فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نگاه رهبری به مسئله ظهور و اظهارات منحرف کننده این روزها!
در مسجد فاطمیه دیدم آیت الله محمدتقی بهجت (ره) به طرف من میآید؛
چهرهاش برافروخته بود، اما آرام میآمد؛
به من که رسید، پرسید: «پول دارید؟»
سنگینی نگاهشان را حس میکردم؛ گیج و مبهوت بودم.
بیآنکه علت سؤالش را بدانم، گفتم: «بله دارم!»
سرزنشآمیز گفت: «پس نخ و سوزن بخرید تا من و شما دهانمان را بدوزیم.»
زبانم بند آمد!
دستوپایم را گم کردم و با خندهای تلخ، پرسیدم: «اصلاً نباید حرف بزنم؟ اینهمه دیدنی را نادیده بگیرم؟»
گفت: «اسرار را نباید بازگو کنید! بازگویی، برای خودت #عُجب و #خودبینی میآورد، و برای دیگران #ناباوری، #حسادت و احیاناً #دشمنی.»
📚این بهشت، آن بهشت،
ص٢۵؛ بر اساس خاطرۀ یکی از شاگردان آقا
😶 و البته گاهی باید گفت
مثل کتاب انسان در عرف عرفان از آیت الله حسنزاده یا روح مجرد آیتالله طهرانی ...
گاهی برای تقویت ایمان، تحریک، ترغیب، تشویق، تحذیر، انذار، ترساندن از جهنم و... باید گفت..
مکاشفات رو باید گفت
بویژه در این عصر ظلمانی و هجوم سبک زندگی مادی و کفرالود غرب و کلا تمدن الحادی غرب که در حد یک دین مادی ظاهر شده و برای همه ی حیات بشر برنامه دارند بر محور سود و لذت مادی و دنیوی...
کتمان یا آشکارسازی؟
خاطره ی مهم حجت الاسلام استاد محمدجواد رودگر ( محقق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه قم) درباره ی علت تالیف کتاب انسان در عرف عرفان توسط آیتالله حسن زاده آملی
سال۷۶ یا ۷۷ با برخی از دوستان توفیق عزیمت به مشهد مقدس و زیارت ثامن الحجج(ع) یافته و قرار بود در همایش نکوداشت استاد علامه سیدجلال الدین آشتیانی شرکت کنیم که الحمدلله چنین شد و استفاده ها کرده و استاد جلال الدین آشتیانی را از نزدیک دیده و با او صحبت کردم. در این همایش موقع برگشت به مکان از قبل تعیین شده، داخل ماشینی که میهمانان را به آنجا می آورد، استاد دکترابراهیمی دینانی عزیز که استاد دوره کارشناسی ارشد و دکتری بنده در دانشگاه بوده و استاد راهنمای رساله دکتری ام نیز شده بود را زیارت کرده و داشتم می رفتم روی یکی از صندلی های عقب ماشین بنشینم که استاد فرمود فلانی بیا اینجا کنارم، کارت دارم، امتثال امر کرده و کنار استاد نشستم. عرض کردم امرتان چیه؟ فرمود شما که شیفته استاد خودت آقای حسن زاده آملی هستی، پرسشی از ایشان دارم و برام پاسخ بیارید! عرض کردم بفرمائید. فرمود چرا آقای حسن زاده اسرار هویدا می کنه و مانند استادش آقای طباطبایی کتوم نیست؟ چرا کشف و کراماتش را بیان کرده و نوشته و منتشر کرد؟(ناظر به کتاب “انسان در عرف عرفان” فرمود). چندبار تکرار کرد و عرض کردم اجازه هست خودم پاسخ دهم؟ فرمود نه، من از شما پاسخ نمی خواهم، از استادت آقای حسن زاده پاسخ بیار. عرض کردم چشم.
بازم تابستاتی محضر استاد( حسن زاده ) رسیدم و جریان همایش نکوداشت و پرسش آقای دکتر دینانی را ناظر به کتاب یاد شده مطرح کردم.
