🔴دولت رئیسی در ماه اول کاری خود پایه پولی را کاهش داد
🔹در حالی که دولت روحانی در ماههای پایانی کار خود با چاپ بیسابقه پول تورمزا اقدام به رفع کسری بودجه کرده بود، دولت رئیسی در ماه اول خود توانست این روند را متوقف کند.
🔹بر اساس آمار بانک مرکزی، در پایان مردادماه امسال حجم پایه پولی نسبت به تیرماه کاهش یافت.در حالی که دولت روحانی در ۴ ماه نخست امسال نزدیک به ۵۹ هزار میلیارد تومان پول تورمزا چاپ کرده بود، دولت رئیسی در ماه اول فعالیت خود نه تنها پول جدیدی چاپ نکرد، بلکه مقداری از حجم پایه پولی را نیز از بازار جمع کرد.
🔹حجم پایه پولی در پایان تیرماه ۵۱۷۵ هزار میلیارد ریال بود که در مردادماه به ۵۱۵۹هزار میلیارد ریال کاهش یافت.
🔹دولت روحانی با چاپ پول پرقدرت و تورمزا در ماههای پایانی خود عامل تشدید تورم در کشور شد و بیسابقهترین بیانضباطی مالی تاریخ ایران را رقم زد./نوداقتصادی
♨️راز شایسته سالاری در دانشگاه امام صادق ؟!
«حسین شهبازی» در یادداشتی با عنوان «راز شایسته سالاری در دانشگاه امام صادق» در کانال بهاری «مکتوبات» که در صفحهی شخصی «سید مهدی صدرالساداتی» هم منتشر شده نوشت:
🔸 شاید برای شما هم مثل خیلیهای دیگر این سوال پیش آمده باشد که راز ایمنی و پاکی سیستم مدیریت کشور در برابر خویشاوند سالاری و الیگارشی چیست؟
🔹 به بخشهایی از روایتی که چندی است پیرامون نحوه شکل گیری و اداره دانشگاه غیر انتفاعی امام صادق در رسانهها منتشر شده توجه بفرمایید:
🔸 مرحوم آیتالله مهدوی کنی پس از تاسیس دانشگاه و انتصاب مادامالعمر به ریاست، همسرشان خانم سرخهای را هم به عنوان رییس مادامالعمر واحد خواهران اعلام میکنند.
🔹 برادر بزرگتر ایشان محمدباقر باقریکنی، قائم مقام رئیس دانشگاه میباشند؛ همین برادر قائم مقام دو پسر دارد، یکی علی باقری، استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق که معاون سعید جلیلی، استاد علوم سیاسی دانشگاه امام صادق در شورایعالی امنیت ملی بود.
🔸 پسر دیگر برادر مهدوی کنی هم مصباحالهدی باقری کنی، استاد مدیریت دانشگاه امام صادق و هم چند سالی مدیر طرح و برنامه دانشگاه و رئیس دانشکده مدیریت آن بودهاست که در حال حاضر داماد آیتالله خامنهای و همسر خانم هدی خامنهای است.
🔹دختر آیتالله کنی، صدیقه مهدوی کنی، استاد علوم قرآنی دانشگاه امام صادق قائممقام مادر در واحد خواهران هستند؛
🔸همسر این خانم، ابراهیم انصاریان، مسئول دفتر آیتالله در مجلس خبرگان و برادر شیخ حسین انصاریان بودند؛ این زوج دو فرزند دارند:
🔹زهیر انصاریان، استاد فلسفه دانشگاه امام صادق که مدیر اداره گزینش دانشجویان بود و ضحی انصاریان که در واحد خواهران دانشگاه امام صادق شاغل است.
🔸 جالب است بدانید همه نامبردگان بالا که استاد دانشگاه امام صادق هستند در همین دانشگاه یعنی دانشگاه پدرشان فارغالتحصیل شدهاند.
🔹دختر کوچک آیتالله هم #هدیه مهدوی کنی است، فارعالتحصیل و استاد تاریخ اسلام دانشگاه امام صادق که هم اکنون مدیر گزینش واحد خواهران و نیز مدیر مدارس دخترانه غیرانتفاعی وابسته به دانشگاه است.
