🔻 آنک غفلت از «خلوص»، اینک غلبۀ «متوسطان»:
ناکامیِ مجلس در آزمونِ فوریّتِ «مدیریّت فضای مجازی»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مهدی جمشیدی
[1]. فراموش نمیکنیم که «نیروهای شبهاصولگرا»، زوایه و شکاف بسیار جدّی با آیتالله مصباح داشتند و همواره بر «نقدِ نفیگونۀ» وی همّت میگماردند؛ چنانکه تفکّر مصباح به «دشمنِ درجۀ اوّلِ» اینان تبدیل شده بود. صاحبِ این قلم در تجربۀ بیستسالۀ خویش در عرصۀ فعّالیّتهای روشنفکرانه دریافت که عمدۀ ضربهها و هجمهها از سوی «لایههایی از جبهۀ خودی» است. یکی از این موارد، دوگانۀ «وحدت/ خلوص» بود؛ بهطوری آشکار و پنهان، مصباح به «وحدتشکنی» متهم میشد و غرض از وحدت نیز «تسلیمشدن به فهرستِ شبانتخاباتیِ سهمیهبندیشدۀ شبهاصولگرایان» بود. آیتالله مصباح تا پایان عمر شریف خویش، در برابر این «تحمیلهای قدرتمدارانه»، مقاومت ورزید و «تصاحب کرسی» و «ارتقای منزلت» را بر «حقیقت» و «راستی» و «صلاحیّت»، ترجیح نداد.
[2]. امروز بهروشنی، جلوهها و نمودهایی از «حکمتِ سیاسیِ» آن متفکّر بزرگ را درمییابیم و متوجّه میشویم که آن «حسّاسیّتها» و «باریکاندیشیها»، نابجا نبوده و از آیندۀ تلخی حکایت میکرده که امروز با آن دستبهگریبان هستیم. مجلسِ کنونی، ترکیبی است «ائتلافی» و «عملگرا» و «موقتی» که هیچگونه چترِ گفتمانیِ واقعی بر آن سایه نیفکنده است. عدّهای از بهاصلاح عقلای اصولگرا در هنگامۀ نزدیک به انتخابات، در کنار یکدیگر نشستند و پس از بحثهای کمعمق و بیخاصیّت، به گزینههایی رسیدند و کرسیهای قدرت را میان خویش «توزیع» نمودند. و روشن است که در این «منطقِ عملگرا»، معاملههای فراوان و دادوستدهای گسترده صورت پذیرفت تا آن شد که اکنون میبینیم. البتّه در این آشفتهبازارِ قدرتپرستی، عدّۀ بسیار اندکی نیز بودند که به پیروی از آیتالله مصباح، «حقیقت» را قربانی «منفعت» نکردند و به بازیِ سیاسیِ خودپرستانه وارد نشدند و انقلابیگری را بدنام نساختند. این «عدّۀ ناچیز»، اکنون در مجلس حضور دارند، ولی چه فایده که «جریانِ غالب و مسلّط» از آنِ شبهاصولگرایانی است که با حقیقت بیگانهاند و سودای نفسانیِ «منزلتِ سیاسی» و «قدرتنشینی» دارند. مشاهده میکنید که اینان در اوجِ «ندانمکاری» و «دوگانهگزینی»، ازیکسو به مطالبۀ رهبر انقلاب دربارۀ «فوریّتِ ساماندهی به فضای مجازی»، بیاعتنایی میکنند و ازسویدیگر، «بودجۀ گزاف برای جهاد تبیین» تصویب میکنند که بهناچار، شخص رهبر انقلاب در سخنرانیِ عمومیِ خویش، به نفی آن میپردازند! اینچنین مواجههای، جز بر «کاسبکاری» و «عملگرایی» و «خویشپرستی» و «قدرتمداری» دلالت دارد؟! شما صداقتی احساس میکنید؟! صبغه و رنگِ خدایی در میان است؟!
