vasiyyateh emam sadegh be ebne jondab-26.mp3
5.82M
#درس_اخلاق
🎙آیت الله #مصباح_یزدی (ره)
🔰پندهای امام صادق علیهالسلام به رهجویان صادق
🔹جلسه بیست و ششم:
پندهایی برای خردورزان(2)
🗓04 آذر 1377
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این مصاحبۀ کمتر دیدهشده که مربوط به زمان ریاست جمهوری رهبر انقلاب است، ایشان از گرایشات سلوکی و عرفانیِ شهید مطهری و خاطراتی شنیدنی در این زمینه سخن میگوید.
🌹🌹🌹
دانشگاه تهران: زیباکلام ۴ سال است بازنشسته شده و اتاقش در دانشگاه را تحویل نمیدهد
واکنش دانشگاه تهران به خبر اخراج زیباکلام: او چهار سال پیش بازنشسته شده؛ اتاقش تخلیه نشده و با دانشجویان پایان نامه دارد
زیبا کلام چهار سال قبل یعنی درسن ۷۰ سالگی بازنشسته شده است.
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران: در حال حاضر ۲۸ استاد در دانشکده فعالیت دارند که حتی به اندازه کافی برای استادان درس وجود ندارد بنابراین وقتی فردی بازنشسته میشود نباید چنین توقعی داشت.
وی با بیان اینکه دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران حداکثر احترام را برای زیبا کلام قایل است گفت: در چهار سالی که از بازنشستگی ایشان میگذرد حتی اتاقشان از نظر قانونی تخلیه نشده است و ایشان رفت و آمد دارند بطوریکه حتی ایشان با دانشجویان نیز پایان نامه دارند.
آیا برای پنج استاد دیگر بازنشسته نیز درس گذاشتهایم که ایشان با مابقی متفاوت باشند؟
😶
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 بازسازی صحنه ترور استاد شهید مطهری
🔴 واکنش امام خمینی(ره) به این فیلم در دیدار با خانواده شهید مطهری(سال ۶۲) که شب قبل از تلویزیون پخش شده بود: «ما دیشب گریه کردیم»
🌹🌹🌹
🛑 آیت الله موسوی تهرانی و خبرنگار BBC
💥 جناب استاد، با من مصاحبه میکنید⁉️
✍ #محمدصادق_ابوالحسنی🔻
1⃣ قریب به ۲۵ سال آشنایی و گاه روابط نزدیک با آیت الله موسوی تهرانی (ره)، سبب شده تا این روزها آلبوم خاطرات آن بزرگمرد، مثل پرده سینما جلوی چشمم قرار گیرد و شاهد مرور آنها از مقابل دیدگان باشم.
راستش را بخواهید، این بنده راقم سطور، از همان نوجوانی، رسم ادب و احترام به این بزرگوار را از مرحوم پدر آموختهام و شیرین ترین و شیواترین سبک تدریس را در درس پربار ایشان به نظاره نشستهام؛ همچنانکه با روضههای خالصانه و رشک برانگیز بیت ایشان نیز بیگانه نیستم.
2⃣ فراموش نمیکنم روزی به اتفاق پدرم مرحوم استاد ابوالحسنی (منذر) به منزل آیت الله موسوی تهرانی واقع در خیابان بیگدلی (انتهای کوچه شیرین) رفتیم. آیت الله موسوی با استاد مُنذِر انس و الفتی داشت و آن روزها - حداقل ۱۸ سال پیش - خیلی سرحال بود؛ به گونهای که وقتی میخواست خاطرهای تعریف کند، با یک شور و حرارتی سخن میگفت و تُنِ صدایِ گرم ایشان به ضمیمه حالات دست و چهره، شنونده را تحت تأثير قرار میداد. یادم هست در آن ایام میفرمود: من سر درس یک تریبون دارم و هر وقت احساس تکلیف کنم، انتقادات خودم را درباره چالشهای فرهنگی و مذهبی طرح میکنم و با کسی تعارف ندارم. منتها از قدیم خبر انتقادهای من در حوزه و مجامع دیگر میپیچید و مورد توجه قرار میگرفت.
