29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 تیزر همایش
✅ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی «ره» با همکاری مراکز حوزوی و دانشگاهی و با حضور شخصیت های علمی داخلی و خارجی سلسله همایش های «علوم انسانی اسلامی در انديشه معاصر» را برگزار می کند:
👈 اولین همایش: علوم انسانی اسلامی در انديشه علامه محمد تقی مصباح يزدی ره
📆 مهلت ارسال مقالات / پایان اسفند 1400
📅زمان برگزاری / 8 و 9 دی ماه 1401
✅ مشاهده ریزموضوعات و ارسال مقالات:
🌐www.ihsam.iki.ac.ir
☎️تلفن دبیرخانه همایش: 32113456 – 025
🆔@ihsam_ir
🔰 انقلاب اسلامی انقلابِ وحدت علم و دین
✳️ اگر کسي ادعا کند که روح انقلاب ما، روحِ «وحدت دين و علم» است و آفتهايي که به انقلاب وارد شده نيز از انفکاک علم و دين بوده است، حرف گزافي نگفته است.
✳️ البته انفکاک علم از دين همان است که در ادبيات روز به عنوان سکولاريسم نام گرفته است و ريشه در دوران روشن فکري اروپا از قرن سيزده به بعد دارد که کمکم وسعت يافته و همه غرب را در بر گرفته و به مرور شرقيها نيز به آن ملحق شدهاند.
✳️ سکولاريسم ايدئولوژي نانوشتهاي است که کشورهاي غربي و کشورهاي در حال پيشرفت آن را پذيرفته اند، حتي در دوره اصلاحات، برخي مسئولين درجه اول کشور تصريح ميکردند که دين نبايد در مقام معارضه با اکتشافات علمي غربي بر آيد؛ وگرنه خودش را نابود ميکند!
✳️ در آن زمان، عدهاي رسما کتابها درباره جدائي علم از دين و ترويج سکولاريسم نوشته، حتي ميگفتند: دين هم اگر بخواهد بماند، بايد سکولار باشد! برخي از آنها حتي ليبراليسم را اوج تفکر انساني ميدانستند، و ميگفتند نبايد به ليبراليسم بد گفت؛ چرا که معبود غربيهاست! البته اين سخنان را از آن جهت ميگفتند که خودشان هم به ليبراليسم باور داشتند و اين از برخوردهاي آنها کاملا مشخص بود.
📝 علامه مصباح یزدی
DA-14000813-05.mp3
8.29M
✅ درس اخلاق؛
سخنان عرشی و توحیدی
عارف کبیر استاد علی #مویدی.
۱۳آبان۱۴۰۰
قم. مدرسه علمیه المهدی عج
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش رهبرمعظم انقلاب به ظلم دشمنان و تحریم دارویی
♦️ خدا رحم کرد دانشمندان ما واکسن کرونا را تولید کردند وگرنه معلوم نبود کی به ما واکسن میدادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دستور رئیس قوه قضائیه به دادستان کل و سازمان بازرسی کل کشور برای ورود تخصصی به موضوع بورس
♦️رئیس دستگاه قضا:باید فرآیندهای بورس شفاف و خالی از ابهام شود.
♦️تاکید میکنم که صرف هشدارها و نامه نوشتنها کفایت نمیکند و سازمان بازرسی باید موضوع را تا حصول نتیجه نهایی دنبال کند.
🔴میرکاظمی: بودجه نهاد ریاست جمهوری تجمیع اعتبارات چند مجموعه و اجرای مصوبات سفرهای استانی است/ دولت روحانی سفر استانی نداشت، بودجه اجرای مصوبات هم نداشت
♦️مجموع بودجه نهاد ریاست جمهوری و زیرمجموعههای آن کاهش یافته است
♦️رییس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به شبهه افزایش چند برابری نهاد ریاست جمهوری گفت:اولا این رقم که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ درج شده، شامل تجمیع ردیف هایی مثل معاونت حقوقی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز،ستاد مبارزه با قاچاق مواد مخدر، معاونت امور زنان و ردیف های دیگر است. در حالی که در لایحه بودجه سال جاری و سالهای قبل، این مجموعهها در قالب ردیفهای جداگانه میآمدند.
♦️ثانیا اعتباری هم برای اجرای مصوبات سفرهای استانی در زیرمجموعه بودجه نهاد ریاست جمهوری دیده شده است.