فرمود:
آقای دکتر دینانی عزیز راست گفت، درست گفت، خیلی خوب گفت!
اما به جناب ایشان بفرمائید که بنده چیزی را افشا نکرده و اسراری را آشکار نکردم، بنده نیز همان مشی و مشرب آقای طباطبایی را قبول دارم و بر آن مشرب هستم.
آن مقدار که در کتاب “انسان در عرفِ عرفان” نوشتم و گفتم #ساحل_پیمایی است و گفتم تا مردم بدانند عوالم دیگری هم هست، غیر از دنیا و عالمِ ماده، ملکوت و مثالی و بالاتری هم هست.
می خواستم به مردم #تذکر دهم که #حقایقی_پشت_پرده هست.
بنده کتابی با همین نام(انسان در عرف عرفان) نوشتم خیلی قطور و خیلی از #اسرار و #وقایع در آن مندرج است و وصیت کردم بعد از من منتشر کنند(یعنی کتاب منتشر شده فعلی قطره ای از آن دریاست، این ساحل پیمایی است و آن دریا)…
بعد از زمانی که توفیق دیدار استاد دکتر دینانی شامل حال شد، فرمایش علامه را به ایشان منتقل کردم و سکوت کرده و به فکر فرو رفت و هیچ نگفت.
منبع
( همراه با دیگر خاطراتی از آیتالله حسن زاده آملی ) :
https://iict.ac.ir/1402/08/fmanaviat-7/
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - چهارشنبه آذر ۱۳۸۰
🔸 دیدار مشورتی محسن مهر علیزاده وگزارشی از طرح های توسعه ای سازمان تربیت بدنی
🔸 دیدار محمد جواد ابوالقاسمی وگزارش از اقدامات فرهنگی وانتشاراتی
🔸 افطار اعضای دولت اصلاحات به میزبانی آیتالله خامنهای و روایت هاشمی از نحوه گزارش دهی سید محمد خاتمی و واکنش رهبری
🔸 پیشنهاد مجدد اکبر هاشمی رفسنجانی به رهبری برای یافتن راهی برای اتحاد در کشف و حلول ماه های قمری و بی توجهی او به این پیشنهاد
خودکشی از برج میلاد به روایت هاشمی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ آقاى [محسن] مهرعليزاده، ریيس سازمان تربيت بدنى آمد.گفت، در فكر تدوين طرح جامع براى ورزش و تقويت بخش خصوصى و باشگاه است. ستاد همايش آسيبشناسى حكومت دينى آمدند. آقاى [محمدجواد] ابوالقاسمى،گزارشي از اقدامات دو ساله از مصاحبهها و تحقيقات فراوان را داد و در مورد جمعبندى مطالبكه در هفت بند تهيهشده، مشورت كرد؛ اشكالات اساسى به نظر رسيد. قرارشد در جلسه ديگرى مذاكره كنيم.
⭕️ افطار، همراه جمع زيادى از مسئولان، میهمان رهبرى بوديم. آقاى [سیدمحمد] خاتمى، [رییسجمهور]، گزارش موفقيتهاي دولت را بدون اشاره به ناكامىها دادند كه مقبول نيفتاد و رهبرى هم موعظهكردند و در آخر به اتحادكلمه دعوتكردند و چند نفرى را كه فتنه مىكنند، تهديدكردند.
⭕️ قبل از جلسه،در مذاكرات خصوصى به رهبري پيشنهادكردم، براى ايجاد هماهنگى در دنياى اسلام بر سر حلول ماههاى قمرى اقدام كنند كه مراسم مذهبى هماهنگ باشد؛ اميدى به موفقيت اين اقدام ندارند و ضرورى هم نمىدانند. به آقاى [علی] مشكينى، [رییس مجلس خبرگان] كه در جلسه بودند، از اشكالات ترجمه دعاها گفتم كه در مفاتیحالجنان آوردهاند؛ جواب دادندكه ترجمه از خودشان نيست. آقاى خاتمى همگفت، اخيراً درد ديسكشان عودكرده است. در اجتماع دانشجويان تُندرو در دانشگاه اميركبير، شعارهاى تُندى عليه آقاى خاتمى هم داده شده؛ به علاوه شعارهاى ضد قوه قضایيه.
