روزنامه اصلاح طلب شرق:
انتقاد تند روزنامه اصلاح طلب از پزشکیان: ۱۰۰ روز از عمر دولت تان گذشت؛ وفاق مورد نظر شما نتیجه اش همین بود؟
#پوپولیسم_اصلاحات
🔴 دعوای عجیب ادارۀ برق و شهرداری دزفول
بعد از اینکه ادارۀ برق، برق شهرداری دزفول را بهعلت بدهی ۱۷ میلیارد تومانی قطع کرد، شهرداری دزفول در پاسخ با بیل مکانیکی ورودی ادارۀ برق را مسدود کرد!
😵💫🥴
🔴 واکنش مشرق به جریان انحرافی در محفل امنیتی خاص به مصاحبه دیدهبان ایران با عباس پالیزدار
💢خبرگزاری نزدیک به محافل امنیتی خاص در واکنش به مصاحبه دیدهبان ایران با عباس پالیزدار، عضو هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم از قوه قضاییه، در گزارشی تحلیلی مدعی شد که این مصاحبه در راستای «تدارک وسیع برای آشوبهای زمستانی در خیابان به بهانه مدیریت مصرف برق است.» براساس ادعای این سایت خبری، «عملیات شب اول ژانویه علیه دولت پزشکیان از لندن هدایت میشود و طرح انتقامگیری خیابانی از پزشکیان آن هم در اولین زمستان حضور او در پاستور، دارای بازیگرانی در داخل و خارج از کشور است.»
😵💫
🔴 جزئیاتی از قتل هولناک دکتر داوودی ارسالی از سوی همکاران وی
💢حدودا ۳سال پیش حوالی صبح آقایی میانسال با درد تیپیک قفسه سینه به اوراژنس مراجعه میکنند که در بدو ورود توسط پرستارCPR نوار قلب گرفته شده و به سمع و نظر متخصص طب اورژانس و آنکال قلب(دکتر داودی)رسانده میشود
📌نوار قلب نشان دهنده سکته قلبی وسیع _بوده که بلافاصه داروهای statرا دریافت نموده و آنکال دستور تجویز رتپلاز(داروی از بین برنده لخته خون)میدهند.
📌در حین دریافت دوز stat رتپلاز بیمار arrest میدهند که به مدت ۴۵دقیقه توسط تیم احیا بیمارستان ،CPRمی شوند و متاسفانه باتوجه به گستردگی انفارکتوس ،cpr موفقیت آمیز نبوده وبیمار expireمیشوند.
📌بعد از فوت بیمار خانواده ایشان که تاب از دست دادن جوان خود را نداشتند با مقصر دانستن پرسنل درمانی در فوت جوانشان به صورت مکرر کادر درمان بیمارستان را مورد تهدید قرار دادند.
📌دادگاه و کمیسیون رسیدگی به تخلفات پزشکی هرگونه قصور پزشکی در مرگ بیمار را رد کردند
📌تهدید ها ادامه داشته تا اینکه برادر فرد متوفی جلوی درب منزل مسکونی پزشک متخصص قلب مورد ذکر حضور پیدا کرده و با اسلحه کلاشینکف ایشان را به قتل رسانده و ضربات متعدد چاقو نیز بر پیکر بی جان ایشان وارد میکنند
📌قاتل بعد از قتل نیز با کلیپ و عکسهای متعدد در فضای مجازی اقدام به تهدید و ایجاد رعب و وحشت در پرسنل بیمارستانی می کرد.
رسانه پست کشیک
قاتل پزشک یاسوجی دستگیر شد
📌ادعای قاتل کوتاهی پزشک بر بالین بیمار و فوت او بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 تبعات انس افراطی با تلفن همراه و رایانهها
🎥 استاد فیاضبخش
♨️ اگر تمرکز و عمق دانشآموزان و دانشجویان و حتی طلاب امروز، به اندازه گذشته نیست یکی از دلایلش همین بلیه است...
#گرفتاری_مدرن
#تمرکز
#تحصیل
@Manahejj
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 بازخوانی یک #تحقیق_و_تفحص:
🔻پروندهای که هیچوقت به نتیجه نرسید!