♦️جمع ردیف های فوق در سال جاری ۱۵۰۰ میلیارد تومان است در حالی که این رقم در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ به کمتر از ۱۵۰۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است. یعنی بودجه نهاد ریاست جمهوری و زیرمجموعههای آن نه تنها زیاد نشده، بلکه کمتر هم شده است.
♦️در دولت قبل وزرا نمی توانستند رییس دولت را ببینند اما در این دولت کدام جمعه بوده که دولت و شخص رییس جمهور سفر استانی یا دیدار نداشته باشند.
♦️علاوه بر کنترل و کاهش هزینه های جاری بخشی از همین بودجه هم برای حل مشکلات مردم، شهرها و روستاها در سفرهای استانی مصرف خواهد شد.
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ارز ۴۲۰۰ تومانی از پایه غلط بود
♦️ میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: ما از نیمه دوم سال هم اجازه استفاده از ارز ترجیحی را نداشتیم و فقط میتوانستیم از ارز نیمایی استفاده کنیم.
♦️ ارز ۴۲۰۰ تومان از پایه اشتباه بود. بسیاری از مشکلاتی که ما الان در کشور داریم مربوط به ارز ۴۲۰۰ تومانی است که به عدهای خاص داده شد و در نهایت هم با دلار ۳۰ هزار تومانی اجناس وارد کشور شد.
♦️ چرا ارز ۴۲۰۰ تومانی که در سفره مردم اثر بخش نیست را ادامه دهیم؟
♦️ اگر بخواهیم ارز کالایی را برداریم، حتما بصورت ریالی از تولید کننده و مردم حمایت خواهیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش مجری برنامه تهران۲۰ به اظهارات روحانی درباره برجام و برداشته شدن تحریمها:
آن حرفها که تخیلات بود. روحانی حرفهای روی اعصاب زیاد زده است که هیچ پایهای هم نداشته است.
پاسخ به شبهات گرگيج در مورد مادر امام سجاد عليه السلام.pdf
106.5K
پاسخ جامع حاج آقا #ابوالقاسمی به #گرگیج
تکمله جواب های بالا هم میتونه این باشه که نهایتا حتی اگه جنگ عمر با ایرانی ها مورد تایید ائمه ع باشه، این چه تلازمی با مشروعیت خلافت عمر داره؟
ممکنه خلیفه را نامشروع بدانند ولی این جنگ او را صحیح بدانند و حتی به او مشورت بدهند.
(البته قبل از این مرحله کلی جواب وجود داره، که بحث به اینجا نمیکشه)
هدایت شده از مهدی مسائلی، مطالعات و یادداشتها
⚡️از قضا سِرکَنگَبین صفرا فزود/ نقدی بر سخنان مولوی گرگیج
چند سالی است که بعضی از سخنان تند و تیز مولوی گرگیج امام جمعه اهلسنت آزادشهر استان گلستان در کانالها و گروههای مجازی شیعه منتشر میشود و ناراحتی و خشم شیعیان را برمیانگیزد. چند روز پیش نیز ایشان سخنانی را در نماز جمعه بیان کردهاند که به همت بعضی از چهرههای رسانهای اینطرف انتشار زیادی داشت و فضای هیجانی تقابل مذهبی را شدت بخشید. جناب مولوی در سخنانش بعد از بیان اینکه میان اهلبیت(ع) و خلفای راشیدین محبت و دوستی برقرار بوده است، گفت: «مادر زین العابدین دختر یزدگرد بود که حضرت عمر(رض) پس از فتح ایران به نکاح حضرت حسین(رض) درآورد و ۹ امام پس از آن از همین نسل به وجود آمدند، پس اگر خلافت حضرت عمر (رض) را نپذیریم اعتبار امامان و نسَب آنان را زیر سوال بردهایم.»
جناب مولوی در این استدلال خواستهاند شیعه را میان دو محذور و تنگنا قرار دهند:
۱. این که اعتقاد اهلسنت را دربارهی خلافت تام و کامل خلفای راشدین بپذیرید؛
۲. اگر خلافت آنها را نپذیرید هبه یا عقد نکاح خلیفه دوم باید نامشروع و ناصحیح باشد.