🔸همسرشان حجتالاسلام سیدمصطفی میرلوحی هم عضو هئیت علمی و مدیر کل روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه امام صادق و مدیر و امام جماعت و تولیت مسجد امام صادق در میدان فلسطین است؛ این زوج سه فرزند دارند.
🔹 فرزند اول سیدمحمدحسین میرلوحی که فعلا دانشجوی دانشگاه امام صادق و ضمنا داماد حجتالاسلام علیرضا پناهیان است دو فرزند دیگر هنوز مدرسه میروند و طبیعتا به سن لازم برای پذیرش مسوولیتهای خطیر نرسیدهاند.
🔸 آیتالله یک فرزند پسر هم دارند به نام محمدسعید مهدویکنی، فارعالتحصیل و استاد ارتباطات دانشگاه امام صادق که هم اکنون ریاست دانشگاه را برعهده دارد؛ همسر او هم از همین دانشگاه مدرک گرفته و در همین دانشگاه کار میکند. این زوج سه فرزند دارند که آنها هم هنوز به سن دانشگاه نرسیدهاند که وارد دانشگاه شوند.
⭕️ خب دانشگاهی که مرکز اصلی تربیت مدیران جمهوری اسلامی است وقتی خودش اینچنین مبتنی بر شایسته سالاری بنا و اداره شده باشد روشن است که همین سلامت و مصونیت را از طریق محصولاتش به سیستم مدیریت کشور تسری بدهد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔴تعارض منافع مدیران بورس به قله رسید
۸۰ درصد مدیران ارشد بورس در شرکتهای بورسی مسئولیت دارند
♦️مالکیت یا دارا بودن سهام شرکت خصوصی؛ موقعیتی است که در آن یک مقام در بازار سرمایه همزمان در بخش خصوصی دارای سهام یا مالکیت یک شرکت خصوصی است که آن شرکت تحتکنترل یا تحتتاثیر تصمیمات او قرار دارد. این موضوع با عضویت بسیاری از مدیران عالیرتبه سازمان در شرکتهای مختلف مشهود است.
♦️ ۲۵عضو هیاتمدیره ارکان مختلف بورس (بورس، فرابورس، بورس انرژی، شورای عالی بورس و... ) بهطور همزمان در هیات مدیره ۶۸ شرکت خصوصی که عموما فعالیت مالی دارند، عضو هستند که فعالیت ۶۲ شرکت مستقیما با بازار سرمایه در ارتباط بوده و خواهد بود.
🔴 مجموعه پرسش و پاسخ های دانشجویی 🔴
نشر نهاد رهبری در دانشگاهها.
پاسخ به صدها سوال و شبهه ی مهم و کاربردی در موضوعات گوناگون؛
( خداشناسی. معاد. نبوت. امام شناسی. قرآن شناسی. عصمت. گناه و توبه. نماز. دین شناسی. ماه رمضان. قیام حسینی.
رساله ی برگزیده. احکام خمس، روزه، بلوغ، بانوان، نگاه، پوشش، موسیقی، اعتکاف، دعا و توسل. راز آفرینش. عرفان و عشق. مهدویت. عصر ظهور. اهل سنت واقعی. شخصیت و حقوق زن.
حقوق خانوادگی زن.
پرسش های برگزیده.
پرسش از آیت الله جوادی.
تفسیر آیات برگزیده.
حکومت دینی. ولایت فقیه. جمهوری اسلامی. مجلس خبرگان. بهاییت. جریان شناسی سیاسی).
۳۶ جلد. نو. ۳۳۰ هزار تومان.
(قیمت روز بالای یک میلیون تومان!!)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تمسخر آیه قرآن درباره " شراب طهور" توسط آقامیری
آیا می شود در برابر تمسخر قرآن هم سکوت کرد؟!