🔹یکی از تحقیق و تفحصهای سخت و پرمشکل که مجلس شورای اسلامی در دوره هفتم(مجلس هفتم با اکثریت اصولگرا) انجام داده، تحقیق و تفحص از #قوه_قضائیه درسال۱۳۸۳ بوده. در زمان ریاست مرحوم آیتالله شاهرودی بر قوه قضائیه.
🔸اعضای شاخص کمیته تحقیق و تفحص عبارت بودند از: #محمد_خوشچهره، #علیرضا_زاکانی، #الیاس_نادران، محمد دهقان، حسن نوعی اقدم، محسن کوهکن، سیدحسن شجاعی کیاسری، سعید ابوطالب، مهدی کوچک زاده، عشرت شایق و تعدادی دیگر از نمایندگان مجلس هفتم.
🔹متاسفانه رئیس وقت قوه قضا و سایر مقامات قضایی، علیرغم اصل۷۶ قانون اساسی و ماده ۲۰۱ آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و تاکیدات مکرر رهبری درباره پاسخگویی قوه به مردم، مجلس را صاحب اختیار نمیدانستند و به هیچکدام از مکاتبات مجلس و بیش از ۳۰۰ سوال نمایندگان پاسخی ندادند!
🔸تکمیل گزارش تحقیق و تفحص، ۳،۴ سال طول کشید و کمیته تحقیق و تفحص به سختی و باموانع متعدد توانست گزارشی تهیه کند. بعد از تهیه گزارش، برخی مقامات قضایی جهت جلوگیری از آبروریزی، برای توجیه برخی مسائل، مستنداتی به کمیته ارسال کردند که منجر به اصلاحات جزئی شد اما در نهایت امکان تحقیق و تفحص مطلوب و کامل و فراگیر از قوه قضائیه برای هیأت وجود نداشته است و اعضای هیأت با سختی و صرف وقت بسیار، تنها توانسته اند به گوشههایی از مسائل قوه قضائیه دست یابند. این بهترین فرصت بود تا سیستم قضایی کشور اصلاح شود اما با ممانعتتراشی قوه، به سختی پیش رفت!
🔻محورهای این گزارش عبارت بود از: بررسی گزارشهای مربوط به بهرهبرداری شخصی برخی از قضات و مقامات قضائی از موقعیتهای اداری وشغلی، نظارت بر سلامت مالی و اخلاقی کارکنان و قضات دادگستری، عملکرد قوه قضائیه در ارتباط با مبارزه با مفاسد اقتصادی، بررسی نحوه برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی، بررسی و پیگیری گزارشهای واصله در خصوص عملکرد سازمانهای ثبت اسنادواملاک، حفاظت اطلاعات، سازمان بازرسی کل کشور و سازمان زندانها، عملکرد قوه قضائیه در تکریم ارباب رجوع، نحوه هزینه مبالغ مربوط به ماده 191 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی.
🔻سرانجام این گزارش در خرداد۸۷ در صحن علنی قرائت شد و از برخی مسائل مهم پرده برداشت. برای نمونه به "چند مورد" اشاره میکنم:
1⃣ سوءاستفاده برخی مسئولان قضایی و قضات از موقعیت شغلی خود در رابطه با پرونده فروش سوالات کنکور دانشگاه آزاد ۸۲ و ۸۳ و آزمون دستیاری پزشکی سال۸۲
2⃣ سوءاستفاده روسای سابق دادگستری #خوزستان (س.ب) و #خراسان(آقای ی) از جایگاه خود. اتهامات مالی، قبیلهگرایی و انتصاب فامیلهای خود به مناصب، زمینخواری و ...!
3⃣ عملکرد عجیب قوه در برخورد با قاچاق مواد مخدر! حداقل ۱۷ پرونده به دست کمیته تحقیق و تفحص رسیده بود که نشان از همکاری برخی عوامل قضایی با قاچاقچیان مواد مخدر میداد!
4⃣ کمیته به ۴۵ پرونده فساد اقتصادی بزرگ دست پیدا کرده بود که نشان میداد قوه قضا، عزم جدی و قاطع برای برخورد با مجرمان اقتصادی ندارد!