⭕️ درگيرىها در فلسطين ادامه دارد و صحبت از حذف [یاسر] عرفات هم تكرار مىشود. در افغانستان،خبر از تسلط دولت بر ارتفاعات تورابورا، بدون دستيابى به بنلادن، [رهبر القاعده] و ملاعمر، [رهبر طالبان] و احتمال تسليم شدن افراد باقيمانده القاعده ميباشد.
⭕️ روزنامهها نوشتند، يك خانم جوان از بالاى برج ميلاد خودش را پرتكرده و مُرده است. دومين خودكشى از اين نوع است كه از برج ميلاد در حال ساخت استفاده شده؛گويا اشكالات فنى، مانع تكميل برج شده است.
#خاطرات_هاشمی
😶
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز پنجشنبه
☀️ 22 #آذر ماه 1403 شمسی
🌙 10 #جمادی_الثانی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ولادت محمدحسن مظفر
فقیه، متکلم، نویسنده، استاد حوزه علمیه نجف و مولف کتاب دلائل الصدق در عقاید تشیع (۱۲۶۲ش)
➕ درگذشت میرزا حبیبالله رشتی از فقهای شیعه در عصر ناصرالدین شاه (۱۲۷۳ش)
➕ درگذشت سید هاشم میردامادی نجفآبادی، فقیه، مفسر، استاد اخلاق و از روحانیون فعال در واقعه مسجد گوهرشاد (۱۳۳۹ش)
➕درگذشت میرزا عبدالعلی تهرانی، فقیه و عارف ساکن تهران(۱۳۴۶) و پدر آقامجتبی و آقامرتضی تهرانی
🌙 #قمری
➕ عهدنامه امام علی(ع) با اهالی نجران (۳۷ق)
➕ درگذشت فریدالدین عطار نیشابوری شاعر و عارف بزرگ فارسیزبان(۶۲۷ق)
➕ درگذشت محمدهادی هادوی بیرجندی مجتهد و شاعر (۱۳۶۶ق)
➕ درگذشت مهدی امامی امیری از فقهای شیعه و اساتید حوزه علمیه قم (۱۳۷۸ق)
➕ شهادت فضلالله محلاتی،
روحانی مبارز انقلابی و نماینده امام خمینی در سپاه پاسداران (۱۴۰۶ق)
➕ درگذشت سید احمد فقیه امامی از فقها و مفسران شیعه (۱۴۱۴ق)
➕ درگذشت محمد واصف لاهیجی مجتهد، نویسنده و استاد حوزه علمیه (۱۴۱۷ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
آیت الله #میرزا_حبیب_الله_رشتی از فقهای شیعه در عصر ناصرالدین شاه
🔅میرزا حبیب الله رشتی (۱۲۳۴-۱۳۱۲ق) از فقیهان صاحبنام قرن سیزده هجری و زعیم حوزه علمیه نجف می باشد.
🔹 وی در سال ۱۲۳۴ق در املش به دنیا آمد و از 12 سالگی در لنگرود و قزوین به تحصیلات دینی پرداخت و در ۲۵ سالگی به درجه اجتهاد نائل آمد و به امر استادش شیخ عبدالکریم ایروانی، به مدت 4 سال عهده دار امور دینی و قضایی مردم املش شد.
☄ایشان در سال ۱۲۶۳ق در ۲۹ سالگی به نجف رفت و در محضر شیخ محمدحسن نجفی و شیخ انصاری شاگردی کرد و تأییدیه اجتهاد دریافت کرد.