✅چند نکته:
هنر #آقامیری، نفی عبادت خدا و مبارزه با تکلیف گرایی و تبلیغ اباحه گری است که با هوای نفس انسانی سازگار است و به همین دلیل سخنش بین افرادی که اهل مسامحه در دین هستند، برد دارد و بیشتر جا می کند.
خیلی از خطباء هم اگر با این شیوه سخنرانی کنند، می توانند دل جمع کثیری از انسانها را جذب کنند اما قرار نیست چنین شود و پا روی حق بگذاریم...
به بیان دیگر، طبق حدیث:
الناس عبید الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه ما درت معیشتهم
هنر یزید و عبیدالله بن زیاد که توانستند اکثریت را با خودشان همراه کنند، همین دست گذاشتن بر دنیاطلبی مردمی بود که نمی خواستند یا نمی توانستند بهای راه حق و درست را بپردازند.
اما امامان معصوم و شیعیان آنها، سخنانشان بر خلاف هوای نفس است و از این رو، همواره از سوی افراد و جریانات هایی مورد تمسخر و استهزاء قرار گرفته اند.
پ.ن: آیه مبارکه مورد اشاره: عَالِيَهُمْ ثِيَابُ سُنْدُسٍ خُضْرٌ وَإِسْتَبْرَقٌ ۖ وَحُلُّوا أَسَاوِرَ مِنْ فِضَّةٍ وَسَقَاهُمْ رَبُّهُمْ شَرَابًا طَهُورًا (۲۱انسان)
#آقامیری
#اباحه_گری
#اندیشه_دینی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_گلی
@Andyshedini 🆔@meshkatnoor
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از تاریخ ضبط این گفتگو (دی 97) سه سال هم نگذشته.
روزهایی که ما می گفتیم ظریف توافقی را امضا کرده که نمی دانسته در آن چه چیزی نوشته شده اما پاسخی که به ما می دادند این بود که اینها حرفهای نبویان است!
حالا ظریف هم همان حرفهای نبویان را تکرار و تاکید کرده که نمیدانسته در برجام کلمه تعلیق آمده بود یا لغو! داستان غم انگیزی است...
sabeti ✅
⚫️سالروز رحلت حضرت سکینه(س)
🌹نام : آمنه ،آمینه ،
پدر : سید الشهدا حضرت امام حسین علیه السلام
مادر : حضرت رباب سلام الله علیها
القاب : سکینه یا سُکینه ، خیر النسوان که امام حسین در روز عاشورا وی را به این لقب خطاب قرارداد
مکان ولادت : مدینه منوّره
سال ولادت : حدودسال 48 هجری
سن مبارک : 70 سال
سال رحلت : 117 هجری در زمان هشام بن عبدالملک
🌹حضرت سکینه در کربلا حضور داشت و سخنان و اشعار و نقشی که ایفا کرده بود در تاریخ ثبت شده است
korsi152-Dr.naderi.mp3
14.37M
بشنوید صوت #کرسی_علمی_ترویجی152
✅ ✅ موضوع: مقایسه دیدگاههای علامه مصباح یزدی(ره) و محمد نقیب العطاس در زمینه علوم انسانی اسلامی
👤 ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمين آقای دكتر محمدمهدی نادری
🗓 برگزار شده در دوشنبه 19 مهرماه 1400
🔷 رزومه علمی آقای دكتر محمدمهدی نادری
🌐 https://asatid.iki.ac.ir/?prof=1268
korsi152.Dr.mesbah.mp3
6.12M
بشنوید صوت نقد #کرسی_علمی_ترویجی152
✅ ✅ موضوع: مقایسه دیدگاههای علامه مصباح یزدی(ره) و محمد نقیب العطاس در زمینه علوم انسانی اسلامی
👤 ناقد: حجت الاسلام و المسلمين آقای دكتر علی مصباح
🗓 برگزار شده در دوشنبه 19 مهرماه 1400
🔷 خواجه شمس الدّين محمّد #حافظ شيرازى
از نگاه عارف بزرگ آیة الله پهلوانی
✍خواجه در بيان حقايق و معارف الهى، مقامى والا، و منزلتى بس بلند دارد، بگونه اى كه هيچ يك از شعرا و ادباى فارسى زبان نمى توانند قدم جاى پاى او گذارده و مقامش را درك كنند، البته تقليد از خواجه ممكن است؛ امّا شيوايى بيان مطلبى است، و بيان حقايق و معارف در قالب اصطلاحات (زلف و خال و خط و غيره) امرى ديگر. خواجه بدون آنكه هيچ يك از اين دو امر معناى خود را از دست بدهد، و يا يكى را قربانى ديگرى كند، آن دو را به هم آميخته و شاهكار بزرگى را عرضه نموده، كه تمامى غزليّات وى شاهد بر اين مدّعا است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ویژۀ روز حافظ ♨️
🎥 ببینید | وقتی انسان حسابش را با خدا تسویه کند، احساس میکند وقتش کم است...