[3]. باز گردیم به دقّتها و حسّاسیّتهای آیتالله مصباح دربارۀ «انتخاب نیروهای سیاسی برای حاکمیّت». با نظر به وضع کنونی، به چه نتیجهای دست مییابیم؟! آیا آن همه «ملاحظه»، صواب و روا نبود؟! آیا «وحدتِ معطوف به نشستن بر کرسی قدرت»، به شکلگیریِ مجلسی نینجامیده که «چندپاره» و «گسسته» است و از درون خودش، نفی میشود و «بازیهای سیاسیکارانه»اش با ارزشهای انقلابی، رسواست؟! چنین مجلسی، شایستۀ «حرکتِ جهشوار در گام دوّم انقلاب» است؟! اینان همان «جوانان مؤمنِ انقلابی» هستند که مطابق بیانیّۀ گام دوّم انقلاب باید به حاکمیّت راه مییافتند تا «غصّهها» و «رنجها» و «دردها»ی بدنۀ اجتماعیِ انقلاب، پایان یابد؟! بدنۀ اجتماعیِ انقلاب که امروز با اینان زاویه یافته و بهوضوح فهمیده که مناسباتِ آلودۀ به «قدرتخواهی» و «سهمطلبی»، مجلسی پدید آورده که در مردابِ «محافظهکاری» و «وادادگی» و «انفعال» فرورفته است! مواجهۀ جریانِ غالب در مجلس با مسألۀ «مدیریّت فضای مجازی»، در عمل نشان داد که برگزیدن نیروهای بهظاهر انقلابی که «خلوص» و «اصالت» و «ریشه» ندارند، چه ضربههای دردناکی به «اعتماد سیاسی» میزند و «آرمانهای انقلابی» را به عقب میراند.
[4]. مسأله، ساده و آشکار است: میهراسند که همراهی با دغدغۀ «مدیریّت فضای مجازی»، هزینۀ اجتماعی برایشان بیافریند و در دورۀ بعدی انتخابات، کنار نهاده شوند. در ذهنشان چنین «محاسبهای خودمدارانه»ای شکل گرفته است. به گفتههای صوری و اشکالهای به ظاهر محتوایی، اعتنا نکنید؛ چراکه «پوششها» و «توجیهها»یی بیش نیستند. گذشته اینکه گرفتار «محاسبۀ نامؤمنانه» شدهاند، حتّی این اندازه تدبیر نیز ندارند که با راهاندازیِ یک «موجِ رواییِ متفاوت و روبهپیش»، بازیِ ساختهشده از سوی جریانِ غیرانقلابی و دگراندیش را تغییر دهند و روایتِ رهبر انقلاب از مسألۀ «مدیریّت فضای مجازی» را بهدرستی به افکار عمومی، تفهیم نمایند.
☑ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | نوروز در قبله تهران
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در ایام نوروز امسال (۱۴۰۱) با حضور در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (علیهالسلام) در شهرری ضمن زیارت امامزادگان این حرم شریف به دعا و مناجات پرداختند.
🔹 در جریان این زیارت نوروزی حضرت آیتالله خامنهای بر مزار برخی از علما و شخصیتهای مدفون در این آستان از جمله آیات و حجج اسلام ریشهری، حسین لنکرانی، ملاعلی کنی، محمدرضا مهدوی کنی، محمدتقی فلسفی، سید ابراهیم خسروشاهی، میرزا عبدالکریم حقشناس، میرزا حسن ثقفی تهرانی، حاج آقا مجتبی تهرانی، عزیزالله خوشوقت، شیخ حسن پهلوانی تهرانی، سیدمحمد ضیاءآبادی و شهیدان حاج محمد اسماعیل رضایی و طیب حاج رضایی حضور پیدا کرده و برای ایشان طلب مغفرت کردند.
