🔹اینکه بعد از تقدیم حدود ۶۰۰۰ شهید مدافع حرم و صرف میلیاردها تومان هزینه، طی فقط یک هفته سوریه را دو دستی تقدیم تکفیریها کردیم اگر غضب الهی نیست پس چیست؟!
🔹حدود دو هفته قبل، در حاشیه مراسمی، ملاقاتی بسیار کوتاه با یکی از بلندپایهترین مقامات نظامی کشور داشتم. به ایشان عرض کردم که پس این وعده صادق ۳ چه شد؟! لبخندی زدند و گفتند که بزنیم که نیم ساعت بعدش دوباره اسرائیل ما را بزند تا بعدش مردم مطالبه وعده صادق ۴ را بکنند؟! از پاسخ ایشان چنان متعجب شدم که تا چند روز در حیرت به سر میبردم. حالا هم که دو هفته از آن زمان گذشته است دائما این سوال در ذهن حقیر موج میزند که مگر آقا همین چهل روز پیش نفرمود که "بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد". اینکه سوریه را بعد از این همه خون، یک هفتهای تقدیمشان کردیم در راستای به هم خوردن خطای محاسباتی اسرائیلیها بوده؟! ظاهرا برخی از عزیزان ما فرمایش آقا را سر و ته فهمیدهاند و تصمیمشان این بوده که جوری عمل کنیم که خطای محاسباتی خود ما به هم بخورد!
🔹قبلا هم گفته بودم که خط قرمز حقیر، فقط و فقط رهبر انقلاب است و در دفاع از حقوق ملت و نظام، از مطالبه گری و نقد هیچ عزیزی فروگذار نخواهم کرد، حتی اگر آن عزیز، مقام ارشد نظامی و یا امنیتی کشور باشد. ضمنا فعلا باتوجه به شرایط جنگی منطقه و لزوم حفظ وحدت، بیان نام مقاماتی که طی این ۴۰ روز قصور داشتهاند را صلاح نمیدانم اما اگر در ادامه، دوباره در اجرای فرمایش آقا کوتاهی بورزند ابایی از افشای نامشان نخواهم داشت.
دکتر منان رئیسی نماینده قم
😵💫🥴
⭕️نظرسنجی در شام
تا به حال مشخصا از ۴٣ نفر جامعه آماری شیعیان سوری و لبنانی (اعم از خانواده شهدا، جانبازان، زائران سیده زینب سلام الله علیها، مسجدیهای ضاحیه) در سنین مختلف سه سوال مشخص پرسیدهام:
🔹 ١- خطبه عربی نماز جمعه رهبر انقلاب (خطبه نصر) را شنیدهای؟
نتیجه: فقط ٨ نفر میدانستند که آقا چنین خطبهای ایراد نموده و ٣۵ نفر از کلیت آن نیز بیاطلاع بودند!
🔹 ٢- (از آن ٨ نفر پرسیدم) محتوایی از آن یادت هست؟
نتیجه :فقط دو نفر توانستند محتوا را شرح دهند!
🔹 ٣- (از همه شان پرسیدم) حرف های محمد الحسینی فردای آسمانی شدن سید که در شبکه العربیه پیرامون آنکه ایران سیدحسن را معامله کرد چه تاثیری بر اطرافیان شما گذاشت:
نتیجه: فقط ۶ نفر گفتند پاسخش موثر بود.
🔹 در عوض ١۶ نفر بدون هیچ سوالی گفتند صحبتهای آقای پزشکیان در سازمانملل که گفت حزبالله نمیتواند درمقابل اسرائیل بایستد، اطرافیانشان را نسبت به ایران دلسرد کرده است.
(راستش را بخواهید من خودم نمی دانستم رئیس جمهور چنین جمله ای گفته است)
🔹 القصه آن که خانمها و آقایان، ما اینجا رسانه و روایت برنده و خود روایت سازی را نه تنها ده هیچ باختهایم، بلکه عُرضه این را هم نداشتیم که صحبت های سیدناالقائد لبنانیها را به گوششان برسانیم.
🔹 اصلا نظام مسائل و محتوای رسانهای ما با این ها در دو دنیای مختلفاند که همین همه را دچار خطای محاسباتی میکند.