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
#حافظ
✅ پندی مهم از جناب حافظ
🔹 گاهی بعضی #عرفا با یک ادبیاتی #نصایح خود را میگویند که خیلی مؤثر است و لذا مرحوم #فیض یک #اشعاری دارد در مورد حافظ؛ میفرماید:
«دل را نکند بیدار الّا غزل حافظ».
آنوقت #حافظ دربارهی تلبیسات #نفس، چقدر عجیب گفته:
«گرچه بر واعظ شهر این سخن آسان
نشود
تا ریا ورزد و سالوس مسلمان نشود»
مرحوم فیض میگوید حافظ زبانش جوری است که #بیدار کننده است، هشدار دهنده است.
خب یکوقت به بنده که مثلاً #واعظ هستم یک کسی میگوید: خودت را بپا! #اخلاقت را بپا! اما یکوقت میگوید: اصلاً اگر #مسلمان میخواهی بشوی، این شرط را باید مراعات کنی!. این خیلی حرف است؛ یعنی تو پنجاه سال نامسلمانی کردی با مردم!، آن هم نه تنها در لباس #اسلام بلکه در لباس #روحانیت اسلام! و #معلم بودن مسلمانها!
«گرچه بر واعظ شهر این سخن آسان نشود
تا ریا ورزد و سالوس مسلمان نشود»
این مطلب از ریشه آدم را عوضی نشان میدهد، خب ذکر اﻳﻦ مطالب برای چی است؟ #دلسوزی است دیگر!.
۸۲٫۱۰٫۸
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
seyedololama
علّامه طباطبایی، نيز نسبت به برخى از متنسّكين كه بعنوان مقدّس مآبى، شرع را دستاويز خود قرار داده؛ و بعنوان حمايت از دين و ترويج شرع مبين، تمام اصناف از اولياء خدا را كه با #مراقبه و محاسبه سر و كار داشته و احياناً سجده طولانى انجام مىدادند بباد انتقاد گرفته، و اوّل كارشان مذمّت و نقد بر بعضى از بزرگان عرفان، چون خواجه حافظ شيرازى و #مولانا محمّد بلخى رومى صاحب كتاب «مثنوى» بوده است؛ بشدّت تعييب و تعيير مىنمودند؛ و اين طرز تفكّر را ناشى از جهالت و خشكى و خشك گرائى مىدانستند كه از آن، روح شريعت بيزار است.