🌷 حضرت عبدالعظیم حسنی از نوادگان امام حسن مجتبی (علیهالسلام)، امامزاده حمزه فرزند امام موسی کاظم (علیهالسلام) و امامزاده طاهر نیز از نوادگان امام زینالعابدین (علیهالسلام) هستند.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👆ببینید سرودی که اثرات بسیار مفیدی در سرتاسر کشور داشت و دیگه بجای ساسی مانکن و.....در مدارس بچه ها همینو دارن سر صف ها زمزمه میکنن.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
مجلس از معرکه گریخت:
فرار مجلسیان از موقعیّتِ «تعارض منافع»
[1]. آیتالله خامنهای در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویّت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریّت فضای مجازی»، جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدّت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدّت» و «میانمدّت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اوّلاً، مدیریّت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیاً، در «کوتاهمدّت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثاً، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید واضح رهبر انقلاب، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مجلس مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2]. آیتالله خامنهای در دیدار مسئولان نظام در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کردند و گفتند:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجّه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدّم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدّم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است.حججی برای انقلاب، «سر» میدهد، ولی اینان حاضر نیستند حتّی اندکی، «اعتبار و منزلتِ اجتماعی»شان گزند ببیند. گویا درس اخلاقِ اخیرِ رهبر انقلاب نیز بر اینان مؤثّر نیفتاد. ایشان در آن سخنرانیِ آغشته به موعظه و حکمت، از «استغفار نسبت به گناهِ ترکِ فعل» گفت و اینان در اوّلین فعلِ خویش پس از آن محفل، «ترک فعل» را برگزیدند. خصوصیّتِ تعلّقاتِ دنیایی، همین است که بضاعتِ «فاعلیّت» را از انسان میستاند تا مبادا منافع مادّی، در خطر افتند. «محافظهکاران»، نهفقط کربلایی نیستند، بلکه حتّی حسین را نیز به «نرفتن» – یا همان «ترک فعل» – فرامیخوانند. قافلۀ حسین، در دریایی از خون، غوطهور خواهد شد و این دیندارانِ عافیتطلب، در مردابِ منافعِ خویش. این است هویّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان ...
🔶حاشیه روزنه
۱. ادبیات متن مربوط به نویسنده است و بازنشر آن لزوما به معنای تأیید کامل محتوا و ادبیات آن نیست.
۲. دغدغه دقیق نویسنده قابل تقدیر است و امید است موجب توجه و تلنگر گردد.
۳. #تجربه_تاریخی ما نشان داده که هرگاه به هر بهانهای امر ولایت بر زمین بماند، متولیان امر سیلی خواهند خورد.
خداوند نسبت به آبروی ولی حق غیور است.
۴. مقام معظم رهبری سالهاست نسبت به فضای مجازی هشدار دادهاند اما کو گوش شنوا! زهی تأسف!
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد قرائتی:
من ۸۰۰ نکته از سوره یوسف برداشت کردم!
اعلام کردیم هر که ۹۰۰ نکته کرد،یک سفره عمره جایزه دارد!
سردار حجازی ۱۰۰ نکته جدید فرستاد که در هیچ تفسیری نبود!
شادی روحش صلوات
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
🔰ناامید کردن مردم جفای به انقلاب است
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار اخیر مسئولان نظام:
با این همه تجربهی موفّقی که ما در بخشهای مختلف داریم، واقعاً جفای به مردم، کشور و انقلاب است، اگر امروز کسی بخواهد مردم را ناامید کند و احساس بنبست را به مردم القاء کند و بخواهد روحیهی مردم را بشکند و ارادهی مسئولین را تضعیف کند. ۱۴۰۱/۱/۲۳
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
💢 برندهای ایرانی جایگزینی برای لباسهای غربی در روسیه خواهند شد
🔻 به گزارش تی آر تی ترکیه به نقل از خبرگزاری رسمی روسیه TASS, بر اساس پیشنهاد شورای مراکز خرید روسیه (RCSC) برندهای پوشاک غربی که به دلیل تحریمها و جنگ در اوکراین بازار روسیه را ترک کرده اند میتوانند با برندهای ایرانی جایگزین شوند.