دقیقا برعکس دست فرمان ما را فرانسه در لبنان آمده دارد. خانواده های لبنانی هدیه ١۵٠ کیلویی زنان در ایران همدل را نمی دانند، اما خبر آب میوه های فرانسوی در کل ضاحیه پیچیده....
🔹 با این وضعیت تا قیام قیامت هم در اتاقهای فکر و اندیشکدههایمان طراحیهای ژئوپلتیکی هم بکنیم بازهم بینتیجه می ماند و نتیجهاش میشود آن چیزی که امروز در سوریه دیدید....
✍ امین حسام
@rismansanj
هدایت شده از بینش راهبردی
نکات بسیار زیادی هست که بنده فعلا نمیتوانم عرض کنم اما این صحبتهای برادر عزیزمان آقای سلحشور جالب بود و برای عزیزان ارسال کردم
هدایت شده از بینش راهبردی
از همه تحلیل های احمقانه که بگذریم این تحلیل های اذیت کننده آخرزمانی است که متاسفانه مستند به روایات ضعیفه و تطبیقات اضعفه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایت دکتر مرندی از عوامل مهم سقوط سریع سوریه
♦️ «دکتر سید محمد مرندی» تحلیلگر سیاسی:
🔺دولت سوریه خواستار نزدیکی به کشورهای عربی شد از جمله عربستان سعودی و امارات، سوریها به همین خاطر از ایران فاصله گرفتند.
🔺پس از اینکه دهها هزار جنگجوی خارجی توسط اردوغان و آژانسهای اطلاعاتی غربی و با کمک حکام مستبد کشورهای خلیج فارس وارد سوریه شدند، ایرانیها آماده بودند اما ایران بدون حمایت رئیس جمهور و دولت نمیتوانست به سوریه برود و به تنهایی بجنگد.
🔺یک ژنرال در ارتش سوریه ماهانه 40 دلار درآمد داشت تروریستهای القاعده تا 2 هزار دلار در ماه درآمد داشتند، بنابراین وقتی اقتصاد آنها خالی شد، ارتش ضعیف شد و قادر به دفاع از خود نبود.
🔴 روایت محمود صادقی از یک تماس تلفنی بعد از سقوط اسد/ ماهیت نظام بعثی با نظام جمهوری اسلامی قابل قیاس نیست/ به تحلیلگران سیاسی اجازه تبیین واقعیت را دهیم
💢 محمود صادقی، دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها، در پایگاه اطلاع رسانی این تشکل، از تماس ماموری از وزارت اطلاعات با خود درباره اظهارنظر پیرامون وقایع سوریه خبر داده و افزوده است: "این تماس مرا بر آن داشت تا به این بهانه زنگ خطر را برای مسئولان عالی نظام به صدا درآورم و نسبت به تأثیرات و پیامدهای این شیوه عمل هشدار دهم."
📌 البته ماهیت نظام بعثی برآمده از کودتای سوریه با نظام جمهوری اسلامی برآمده از یک انقلاب مردمی ضد استبدادی قابل قیاس نیست، اما در پاره ای از رفتارها و شیوههای مورد عمل، از جمله همین نوع رفتار و نگاه دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی شباهتهایی را میتوان دید.
📌 من به آن مأمور محترم امنیتی متذکر شدم حال که با تدبیر مقام رهبری در انتخابات اخیر ریاست جمهوری، روزنه امیدی به اصلاح سیاستها و ایجاد گشایش در زندگی مردم ایجاد شده، نباید مناسبات دستگاههای حاکمیتی با رییسجمهور منتخب، ازجمله در استعلامها برای تغییرات مدیریتی، به گونهای باشد که مردم احساس کنند رأی آنها تأثیری در روند امور ندارد.
📌 من متواضعانه به آن مأمور هشدار دادم با این شیوهها اعتماد مردم به نظام انتخاباتی بیش از پیش آسیب میبیند و در این رفتارها است که مردم برخی از وجوه شباهت با رژیم سرنگون شدهی سوریه را میبینند.
📌 من به آن مأمور محترم عرض کردم در عصر انفجار اطلاعات، افکار عمومی کف جامعه بسیار جلوتر از فعالان سیاسی واقعیتها را درک و تحلیل میکنند، بیایید به جای امنیتی کردن این موضوع به تحلیلگران سیاسی اجازه دهیم از زوایای مختلف این واقعیت را تحلیل و تبیین کنند.