5⃣ اسنادی بدست کمیته رسیده بود که نشان میداد قوه در مبارزه با ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی ضعیف است و در برخی موارد، عناصر ناسالم درون قوه با گروههای اشرار، اراذل و اوباش و فاحشهها و تولیدکنندههای مشروبات الکلی ارتباطات ناسالم دارند!
6⃣ قریب ۳۵۰ فقره گزارش از برخورد نادرست قضات و کارکنان با مردم.
7⃣ کمیته به سازمانهای تابع قوه هم ورود کرد. بررسی عملکرد سازمان زندانها مسائل مهمی را برملا کرد. ورود مواد مخدر اعم از هروئین و تریاک و کراک و شیشه توسط کارکنان، سربازان و پرسنل نظامی به زندان، اعطای ملاقاتهای حضوری و شرعی(!!!) بدون ضابطه قابل قبول و غیره!
8⃣ کمیته همچنین عملکرد سازمان بازرسی را مورد تحقیق و تفحص قرار داد و چند مورد را منتشر کرد. ضعف در پرونده معروف به المکاسب، پرونده واگذاری اراضی ملی و موسسه جهاد نصر، شرکت تام ایران خودرو، واگذاری شرکتهای داروئی دولتی در سال۷۳ و پرونده شرکتهای موسوم به خادمی، پرونده خودروهای کارشناسی معیوب، پرونده احداث پارکینگهای طبقاتی فرودگاه مهرآباد، واگذاری ۲ هکتار زمین مرغوب جنگل نهارخوران گرگان به قضات دادگستری گرگان و ...!
9⃣ نگاهی گذرا به سازمان حفاظت قوه قضائیه و ثبت احوال و ... و اتفاقات درونی اینها در گزارش کمیته هم به چشم میخورد.
🔟 اگر آن زمان، مسئولان کشور و قوه قضائیه، از اقدام مجلس حمایت میکرده و با تحقیق و تفحص همکاری میکردند و به گزارش کمیته بها میدادند و اقدامات اصلاحی را در پی میگرفتند امروز وضعیت کشور و قوه بسیار بسیار بهتر بود.
🔻اما سوال امروز؛ آیا مجلس فعلی شجاعت تحقیق و تفحص از قوه قضا را دارد؟
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 درباره مصاحبه جنجالی #عباس_پالیزدار
🔻دوسال پیش اینجا نوشتم "بازخوانی یک تحقیق و تفحص: پروندهای که هیچوقت به نتیجه نرسید!"
https://eitaa.com/modaresian/5355
🔹افشاگریهای اخیر پالیزدار ریشه در این تحقیق و تفحص دارد و از آنجایی که این پرونده هیچوقت به نتیجه ملموسی نرسید، قضاوت درباره صحت اطلاعات وی هم مشکل است.
🔸برخی به اشتباه، پالیزدار را نماینده مجلس خطاب میکنند در حالی که وی هیچ وقت در کسوت نمایندگی نبوده و به عنوان کارشناس و دبیر هیئت تحقیق و تفحص تحت نظر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس کار کرده است.
🔹طرح تحقیق و تفحص از قوه قضائیه، ۲۹ دیماه ۱۳۸۳ در مجلس هفتم با ۱۶۵ رای موافق به تصویب رسید. این طرح ۱۰ آبان همین سال با امضای ۱۰۰ نماینده مجلس هفتم ارائه شده بود. بر اساس گزارشهای موجود، محورهای این طرح «بررسی وضعیت زندان هاى کشور، عزل و نصبهای انجام گرفته در قوه قضائیه، بهره برداری شخصی مسئولان قضایی از اختیارات خود، عملکرد سازمانهای تحت امر این قوه و نحوه رسیدگی به پروندههای فساد اقتصادی» بوده است. گزارش تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضائیه در نهایت ۱ خرداد ۱۳۸۷ در صحن قرائت شد.
🔸آن موقع مجلس شورای اسلامی هنوز به این وضعیت فعلی دچار نشده بود و مجلس جایگاه و نفوذ داشت، نماینده مجلس قرب داشت و مجلس اصولگرای هفتم با اقتدار، طرح تحقیق و تفحص از قوه قضائیه را کلید زد.
🔹با این وجود اما سایر ارکان نظام و خود قوه قضا، همکاری جدی نکردند تا طرح به یک سرانجام مشخص برسد و موجبات اصلاح اساسی قوه را فراهم کند! بیشتر ممانعت بود تا همکاری با مجلس!
