🌺مبارک باد عیدی که هلال آن؛ با ندای وحیانی «إقرأ بِاسمِ ربّك الّذي خَلَق»؛ آغاز و با ترنّم ِ«اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ»؛ به بدر ولایت مبدل شد.
🌺باشدا که باطنین «بقِيَّةُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»؛ خورشيد بعثت از افق انتظار بدمد.
🌺از اعمال پر فضیلت روز مبعث، بسیار صلوات فرستادن است.
دهان خود را خوشبو و جان خود را مصفّا کنید به صلوات بر محمد و آل محمد(ص)
🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وعجل فرجهم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸 اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ 🌸
بخوان به نام پروردگارت كه آفريد
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللّٰهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْبَشِيرُ النَّذِيرُ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السِّراجُ الْمُنِيرُ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السَّفِيرُ بَيْنَ اللّٰهِ و َبَيْنَ خَلْقِهِ
🌺مبعث، بهاری ترین فصل گیتی، فصل شکفتن گل سرسبد بوستان رسالت و نوید تزکیه انسان های شایسته از زشتی ها و شکوفا شدن گل های ایمان و جاری کننده چشمه رحمت، پاکیزگی و عدالت در گلستان جان ها و انفجار نور و ظهور ارزش ها و نزول قرآن و تولد اسلام عزیز و پایه گذار حکومت صالحان در عرصه گیتی مبارک باد 🌺
بعثت پیامبر اسلام هدیه به همه بشریت است .
هدف بعثت انبیا، #تزکیه است.
عقلانیت و تزکیه دو عنصر مورد تاکید اسلام است
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز:
مبعث رسول اکرم را به همه امت بزرگ اسلامی و به ملت عزیز ایران و به همه آزادگان جهان. روز مبعث و شب مبعث، روز و شبی است که بزرگترین هدیه عالم وجود که از آن تعبیر شده است در دعای شب مبعث به تجلیالاعظم به نبی مکرم اسلام، برترین بنده خداوند اعطا شد و هدیه داده شد. البته بعثت، بعثت نبی مکرم (ص) هدیهی به همهی بشریت هم هست. اگر ما در میان ارزشهای فراوان اسلام، سلسلهی ارزش های اسلامی، اگر فقط دو ارزش را در نظر بگیریم یعنی عنصر گسترش عقلانیت و عنصر پرورش اخلاق -که مجموعهی ارزشهای اسلامی خیلی گسترده است- این دو عنصر برجسته از این ارزشهاست.
🔹اگر همین دو عنصر را در نظر بگیریم که اسلام نسبت به آنها چه تاکیدی کرده تصدیق خواهیم کرد که اسلام عالی ترین هدیه را و وسیله سعادت را به بشریت عطا کرده. این که اسلام به عقلانیت و گسترش عقلانیت دعوت میکند این خیلی چیز مهمی است. در قرآن دهها آیه، دهها مورد شاید نزدیک به صد مورد اگر کسی بشمارد وجود دارد که با تعابیر مختلف با تعبیر تعقلون، با تعبیر تتفکرون، با تعبیر یتدبرون، خدای متعال مخاطبان را و آحاد مردم را ه اندیشه و تفکر و عقل دعوت کردند.
🔺در مورد گسترش مفاهیم اخلاقی و پرورش اخلاقی هم، همین بس که اسلام در صدر اهداف بعثت اخلاق و تزکیه را ذکر کرده. در جای قرآن هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِّنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِه وَيُزَكِّيهِمْ اول تزکیه است. ۱۰/۱۲/۱۴۰۰
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز:
اسلام و دین از حکومت جداشدنی نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب، صبح امروز:
برخلاف نظر خیلیها، نقطه اوج نهضت نبوی، تشکیل حکومت بود
💠شمّه ای از جلوه های بعثت پیامبر اعظم(ص)
🌺خاتم پیامبران
🌹محمد صلی الله علیه و آله وسلم بزرگترین راز آفرینش و گل سرسبد عالم هستی است؛ اولین نور، آخرین فرستاده، برترین انسان و محبوب ترین خلق خداست که همه انبیای الهی عصاره وجود اویند. در جان شیدائی او؛ همه ی انوار عصمت و درجات علیای قرب الی الله، به وجه کامل و متعالی تجلّی یافته است. محمد صلی الله علیه و آله وسلم بر همه ی معالی عالم غیب و شهود و قدسیان ملکوت سروری و ولایت دارد.