جماران
😵💫
♦️از قضایای سوریه چه درسی بگیریم؟
🔹[هر نظامی که از داخل تهی شد ولو با یک ساخت ظاهری و حقوقی (امنیتی، پلیسی، قضایی) سرپا بماند مثل دندانی که از داخل پوک شده ولی ظاهرش کاملا سالم است؛ با اولین برخورد با یک جسم سخت در هم میشکند.]
🔺دیدم کلی از رسانههای ما این چند وقت در مورد نارضایتی ارتش سوریه از وضعیت معاش و زندگی با حقوقی ۳۰ چهل دلاری نوشته بودند.
خیلی خوشم آمد.
انشاا… فرصت کردید چند گزارش هم در مورد وضعیت حقوق و معیشت بچههای ارتش و ناجا و پاسدارهای خودمان بنویسید.
وقت بحران به درد نمیخورد!
🔺سوریه جزو معدود کشورهایی است که مثل ما هنوز سربازی اجباری با همان نسخه صد سال پیش را دارد.
خوبست بخشی از پژوهشگران وقت بگذارند ببینیم سربازی اجباری در این چند سال جنگ داخلی جز انباشت نارضایتی و کینه چه کارکرد ملموس دیگری برای سوریه داشت و چطور خودش کاتالیزور براندازی شد.
#وحید_اشتری
🔴ghabl_enghelab
مصباحیه ...
♦️از قضایای سوریه چه درسی بگیریم؟ 🔹[هر نظامی که از داخل تهی شد ولو با یک ساخت ظاهری و حقوقی (امنیت
🔻من در این پیام درسهایی که آدمهای مختلف از قضایای سوریه گرفتهاند را سعی میکنم جمع آوری کنم.
مرور تفاوت دیدگاهها درباره یک اتفاق تاریخی آنهم در یک نگاه زاویه دید خوبی میدهد.
اگر توئیت خوبی دیدید که میتوانست یک طیف را نمایندگی کند منشن کنید یا در دایرکت بفرستید.
🔻آقای جبرائیلی و دلارزداها معتقدند مهمترین دلیل سقوط بشار اسد تن دادن به نئولیبرالیسم و آزاد سازی اقتصادی بود.(تصویر۱)
🔻آقای صادق الحسینی و طیف اقتصاد آزادیها یا اصطلاحا نئولیبرالها معتقدند مشکل سقوط بشار اسد در سوسیالیسم بود.
مواردی مثل ارز چند نرخی و انرژی ارزان و بهره سرکوب شده که سوریه را به خاک سیاه نشاند.(تصویر۲)
🔻یک طیف از بچه حزب اللهیها معتقدند درسی که از تجربه سقوط سوریه میگیریم اینست که نظام باید خواستههای بدنه سخت را جدی بگیرد.
از جمله اجرای قانون عفاف و حجاب و عزل آقای ظریف.(تصویر۳)
🔻سردبیر سایت مشرق و یک طیف از امنیتیهای توییتر بصورت خلاصه معتقدند همین هسته سخت با تحمیل خواستههای شان باعث سقوط بشار اسد شدهاند.
با ادبیات متاخر اینها و دعواهای بعد از انتخاباتشان با هم اگر آشنا نیستید بصورت خلاصه دارد میگوید جبهه پایداری در سوریه باعث سقوط بشار شد.(تصویر۴)
🔻طیفی از اصلاح طلبان رادیکال دلایل سقوط سوریه را با نداشتن انتخابات آزاد توضیح میدهند.(تصویر۵)
🔻بخشی از بچههای حزب اللهی معتقدند چون بشار اسد فیلترینگ را برداشته بود و افکار عمومیاش توسط آمریکا هدایت میشد سقوط کرد.
به عبارتی یعنی باز کردن فضا و میدان دادن به آزادیهای اجتماعی باعث تسریع سقوط میشود.(تصویر۶)
🔻بخشی از اصلاح طلبان میانه و حامیان آقای پزشکیان و ظریف چرایی سقوط بشار اسد را اعتماد به روسیه در سیاست خارجی تعریف میکنند.(تصویر۷)
🔻یک طیفی از اکانتهای سازمانی توییتر مشکل سقوط سوریه را باخت در جنگ نرم میدانند.(تصویر۸)
🔻روانشناسان تحلیلشان خیلی سیاسی نیست و تحولات را با دلایل روانشناختی توضیح میدهند.(تصویر۹)
#وحید_اشتری
🔴@ghabl_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز هم فراموشی های مسعود!!!