🌀ایشان با وجود زمینه مرجعیت به خاطر شاگردی شیخ انصاری،از قبول وجوهات امتناع می کرد و مراجعان مرجعیت را به میرزای شیرازی حواله می داد و پس از مهاجرت میرزا به سامرا ریاست حوزه علمیه نجف را به عهده داشت.
🔸از شاگردان ایشان می توان به عالمانی چون سید محمدکاظم یزدی، آقا ضیاءالدین عراقی، میرزا محمدحسین نائینی و سید ابوالحسن اصفهانی اشاره کرد.
💠عده ای از شاگردانش از جمله سيد محمد باقر درچهای، سید جعفر و سیدابوالقاسم حسینی اشکوری درس های وی را تقریر کرده اند. از مهمترین آثار او بدایع الافکار و کاشف الظلام فی حل معضلات الکلام است.
▪️محقق رشتی سرانجام در شب پنج شنبه ۱۴ جمادیالثانی ۱۳۱۲ق ( 22 آذر 1273 ش) در نجف در ۷۸ سالگی دنیای فانی را وداع گفت و در یکی از حجرههای صحن حرم امام علی(ع) دفن شد.
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹مروری بر زندگی آیت الله #میرزا_حبیب_الله_رشتی
🔺ارزش یک منبر
◽️آیت الله بهجت:
🔹نقل کردهاند: در اثر یک منبر عالِمی، چهار هزار نفر شیعه شدند. کسی که اینگونه بیان داشته باشد، در ثواب، از مراجع بالاتر است؛ زیرا در روایت آمده است: «لأنْ یهدِی الله عَلی یدَیک رَجُلاً، خَیرٌ مِما طَلَعَتْ عَلَیهِ الشمْسُ وَ غَرُبَتْ؛ اگر خداوند یک نفر را بهوسیله تو هدایت کند، قطعاً بهتر از تمام آنچه آفتاب بر آن میتابد و غروب میکند، خواهد بود».
🔸خدا میداند هدایت نفوس چقدر ارزش دارد.... در هر حال، مرحوم آقا میرزا #میرزا_حبیب_الله_رشتی که خیلی معتقد بوده و از روی ایمان مطالب را تحصیل میکرده است، پیشانی آن آقا(یی که منبر مذکور را رفته بود) را بوسید و گفت: «حاضرم همه ریاضتهایی را که کشیدم به تو بدهم و در عوض، ثواب این یک منبر را به من بدهی».
🌀خدا کند آثار قَیّمه و گرانبهایی را که بالوراثة داریم، اختیاراً از دست ندهیم و گرگها از دست ما نگیرند!
📚در محضر بهجت، ج۱، ص ۱۳۰
🌀نوشتهاند #میرزا_حبیب_الله_رشتی نمازهای پدر و مادر خود را سه بار خواند. یک بار به تقلید از مراجع آنان و دوبار به اجتهاد خود.
📚نقباءالبشر، شیخ آقا بزرگ تهرانی، ج ۱، ص ۳۵۸ و ۳۵۹.
🔺پا روی مرجعیت
▫️استاد سید علی خامنهای:
🔅وقتی که شیخ انصاری، مرجع علىالاطلاق تشیع در سال ۱۲۸۱ق از دنيا رفت، سه عالم بزرگ جهت مرجعیت مطرح بودند که مردم هر کدام باید یکی از اینها را انتخاب می کردند:
🍁یکی مرحوم حاج #میرزا_حبیب_الله_رشتی عالم بزرگ، فقیه عالی قدری بود که دریایی از فهم حقوق اسلامی است؛
🍁دومی مرحوم #سیدحسین_کوه_کمره_ای ترک، مرد جليل القدری بود، کسی که خودش یک استادی بود.
🍁 نفر سوم که از آنها جوانتر است، سابقهاش هم به قدر اینها نیست، او #میرزای_شیرازی است اما در حد مرجعیت بود.