مهرتابان، علامه طهرانی. ص ۱۲۴
✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
400-7-8 emamzadeabdollah -.mp3
19.57M
🌺 سوگواره « عالم ربانی و سالک توحیدی »
« حضرت ابوالفضائل علامه حسن زاده آملی (ره ) »
🌷 با افاضات « استاد صمدی آملی »
▪️ آمل - آستان مقدس امام زاده عبدالله (ع)
▪️ ۸ مهر۱۴۰۰
بزرگداشت علامه حسنزاده.mp3
14.29M
✅ بزرگداشت علامه حسن زاده آملی"
🔸سخنران:
شاگرد قدیمی علامه، استاد ضیائی نوری
یکشنبه ۱۴۰۰/۰۷/۱۸
قم، مسجد طفلان مسلم
@salek_towhidi
ستاد بزرگداشت علامه حسن زاده آملی
🔴به یاد علامه حسنزاده
در روز بزرگداشت حافظ
🖊احمدحسین شریفی
🔷روز بیستم مهر به نام روز بزرگداشت حافظ نامگذاری شده است. به همین مناسبت خاطرهای از علامه حسنزاده آملی(ره) در باره لزوم اهتمام به حافظ و آشنایی با مضامین عرفانی و معنوی آن عرض میکنم:
🔶شبی با یکی از دوستان در محضر علامه حسنزاده آملی بودیم. مصرعی از یکی از غزلیات حافظ را خواند. آن مصرع را درست به خاطر ندارم گویا این بود:
«عرضه کردم دو جهان بر دل کار افتاده»
سپس به آن دوست عزیزم فرمود: مصرع بعدی آن چیست؟ دوست ما عذرخواهی کرد و گفت: «نمیدانم.»
ایشان پرسید: «چقدر با دیوان حافظ مأنوس هستید؟»
پاسخ دوست ما این بود که: «هیچ»
🔶#علامه_حسنزاده خیلی ناراحت شد. با اینکه دوست ما معمم بود. اما علامه حسنزاده با تعجب پرسید: «آقا شما مطمئن هستید که طلبهاید؟ مگر میشود یک طلبه با دیوان حافظ ارتباط نداشته باشد؟ شما باید آنقدر با اشعار حافظ مأنوس باشید که وقتی یک مصرع آن را میشنوید مصرع بعدی را بگویید. دیوان حافظ دریای از عرفان و اخلاق و معنویت است. دیوان حافظ تفسیری عرفانی و معنوی از قرآن است:
ز حافظان جهان کس چو بنده جمع نکرد
لطایف حکمی با نکات قرآنی
#حافظ
Ahmadhoseinsharifi
🌹
🌹 علامه حسنزاده دایرهالمعارف متحرک شاخههای مختلف معارف اسلامی بود
🔹 حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی در مراسم بزرگداشت ارتحال ملکوتی عالم جلیل القدر، علامه حسن زاده آملی در اصفهان گفت:
علامه مسلط به کتب اصلی دانشهای مختلف اسلامی و دایرهالمعارف متحرک نسبت به شاخههای مختلف معارف اسلامی بود.
📝 مشاهده متن کامل خبر:
dte.bz/208mo
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
tablighnews
❖ شعر زیبای استاد آیت الله رمضانی در توصیف علامه حسن زاده آملی
حقیر به مناسبت یکی از روزهایی که در محضر شریفشان بودم و برایم بسیار شعف انگیز و عجیب و غریب بود، و هنوز هم که هنوز است ابتهاج و سروری که در آن روز به من دست داد برایم زنده است، چنین سرودم و به پیشگاه مبارکشان تقدیم کردم:
بیا که موسم یاس و سمن شد
زمان سبزه و دشت و دمن شد
نوای دلنواز بلبل آمد
صدای شیون زاغ و زغن، شد
غم و اندوه از اینجا رخت بربست
از این خانه همه رنج و محن، شد
ملائک بر سریرِ دل نشستند
عجب خاکی به فرق اهرمن شد
بیفشانید دست و پا بکوبید
که گاهِ گفتنِ سرّ و علن شد
رسیدم خدمت استادِ اعظم
همه انواع همّ و غمّ ز من، شد
چو افشانید در قلبم معارف
درونِ من حَسَن اندر حَسَن شد
ز یُمن صحبت و تعلیم و درسش
دیارِ غُربتم عینِ وطن شد
نموده عَبد خود من را به تعلیم
از این رو نام من عبدُ الحَسَن شد
پن۱: کلمه "شُد" در بیت ۲ و ۳ و ۶، به معنی "رفت" است.
پن۲: عبارت "َحَسَن اندر حَسَن" و "عبدُ الحَسَن" اشاره است به نام استاد رمضانی و نام علامه، که نام کوچک هر دو "حَسَن" است.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