شما رو نمیدونم
اما من هر روز دچار شرم نیابتی میشم از اینکه چنین شخصی رئیسجمهور ایرانه!
کسی که نه تنها برای اداره مملکت برنامه نداشت بلکه برای سخنرانیهاش هم فکر و برنامه و یه صفحه متن نداره و همیشه بداهه و بیفکر سخنرانی میکنه!
نتیجه این میشه که یا آیات قرآن رو غلط میخونه یا مثل این دفعه کلا فراموش میکنه!
✍️ خانم فردوس
تعجب کردم این دفعه براش دست نزدند!
✍️ طناز ارجمند
پزشکیان بعضی مواقع حتی یادش میره رئیسجمهوره. انقدر خرده نگیرید دوستان.
✍️ محمد ایرانی
آقای پزشکیان، مگه مجبوری وقتی آیات قرآنو نصفه بلدی، جلوی جمع بخونی؟!
شما به وظایفت عمل کن. وظیفه شما آیه و حدیث خوندن نیست.
✍️ نزدیک صبح
😵💫😶😡
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
خاطرات هاشمی. دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۰
💠آقاى [محمود] محمدیعراقى آمد. وضع سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي را توضيح داد و گفت، به تدريج وزارتخانههايى كه مسئوليت فرهنگى خارجىشان، طبق اساسنامه مصوب رهبرى به سازمان منتقل شده، به نحوىكار خود را از سر مىگيرند و بودجه سازمان هم سال به سال كم شده و پرسنل اضافى كه در زمان آقاى [محمدعلی] تسخيرى، [رییسسابق سازمان] جذب شدهاند، هزينهها را سنگين كردهاند و نگهدارى ساختمان واگذارى رهبرى هم هزينه زيادى تحميل كرده است و وقت كار فرهنگى در افغانستان است، ولى بودجه نداريم. سپس در جمع مديران سازمان، گزارشى ارایهكرد. صحبت مبسوطى دربارة اهميت حضور فرهنگى ايران در سراسر جهان، براى تغذيه انسانهاى فراوان مشتاق اسلام، ايرادكردم.
💠آقاى دكتر [ابوالقاسم] موسوى، ریيس سازمان بيمه خدمات درمانى آمد. از اقدام به تأسيس اين مركز قدردانىكرد و گفت، مثل بسيارى از اقدامات سازنده ديگر، اين خدمات جاويدان است و سوابق خود در جبههها و در مديريت بهدارى ارتش را گفت و از تلاشهاى فاطى براى كمك به نيازمندترين بخشهاى جامعه - بيماران خاص- قدردانىكرد وگفت، انتخاب اين شغل سخت، نشان روحيه فداكارى و گذشت است وگفت، تمامى خانواده او مريدند و اخيراً كه خبر جلوگيرى سدكرخه از يك فاجعه عظيم سيل در خوزستان پخش شده، همه شما را دعا مىكنند. به نظرم انسان جالبى آمد كه مىتواند بيمه درمانى را به جاى خود برساند و با تلاشاش موفق شده تمامى بدهىهاى بيمه را بپردازند و به روز كنند و تمامى روستایيان، اكنون بيمهاند. به ايشان گفتم، بيمه درمانى بخشى از طرح مهم فقرزدايى و بيمه كامل اجتماعى بود كه متأسفانه دولت فعلي اجراى آن را به تأخير انداخت و طرح را از مجلس پسگرفت - به عنوان تكميل- كه هنوز معوق است.
💠عصر سلمانى براى اصلاح آمد و ضمن كار از مشكلات مردم گفت. به دنبال تأييد حكم زندان آقاى [محمد] دادفر، نماينده بوشهر و ابلاغ حكم، مجلسىها ناراحت شدهاند و فراكسيون دوم خرداد، جلسه داشت و پس از جلسه، بعضى از آنها اظهارات تهديدآميز در مقابل قوه قضایيه دارند و هيأت ریيسه مجلس، در بيانيهاى از قوه قضایيه خواسته است كه دست از فشار بر نمايندگان بردارد و تلويحاً تهديد به استعفا يا اقدامات ديگركردهاند.