🌺بارقه آسمانی
🌹افق اجتماع مردم در حجاز هم چنان تاریک بود. آشفتگی، اوضاع مردم را ناملایم کرده بود و امنیّت جانی و مالی و ناموسی نداشتند. از علم و حکمت خبری نبود. فضیلت آنها فقط در شعرسرایی و قصّه پردازی بود. ابرهای سیاه جهالت سَرتاسر آن محیط را در تاریکی فرو برده بود. ناگهان از شهر مکه نور پاکی همچون بارقه آسمانی فضای عالم را روشن کرد. این نور قدسی؛ ساحت عقل و تفکر بشر را برای همیشه منوّر گردانید.
🌺اعلان رسالت
🌹آن روز که اعلان رسالت داده شد، روز مجد و شرف، روز طلوع سعادت و عزت، روز رشد عقلی و ترقی انسان بود. روزی بود که بزرگ ترین منجی عالم بشریت، محمد بن عبد اللّه، برانگیخته شد و با نور قرآن، عالم را نورافشانی کرد و آفاق مجد و عظمت را بر روی سالکان باز نمود.
🌺لحن فرح بخش
🌹روزی که پیامبر بزرگ الهی حضرت محمّد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلم برای هدایت بشر برانگیخته شد، ندای وحیانی (اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَق)َ از کوه حرا، بلند شد و در دنیای بشریّت طنین انداز گردید. این آهنگ جانفزایِ طبع روحانی بشر بود و مردم جهان در انتظار چنین آهنگی بودند. این لحن فرح بخش بر دل انسانها شراره های امید زد و آیات آفاق و انفسی را بر دیدگان و صحیفه ی قلبشان متجلی نمود.
🌺رحمة للعالمین
🌹حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم حامل اسرار آفرینش و راز خلقت بود. وجود او به ارسال پیامبران الهی و انزال کتاب های آسمانی پایان داد. او امان نامه ای الهی برای کل بشریت بود و با نشان بی بدیل رَحْمَةً للعالمین، تجلّی رحمت الهی بر بندگان خدا گردید.
🌺شعار توحید
🌹پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم با شعار «قُولُوا لا اِلهَ اِلاّ اللّهُ تُفْلِحُوا؛ بگویید خدایی نیست جز خدای یگانه تا رستگار شوید»، مردم را به توحید ناب فراخواند و مذاهب دیگر را که در دست خوش تحریف قرار گرفته بودند منسوخ و باطل اعلام کرد.
🌺در اندیشه ی سرنوشت انسانیّت
🌹در روزگاری که بشریّت دچار سهمگین ترین بحران ها بود، زندگی به صورت جهنمی درآمده بود. از ستم، اختلاف، قتل، غارت، تجاوز، حق کشی، بی ایمانی؛ جهان چون زورقی بی بادبان؛ بر سر امواج خطرناک اقیانوسِ طوفانیِ تاریخ، از سویی به سویی می افتاد اگر از گردابی برون می آمد، به گردابی دیگر فرو می رفت ـ مردی در دل کوه های مکه خدا را عبادت می کرد و به سرنوشت انسانها و ارزش های والای الهی می اندیشید.
🌺دین فطری
🌹آخرین برگزیده الهی قانونی آورد که از مبدأ آفرینش شروع می شود، تا منتهای سیر آدمی، ادامه می یابد. شریعتی که با روحیه بشر سازگار و با طبیعت او عجین و آمیخته شده بود، دینی که فطری و قانون اجتماعی بود.
🌺آشنا ساختن با لذّت های معنوی
🌹مبعث روزی است که پیامبر الهی برانگیخته شد تا بشرِ غرقه در جهل و خرافات و مشحون از هواهای نفسانی را با لذّت های معنوی آشنا کند. وظایف او را به او یادآورد و به سرنوشت ابدی اش او را آشنا سازد تا در سایه تقوا و خشیت نسبت به درگاه قدس الهی، سعادت دنیا و فوز آخرت رهاوردش باشد.
🌹اللهم صل علی نور محمد و آل محمد فی الانوار
🌺امام علی عليه السلام فرمودند :
♦️فـَبـَعـَثَ اللّهُ مـُحـَمَّداً (ص) بـِالْحـَقِّ لِيـُخـرِجَ عـِبـادَهُ مِنْ عِبادَةِ الاَْوْثانِ إلى عِبادَتِهِ وَ مِنْ طاعَةِ الشَّيْطانِ اِلى طاعَتِهِ
♦️خداوند، محمد(ص) را به حق برانگيخت تا بندگانش را از پرستش بتان به عبادت او درآورد و از پيروى شيطان به فرمان بردارى او سوق دهد.