⚡️این سه نفری در یک جا جمع شدند، گفتند که بیایید برای خاطر حفظ وحدت عالم اسلامی، دو نفراز ما، به نفع يک نفر کنار برود و به آن یک نفر ارجاع کند و مقلدين خودش را هم بگوید که از او تقلید کنید؛ گفتند حرفی نیست.
🌀میرزای شیرازی گفت: «بیایید کسی را انتخاب کنیم که عقلش از علمش بیشتر باشد؛ ملا و مجتهد باید باشد، مسلم با تقوا باید باشد، اما باید دارای درک و هوش باشد، باید دارای چشم شناسا باشد تا دور را ببیند، آینده بشر، آینده جامعه اسلامی، همه را بفهمد».
🌱میرزا حبیب الله رشتی یا مرحوم سيدحسين كوه کمری گفت:«این خودِ تو، علاوه بر مقام علمی مناسب، از عقل سرشار هم برخورداری. ما از حق مرجعیت خود؛ یعنی اول مقام در شیعه آن روز بودن را صرف نظر می کنیم».
🔹شما مي دانید که در صد سال پیش، مرجع تقليد چقدر نفوذ و اقتدار داشت. آن دو نفر میرزای شیرازی را مرجع تقلید کردند و ثمره اش در قرارداد کمپانی رژی -قرارداد تنباکو- ظاهر شد؛ شأن عالم این است!
#کلام_رهبر
📆 ۵۳/۱۲/۲۲
🔺گردن کلفت!
▫️آیت الله شبیری زنجانی:
💢در نجف شخصی به نام ملاهادی در غسل وسواس داشت و می گفت موقع غسل نیتم نمی آید. پیش #میرزا_حبیب_الله_رشتی رفت و راهکار خواست. میرزا گفت: «تو بدون نیت غسل کن گناهش با من».
🔹او ناراحتش شد و پیش آخوند خراسانی رفت. ایشان هم گفت: «پیش خدا گردن گلفت تر از میرزا نداریم. اگر او گناهش را پذیرفته، بدون نیت انجام بده».
🔸او ناراحت شده و فکر می کند که علما مسخره اش می کنند. سپس برای غسل پیوسته داخل آب می رفت و خارج می شد. پس از بارها تکرار، بر سرش کوبید و غش کرد.
🔅در عالم رؤیا #حضرت_امام_علی (ع) را بالای گنبد دید و به امر حضرت، به محضرش شتافت و از حضرت برای وسواسش کمک خواست. حضرت فرمود: «ما شما را به آقایان حواله دادیم و شما از ایشان نپذیرفتی». در همین حال از خواب بیدار شد و دید که خوب شده است.
📚 جرعهای از دریا ؛ ج ۴ ص ۴۳
الهــــی،
شکرت که در لباس دوستانت هستم،
مرا در عِداد دوستانت بدار!
#الهی_نامه ۱۶۲
#عارف_کبیر_علامه_حسن_زاده_آملی
🌸🌸🌸🌸🌸
شخصیت باید یکدست باشد نه مرکب. گاهی یکنفر، دهانگشتر در دستانش میکند، محاسن میگذارد و صفِاولِجماعت میرود، اما اهلبیت علیهمالسلام از ما صافی و صداقتِدرون را میخواهند...
nafahat_14
#عارف_کبیر_استاد_جعفر_ناصری ۱۶۲
🌷🌷🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر گناهی کردیم،
یا اگر نمیتوانیم گناهی را ترک کنیم ...