💠در فلسطين، اسرایيلكماكان با هلىكوپتر و موشك به مراكز فلسطينىها حمله مىكند و [یوشکا فیشر]، وزير امورخارجه آلمان كه در اسرایيل است، صريحاً گفته، بايد حماس و [سازمان] جهاد [اسلامی] فلسطين، منحل و سران آنها محاكمه شوند و اسرایيل در يك اقدام تحريكآميز، مانع سفر [یاسر] عرفات به قطر، براى شركت در اجلاس وزراى امورخارجه [سازمان] كنفرانس اسلامى شده و [حمد بنخلیفه آلثانی]، امير قطر در نطق افتتاحيه، شديداً به اسرایيل حمله كرده و ممكن است، اين اقدام اسرایيل، باعث صدور بيانيه تُند اجلاس شود. در افغانستان، آمريكا هنوز به بمباران ارتفاعات تورابورا ادامه ميدهد؛ به احتمال حضور [اُسامه] بنلادن، [رهبر القاعده]، و درگيرىهاى بينگروههاى مسلح افغانى در بعضى استانها رخ مىدهد.
#خاطرات_هاشمی
😶
﷽
#تقویم_علما
📅 دوشنبه
☀️ 19 #آذر ماه 1403 شمسی
🌙 7 #جمادی_الثانی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ولادت میرزا ابوطالب زنجانی،
فقیه و حاکم شرع ساکن تهران (۱۲۲۲ش)
➕ درگذشت محمدجواد بلاغی نجفی فقیه، متکلم، مفسر و نویسنده آلاء الرحمن فی تفسیر القرآن (۱۳۱۲ش)
➕ درگذشت سید حسین بادکوبهای از مدرسان علوم عقلی حوزه علمیه نجف (۱۳۱۸ش)
➕ درگذشت حاج آقا حسین اثنی عشری، روحانی واعظ و مفسر قرآن (۱۳۴۳ش)
➕ درگذشت حاج آقا رحیم ارباب،
فقیه، فیلسوف، متکلم، عارف و ریاضیدان شیعه (۱۳۵۵ش)
➕ درگذشت محمد یزدی
فقیه، سیاستمدار و مبارز سیاسی، رئیس قوه قضائیه، عضو شورای نگهبان، نماینده مجلس خبرگان رهبری و دبیرکل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم (۱۳۹۹ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت ابوعبدالله زنجانی
فقیه، مفسر، محدث و نویسنده کتاب تاریخ القرآن (۱۳۶۰ق)
➕ درگذشت فارس حسون
نویسنده، محقق و بنیانگذار مرکز الابحاث العقائدیة در قم (۱۴۲۶ق)
➕ درگذشت سید محمد بادکوبهای از اساتید حوزه علمیه در تبریز و روحانی مبارز علیه بلشویکهای روس (۱۳۸۹ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
حاج آقا #رحیم_ارباب فقیه، فیلسوف، متکلم، عارف و ریاضیدان شیعه
💠رحیم ارباب (۱۲۵۹ - ۱۳۵۵ش)، مشهور به حاج آقا رحیم ارباب، از فقیهان مقیم اصفهان.
او در فقه و اصول، هیئت و ریاضی، فلسفه و کلام، و عرفان تحصیل کرده بود و از آخرین دانشوران مکتب فلسفی اصفهان بهشمار میرفت.
🔹وی در 12 جمادی الثانی ۱۲۹۷ قمری (2 خرداد 1259ش) در روستای چرمهین در حومه اصفهان به دنیا آمد. اجداد او از اعیان و بزرگان منطقه خود بودند و از این رو به ارباب شهرت داشتند.
🌀ایشان تمام ایام تحصیل و تدریس را در اصفهان سکونت کردند و جز برای چند سفر زیارتی از آن خارج نشدند. مشهورترین اساتید وی عبارتند از سید محمد باقر درچهای، ملا محمد کاشانی مشهور به آخوند کاشی، میرزا جهانگیرخان قشقایی و ابوالقاسم دهکردی.