جناب گرگیج پنداشتهاند از آنجا که محذور دوم برای شیعه خیلی سخت و ناگوار و توهینآمیز است، شیعیان ناچار محذور اول را میپذیرند و استدلال ایشان مطلوب واقع میشود.
متأسفانه از این طرف نیز بعضی به جای جواب منطقی به این استدلال ناصواب و غیرعالمانه، بر محذور دوم تأکید کردهاند، به این معنا که گویا استدلال وی خیلی جدی و درست است و به خاطر اینکه شیعه نمیتواند با محذور اول کنار بیایند، توهین مذهبی و دشنامگویی بر اهلبیت(ع) صورت گرفته است.
اما جوابِ استدلال مولوی گرگیج آن است که شیعه آغاز امامتِ امام علی(ع) و امامان اهلبیت(ع) را بلافاصله بعد از رحلت پیامبر(ص) میداند نه بعد از قتل خلیفهی سوم و خلافت امام علی(ع). مفهوم امامت نیز با خلافت ظاهری خیلی متفاوت است. حتی در میان اهلسنت نیز بعضی معتقدند با توجه به سخن معروف و مشهور خلیفه دوم که: «لَوْ لَا عَلِیٌّ لَهَلَکَ عُمَرُ؛ اگر علی نبود عمر هلاک میشد» امامت شرعی از آن امام علی(ع) و خلافت ظاهری با خلفای راشدین بوده است. به هر حال، شیعه مشروعیت تصرفات و حلیّت امور را حتی در زمان خلیفهی دوم به دست امام علی(ع) و به امضای ایشان میداند نه خلیفهی دوم. پس نزد شیعه صحت هبه یا عقد نکاح جناب عمربنخطاب ملازمهای با پذیرش خلافت ایشان ندارد، تا شیعه در برابر این استدلال مسکوت شود.
در حاشیه این بحث دو نکته را نیز بیافزایم:
۱. جناب مولوی گرگیج با بیان این سخنان میخواهند موجبات ارادت و محبت شیعیان به خلفای راشدین را فراهم سازند یا حداقل از بیان توهین به آنها جلوگیری کنند، ولی ایشان همچون بسیاری از مجادلهگران مذهبی راه را اشتباه میروند، سخنان ایشان نه تنها محبت و مودتی در این طرف ایجاد نمیکند بلکه توهین به خلفا را میافزاید و موجب تضعیف فعالیتهای منطقی در جهت منع از توهین مذهبی میشود. با انتشار سخنان ایشان در میان شیعه، تندورها و مجادلهگران مذهبی یک قدم جلوتر میآیند و با دامن زدن به هیجانهای مذهبی، خروش و دعوای شیعه و سنی را منطقیتر از وحدت و تقریب مذاهب نشان میدهند. پس بهترین تعبیری که درباره عملکرد ایشان میتوانیم داشته باشیم این است که: "از قضا سرکنگبین صفرا فزود"
۲. بعضی از چهرههای رسانهای این طرف با هیجانی خاصی سخنان مولوی گرگیج را منتشر کردند و آن فرصتی برای برانگیختن هیجان و شور شیعه برای عزاداری فاطمیه(ع) دیدند. این عده فقط جنبهی توهینآمیز این سخنان را برجسته کردند و خواسته یا ناخواسته مروج استدلالهای ناصواب مولوی گرگیج شدند. این عملکرد مرا یاد سخنان مقام معظم رهبری میاندازد که فرمودند:
«سعدى میگوید: "یک نفرى به من فحش داد، من نشنیدم؛ مثل تیرى بود کهانداخت و به من نخورد. تو این تیر را برداشتهاى آمدهاى در پهلوى من فرو میکنى؟ این فحش را به من میرسانى؟" آنجا یک روزی فحشى جعل کردند و به امام صادق(ع) نسبت دادند، تو حالا برداشتى این فحش را و در طول تاریخ با خودت حمل میکنى و با جدیّت یک بار دیگر محکم در پهلوى امام صادق(ع) فرو میکنى؛ این خوب است؟ این درست است؟ این را میگویند شیعه امام صادق(ع)؟ این را میگویند علاقهمند به امام صادق(ع)؟ چرا وقتىکه نمیفهمید و نمیتوانید استنباط کنید، قضاوت میکنید؟»(همرزمان حسین(ع)، سخنان رهبری در تحلیل مبارزات سیاسی امامان معصوم (ع)، ص221)
.........
@azadpajooh