3⃣ اما روزی به خانه بازگشتم. پس از چندی دیدم یک آقایی کنار در ایستاده و با من کار دارد. وقتی آمدم از من پرسید شما استاد موسوی تهرانی هستید؟ گفتم بله، بفرمایید. گفت من از طرف بی بی سی آمدم و میخواهم با شما مصاحبه کنم. آیا قبول دارید که جمهوری اسلامی، حوزه را دانشگاهی کرده است؟ استاد موسوی اشاره میکرد که من فهمیدم این فرد برای سوء استفاده آمده و غرض دارد، بویژه اینکه از من میپرسید، قبول دارید که این مسائل زیر سر رهبری است؟ ضمناً استاد بارها میفرمودند من لامذهب ترین افراد را عوامل همین رسانههای اجنبی میدانم که اصلاً دلشان برای دین و حوزه نسوخته، بلکه میخواهند خط بدهند و افراد را به جان هم بیندازند. خلاصه به آن شخص گفتم من با شما مصاحبه نمیکنم لذا مجبور شد دست خالی بازگردد و به هدفش نرسید. استاد بدین وسیله میفرمود: من ضد انحرافم و اگر بر انحرافات روز اعتراض میکنم، اگر احساس کنم که برخی بخواهند سوء استفاده کنند، مجال نخواهم داد.
4⃣ حال اجازه دهید، در پایان یک نتیجه گیری از این خاطره داشته باشم. خداوند متعال را شاهد میگیرم که اگر خیلی از افراد در قالب موضعگیری سیاسی، دادِ خودشان را میزنند، ولی استاد موسوی تهرانی، هیچوقت داد خودش را نزد و انتقادهای او از سنخ سیاست زدگی و ماجراجویی نبود؛ بلکه ادای وظیفه و تکلیف بود. لذا هرگز در پی جمع کردن طرفدار یا شهرت طلبی نرفت و اصلاً از این نمد برای خودش کلاهی ندوخت. از این رو همیشه خدا را در نظر میگرفت و منافع ملی و دینی جامعه را فدای هوای نفس دیگران نمیکرد و به دشمنان ایران اسلامی باج نمیداد. روحش شاد و نامش بلندآوازه باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علامه حسنزاده آملی رحمةاللهعلیه:
خداوند دهان باز را بی روزی نمی گذارد
از خداوند استاد بخواهید ...
#روز_معلم
https://eitaa.com/nasimehekmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 استقبال پرشور مردمی
از رئیسی در فرودگاه دمشق
هدایت شده از اسناد کشکول
✅در جهان لنگه ای مثل جمهوری اسلامی وجود ندارد!
✍️ احمد زیدآبادی
جمهوری اسلامی گویا با نصبِ دوبارهٔ دوربینهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی در برخی تأسیسات هستهای خود موافقت کرده است.
انتشار این خبر قاعدتاً میتواند سرمایهگذاران داخلی را کمی آرام و نظر سرمایهگذران خارجی را جلب کند. بنابراین، عقل سلیم حکم میکند که این خبر در رأس اخبار رسانههای حکومتی قرار گیرد؛ اما رسانههای حکومتی در این مورد سکوت کردهاند و در مقابل مردم ایران از طریق رسانهای مانند والاستریت ژورنال از این موضوع اطلاع یافتهاند!
چرا جمهوری اسلامی از انتشار خبری که بازار داخلی را آرامتر میکند، میپرهیزد؟ دلیلش این است که از تندروهای حامی خود میترسد!