🔸بعد از قرائت گزارش طرح تحقیق و تفحص در مجلس در سال ۸۷، برخی اعضای این کارگروه، مثل پالیزدار به صورت خودجوش در جلسات خصوصی و عمومی، مسائلی درباره فساد در قوه قضائیه طرح میکردند و اسامی برخی افراد را مطرح کردند.
🔹پالیزدار دو هفته بعد از افشاگری و در خرداد ۱۳۸۷ با حکم سعید مرتضوی به عنوان دادستان تهران بازداشت شد و به زندان رفت. حکم بدوی ۱۰ سال زندان او در خرداد ۸۸ از سوی دادگاه با اتهامهای اقدام علیه امنیت ملی، افشای اسناد محرمانه، خیانت در امانت، تحصیل مال نامشروع، تهمت، افترا و نشر اکاذیب صادر شد. او یکسال بعد آزاد شد.
🔸حالا بعد از قریب ۱۵ سال، مجدداً آن زخم کهنه سرباز کرده. وقتی یک طرح قانونی مثل تحقیق و تفحص از قوه قضائیه به نتیجه نرسید و هیچوقت سرانجام و صحت دادهها و اطلاعاتش رد یا تایید نشد و آقایان در آن زمان، اصطلاحاً آشغالها را زیر فرش پنهان کردند، چه میتوان گفت؟! با سوالات، افکار عمومی و اذهان میلیونها نفر چه میشود کرد؟!
🔹بیشتر همان گزاره تثبیت میشود که نمیتوان با فساد مبارزه کرد یا مبارزه با فساد نتیجه ملموس ندارد یا مبارزه با فساد، سیستمی نیست و عملکرد سیستم موفقیت آمیز نیست!
✅ #داود_مدرسی_یان
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۰
🔸دیدار روحانیون حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی و تاکید هاشمی بر اینکه بر خلاف توقع آنان ترجیح داده آنها به دفتر وی بروند جالب است واستماع گزارش شیخ رجبعلی حیدر زاده
🔸دیدار مشورتی علی لاریجانی
🔸دیدار حسین درودیان و ابراهیم شیخ وروشنک سیاسی از سران وقت دفتر تحکیم وحدت
🔸دیدار دو نفره با آیتالله خامنهای و روایت آیتالله از سفر خود به اصفهان
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ موضوع سقوط هواپيماى آمريكا،امروز مورد توجه ويژه رسانهها بود و واقعاً هم مهم است. نگرانى شديد مردم آمريكا، با ايجاد ترديد در عامل سقوط، كمى فروكش كرده و آمريكایيان علیرغم خبر اولى در خصوص بروز انفجار و احتمال نقص فنى را بزرگ مىكنند، اما جدا شدن اتاق خلبان و موتورها از بالها، قبل از سقوط، احتمال خرابكارى را تقويت مىكند و تلخى حادثه از جهت اينكه شكست فاحش طالبان را تحتالشعاع گرفته، بيشتر مىشود و به هرحال شوك جديد اقتصادى و امنيتى و سياسى خواهد بود.
⭕️ تصرفكابل و استانهاى غربى توسط جبهه متحد هم آمريكا را در مقابل عمل انجامشده قرار داده و نگران است كه مانع تأسيس دولت دستنشانده شود و پاكستان را در مخمصه قرار داده؛ اكنون دنيا مواجه با دولتى قانونى استكهكابل را هم در اختيار دارد، با دو سوم استانهاى افغانستان و دولتى كه به تهران و مسكو نزديك است و ايران و روسيه را برنده جنگ مىبينند و آمريكا را هزينهكننده.
⭕️ گرچه گفته شدكه آقاى يونس قانونى، به عنوان كميته خاص و نه به عنوان مأمور دولت [برهانالدین] ربانى، [رییسجمهور افغانستان]، مديريتكابل را در دست دارد، ولى كسى اين ادعا را جدى نگرفته و غربىها هم نگرانى خود را مخفى نكردهاند. بايد منتظر حوادث بعدى بود. پاكستان، اعلام تأسيس جبهه متحد جنوب كرده؛ لابد براى مقابله با جبهه متحد شمال و خبر از تصرف فرودگاه قندهار هم مىرسد و ملاعمر اعلام كرده كه جنگ با آمريكا ادامه دارد، ولى به صورت غيرمتعارف و مدعى است، هنوز در قندهار است.
