eitaa logo
انّ الحسین‌مصباح‌الهدی 🚩🏴
2.2هزار دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
12.6هزار ویدیو
103 فایل
مکتوب علی یمین عرش الله ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاة⚘️ لینک کانال @MesbaholHuda
مشاهده در ایتا
دانلود
🍈 😋 🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم . نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم ) یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم . یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره ) 🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد نباید سرکه خیلی زیاد باشه ♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است ❤️http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
🌺طعم این بیسکویت برای دوستداران قهوه، عاااالیه. بافت ترد و بیسکویتی داره. با این مواد 37 بیسکویت داشتم.بین بعضی از بیسکویت ها گاناش (با دوبرابر شکلات و یک برابر خامه که چند ساعت توی یخچال استراحت دادم) گذاشتم 📝مواد لازم : 190 گرم آرد سفید 30 گرم نشاسته ذرت وانیل کمی 56 گرم تخم مرغ (بدون احتساب پوست) 2 ق چ نسکافه 60 گرم روغن مایع 80 گرم پودر قند یک و نیم ق چ بکینگ پودر تخم مرغ و وانیل و پودر قند و روغن را در ظرفی ریخته با قاشق مخلوط کنید. در ظرفی آرد سفید، بکینگ پودر و نشاسته ذرت و نسکافه را مخلوط و الک کنید. سپس کم کم به مایه تخم مرغ اضافه کنید. تا جایی که خمیر بدست نچسبد. برای من همه مخلوط آرد مصرف شد. خمیر را بین دو نایلون به قطر 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید بچینید. بمدت حدود 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.مواظب باشید بیسکویت ها نسوزند. 💕http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
نمیدونم کیک لبو تا حالا تست کردین یا نه منم برای اولین بار درستش کردم خیلی خوش طعم و خوش رنگه. رسپی از خانم جمشیدیان 🌺نکته : تا وقتی خامه بهش میگن چغندر وقتی پخته میشه بهش میگن لبو. چغندر رو حتما با رنده ی درشت رنده کنین و از یه طرف نه به صورت رفت و برگشت تا آب نندازن. 📝مواد لازم : چغندر : 250 گرم. کره : 200 گرم. رنده ی پوست لیمو ترش : 3 ق چ. شکر : 180 گرم. تخم مرغ : 4 عدد. آرد : 300 گرم. بیکینگ پودر : 1 ق چ وانیل : کمی. 👩‍🍳طرز تهیه : کره و شکر رو با همزن برقی حدود 6 دقیقه می‌زنیم، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و مخلوط می کنیم، سپس رنده ی پوست لیمو ترش و وانیل رو به مواد اضافه میکنیم. آرد سه بار الک شده و بیکینگ پودر رو کم کم افزوده و مخلوط می کنیم حالا چغندرها ی رنده شده رو به مواد افزوده و با لیسک مخلوط می کنیم. مواد رو در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار می‌دهیم. سایز قالب 23 سانت. http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
تاتلیسی روانی 🍰 مواد ‌لازم:👇 3 عدد تخم مرغ ‌ کمتر از 1 لیوان ماست ‌ 1 لیوان شکر نصف لیوان روغن 1 فنجان سمولینا(ایرمیک)‌ آرد به مقدار لازم 1 ق غ بکینگ ‌پودر 1 ق چ وانیل ‌ 1 قاشق چایخوری جوش شیرین ‌ طرز تهیه:👇 ‌همه مواد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید .در آخر بکینگ پودر و جوش شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید و در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه بذارید.‌ ‌پنج لیوان آب و چهار لیوان شکر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت به مدت ۱۵ دقیقه تا بجوش آید و غلیظ شود.درصورت تمایل میتونید کمی آب لیمو بریزید.بعد ازینکه کیک حاضر شد،بعد از پنج دقیقه که شربت خنک شد،روی کیک بریزید. 🥗http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😇دوست جونا مراحل رو کامل توی ویدئو توضیح دادم... ✔عرص سینه مرغ نواری شده بین 2 تا 3 سانت هست...طول هر نوار هم کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره...هر چی طول نوار ها کوتاه تر باشه جوجه حلزونیاتون کوچولو موچولو تر میشن... این اندازه ای که گفتم برای سرخ شدن در تابه مناسبه... ✔اگه خواستید جوجه حلزونیا رو روی منتقل کباب کنید بهتره پهنای هر نوار حدود دو انگشت✌ بسته باشه تا روی منقل ضمن کباب شدن خشک نشن ✔بازم تکرار کنم🙆من کلا برای این مقدار سینه که توی فیلم دیدید فقط 1 قاشق آبلیمو استفاده کردم...فقط برای ایجاد تعادل در طعم جوجه و اینکه آبلیمو قدرت زیادی در از بین بردن بوی زُهم مرغ داره...ولی نباید جوجه ترش مزه بشه و طعم آبلیمو غالب بشه... . 😇آشپزای نمونه...اینو همیشه از من یادتون بمونه..😍😇 یه آشپز حرفه ای باید بتونه به اندازه از همه ادویه ها و چاشنی ها استفاده کنه جوری که طعم هیچ چاشنی و ادویه ای در غذا غالب نباشه تا طعم نهایی کاملا پرفکت و بدون نقص بشه و مزه ها کاملا با هم در تعادل باشند🌺 🥗http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