🔻از مشهورترین شاگردان وی هم می توان به شهیدان بهشتی، مطهری، مفتح و حسینعلی راشد اشاره کرد.
او نمازجمعه را واجب میدانست و در اصفهان اقامه میکرد.
🔺او همچون استاد خود میرزا جهانگیرخان قشقایی هیچ گاه معمم نشد و تنها در هنگام نماز، به دلیل استحباب، شالی را دور سر میبست و بعد از نماز آن را باز میکرد.
▪️ او فرزندی نداشت و در اواخر عمر، نابینا شد و سرانجام در روز عید غدیر، ۱۸ ذی الحجه ۱۳۹۶ق (۱۹ آذر ۱۳۵۵ش) درگذشت و پیکرش در تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد که اکنون در نزدیکی مزار شهدای جنگ تحمیلی قرار گرفته است.
🌹🌹🌹
30.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی و خاطرات آیت الله حاج آقا #رحیم_ارباب
🌀 حاج آقا #رحیم_ارباب و احترام به اساتید
🔺 ارادت و عشق آقا رحيم به استادانش، به خصوص جهانگيرخان قشقايي و آخوند كاشي به حدّي بود كه نظيرش در كمتر كسي ديده شده است. وي در خدمت آن دو بزرگوار ميايستاد تا بگويند: آقا رحيم، بنشين! آن وقت با ادب در حضور آنان مينشست.
🔻 «نكته مهمي كه در زندگي ايشان قابل توجه است و به عنوان اسوه پذيري از آيت الله ارباب ميتوان نام برد، اين است كه در مورد خدمت به استادش، جهانگيرخان اين گونه بود كه كليّه وسايل زندگي و خوراك ايشان را تهيه و غذاي ايشان را آماده ميكرد و حتي لباسهاي ايشان را با نهايت احتياطي كه طبيعت او بود، مي شست؛ آن گاه اگر اجازه ميداد از خدمتش مرخص ميشد.»
📗 ارباب معرفت، ص 74.
✅شیخ حسین انصاریان:
🔹سالى براى زيارت عارف كامل، حضرت آيت اللّه حاج آقا #رحيم_ارباب كه از حسنات روزگار بود، به اصفهان رفتم. من زمانى خدمت اين مرد بزرگ رسيدم كه نزديك به هفت سال بود چشمش را بر اثر كهولت سن از دست داده بود.
🌀مردى در همان وقت به محضر ايشان مشرّف شد و گفت: فلان آشنا از حال شما و چشم شما جويا شد.
🔅 فرمود: حالم بسيار عالى است و چشمم مربوط به او نيست، محبوب من( خدا🥺( علاقه داشت هشتاد سال ببينم و اكنون مصلحت ديده بدون بينايى باشم و من صد در صد به مصلحت محبوبم راضى هستم!!
📚برگرفته از کتاب عرفان اسلامی
ج13 نوشته استاد حسین انصاریان
🔺لعن افضل است يا صلوات؟
▫️آية الله سيد حسن مدرس هاشمى:
🔹يكى از خصوصيات مرحوم حاج آقا #رحیم_ارباب اين بود كه اساسا با لعن كردن مخالف بود.
🔸يكى وقتى در محضر ايشان بودم صحبت از استفتايى بود كه از ايشان شده بود. در آن استفتاء پرسيده شده بود: آيا لعن افضل است يا صلوات!
🌀مرحوم ارباب خيلى ناراحت شدند گفتند: ديديد! اين آقا با طرح اين سوال چه اختلافى انداخت بين مسلمين و چه خيانتى كرد. اينها اول آمدند پيش من و از من چنين سوالى كردند.
☄من به آنان گفتم: آقايان ! برويد شكيات نمازتان را درست كنيد. اين چه سؤالی است كه مى پرسيد.
🍁من به ايشان عرض كردم : آقا اصل لعن را مى فرماييد، گر چه به جا باشد؟ يا اين كه لعن نابجا منظورتان است ؟
⚡️ايشان اصل لعن را حرف داشت .
🔺در هر صورت ايشان نسبت به اين موضوع حساس بودند. ظاهرا اين حساسيت را پس از مسافرتى كه به حج داشتند و با قاضى القضاه آن جا تماسى مى گيرند، پيدا مى كنند.
📚نشریه حوزه (+)