( ۲۵ مهر۱۴۰۳)
عارف کبیر، استاد علی #مویدی
#جرعه_عرفانی ۷۶
🌷🌷🌷🌷🌷
ای دوست ...🥺
در آمدیم ز پندار ناصواب ای دوست
گذشته ایم ز اوهام شیخ و شاب ای دوست
ندیده ایم در اهل زمانه، صدق و صفا
بریده ایم از این دیو و دَدمآب ای دوست
به صورت بشری آدمیّ و در سیرت
بسان بیشه انبوه از دوابّ ای دوست
سراب را به گمان این که آب حیوان است
سراب میطلبیدیم با شتاب ای دوست
به حقّ ساقی خمخانۀ شراب طهور
مدار تشنه ام از کوثر شراب ای دوست
سخن ز ذرّه چه گویم ز ذرّه پروریت
شده است ذرّۀ تو رشگ آفتاب ای دوست
تراب تست که در دستگاه قدس ازل
شده است حامل اسرار بوتراب ای دوست
ز عشق و شوق عطایای تو غزلخوانم
که شکر موهبت تست بیحساب ای دوست
حَسَن تویی و حَسَن را حَسَننما کردی
عنایتی است که فرمود آن جناب ای دوست
(علامه حسن زاده آملی )
کلام آیت الله حسن زاده درباره ی سرودن این شعر در کتاب شرح فص حکمت عصمتیه فی کلمه فاطمیه:
اکنون در طلیعۀ گفتارم پیش از ورود به شرح فصّ فاطمی، به عرض میرسانم که من -بحمدالله تعالی شأنه- دینداریْ متمسّک به ذیل ولایت محمد و آل محمد -صلوات الله علیهم- با دلیل و برهانم، نه به تقلید و اتّباع از این و آن، و بر شکر این موهبت الهی از روی وجد و سرور این غزل را سرودهام
🌸🌸🌸🌸🥺
مصباحیه ...
ای دوست ...🥺 در آمدیم ز پندار ناصواب ای دوست گذشته ایم ز اوهام شیخ و شاب ای دوست ندیده ایم در اه
✅ غزل زیبای "ای دوست"
از عارف کبیر، علامه حسن زاده
در ۹ بیت در موارد ۱۱۴ تا ۱۱۷ از شعر عشق بارگزاری شد که با هشتک #شعر_عشق قابل مشاهده است...
🌸🌸🌸🌸🌸
بندکی شرک آلود؛ عبادت برای لذت!
#جذبه_عشق ۸
#عارف_کبیر_سیدمحمدصادق_طهرانی
💚💙💜💛❤️💔❤️🔥🥺
✅حضرت آیتالله بهجت:
امیدواریم خداوند برای یک مشت شیعه مظلوم، صاحبشان را برساند؛ زیرا در عالم چنین سابقه نداشته و ندارد که رئیس و رهبری از مریدان و لشکرش اینقدر غیبت طولانی داشته باشد.
📚 کتاب حضرت حجت(عج)، ص١٣٩
#کلمات_البهجتیه ۹۴
🌷🌷🌷🌷🌷
بچه همسایه انگشت کرده تو دماغش بهش نگاه کردم گفتم:😊
تو مهدکودک چی بت یاد دادن؟؟
برگشته میگه: به تو چه؟! تو دانشگاه بت یاد ندادن تو کار دیگران دخالت نکنی؟؟
ولی خداییش دیدم راس میگه 😶😂
.
🔗#خداوند ستار العیوب در قرآن میفرمایند:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا....لَا تَجَسَّسُوا
ای کسانی که ایمان آورده اید....در [کارهای یکدیگر] تجسس نکنید...
(سوره حجرات📖 بخشی از آیه 12)
🔹یکی از خصلتهای ناپسندی که گاهی افراد دچار آن میشوند، سرک کشیدن در زندگی دیگران و یا تجسس در ویژگیهای شخصیتی آنهاست. این ویژگی برخاسته از خصلتهایی همچون حسادت و چشم همچشمی است. اسلام از آنجا که نگاهی کریمانه به انسانها دارد و حقوق فردی و اجتماعیشان را محترم میشمارد، به هیچ مسلمانی اجازه نمیدهد با ورود بیضابطه در زندگی دیگران سرنوشت کسی را بازیچه دست خود قرار دهد.