📚نهج البلاغه : خ 147، ص 446
🌺انگیزه بعثت، تزکیه نفوس بود
♦️امام خمینی (ره):
«و امروز سالروز این بعثت بزرگ است و این نعمت عظیم الهی است، توجه کنید که بعثت برای چه بوده، انگیزه بعثت چه بوده است و اگر کسی تخلف کند از انگیزه بعثت چه خواهد شد.
♦️انگیزه بعثت تزکیه نفوس بوده است و تزکیه نفوس به این است که خودخواهیها برود از بین، خودبینیها برود از بین، ریاستطلبیها برود از بین، دنیا طلبیها برود از بین، و به جای همه، خدای تبارک و تعالی و هوایِ برای خدا بنشیند.
♦️انگیزه بعثت این است که حکومت خدا در دلهای بشر حکومت کند تا اینکه در جامعههای بشر هم حکومت کند. تا تزکیه در ردههای بالا حاصل نشود و تصفیه در ردههای بالا حاصل نشود، این مملکت و همه ممالکی که هستند اصلاح نخواهند شد.»
📚صحیفه امام، جلد14، ص393
❖ « مسئله بعثت، یک تحول علمی - عرفانی در عالم ایجاد کرد، که آن فلسفههای خشک یونانی را که به دست یونانیها تحقق پیدا کرده بود و ارزش هم داشت و دارد، لکن مبدّل کرد به یک عرفان عینی و یک شهود واقعی برای ارباب شهود...»
❖ «بعثت رُسُل و انزال كُتُب، براى مَقصَد شريف "معرفة الله" بوده كه سعادات دنيويه و اخرويه در سايه آن حاصل آيد.»
👤 امام خمینی رضوان الله علیه
🔴رهبرمعظم انقلاب:
صرف اینکه بنشینیم، بگوئیم آیهای نازل شد و جبرئیلی آمد و پیغمبر مبعوث به رسالت شد و خوشحال بشویم که کی ایمان آورد و کی ایمان نیاورد، مسئلهای را حل نمیکند.
♦️مسئله این است که ما باید از این حادثه - که مادر همهی حوادث دوران حیات مبارک پیغمبر است - درس بگیریم. همهی این بیستوسه سال #درس است.
♦️من یک وقت به بعضی دوستان گفتم زندگی پیغمبر را میلی متری باید مطالعه کرد. هر لحظهی این زندگی یک حادثه است؛ یک درس است...
♦️ #جوانهای_ما بروند تاریخ زندگی پیغمبر را از منابع محکم و مستند بخوانند و ببینند چه اتفاقی افتاده است.
⭐️ تداوم بعثت
🔺 رهبر انقلاب:
انقلاب عظیم اسلامی در ایران مضمون بعثت را در دورهی معاصر تجدید کرد؛ یعنی خداوند متعال به امام بزرگوار ما این توفیق را داد که خطّ مستمرّ بعثت نبوی را در این دوران، با ابتکار خود، با شجاعت خود، با اندیشهی بلند خود، با فداکاری خود پُررنگ کند و نمایان کند؛ [این] همان خطّ بعثت است که خب در طول زمان کمرنگ بود، امام بزرگوار توانست آن را پُررنگ کند و جامعیّت اسلام را در عمل نشان بدهد.
⭐ اطلاعنگاشت | راه خوشبختی بشر
🔻 رهبر انقلاب: پیغمبر اکرم و رسول الهی در هر دورهای بعد [از این] که مبعوث میشود، مجموعههای انسانی را حرکت میدهد به سمت راهی نو، به نیکبختی بشر و راهی را در مقابل پای انسان قرار میدهد.
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۱، به تبیین اهداف بعثت پیغمبران و راه تحقق آنها پرداختند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🌷 #بعثت_رحمت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قال الإمام باقر عليه السلام :
اِنَّ اِبْليسَ عَدُوُّاللّه ِ رَنَّ اَرْبَعَ رَنّاتٍ ؛ يَوْمَ لُعِنَ ، وَ يَوْمَ اُهْبِطَ اِلَى الاَْرْضِ ، وَ يَوْمَ بُعِثَ النَّبِىُّ صلي الله عليه و آله وَ يَوْمَ الْغَديرِ.
