزار استادشان حضرت علامه ذوالفنون آیت الله حسن زاده آملی
اساتید محترم آقایان احمدیراد، رمضانی، ضیایی، یزدانپناه.
👇👇👇👇
همه این عنوانها برای خودت، یک آبگوشت بده ما بخوریم!
در ایام مجردیام، اکثر ایام هفته منزل علامه حسن زاده آملی میرفتم و ارتباط بسیار گرمی برقرار بود و چون در چند روزنامه و مجله مسوولیت صفحه داشتم، اغلب با ایشان مصاحبه مینمودم و یا از مطالب کتابهای ایشان استفاده میکردم و همیشه برای درج عنوان، مشکلِ انتخاب داشتم، گاه از حضرت آیت الله حسن زاده آملی، گاه علامه، گاه استاد ذوالفنون، گاه حکیم متأله، گاه فیلسوف فرزانه، گاه ریاضیدان برجسته و.... استفاده میکردم.
یک بار که در محضرشان بودم، خدمتشان عرض کردم:
آقاجان! من هر هفته چندین بار از مطالب شما استفاده میکنم و هربار نمیدانم چه عنوانی بهتر است، به کار گیرم، من که با شما رابطه خبرنگار ندارم، شما پدر معنویِ من هستید و این مطلب هم پیش خودم امانت میماند، شما بفرمایید از کدام عنوان بیشتر استفاده کنم و شما هم رضایت بهتر و بیشتری خواهید داشت؟
ایشان تبسمی فرمودند و دستم را در دستش گرفتند و محکم فشردند و فرمودند:
آقاجانم! ممنونم از این ابراز محبت شما، ولی بیا یک معاملهای بکنیم با هم. همه عنوانهایی که گفتی مال خودت، شما هم به مادرت بگو یک شام آبگوشت بار بگذارد و من مهمانتان!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
کانال تلگرامی علامه دهر، نقل خاطره از آقای رضا حمیدی، ۱۴۰۰/۸/۱۴.
http://t.me/sireyefarzanegan
با توجهِ تامِّ الی الله میتوان به محضر خلیفه الله مشرّف شد!
علامه حسنزاده آملی نقل میکردند:
مرحوم آیت الله سید محمد حسن الهی طباطبایی- برادر علامه طباطبایی- یک روز به من فرمودند:
من از طریق علم جَفر و اعداد، سؤالی نوشتم و آن این که چطور میشود خدمت امام زمان(عج) شرفیاب شوم. این جواب آمد که به توجه تامِ الیالله!
پاسخ هم منطقی بود، زیرا تا آدمی به الله توجه نداشته باشد، نمیتواند به محضر خلیفه الله شرفیاب شود!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبرگزاری ایکنا، گفتگو با استاد قادر فاضلی، ۱۴۰۰/۷/۲۲.
http://t.me/sireyefarzanegan
قرآن را گشودند و فرمودند: آیه یازده!
روز سه شنبه آخر ماه مرداد ۱۳۶۸ ه- ش
مطابق نوزدهم محرّم ۱۴۰۹ ه- ق، در عالم رؤيا به حضور شريف آية الله حاج شيخ ميرزا محمد باقر آشتيانى(قدّس سرّه) تشرّف حاصل كردم. دامنش را گرفتم و او را به پدر و جدّش قسم دادم و گفتم:
چيزى به من مرحمت بفرماييد!
قرآن را گشودند و فرمودند:
«آيه يازده».
من همين كه اسم يازده را شنيدم، گفتم:
قربانش بروم (زيرا كه يازده، روح هو است).
غرض اين كه فرمودند:
آيه يازدهم سوره يونس: دَعْواهُمْ فِيها سُبْحانَكَ اللَّهُمَّ وَ تَحِيَّتُهُمْ فِيها سَلامٌ وَ آخِرُ دَعْواهُمْ أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
هزار و یک کلمه، کلمه ۴۹۸، حسن حسن زاده آملی، نشر بوستان کتاب.
http://t.me/sireyefarzanegan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کودکان زود رنگ میگیرند،
🔹اهتمام و توجه و نظر بسیار دقیق باید پدر و مادر و مربیان اطفال نسبت به اطفال داشته باشند .
🔸این نهال فرزند ،خیلی تربیت میخواهد.
🔹حضرت سیدالساجدین، امام زین العابدین فرمود : بار خدایا مرا در فرزندانم حفظ بفرما.
صوتی از علامه حسن زاده...
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸قرآن و عرفان و بُرهان از هم جدایی ندارند.
🔹دین، متنِ علم است. حقیقتِ علم است.
🔸علم، زبانِ قرآن است. بیانِ قرآن است.
🔹دار، دارِ علم است. دین، دینِ علم است.
🔸آنچه را که انبیاء آوردند همه رمز است باید به آن سرّ فرمایشات شان رسید.
صوتی از علامه حسن زاده ...
🌸🌸🌸🌸🌸