🔥گسترش نفاق و میراندن الفتها و ظهور تفرقه در جامعه، از دست دادن دوستان، بی اعتمادی مردم از پیامدهای تجسس است. پس با توجه به آیه شریفه، جستجوگرى در کار دیگران و تلاش براى افشاگرى اسرار آنها گناه است.
khandopand
#خند_و_پند ۹۴
🌼🌼🌼🌼🌼
حضرت فاطمه (علیها السّلام) فرمودند:
🔸قد اَوصاکُم رَسُولُ اللهِ بِاتِّباعِنا وَ مَوَدَّتِنا وَ التَّمَسُّک بنافقال اللّه:« قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى»
🔹پیامبر خدا شما را به تبعیّت از ما، دوستی با ما و تمسّک و اطاعت از ما وصیت کرده است.خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید:(ای پیامبر!) بگو من هیچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمى كنم جز دوست داشتن اهل بیتم
📗العوالم، ج ۱۱، ص ۶۱۲
🔻شرح حدیث
🔸تداوم خطّ رسالت در سایه ی ولایت و وصایت است.
🔸این که «مودّت اهل بیت» در قرآن اجر رسالت حضرت رسول(صلّی الله علیه و آله و سلّم) قرار گرفته است، برای آن است که امت محمدی با تمسّک به ولایت این خاندان و مهرورزی با عترت پاک پیامبر راه طهارت و هدایت را بپویند و به بیراهه ی ضلالت نیفتند.
🔸کلام حضرت زهرا(علیها السّلام) نکوهش آنانی است که بر خلاف توصیه ی پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم به خاندان رسالت بی مهری کردند و به جای آن که پیرو آنان باشند، در پی دیگران رفتند و تکلیف واجب و الهیِ «مودّت ذی القربی» را به فراموشی سپردند.
🔸چگونه می توان دم از سنّت نبوی زد و فرمان او را از یاد برد؟ چگونه می توان مدّعی دوستی حضرت محمد صلّی الله علیه و آله و سلّم بود و وصیت او را درباره ی اهل بیت علیه السّلام عمل نکرد؟
🔸در این سخن تکیه بر سه عنصر «تبعیّت»، «مودّت» و «تمسّک» است و این سه گواه صداقت افراد در مسلمانی و حبّ خدا و رسول است.
🔸آن که پیرو اهل بیت باشد، به بیراهه نمی رود.
🔸آن که مودّت این خاندان را داشته باشد، هدایت یافته است.
🔸و آن که تمسّک به عترت پاک پیامبر بجوید، به شفاعت آنان خواهد رسید.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#حدیث_زندگی ۴۶۳
🌷🌷🌷🌷
🔴 قوه قضائیه: برخورد مقتضی و تشکیل پرونده قضایی علیه خواننده و عوامل تهیه «کنسرت غیر قانونی» در یک کاروانسرا
💢خبرگزاری میزان نوشت: روز گذشته فیلمی با عنوان «کنسرت فرضی» در یک کاروانسرا در فضای مجازی منتشر شد که در آن یک گروه به خوانندگی خانمی بدون رعایت موازین قانونی و شرعی در حال اجرای یک قطعه موسیقی هستند.
📌در پی انتشار کلیپ مورد اشاره که هیچ مجوز قانونی نداشته و موزاین قانونی و فرهنگی کشور نیز در آن رعایت نشده است، با ورود دستگاه قضایی ضمن برخورد مقتضی، علیه خواننده و عوامل تولید آن پرونده قضایی تشکیل شده است.
نقد شمخانی به روحانی درباره برجام:
💢 روحانی هیچ قصدی برای واکنش به خروج آمریکا از برجام نداشت
📌 او می خواست به تلافی، موانع قاچاق مواد مخدر و ورود افغانستانی ها به اروپا را بردارد اما این راهش نبود.
📌 ما قانون راهبردی را طراحی کردیم که تنها راه مقابله بود!