حکومتی که از یک طرف تصمیمات واکنشی و عجولانه برای کاهش نظارت آژانس بر فعالیتهای خود بگیرد و بعد مجبور به عقبنشینی از آن تصمیمات شود و بعد به دلیل بیم از حامیان افراطیاش از اعلام تجدیدنظر در تصمیمات پرهزینه، خودداری کند و به همین جهت نیز از مواهب اقتصادی این تجدیدنظر خود را محروم سازد، آیا در جهان لنگهای برای آن میتوان یافت؟
بعد دائم از خودشان میپرسند چرا ادارهٔ کشور این همه پرهزینه است؟ چرا مردم اینقدر ناراضیاند؟ و چرا کارها اصلاً پیش نمیرود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قاسم؛ دانش آموز روستایی که مایه افتخار معلمش شد
🔸گزارشی از جناب آقای تشکری معلم اول دبستان شهید حاج قاسم سلیمانی در روستای قنات ملک کرمان
🌹🌹🌹
♦️آقای رضایی دقیقا کجاست و چه میکند؟
🔸دکتر محسن رضایی پیش از اینکه به عنوان معاون اقتصادی منصوب شود، در ایام انتخابات و مناظرات مدعی بود که با آنچه در ذهن دارد میتواند بر مشکلات و چالش های اقتصادی پیروز شود.
🔹ولی حالا و بعد از گذشته نزدیک به دو سال از دولت آقای رئیسی تنها به اظهار نظرهای کلی در یک سال گذشته اکتفا کرده است.
🏷حالا این سوال بیپاسخ به وجود آمده که «محسن رضایی دقیقا کجاست، چه میکند؟ و کارویژه او برای دولت و اقتصاد کشور چیست؟»
😶
هدایت شده از فلسفه و عرفان
استاد مطهری شهید مبارزه با التقاط
انقلاب اسلامی که در بن و بنیادش تحولی فکری فرهنگی در جامعه اسلامی ایران بود، دو پسامد منفی و مهم داشت: «تحجر» و «التقاط». سرحلقه های این تفکرات که به مرور تبدیل به جریان فکری نیز شدند، می کوشیدند تفکرات خود را با روکشی اسلامی، انقلابی و با تکیه بر آیات قرآن عرضه و معرفی کنند، شیوه ای که در تاریخ اسلام سابقه ای بس دراز دارد. توهم درستی اندیشه و روش در این گروههای التقاطی تا بدانجا بود که گاه حتی نشان و آرم سازمانشان با آیات قرآن و نمادهای خاص دینی و مبارزاتی متمایز میشد.
جریانهای التقاطی با انتخاب خاص و گزینشی از متون دینی و سخنان بزرگان برای نظر و عملکردشان محملها و توجیهات سیاسی و دینی دست و پا میکنند و با ادعاهای اغواگرانه درصدد جذب افکار و قلوب مردمان برمی آیند. در حالی که حقایق اسلام و اصول تردیدناپذیر انقلاب اسلامی را به طور کامل نپذیرفته اند و مواجهه منفعتی و برخورد گزینشی و مطابق با پیشفرضهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی با معارف آسمانی و احکام الهی دارند. #جهالت و #منفعت_اندیشی تأثیرگذارترین عناصر شخصیتی سردمداران این جریان است.
تعبیر خداوند متعال در قرآن کریم در خصوص التقاطی اندیشان بسیار روشن و در عین حال سنگین و تکان دهنده است:
إنَّ الَّذِينَ يَكْفُرُونَ بِاللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ يُرِيدُونَ أَنْ يُفَرِّقُوا بَيْنَ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ يَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَكْفُرُ بِبَعْضٍ وَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذلِكَ سَبِيلًا أُولئِكَ هُمُ الْكافِرُونَ حَقًّا وَ أَعْتَدْنا لِلْكافِرِينَ عَذاباً مُهِيناً «نساء: 150-151»
قطعاً آنان كه به خداوند و پيامبرانش كفر مىورزند و مىخواهند ميان خدا و پيامبرانش جدايى افكنند و مىگويند: به بعضى ايمان مىآوريم و به بعضى كافر مىشويم، و مىخواهند در اين ميانه راهى در پيش گيرند،
به حقيقت كافر همينهايند و ما براى كافران عذابی خواركننده آماده ساختهايم.
روشن است که ایمان به بعض حقایق دین و کفر به برخی دیگر لازم نیست حتما به زبان آورده شود؛ چرا که اساسا ایمان و کفر اموری قلبی اند نه زبانی. از این رو، کسانی که در اندیشه و باور خود، میان حقایق دینی و معارف الهی تمایز مینهند، برخی را پذیرفته و برخی دیگر را به صراحت یا به هر لاپوشانی کنار مینهند، مشمول این آیه شریف هستند.