⭕️ روحانيون نمايندگى ولىفقيه در جهاد سازندگى آمدند. توقع داشتند، براى افتتاح همايش آنها به اجلاسشان بروم، ولى به خاطر اينكه وزارت جهادكشاورزى، نظر مساعدى با آنها ندارد، ترجيح دادم كه آنها بيايند. آقاى [رجبعلی] حيدرزاده، [نماینده ولیفقیه در جهادکشاورزی] گزارش داد و خبر تجديد حكم نمايندگى از سوى رهبرى بعد از ادغام دو وزارت. دربارة تقابل لایيكها با حاكميت دينى و ضرورت حضور روحانيت، به عنوان راهنما و كارشناس دينى در اُرگانها، سخنرانىكردم. روحانيون جهاد، نسبت به آينده شغلى خود نگرانى دارند.
⭕️ آقاى على لاريجانى، [رییس سازمان صدا و سیما] آمد. دربارة سياست تبليغى و عملى در افغانستان مذاكره شد.گفتم، بايد جهت اين باشد كه دولت رسمى و قانونى در افغانستان سركار است و بايد بماند و فقط براى جامعكردن كابينه، با شركت مذاهب و اقوام مذاكره شود و بعداً در تبليغات گفته شود كه آمريكا، وارث نفرتهاى جنگ شده و نتيجهاى نبرده است. خواستار مصاحبه با روزنامه جامجم و دادن متن خاطرات [سال 1361] به آن شد و براى برنامه [اولين] جشنواره [خبر و برنامههاى سياسى صداوسيما] كه فردا افتتاح مىكنيم، صحبت شد.گفت، دوم خردادىها تصميم گرفتهاند كه حرمت حرف رهبرى در مورد نامشروع بودن مخالفت با سياستهاى نظام را بشكنند و روى دخالت ايشان در امور اجرايى، تبليغ كنند.
⭕️ عصر آقايان [حسین] دروديان، [ابراهیم] شيخ و [روشنک] سياسى، از سران دفتر تحكيم وحدت آمدند. با طرح مشكلات دفتر و اختلافات و نيز مشكلات جنبش دانشجويى گفتند،كمكم به اين نتيجه رسيدهاند كه افكار و سياستهاى اعتدالي و برنامه سازندگى، مناسبترين و مفيدترين راه براى منافع ايران و انقلاب و مردم است و بنا دارند در اين جهت حركت كنند. از من خواستند كه در اين راه كمكشان كنم و از رفتارگذشته اظهار پشيمانىكردند.
⭕️ شب میهمان رهبرى بودم. از نتايج سفرشان به اصفهان راضياند و گفتند، فرزند آقاى [جلالالدین] طاهرى اصفهانى، [امامجمعه اصفهان]، متن نامناسبى براى سخنرانى خيرمقدم او تهيه كرده بود، ولى وقتى كه حضور وسيع مردم را ديده، آن را كنار گذاشته و مطالب نسبتاً مثبتى گفته است؛ گرچه نقاط منفى هم داشته و آقايان [سیدمهدی] يثربى و [حسین] مظاهرى، به خاطر نداشتن هوشيارى سياسى، درگفتن خيرمقدم خوب حرف نزدهاند. در مورد افغانستان نگراناند كه رويه آمريكا در زدن طالبان، سابقه و تجربهاى براى آمريكا بشود. قرار شد، سياست عملى و تبليغى بر محور وجود دولت قانونى فعلى باشد.گفتند، موافق واگذارى اصلاح قانون [مبارزه با قاچاق] مواد مخدر به مجلس نيستند.