🔻 "اولگ ویتشخوفسکی" رئیس شورای مراکز خرید روسیه با نمایندگان انجمنهای تجاری ایران در سفارت ایران در مسکو دیدار کرد و در آنجا توافق شد که ممکن است برندهای پوشاک غربی با برندهای ایرانی جایگزین شوند. این جایگزینی ظرف مدت سه سال انجام خواهد شد، زیرا پارهای از مسائل سازمانی وجود دارند که باید در ابتدا حل شوند.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
این روایت می فرماید تحمیل «آداب نسلی» بر نسل بعد ممنوع. آداب نسلی خوب و بد اخلاقی وشرعی و انسانی ندارد وفقط چون یکنسل آن را انتخاب کرده جزء آداب یک ملت است.اما متاسفانه امروزه برخی به استناد این روایت میگویند اگر شما دیندار بودید ونسلتان بی دین شدند بی خیال؛ اگر شما مودب به آداب اسلامی بودید ونسلتان نبودند بی خیال؛ اگر شما مودب به آداب انسانی بودید ونسلتاننبودند بی خیال؛(پلورالیسم دینی و اخلاقی و...!!) در واقع برخی از این روایت استفاده می کنند که تربیت بی تربیت چون شما نسل قبل هستید وبچه ها نسل بعد. بگذارید بچهکه بزرگشد خودش نماز را انتخاب کند خودش حجاب را انتخاب کند و ... یعنیتربیت دینی بی تربیت دینی وبچهخودش هر جور خواست بار می آید و همان که خودش می خواهد ومی شود درست است.
البته کهتربیت غیر از اجبار است و در فرایند تربیت باید اختیار فرزند بهسمت اختیار خوبی ها هدایت شود و با جبر تربیت شکل نمی گیرد اما این غیر از بی تربیتی است که نسل جدید در برخی خانواده های جدید که از تفکر مدرنیته ای متاثرند به آن دچارند.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
♨️ دولتِ آواربردار و الزامات انقلابیگری
⛔️ یکی از رویکرد جریان اصلاحات در دولت قبل این بود که در برابر مشکلات ادعا می کردند که دولت در حال آواربرداری از فجایع دولت قبل است.
👈 اما این رویه در دولت جدید تغییر کرده و در دولت جدید بدنبال افزایش مطالبات و انتظارات از دولت هستند تا درصورت ناکامی دولت شرایط را برای بازگشت به قدرت فراهم کنند.
✅ در این میان برخی نیروهای انقلاب با توجه به دغدغه مندی ای که دارند در طرح مطالبات و انتظارات خود در پازل طرف مقابل بازی می کنند که نیاز به کمی تأمل و تعقل بیشتر است.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
روش تحقیق و مقاله نویسی. باقرزاده. جلسه اول.mp3
28.97M
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
روش مقاله نویسی جلسه دوم.mp3
23.87M
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
recording-20220425-162704.mp3
4.63M
بررسی حقوقی توهین فایزه هاشمی به مقدسات اسلامی توسط دکتر محمدرضا
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
حجت الاسلام باقرزاده:
اقدامات فائزه هاشمی جرم و قابل پیگیری قضایی است
 استاد حوزه با تأکید بر اینکه اقدامات فائزه هاشمی جرم و قابل پیگیری قضایی است، گفت: البته ما از خانواده ای که در روز تاسوعا به قایقرانی و تفریح می پرداختند توقعی نداریم.
حجت الاسلام محمدرضا باقرزاده عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به کلیپ های منتشر شده از دختر مرحوم هاشمی رفسنجانی در فضای مجازی اظهار داشت: امروزه برخی از کلیپ ها دست به دست شد که حاوی توهین به شخص پیامبر مکرم اسلام(ص) بود و از ایشان به عنوان کسی که اموال حضرت خدیجه(س) را تضییع کرده است نام برده شد و در کلیپی دیگر به تخفیف و تحقیر مظلومیت امام حسین(ع) پرداخته و با یکی از معاندین عصر ما که از لحاظ سیاسی جزء اپوزیسیون ها به حساب می آید شبیه سازی شده و او این گونه نتیجه گرفته است که مظلومیت امام حسین(ع) نسبت به مظلومیت آن شخص، چیزی مهمی نیست!