شيطان دشمن خدا، چهار بار ناله كرد :
۱- روزى كه مورد لعن خدا واقع شد
۲- و روزى كه به زمين هُبوط كرد
۳- و روزى كه نبی اكرم صلی الله عليه و آله مبعوث شد
۴- و روز (عيد) غدير
📖 قرب الاسناد ، ص ۱۰
اسعدالله ایامنا و ایامکم 🌻🌹
🌷بعثت در میان أمّیّین...🌷
علّامه آیت الله حسن زاده آملی رضوان الله علیه
🍃 خداوند فرمود: «هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِنْهُمْ»، نه تنها مردم آن روز أمّى بودند، بلكه هميشه رسول اللّه در ميان أمّيين مبعوث است.
🍃 اگر اجتماعى از نوابغ دهر و نوادر روزگار، و صاحبان افكار كه گردنه هاى علمى را گذراندند، مثل فارابيها و كِنديها و شيخ رئيس و علامه حلّى و محيى الدّين عربى و خواجه نصير و ملاصدراها، تشكيل شود، پيغمبر خاتم، در ميان چنين اجتماعى، باز در ميان اميّين مبعوث است.
🍃 اين نوابغ از اشراقات و افاضاتِ منطق وحى رسول امّى، از قوّه به فعل رسيده اند و از اماثل روزگار شدند.
📚«مجموعه مقالات» ص ۷۲ با تلخیص
❓ فلسفه بعثت پیامبر(صلی الله علیه و اله و سلم) چه بوده است؟
✍ در حدیثی از پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله وسلم ) نقل شده که فرموده اند:
« إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاق » (1) بهراستی که من مبعوث شدم تا شرافتهای اخلاقی را کامل و تمام کنم [و به مردم بیاموزم].
✅ پیامبر(صلیاللهعلیهوآله وسلم ) هدف بعثت خود را، نه تنها پرورش اخلاق و سیرت نیکو در بین عرب جاهلیت که تنها چیزی که نداشت همین اخلاق بود، بلکه کل بشریت در طول همه ی اعصار، بیان فرموده است.
✅ پایه و اساس و فرق بزرگ اسلام با جاهلیت، همان عدالت و بسط و گسترش مساوات بین همه ی افراد جامعه در همه ی ابعاد زندگی و برجسته کردن و اهمیت این نکته که فقط برتری به تقوا و پرهیزگاری و تقرب نزد خداست و الا همه انسانها با هر نژاد و جنسیت برابرند و تنها تقواست که باعث برتری افراد می گردد.
✅ اهمیت دادن به کرامت انسانی « وَ لَقَدْ کَرَّمْنَا بَنی ءَادَمَ » (2) و عزت نفس بشری و دوری از پلیدی ها و زشتی ها و این که انسان خلیفه الله و جانشین حضرت حق در زمین است و این انسان از خون ریزی و زور مداری که اصل و اساس نظام جاهلی را تشکیل می داد کاملاً بایستی دور شده و راه سعادت و کمال را بپیماید.
(1) مستدرک الوسائل، ج11، ص 187، باب استحباب التخلق بمکارم الأخلاق و ذکر جملة منها.
(2) سوره اسرا، آیه 70.
🌸🌸🌸🌸🌸
🔴محمد(ص) راهنمای رهروان کمال
🔘راهِ حق سخت مَخوف و بسته بود و پُربَرف. اوّل جانبازی او کرد و اَسپْ را در راند و راه را بشکافت. هر که رَوَد در این راه، از هدایت و عنایتِ او باشد. چون راه او پیدا کرد و هر جایی نشانی نهاد و چوبها اِستانید که:
اینسو مَرَوید و آنسو مَرَوید
و اگر آنسو رَوید هلاک شوید، چنان که قومِ عاد و ثمود
و اگر اینسو رَوید خلاص یابید، چنان که مؤمنان.
همۀ قرآن در بیانِ این است که:
فِیْهِ آیَاتٌ بَیِّنَاتٌ.
یعنی در این راهها نِشانیها بدادهایم و اگر کسی قصد کند که از این چوبها چوبی بشکند، همه قصدِ او میکنند که راهِ ما را ویران میکنی و در بندِ هلاکتِ ما میکوشی، مگر تو رَهزنی؟
(فیه مافیه، جلالالدین مولوی)
Ahmadhoseinsharifi
🌹
🌅 #عکسنوشت | بزرگترین نقطۀ عطف عالم؛
🔹بعثت پیغمبر(صلیاللهعلیهوآله) بزرگ ترین، بزرگ ترین، بزرگترین نقطه عطف عالم است. بعثت پیغمبر(صلیاللهعلیهوآله) آن زمانی ست که عالم به واسطه نور ایشان به نزدیک ترین درجه قربش به خدا نائل شده است؛ یعنی خدا با بعثت تمام کمالات، اسماء و صفاتش را به عالم نازل کرده است.