به جهت خطر بسیار بزرگ این دو جریان بود که معمار بزرگ انقلاب، خمینی کبیر تحجر و التقاط را موجب بازداشتن جامعه اسلامی از تعالی میدانستند و بر ضرورت بازشناسی اسلام اصیل و ناب محمدی در مقابل اسلام غیراصیل و آمریکایی پرداختند.
فیلسوف بزرگ معاصر استاد مرتضی مطهری را باید #شهید_مبارزه_با_التقاط به شمار آورد. از مهمترين خدمات استاد مطهرى در طول حيات پربركتش ارائه ايدئولوژى اصيل اسلامى از طريق درس و سخنرانى و تأليف كتاب است. اين امر خصوصا در سالهاى 1351 تا 1357 به خاطر افزايش تبليغات گروههاى چپ و پديد آمدن گروههاى مسلمان چپ زده و ظهور پديده التقاط به اوج خود میرسد. گذشته از حضرت امام، استاد مطهرى اولين شخصيتى است كه به خطر سران سازمان موسوم به «مجاهدين خلق ايران» پى میبرد و ديگران را از همكارى با اين سازمان بازمیدارد و حتى تغيير ايدئولوژى آنها را پيش بينى میکند.
در اين سالها استاد شهيد به توصيه حضرت امام مبنى بر تدريس در حوزه علميّه قم هفته اى دو روز به قم عزيمت نموده، درسهاى مهمّى در آن حوزه القا می نمايد. همزمان در تهران نيز درسهايى در منزل و غيره تدريس می كند. در سال 1355 به دنبال يك درگيرى با يك استاد كمونيست دانشكده الهيات! زودتر از موعد مقرّر بازنشسته می شود.
استاد شهيد معتقد بودند نهضت اسلامى می بايست از نظر ايدئولوژيك خالص باشد و دچار التقاط نگردد، لذا اقدام به نگارش كتاب مقدمه ای بر جهان بینی اسلامی نمودند و در آن بسيارى از لغزشگاههاى فكرى روشنفكران مسلمان را نشان دادند. استاد در مواجهه با اين جريانات، مبارزه اى گسترده را آغاز كرده بود و در اين راه نه فقط با انديشه و قلم قدرتمندش پيكار كرد كه دست آخر جان پاك خود را نيز صادقانه بر سر اين رسالت الهی فدا کرد.
آن رسالت الهی همچنان پابرجاست و اندیشمندانی اصیل را می طلبد که مطهری وار به صفای باطن و قوت اندیشه و استحکام قلم بر دوشش کشند و هستی خویش را سپر دفاع از معارف اصیل الهی و اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله قرار دهند.
جایگاهش جنت الهی،
راهش پر رهرو باد
#معلم_انقلاب
#شهید_مبارزه_با_التقاط
✍️ مهدی عبدالهی
🆔 @MAbdullahi
آیت الله علوی بروجردی:
طلبهای که سوار اتوبوس و مترو میشود اگر کارهای بود این کار را نمیکرد.
آقایان مسئولین شما را بخدا وعدهی الکی ندهید.
کی سابقه داشته در خیابان صفائیه که سرتاسرش دفاتر مراجع است طلبهای را زیر بگیرند و بعد برای اطمینان به او چاقو بزنند؟
😶😐😑
🗣 عباس موزون،
محقق و مجری برنامه «زندگی پس از زندگی»:
علیه ما برنامه ساختند/ فرانسویها تشنه یک سکانس این برنامه هستند/ چون جواب علمی ندارند مسخره میکنند
✅ بسمه تعالی
🔹يرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ
▪️به مناسبت شصت و چهارمین سالگرد ارتحال مرجع عالیقدر شیعه و زعیم حوزه¬های علمیه مرحوم مغفور
آیت الله العظمی بروجردی اعلی الله مقامه الشریف
و به پاس بزرگداشت یاد و نام همه بزرگان و اندیشمندانی که در دوران محنت زای غیبت
حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء
در انتقال میراث گرانبهای اهل بیت معصومین علیهم السلام به نسل های بعد از خود تلاش کردند، و با این امید که ما هم بتوانیم تلاشگران صادقی در این عرصه برای نسل های آینده جامعه شیعه باشیم، مجلس تذکری برگزار می شود.