#خاطرات_هاشمی
😶
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 23 #آبان ماه 1403 شمسی
🌙 11 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ درگذشت میرزا مهدی اصفهانی از فقهای شیعه و بنیانگذار مکتب تفکیک در مشهد (۱۳۲۵ش)
🌙 #قمری
➕ ولادت خواجه نصیرالدین طوسی
حکیم، فیلسوف، ریاضیدان و متکلم (۵۹۷ق)
➕ شهادت حسن بن محمد سکاکینی از فقهای امامیه (۷۴۴ق)
➕ درگذشت ادیب الممالک فراهانی ادیب، فیلسوف، شاعر و نویسنده شیعه (۱۳۳۶ش)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰 رحلت حكيم و دانشمند معظم آیت الله #ميرزا_مهدي_اصفهاني" (1325 ش)
🔅میرزا مهدی غروی اصفهانی (۱۳۰۳-۱۳۶۵ق)، عالم شیعه قرن چهاردهم قمری، بنیانگذار مکتب معارفی خراسان یا مکتب تفکیک است.
🔹 وی در حدود سال 1264 ش (1303 ق) در اصفهان به دنيا آمد و پس از آموزهای مقدماتی،در 12 سالگی به توصیه حاجاقا رحیم ارباب به عتبات رفت و از محضر حضرات آيات: سيداسماعيل صدر، آخوند خراساني، سيدمحمدكاظم يزدي و ميرزاي ناييني استفاده برد تا به مقام رفيع اجتهاد دست يافت.
🔸 او مكتبي جديد در معارف ربوبي مبتني بر قرآن و احاديث پديد آورد كه مكتب تفكيك نام گرفت. ماحصل این مکتب، اندیشهای مبتنی بر خالصسازی معارف دینی و تفکیک و جدایی آن از اندیشههای فلسفی و عرفانی است. این نظریه منتقدانی جدی در بین علما دارد.
🔸 حكيم غروی در سال 1305 ش در 37 سالگی به مشهد رفت و تا پايان عمر به مدت بيست سال به تدريس و تاليف همت گماشت.
💠عالمانی همچون سيدصدرالدين صدر، ميرزا هاشم قزويني، ميرزامجتبي قزويني، شيخ حسنعلي مرواريد از جمله شاگردان ايشان بودند.
📚ابواب الهُدي، اعجاز قرآن، اصول وسیط و معارف قرآن از تأليفات اوست.
🌀او سرانجام در 23 آبان 1325 ش برابر با 19 ذيحجه 1365 ق در 61 سالگي دار فاني را وداع گفت و در دارالضیافه حرم مطهر امام رضا(ع) به خاك سپرده شد.
قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
يَا أَسْرَی الرَّغْبَةِ أَقْصِرُوا
فَإِنَّ الْمُعَرِّجَ عَلَی الدُّنْيَا لَا يَرُوعُهُ مِنْهَا إِلَّا صَرِيفُ أَنْيَابِ الْحَدَثَانِ
ای اسيران هوا و هوس، آرزوها را كوتاه كنيد، زيرا مردم دلبسته به دنيا را جز صدای دندان های حوادث از اين دنيا نمیترساند.
تصنیف غرر / ۲۲۶۷
#حدیث_زندگی ۴۳۷
🌸🌸🌸🌸🌸
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
خطر اجرای سیاستِ #شوک_درمانی از آنچه فکر میکنید به کشور نزدیکتر است!
﷽ | #اوقات_خاص_استجابت_دعا
📆 تاریخ: پنجشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۳
🕜 زمان: از ساعت ۱۸:۲۴ تا ۲۰:۰۰
✨ از اوقات خاص استجابت دعا می باشد.
🌟 لحظه اوج : ساعت ۱۹:۱۱ دقیقه
⭐️ اوج زمان دعا و حاجت طلبی می باشد.
🚑 این زمان خصوصا برای شفای بیماریها و دعا برای سلامتی بدن و صحت مزاج زمان خاصی می باشد.
💫 کسانی که بیماری دارند یا صحت بدنی برایشان مهم است از این زمان بهره ببرند؛ اگر کسی را میشناسید در اختیارشان قرار دهید.
🤲 خشنودی قلب مقدس امام زمان و تعجیل در فرج ایشان صلوات
💠 @talieyehagholyaghin | موسسه طلیعه حق الیقین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش پزشکیان به خاموشیها در کشور
مسعود پزشکیان:
🔹چون ذخایرمان کم است و در زمستان ممکن است با مشکل مواجه شویم مجبوریم ذخایر نیروگاه ها را طوری تنظیم کنیم که به مشکل برنخوریم.