#آیت_الله_تقوایی | ۱۳۹۸/۱۲/۵
┄┅═✧❁❁•••❁❁✧═┅┄
🔸من موظفم یادآوری کنم که پیامبر ما، حاکمیت و دولت را مسئول مستقیم فقر فقیران و حرمان محرومان و بیاعتقادی و بیایمانی ساقط شدگان میداند.
🔹پیامبر(ص) در یک سخنرانی بسیار مهم چنین فرمود:
«حاکم اسلامی نباید مردم را فقیر کند تا کافرشان سازد»
(اصول کافی: ج ۱، ص۴۰۶)
علامه حکیمی.
#مبعث
🔴چرا ابنسینا ادعای پیامبری نكرد؟!
♦️بوعلى در حواس و در فکر، انسان فوقالعادهای بوده و شعاع چشمش از دیگران بیشتر و شنوایى گوشش، تیز تیز بود. بهگونه ایکه مردم درباره او افسانهها ساختهاند، مثلاً میگویند؛ هنگامیکه در اصفهان بود، صداى چکش مسگرهاى کاشان را میشنید.
♦️شاگردش بهمنیار به او گفت: شما از افرادى هستید که اگر ادعاى پیغمبرى کنید، مردم میپذیرند و واقعاً از خلوص نیت ایمان میآورند، بوعلى گفت: این حرفها چیست؟ تو نمیفهمی؟ بهمنیار گفت: نه، مطلب حتماً از همین قرار است، بوعلى خواست عملاً به او نشان بدهد مطلب چنین نیست، در یک زمستان که با یکدیگر در مسافرت بودند و برف زیادى هم آمده بود، مقارن طلوع صبح که مؤذن اذان میگفت، بوعلى بیدار بود، بهمنیار را صدا کرد، بهمنیار گفت: بله، بوعلى گفت: برخیز، بهمنیار گفت: چهکار دارید؟ بوعلى گفت: خیلى تشنهام، یک ظرف آب به من بده تا رفع تشنگى کنم، بهمنیار شروع کرد استدلال کردن که استاد، خودتان طبیب هستید، بهتر میدانید معده وقتى در حال التهاب باشد، اگر انسان آب سرد بخورد معده سرد میشود و ایجاد مریضى میکند.
♦️بوعلى گفت: من طبیبم و شما شاگرد هستید. من تشنهام شما براى من آب بیاورید، چکار دارید.
♦️باز شروع کرد به استدلال کردن و بهانه آوردن که درست است شما استاد هستید لکن من خیر شما را میخواهم، من اگر خیر شما را رعایت کنم، بهتر از این است که امر شما را اطاعت کنم، پس از آنکه بوعلى براى او اثبات کرد برخاستن براى او سخت است، گفت: من تشنه نیستم، خواستم شما را امتحان کنم. آیا یادت هست به من میگفتی: چرا ادعاى پیغمبرى نمیکنی؟ اگر ادعاى پیغمبرى بکنى مردم میپذیرند، شما که شاگرد من هستى و چندین سال است پیش من درسخواندهای، میگویم آب بیاور، نمیآوری و دلیل براى من میآوری، در حالى که این شخص مؤذن پس از گذشت چند صدسال از رحلت پیغمبر اکرم(ص) بستر گرم خودش را رها کرده و بالاى مأذنه به آن بلندى رفته است تانداى (اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمدا رسول الله) را به مردم برساند.
👌او پیغمبر است، نه من که بوعلى سینا هستم.