29.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از حلوا های بوتیکی 🌸این از آموزش حلوای مرمری که از سری حلواهای بوتیکی هست. حتما امروز درست کنید وباچای عصرونتون نوش جان کنید. 🌺موادلازم برای ۲۲عدد حلوا مرمری. بعضی دستورها نیاز به میزان دقیق دارند بخاطر همین از ترازو استفاده میشه،لزومی نداره ترازو حرفه ای داشته باشید،حتما یه مدل سادش روتهیه کنید. 📝 مواد لازم : آرد سفید ۱۲۰ گرم آرد نخودچی ۷۰گرم پودر قند یا پودرشکر ۶۰گرم کره ۱۰۰ گرم شکلات سفید ۹۰گرم شکلات تلخ یا کاکایویی ۷۰گرم پودر زنجبیل ۱ق مرباخوری پودر دارچین نصف قاشق مرباخوری http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با خمیر نون بربری اصلاحش را برای سینی 30 در 40 یه دونه خمیر کافیه. نصف سینه ی مرغ رو با یه دونونه پیاز و زردچوبه و نمک و ارزیابی آب بذارید تصمیمزه. تاریخ پخت ریش ریشیک. فر روتایل 300 گرم قارچ رو خردونی و بذارید در داخل تابه تا آبش کشیده بشه. کف سینی فر رو خیلی کم چربیک. خمیر رو پهنکن.روشو با چنگال سوراخ سوراخیز. سس گوجه بریزید. پنیر پیتزا برخورداشید. مرغهای ریشیده رو بریزید روش. بعد قارچ ها رو اضافه کنید فلفل دلمه ای خردسال رو هم اضافه کنید مشاهده پودر آویشن میپاشیم. در آخرین هم تمام سطح پیتزا رو با پنیر میپوشونیم. میذاریم داخل فر 180 درجه به زمان بیست تا سی دقیقه. هتل پیتزا پخت سطح بالا رو هم روشن می بینیم تا پنیرها طلایی بشن. برای فر برقی مرتبه 160 160 باشه. بسیار نرم و لطیف می توانیم امتحان کنید حتماً خوشتون میاد http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
😋👌 مواد لازم: سیب زمینی 4 تا 5 عدد آرد سوخاری 1.5 لیوان تخم مرغ 1 عدد کمی جعفری نمک 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده 1 حبه روغن برای سرخ کردن . طرز تهیه: سیب‌زمینی ها را بپزید بعد از اینکه کمی خنک شد آن‌ها را له کنید و سایر مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. تکه هایی به اندازه گردو بردارید و در دست شکل بدید درون تابه روغن ریخته وقتی گرم شد دو طرف کتلت ها را سرخ کنید. به صورت اختیاری می‌تونید کتلت‌ها را قبل از سرخ کردن درون سفیده تخم‌مرغ هم زده و سپس آرد سوخاری بغلتونید. http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنقلات زمستانی🔝🎥 بچه ها برنج هندی باشه خیلی پف میکنه، برنج ایرانی فقط پفش کم میشه . نکته مهم اینه که حتما روغن داغ باشه و اینکه کم کم بریزید رو هم تلنبار بشه پف نمیکنه و میسوزه، من به خاطر اینکه میخواستم فیلم بگیرم تابه بزرگ برداشتم روغن زیاد شد شما یه تابه یا قابلمه گود بردارید روغن کمتری بریزید . یه لیوان برنج رو از یک ساعت جلوتر بشورید بعد با مقداری نمک بجوشونید و آبکش کنید (مثل اینکه میخوایم چلو بپزیم ولی دم نمی‌کنیم و مغزش پخته باشه و نرم باشه ولی شفته نشه) بعد بذارید آب اضافی کاملا بره اصلا آب نداشته باشه چون میچسبه به سینی بریزید تو سینی، بذارید جلو آفتاب یا بخاری خشک بشه، روی هم انباشته نکنید و هر از گاهی زیر و رو کنید تا زودتر خشک بشه . مقداری روغن بریزید تو تابه الک بذارید یه مقدار برنج بریزید سریع پف میکنه، یه کم که روغنش رفت بریزید تو صافی بعدم بریزید روی یه پارچه و با همون پارچه روغن اضافیشو بگیرید http://eitaa.com/mosbatekhodaaa
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ایده برای ناهارتون سیب زمینی 1 کیلوگرم فیله مرغ-300 گرم پنیر-150 گرم 1 پیاز قارچ-300 گرم روغن نباتی - 100 میلی لیتر نمک و ادویه جات ترشی جات. ابتدا سیب زمینی ها را بپزید تا پخته شوند. نمک و ادویه جات اضافه کنید. http://eitaa.com/mosbatekhodaaa