🗓 زمان: پنجشنبه 13 شوال 1444 برابر با چهاردهم اردیبهشت 1402 بعد از نماز مغرب و عشاء.
🕌 مکان: مسجد اعظم قم
🔻سخنران: خطیب و سخنور ارزشمند استاد حاج شیخ حسین انصاریان
🔸بیت مرحوم آیت الله العظمی بروجردی قدس سره
🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۲ سال ظلم، فتنه و کشتار کردند ولی سوریه سرافراز ایستاد و ننگ ابدی برای دشمنان اسلام ماند
🔻رئیسجمهور در حرم مطهر حضرت زینب سلام الله علیها:
🔹۱۲ سال امپراطوری رسانهای فعال در حمایت از جنگ ایجاد کردند. ۱۲ سال فتنه کردند، کشتار کردند و خانهها را ویران کردند.
🔹امروز سوریه مقاوم و سرافراز ایستاده و ننگ ابدی برای دشمنان اسلام و عزت برای مجاهدان راهخدا ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زیارت حضرت زینب سلام الله علیها
توسط رییسجمهور رییسی
🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ دیدار رئیسجمهور با خانوادههای شهدای مدافع حرم در حرم حضرت زینب سلاماللهعلیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_مطهری :
♨️ بدبخت تر از بچه هایی که در ناز ونعمت پرورش پیدا می کنند در دنیا کسی نیست!
👈قابل توجه پدر و مادرانی که می گویند: «من خودم در سختی بزرگ شدم و نمیخواهم فرزندم سختی ببیند.»
🔹اگر به فرزندتان علاقه دارید حتما گوش کنید👌
📆 بمناسبت ایام شهادت استاد مطهری و #روز_معلم
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بشار اسد: ایران با خون خود از ما حمایت کرد
🔹ایران از همان ۱۲ سال پیش با وجود تحریمها و تهدیدها پشت سوریه را خالی نکرد.
🔹ایران در حوزههای سیاسی و اقتصادی حامی سوریه بود و با خون ارزشمندش از ما حمایت کرد.
🔹تنشهای سیاسی و امنیتی حاکم در منطقه هرگز باعث تغییر نگاه مشترک ایران و سوریه نشد.
🔰 آثار سوء تبلیغات
✍️شهید مطهری در کتاب داستان راستان به نقل از نفثة المصدور محدث قمی حکایت مرد شامی و امام حسین علیه السلام را اینگونه نقل کرده است:
«شخصی از اهل شام به قصد حج یا مقصد دیگر به مدینه آمد. چشمش افتاد به مردی که در کناری نشسته بود. توجهش جلب شد. پرسید: این مرد کیست؟ گفته شد: «حسین بن علی بن ابی طالب است.» سوابق تبلیغاتی عجیبی که در روحش رسوخ کرده بود موجب شد که دیگ خشمش به جوش آید و قربة الی الله آنچه می تواند سبّ و دشنام نثار حسین بن علی بنماید. همینکه هر چه خواست گفت و عقده دل خود را گشود، امام حسین بدون آنکه خشم بگیرد و اظهار ناراحتی کند، نگاهی پر از مهر و عطوفت به او کرد و پس از آنکه چند آیه از قرآن - مبنی بر حسن خلق و عفو و اغماض - قرائت کرد به او فرمود: «ما برای هر نوع خدمت و کمک به تو آماده ایم.» آنگاه از او پرسید: «آیا از اهل شامی؟» جواب داد: آری. فرمود: «من با این خلق و خوی سابقه دارم و سرچشمه آن را می دانم.» پس از آن فرمود: «تو در شهر ما غریبی، اگر احتیاجی داری حاضریم به تو کمک دهیم، حاضریم در خانه خود از تو پذیرایی کنیم، حاضریم تو را بپوشانیم، حاضریم به تو پول بدهیم».مرد شامی که منتظر بود امام با عکس العمل شدیدی برخورد کند و هرگز گمان نمی کرد با یک همچو گذشت و اغماضی روبرو شود، چنان منقلب شد که گفت: «آرزو داشتم در آن وقت زمین شکافته می شد و من به زمین فرو می رفتم و اینچنین نشناخته و نسنجیده گستاخی نمی کردم. تا آن ساعت برای من در همه روی زمین کسی از حسین و پدرش مبغوض تر نبود، و از آن ساعت بر عکس، کسی نزد من از او و پدرش محبوبتر نیست».»
♻️در تاریخ اسلام موارد متعددی از مواجهه مردم شام با امامان معصوم علیهم السلام ذکر شده که ابتدا متأثر از فضای تبلیغاتی بنی امیه با اهل بیت علیهم السلام پرخاش و بدرفتاری کرده اند اما پس از اینکه متوجه بی اساس بودن آن تبلیغات و بزرگواری امامان معصوم شدند پشیمان شده و راه مودت و دوستی پیمودند.
امروز در عصر رسانه، جغرافیای منطقه ای بنی امیه های زمان منحصر در مرزهای زمینی نیست بلکه فضای رسانه ای و تبلیغاتی دشمنان اسلام در قالب ماهواره و فضای مجازی و دروغ پردازی هایشان ذهن و فکر و دل عده ای را مطابق با اهداف دشمنانی کرده است که نفرت پراکنی نسبت به دین، مذهب و عالمان دینی را در اولویت های خود تعریف کرده اند.
🔹شهید آیت الله سلیمانی رضوان الله تعالی علیه شهیدی است که خون او به دلیل همین فتنه گری تبلیغاتی علیه روحانیت مظلوم بر زمین ریخت فتنه ای که مفتونین آن عده ای ساده لوح کم خرد هستند که به راحتی تبلیغات دشمنان دین خدا بر آنها اثر می گذارد و ایمان آنها را می رباید و در نهایت بدعاقبت می کند و الا کسی که آن شخصیت دلسوز، مردمی و خدوم را می شناخت به خوبی می دانست که امثال سلیمانی ها جز خدمت به خدا و خلق خدا و غمخواری محرومان و مستضعفان حتی در دوران کهولت و بازنشستگی آرزوی دیگری ندارند.
✅و خوشا به حال او که یک عمر در لباس دین، مجاهدانه به مردم و کشورش خدمت کرد و سرانجام محاسن سفیدش به خون جبینش خضاب شد.
📝 محمد استوار میمندی
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
♦️انتقاد عضو هیئت رئیسه مجلس از حاتم بخشی بانکها به کارمندانشان
🔹سید محمود دهنوی:
بانک های خصوصی و دولتی در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۴۶هزار میلیارد تومان تسهیلات به کارکنان خود پرداخت کردهاند. بانک صادرات با ۲۸.۲ همت، بانک تجارت با ۱۷.۲ همت و بانک ملت با ۱۴.۹ همت بیشترین میزان وام به پرسنل خودشان را داشتهاند. کاش به جوانان و مستاجران هم همین جوری حاتم بخشی میکردند.
😶😐😑
✍ سبب تدوین رسالهٔ لباللباب
🌷اهداء کتاب به روح مرحوم شهید مطهری
دوست مکرّم و سرور ارجمند مهربانتر از برادر ما مرحوم آیةاللّه شیخ مرتضى مطهّرى - رضوان اللّه علیه - که سابقهٔ آشنائى ما با ایشان متجاوز از سى و پنج سال است، پس از یک عمر درس و بحث و تدریس و خطابه و کتابت و موعظه و تحقیق و تدقیق در امور فلسفیّه، با ذهن رشیق و نفس نقّاد خود بالأخره در این چند سالهٔ آخر عمر خود بالعیان دریافت که بدون اتّصال به باطن و ربط با خداى منّان و اشراب دل از سرچشمهٔ فیوضات ربّانیّه، اطمینان خاطر و آرامش سرّ نصیب انسان نمىگردد، و هیچگاه نمىتواند در حرم مطهّر خدا وارد شود یا گرداگرد آن طوف کند و به کعبهٔ مقصود برسد.
و چون شمعى که دائماً بسوزد و آب شود، یا پروانهاى که خود را به آتش زند، و همانند مؤمن متعهّدى که شوریدهوار دلباخته گردد و در دریاى بیکرانهٔ ذات و صفات و اسماء حضرت معبود فانى گردد و وجودش به سعهٔ وجود خدا متّسع شود قدم راستین در مضمار این میدان نهاد.
بیدارى شبهاى تار و گریه و مناجات در خلوت سحرگاه و توغّل در ذکر و فکر و ممارست درس قرآن و دورى گزیدن از اهل دنیا و هواپرستان، و پیوستن به اهلالله و اولیاى خدا، مشهود سیر و سلوک او بود. رحمة الله علیه رحمةً واسعةً.
لِمِثْلِ هَذَا فَلْیَعْمَلِ الْعَامِلُونَ(۱)، اِنَّ اللَهَ مَعَ الَّذینَ اتَّقَوْا وَ الَّذینَ هُمْ مُحْسِنُونَ(۲).
چندى قبل از این حقیر خواستند تا براى سالگرد شهادت ایشان چیزى بنویسم. این فقیر که حقّاً خود را نالایق مىدیدم با وجود تراکم مشاغل و شواغل از قبول این عهده پوزش طلبیدم. اخیراً که مراجعه مکرّر شد، روح آن صدیق گرامى مدد نمود که این مختصر را تحریر نموده و به عنوان مقدّمه به رسالهاى که در سیر و سلوک نوشته بودم ملحق نموده و براى شادى روح آن مرحوم در دسترس طالبان حقّ و پویندگان سبل سلام و راه حقیقت قرار دهم. بیَدِهِ أَزِمَّةُ الأُمورِ وَ بهِ أَسْتَعینُ.
اصل این رساله اسّ و مخّ اوّلین دوره از درسهاى اخلاقى و عرفانى است که حضرت استاد گرامى ما علّامهٔ طباطبائى - روحى فداه - در سالهاى یکهزار و سیصد و شصت و هشت و شصت و نه هجریّهٔ قمریّه در حوزهٔ مقدّسهٔ علمیّهٔ قم براى بعضى از طلاب بیان فرموده و این حقیر به عنوان تقریرات درس به رشتهٔ تحریر درآورده بودم و قرائت و مرور به آن را در اوقات قبض و کدورت و خستگى موجب تنویر روح و تلطیف جان خود مىدانستم.
اینک یک دوره بر آن مرور نموده با تنقیحات و اضافاتى مهیّا و پاداش و ثواب آن را به روح فقید سعید مطهّرى -أعلى اللّهُ مقامَه الشّریف- اهداء مىکنم.
اللّهمّ احشُره مع أولیائک المقرّبین، و اخلُف على عَقِبه فی الغابرین، و اجعله من رفقاء محمّد و آله الطّاهرین، و ارحمه و ایّانا برحمتک یا ارحم الرّاحمین.
✍ مرحوم علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینی طهرانی (قـدساللـهنـفـسـهالـزکـیـة)
📚 کتاب شریف «لباللباب»، ص۱۷
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱- آيهٔ ۶۱ از سورهٔ ۳۷: صافّات: براى چنين چيزى عملكنندگان بايد عمل كنند.
۲- آيهٔ ۱۲۸ از سورهٔ ۱۶: نحل: خداوند همراه كسانى است كه تقوى گزيدهاند و آنانكه ايشان نيكوكارند.
🆔 @allame_tehrani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رو در رو با رئیس دستگاه قضا
🔹روایت دانشجویانِ کردستانی از زمینخواری، کوهخواری و صدور مجوزهای ساختوساز بیضابطه در شهرستان سنندج.
📢 انتقاد روزنامه جوان از روزنامه اصلاح طلب: قرآن در مورد حجاب، امر می کند نه توصیه
📝 روزنامه جوان نوشت:
◀️ روزنامه سازندگی در مطلبی حجاب را امری اختیاری دانست و نوشته است: "چنانکه عدهای از دینشناسان و مجتهدان و مفسران گفتهاند بر این باورم که حجاب در قرآن به زنان مؤمن توصیه شده نه اجبار و اساساً اسلام در هیچ مقوله اعتقادی حتی در اصل دین موافق اجبار نیست. آیه مشهور «لا اکراه فی الدین...» گواه این سخن است."
◀️ جوان در ادامه نوشت: دیندار بودن اجباربردار نیست، اما ضرر زدن به دین دیگرانی که میخواهند دیندار باشند یا خدشه بر فضای عفت و حیای جامعه اسلامی بزنند، طبعاً وظیفه حکومت اسلامی است. اجبار کردن حجاب هم، نه برای دیندار کردن فرد بیحجاب، بلکه برای محافظت از آسیب زدن او به دینداری باقی افراد جامعه است، البته او در فضای خصوصی خانواده و دوستان میتواند بیحجاب باشد، اما فضای عمومی جامعه متفاوت است.
📢آیین نکوداشت دانشمند فرزانه و جامعه شناس انقلاب اسلامی عماد افروغ
🔹زمان: پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۵الی۱۷
🔹 مکان: خیابان شهدا(صفائیه)، حسینیه شهدا(صفائیه)
@BouNews
🔰وقتی میگیم فیلترینگ راهش نیست عدهای گارد میگیرن و ناراحت میشن
🔹قبل از فیلتر تلگرام هر نوجوان و جوانی اگه فیلترشکن تو گوشیش بود پدر و مادرش تنبیه میکردن. آمدن فیلتر کردند و نه تنها کسی تلگرام رو ترک نکرد بلکه همه فیلترشکن نصب کردند و قبح این کارهم از بین رفت و امروزه دیگه پدر و مادر از فرزندشون درخواست میکنن که فیلترشکنتو به ما هم معرفی کن! طبق آمار مخاطبان ایرانی تلگرام نه تنها کمتر نشده بلکه بعد فیلتر بیشترهم شده و الان دیگه با این فیلترشکن هر کودک و نوجوانی به تمام سایت های غیرقانونی دسترسی دارند. حتی شواهد و مدارکی وجود داره که از طریق فیلترشکن اسرائیل جاسوس جذب میکنه! آقایان عزیز، اینگونه بستر فساد گسترش پیدا میکند.
🚨 @Saberin_fa
❖ از زیباترین اشعار عرفانیِ
عارف کبیر آیت الله حسن زاده آملی
رباید دلبر از تو دل ولی آهسته آهسته،
مراد تو شود حاصل ولی آهسته آهسته
سخن دارم ز استادم نخواهد رفت از یادم،
که گفتا حل شود مشکل ولی آهسته آهسته
تحمل کن که سنگ بی بهایی در دل کوهی،
شود لعل بسی قابل ولی آهسته آهسته
مزن از ناامیدی دم که آن طفل دبستانی،
شود دانشور کامل ولی آهسته آهسته
به نور دانش و تقوی شود گمگشتگانی را
به حق آوردن از باطل ولی آهسته آهسته
همای عشق ما را بُرده با خود در بر دلبر،
ازین منزل به آن منزل ولی آهسته آهسته
که باید ناخدا کشتیِ در امواج دریا را،
کشاند جانب ساحل ولی آهسته آهسته
به دامن دامنِ دُرّ ثمینِ دیدگانم شد
سرشک رحمتش نازل ولی آهسته آهسته
سحرگاهی دل آگاهی چه مینالید از حسرت،
که آه از عمر بیحاصل ولی آهسته آهسته
حضورش قوّتِ سَحبان نطقم را ربود از من،
شده سحبان من باقل ولی آهسته آهسته
شراب عشق را بنگر که هر خلوت نشینی را،
کند رسوای هر محفل ولی آهسته آهسته
خرامان بگذرد از خطّه ایران غزلهایم،
به هند و سند کشد محمل ولی آهسته آهسته
به لطف پیر میخانه حسن بگرفت پیمانه،
به امّیدش شده نائل ولی آهسته آهسته
🥺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی کمتر دیده شده از مراسم تدفین مرحوم حضرت آیت الله شهید مرتضی مطهری
🌹🌹🌹
الفاتحه مع الصّلوات...