📚با اقتباس و ویراست از کتاب چهل داستان
🌺ماه فرو ماند از جمال محمّد
سرو نباشد به اعتدال محمّد
🌺قدر فلک را کمال و منزلتی نیست
در نظر قدر با کمال محمد
🌺وعدهی دیدار هر کسی به قیامت
لیلهی اسری شب وصال محمد
🌺آدم و نوح و خلیل و موسی و عیسی
آمده مجموع در ظلال محمد
🌺عرصهی گیتی مجال همت او نیست
روز قیامت نگر مجال محمد
🌺وآنهمه پیرایه بسته جنت فردوس
بو که قبولش کند بلال محمد
🌺همچو زمین خواهد آسمان که بیفتد
تا بدهد بوسه بر نعال محمد
🌺شاید اگر آفتاب و ماه نتابند
پیش دو ابروی چون هلال محمد
🌺چشم مرا تا به خواب دید جمالش
خواب نمیگیرد از خیال محمد
🌺سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است و آل محمد
عید مبعث مبارک باد
آیت الله مصباح:
انقلاب ایران، شبیه انقلاب پیامبر (ص)
👈 من این انقلاب را به انقلاب پيغمبر اکرم صلياللهعليهوآله تشبیه میکنم. با بعثت پيغمبر اسلام، خداي متعال مردمي را که از لحاظ تمدن، فرهنگ و زندگي مادي در پستترين شرايط بودند، در مدت کوتاهي به عاليترين شرايط رساند. اميرالمومنين سلاماللهعليه در نهجالبلاغه در وصف اين حالت ميفرمايد: شماها مالک کساني شديد که آنها مالک شما بودند؛ بر کساني حاکم شديد که تا به حال آنها بر شما حکومت ميکردند.
🔻در زمان رژيم گذشته، ايران حيات خلوت امريکا بود؛ دولت ايران همان نقشي را داشت که امروز عربستان نسبت به امريکا دارد؛ معادنش را به کمترين قيمت میگیرند و بر آنها منت میگذارند و ميگويند عوض اين پول به شما سلاح ميدهيم؛ ما به هر کسی اين سلاحها را نميدهيم! شما خيلي عزيزيد که ما اين سلاحها را به شما ميدهيم! همان پول نفتي را که بايد به آنها بدهند، در مقابلش به چند برابر قيمت به آنها سلاح ميفروشند. بعد از اینکه سلاح را به آنها فروختند، ميگويند باید با اين سلاح مسلمانهای کشور همسایهات را بکشی! خيلي کار عجيبي است؛
🔻نميدانم در عالم انسانيت حماقتي از اين بالاتر ميشود که انسان سرمايهاش را به دشمن بدهد، شمشير بگيرد و برادرش را به دستور دشمن بکشد و منت هم بر سرش بگذارند که ما به شما سلاح داديم، به این شرط که مسلمان ها را بکشید.
🔻ملت ایران در زمان رژيم ستمشاهي چنين ذلتي را داشت؛ سربازان ايراني بايد به دستور امريکا به عمان میرفتند تا با خلق ظفار بجنگند و کشته بدهند و سلاحهايشان را آن جا صرف بکنند؛ چرا؟ چون امريکا ميخواهد. این که در عمان کساني بخواهند عليه رژيمشان انقلاب کنند، چه ارتباطی با کشور ایران دارد؟ از ايران برويم با آنها بجنگيم, چون دستور ارباب است،
🔻چون امريکا گفته است ما نفتتان را ميخريم و در مقابلش به شما فانتوم ميدهيم؛ باید با اين فانتوم خلق ظفار را بکشيد تا خواستههاي ما در آن جا عملي شود.
🔻اين ذلتي بود که مردم ايران در آن زمان داشتند؛ اما امروز وضعیت ما چگونه است؟ مشکلترين و پيچيدهترين حوادث بينالمللي بدون مشارکت ايران حل نميشود؛ البته اگر قدر خودمان را بدانيم.
#بعثت
#انقلاب_اسلامی
بعثت؛ خط بطلانی بر سکولاریسم
🔹انبیاء برای سعادت دنیا و آخرت بشر آمدند و برنامه ای که آوردند نیز برنامهای منسجم و هماهنگ بوده که اهداف مادی و معنوی را تأمین میکرده است. اما در طول تاریخ، همیشه عده ای میخواستند فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی را از دین جدا کنند🔹
🔸به عبارت بهتر سکولاریسم ریشه در تاریخ دارد؛ همان زمانی که مردم با پیامبران در عرصههای اجتماعی و اقتصادی مخالفت میکردند🔸
🔺پیامبر اکرم (ص) با بعثت خود، سکولاریسم را برانداخت. اما هنوز جنازه پیامبر (ص) دفن نشده بود که زمزمه تفکیک دین از سیاست شروع شد، و عده ای قائل شدند که قرآن ما را کفایت میکند؛ خلافت نیز چون دینی نیست، خود مردم باید حاکم را تعیین کنند🔻
سخنرانی مرحوم علامه مصباح یزدی رحمهالله علیه در تاریخ ۹۴/۱۲/۱۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا