هدایت شده از کانال حسین دارابی
جمله طلایی مناظره امشب.
جلیلی: بودجه فرهنگی باید تبدیل به اثر فرهنگی بشه نه میز و صندلی و ستاد
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از بینش راهبردی
دوستان عزیزی که مرا می شناسند میدانند کلا هر ۴ سال یکبار در ایام انتخابات تحلیل جانبدارانه ای نسبت به کاندیدایی که بعد از بررسی به او میرسم دارم
و بعد از انتخابات دوباره به مدار سابق باز میگردم
اما اگر مرا کارشناس میدانید چه آن زمان که گفتم به آقای رئیسی رای دهید و چه الان به وظیفه ام عمل کردم
و طبیعی است که عده ای خوششان نیاید مخصوصا این بار...
اما بعد از انتخابات برای من همه یکسانند
الان وقت رقابت و کری خوانی و بالابردن شور و شعور است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف با فریاد: ساکت باش😳
آقای ظریف! #بگذارید_حرفش_رو_بزنه
بعد از مناظره سوم:
🔺مناظره سوم زیر سایه تشدید تنش و جدی شدن جنگ لبنان و اسرائیل انجام شد. نیروهای قدس به حزب الله کمک خواهند کرد، طالبان هم بنا دارد به کمک لبنان بیاید این طور که ادعا کرده، انگلیس اعلام کرده این جنگ به سرعت فراگیر خواهد شد. ایران نسبت به این تنش هشدار داده. سیدحسن اروپا را تهدید کرده، که اگر از کشوری حمله صورت بگیرد آن کشور را خواهد زد. نگاهها به انتخابات ایران دوخته شده. آیا ایران به مدد جبهه غزه خواهد آمد یا نه، رهبری در سخنرانی کنار مرقد امام رسما جنگ غزه را گره زد به منافع کل منطقه و پیام روشن این تحلیل آن بود که کشورهای مختلفی بر اساس منافعشان با این مقوله مواجه خواهند شد. همه مناظره سوم اما در یک دو گانه روشن خلاصه میشد:
دولت دوم رییسی یا #دولت_سوم_روحانی
و این دو گانه ترجمه دیگری هم خواهد داشت که در دوگانه جواد ظریف و شهید امیرعبداللهیان قابل فهم است.
🔺قالیباف و جلیلی آرام و مسلط برنامه های خود را بیان میکردند.
جلیلی با همه کاندیدا ها متفاوت است. این پنهانکردنی نیست. تمایز اصلیاش این است که طرحهای او رو به آینده است، تهاجمی است نه دفاعی، تمدنی است نه تک ساحتی، منظم است نه بخشی و نقطه ای، الحق و الانصاف نمیشود با او مشعوف نشد، او تنها کسی است که در قواره "گام دوم انقلاب" سخن میگوید. بی لکنت، مسلط. من کاری به نحوه بیان او ندارم، بلکه به آنچه میگوید میاندیشم. نمیدانم چقدر او را بخشهای مختلف نظام درک کنند، ولی او میفهمد. خوب میفهمد مکتب امام و آقا را. جهان امروز را، ماموریت ایران را و خصوصا نقش مردم را. همه مردم. ایرادی ندارد او را ادامه دولت رئیسی شهید بدانیم اما من معتقدم او چندین گام معنا دار از گفتمان و نگاه و رویکرد دولت رییسی جلوتر است.
🔺قالیباف هم آن چهرهای که کمتر میشناسیم در این مناظره رو کرد. خیلی ها متوجه میزان فهم و توان اداره او در حوزه های سیاسی و فرهنگی نیستند. خروجی او در مجلس یازدهم را بدون پیش داوری یک بار برای رضای خدا ببینید، نظام قوانین مجلس را (روی کلمه نظام تاکید دارم) ببینید با راهبردهای رهبری بسنجید. همراه کردن دویست و نود نماینده و گرفتن چنین خروجی اعجاب آور است. قالیباف در هر حوزه ای وارد میشود کار را جلو میبرد، چرخ کار را میچرخاند. در مسیر راهبردهای رهبر هم پیش میبرد. کسانی که در تهران زندگی میکنند تایید میکنند شهرداری در زمان او چه در حوزه فعالیتهای اجتماعی و محلات و حوزه زنان و فعالیتهای آنها چه در حوزه فرهنگ در کتاب در فرهنگ دفاع مقدس و چه و چه چگونه هم "عمومی" و هم "جهت دار" در راستای انقلاب پیش میرفت. مدیریت چندضلعی او در جا انداختن کمربند ایمنی بسیار مهم است خصوصا برای کسانی که دغدغه مساله حجاب و پوشش را دارند. برای او حوزه فرهنگ هم بر اساس خروجی و تاثیر فعالیتهای فرهنگی بررسی میشود نه فقط صرف یکسری اقدامات یا زمینه سازیها. روش او هم عمومی تر و هم جهت دار است.ببینید رفقا، ساده نگیرید پیش رفتن و جهت دادن به امور را. من ویژگی مهم شهید رئیسی را همین دو نکته میدانم یکی اینکه بال پهن میکرد و گسترده همه را همراه میکرد با همه کار میکرد و دولتش دولت مردم بود و دیگر هم اینکه جهت انقلابی داشت و میتوانست در مقام عمل خروجی بگیرد، من نمیدانم آقای جلیلی چقدر میتواند در خارج و عملیات کار را پیش ببرد ولی درباره قالیباف دلم قرص تر است. او نشان داده از این جهت شباهت زیادی به شهید رئیسی عزیز دارد.
🔺خیلی ها میگویند کاش کسی از دولت رییسی میآمد و پاسخگوی اتهامات کاندیداها میبود. من اما دلم میسوزد برای نظام، برای آقای جمهوری اسلامی، تهمتها، توهینها، سیاه نمایی ها و انواع ضرباتی که به آغوش پر مهر او میخورد و کسی مدافعش نیست. و او همچنان همه را در آغوش گرفته، کاش قانونی بود که کسی از جانب نظام میآمد و از او دفاع میکرد و متهم کنندگان را رسوا میکرد. حیف که هنوز این قدر رشد نکرده ایم.
@ali_mahdiyan
🔴کتابهایی که زاکانی به پزشکیان معرفی کرد
۱- کتاب دغدغه های فرهنگ: شرح مزجي يکي از بيانات محوري مقام معظم رهبري در سال ۱۳۷۳ با استفاده از ديگر بيانات معظمله
متن محوري کتاب، مربوط به ديدار مقام معظم رهبري با عناصر جبهة خودي در حوزة فرهنگ ميباشد.
🔹️در اين کتاب بعد از فصل اول که «طرح دغدغه» مطرح ميشود در فصلهاي «منشأ انقلاب اسلامي»، «فرهنگ و هنر ايران و انقلاب» و «جريان روشنفکري» به شرح تاريخچة جريان فرهنگي ايران بعد از ورود اسلام تا زمان پيروزي انقلاب ميپردازد.
در ادامة کتاب مطالب پيرامون تهديدات و توقعات انقلاب از جبهه فرهنگي بيان ميشود.
۲- کتاب سالهای بنفش: در ۲۳ فصل و ۵۲۵ صفحه با نگاهی آسیبشناسانه به کندوکاو در چالشهای موجود در اقتصاد کلان، بودجه، نظام مالیاتی ، امنیت غذایی، خودرو و دیپلماسی اقتصادی و.... پرداخته است.
🔹️در این بررسی آسیب شناسانه، نزدیک به ۱۰۰ اقتصاددان، پژوهشگر اقتصادی و مدیر سابق اجرایی با ارایه آمارهای عملکردی، هشت سال مدیریت دولت تدبیر را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل خود قرار دادهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای زاکانی امشب با گفتن جمله نمیذارم رئیس جمهور بشی ناخواسته به آقای پزشکیان پاس گل داد.
😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنان تند و دروغین ظریف علیه جریان انقلابی و اصولگرا و احمدی نژاد
😶 افتخار جریان انقلابی اینه که با انحرافات احمدی نژاد برخورد کردند و برائت جستند اما به دروغ میگه در همه مراحل حمایت کردند.
🔻تفاوت دولت سوم روحانی و دولت دوم رئیسی
🔻دولت سوم روحانی یا دولت سوم خاتمی یا ادامه دولت مرحوم هاشمی؛ این ها همه عناوین یک نماد است. دولت دوم شهید رئیسی نیز یک نماد است.
قبل از هرچیز ذکر این تذکر ضروری است که سخن از مقایسه دو راهبرد برای اداره کشور است. به سخن دیگر دولت سوم روحانی تعریض یا گوشه و کنایه نیست. آنانکه قائل به ادامه دولت مرحوم هاشمی و خاتمی و روحانی هستند نیز تلاش می کنند از این مسیر خدمت کنند.
اما اینکه آیا این راه موثر است یا نه سخن دیگری است که غرض این متن نیست. این متن صرفا توجه دادن به مقایسه برخی اختلافات راهبردی این دو نماد است؛ دولت سوم روحانی یا دولت دوم رئیسی؟
1⃣یکم. نگاه به جمهوریت
دو نگاه در موضوع جمهوریت حاکم است. یکی توده گرایی و دوم مردم سالاری. تفاوت ایندو چیست؟ در توده گرایی صرفا انتخاب مردم اهمیت دارد. در مردم سالاری رشد انتخاب مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی و نه هر انتخابی.
🔻ثمره نگاه اول در انتخابات، جلب نظر مردم به هر قیمتی است و دومی رشد آگاهی مردم برای انتخاب احسن.
2⃣دوم. نگاه به نقش مردم
نگاه اول به نقش مردم صرفا در انتخابات است و نگاه دوم مشارکت و نقش پذیری.
🔻ثمره نگاه اول اینست که مردم انتخاب می کنند و لازم نیست در همه جزئیات تصمیم گیری ها ورود کنند اما در نگاه دوم مردم بعد از انتخابات نقش دارند و باید کنار منتخب شان مشارکت کنند.
3⃣سوم. نگاه به دنیا
در نگاه اول باید قواعد نظم نوین جهانی را پذیرفت و در نگاه دوم می گوید نظم نوین جهانی اصالت ندارد. اصالت هویت ملی ماست.
🔻مقایسه ثمره هر دو نگاه در موضوعی شبیه مذاکره اینست که اولی می گوید راهی غیر از مذاکره نیست و دومی می گوید مذاکره موضوعیت ندارد و طریقیت دارد. مذاکره بدون انتفاع بی ثمر است.
4⃣ چهارم. نگاه به آزادی
در نگاه اول آزادی ضروری است چون انسان آزاد است و خط قرمز جایی است که به دیگران صدمه بزند
در نگاه دوم ازادی ضروری است چون اختیار مقدمه انتخاب و رشد انسان است. لذا ازادی محدود می شود به عقلانیت انسانی نه صرفا صدمه به دیگران.
🔻ثمره ایندو نگاه را باید در محدودیت های عقلانی دید. مثل قانون حجاب و فیلترینگ و غیره
5⃣پنجم. نگاه به اقتصاد
در نگاه اول اقتصادی رقابت همه چیز را حل و فصل می کند و نگاه دوم معتقد است رقابت به تنهایی منجر به کارامدی و کارایی نیست و نیاز به دولت تنظیم گر و هوشمند و موثر داریم.
🔻ثمره نگاه اول در واردات اینست که منطقا وقتی جنسی ارزان تر و باکیفیت تر است راهی جز واردات نیست و در نگاه دوم می گوید تقویت تولید داخلی به جهات راهبردی مهمتر از جنس ارزان و باکیفیت است.
6⃣ششم. نگاه به عدالت
یک نگاه اینست که باید پیشرفت کنیم و هرجا نقصی ایجاد شد با حمایت های اجتماعی انرا اصلاح کنیم و نگاه دوم اینست که عدالت تنها در نتیجه نیست و باید در مبدا و مسیر هم عدالت ایجاد کرد.
🔻ثمره ایندو نگاه در اقتصاد اینست که یکی در یارانه ها و اعانه ها متوقف می شود و دومی به رشد و توانمند سازی بیش از یارانه ها توجه می کند.
7⃣هفتم. نگاه به مصلحت
نگاه اول به مصلحت اینست که ما در زمانه ای بسر می بریم که نباید بلندپروازی کنیم. نگاه دوم اینست که ما محکومیم به حق گرایی و مصلحت تنها زمانی بکار می آید که در نهایت منجر به حق گرایی شود.
🔻ثمره نگاه اول مصلحت سنجی به سبک مرحوم آیت الله هاشمی است و در دومی مصلحتی شبیه نرمش قهرمانانه.
8⃣هشتم. مدیریت برو یا مدیریت بیا
در نگاه اول صرفا ساختار سلسله مراتبی است که اداره کشور را بر عهده دارد اما در نگاه دوم مدیرت ارشد خودش جلوتر از دیگران میرود و ساختار را با خود می کشد.
🔻ثمره نگاه اول ساختار بروکراتیک است و از نگاه دوم سفر استانی و اقدام جهادی و مهمتر اینکه تربیت خود و نیروی انسانی در سطوح مختلف نتیجه می شود.
9⃣نهم. ولایت پذیری
نگاه اول ولایت پذیر است و می گوید در چارچوب قانون تلاش می کنیم نظر رهبری را پیش ببریم. نگاه دوم می گوید نگاه راهبردی رهبری را می فهمیم و تلاش می کنیم آن نگاه را پیش ببریم.
🔻ثمره نگاه اولی اینست که ولایت فقیه مثل خط قرمز عمل می کند که نباید از آن تخطی کرد و نگاه دوم اینست که ولایت فقیه نقش پیش برنده دارد. اولی حداقلی و دومی حداکثری است.
🔟دهم. ارزش های انقلاب
نگاه اول در بهترین حالت این است ک ما باید تلاش کنیم ارزش های انقلاب را در کنار دنیا و رفاه مردم محقق کنیم. دومی می گوید دنیا و رفاه را باید از درون ارزش های انقلاب سامان بخشید .
🔻ثمره نگاه اول میشود نگاه ضمیمه ای ارزش ها به پروژه ها و ثمره نگاه دوم می شود نگاه ضمیمه ای پروژه ها به ارزش ها.
همشهری
@mahdian_mohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌غصهنخور مرد! انشاءالله آخرش شهید میشی😘
🔻کلیپ برای خرداد ١۴۰۰ و بخشی از مستند دکتر زاکانی هست
(کاملشو اینجا ببینین)
🔸امشبم (در مناظره سوم) خداییش زاکانی خیلی خوب مناظرهی فرهنگی رو با یه کار فرهنگی تمیز تموم کرد👌😇👇
🌐 https://eitaa.com/salehi786/2625
🔹 @drzakani1
🔸
@Salehy