وی در ادامه بیان داشت: به نظر من این گونه کارها را می توان عنوان مجرمانه ای بر آن مترتب کرد؛ چرا که در قانون مجازات اسلامی در ماده 513 به جرم توهین به مقدسات اسلامی پرداخته شده و بیان شده است که اگر مشمول جرم ساب النبی نشود مرتکبِ جرم اهانت به مقدسات شده که این نیز مجازات خاص خود را دارد.
استاد حوزه با تأکید بر اینکه اقدامات فائزه هاشمی جرم و قابل پیگیری قضایی است، گفت: البته ما از خانواده ای که در روز تاسوعا به قایقرانی و تفریح می پرداختند توقعی نداریم.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
حجت الاسلام باقرزاده: اقدامات فائزه هاشمی جرم و قابل پیگیری قضایی است
 استاد حوزه با تأکید بر اینکه اقدامات فائزه هاشمی جرم و قابل پیگیری قضایی است، گفت: البته ما از خانواده ای که در روز تاسوعا به قایقرانی و تفریح می پرداختند توقعی نداریم.
حجت الاسلام محمدرضا باقرزاده عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به کلیپ های منتشر شده از دختر مرحوم هاشمی رفسنجانی در فضای مجازی اظهار داشت: امروزه برخی از کلیپ ها دست به دست شد که حاوی توهین به شخص پیامبر مکرم اسلام(ص) بود و از ایشان به عنوان کسی که اموال حضرت خدیجه(س) را تضییع کرده است نام برده شد و در کلیپی دیگر به تخفیف و تحقیر مظلومیت امام حسین(ع) پرداخته و با یکی از معاندین عصر ما که از لحاظ سیاسی جزء اپوزیسیون ها به حساب می آید شبیه سازی شده و او این گونه نتیجه گرفته است که مظلومیت امام حسین(ع) نسبت به مظلومیت آن شخص، چیزی مهمی نیست!
وی در ادامه بیان داشت: به نظر من این گونه کارها را می توان عنوان مجرمانه ای بر آن مترتب کرد؛ چرا که در قانون مجازات اسلامی در ماده 513 به جرم توهین به مقدسات اسلامی پرداخته شده و بیان شده است که اگر مشمول جرم ساب النبی نشود مرتکبِ جرم اهانت به مقدسات شده که این نیز مجازات خاص خود را دارد.
عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) جرم اهانت به مقدسات در قانون اسلامی را شامل جرم اهانت به مقدسات اسلام، اهانت به هر کدام از انبیاء و ائمه(ع) و اهانت به حضرت صدیقه طاهره(س) دانست و ابراز کرد: اگر کسی به این مقدسات توهین کند به جهت عنوان اهانت به مقدسات جرم محسوب می شود و اگر به گونه ای باشد که حکم ساب النبی به آن مترتب شود، طبق ماده 513 کتاب پنجم مجازات اسلامی مجازات آن اعدام است و در غیر این صورت نیز از 1 سال تا 5 سال حبس به دنبال دارد.
حجت الاسلام باقرزاده اظهار داشت: کسانی که این روزها نسبت به توهین به مقدسات جری تر شده اند، بهتر است احتیاط کنند؛ البته ما از خانواده ای که در روز تاسوعا به قایقرانی و تفریح می پرداختند توقعی نداریم؛ اما باید رعایت حریم مقدسات جامعه را در نظر داشته باشند و مراعات کنند.
استاد حوزه علمیه در ادامه افزود: از دستگاه قضایی توقع داریم که نسبت به این گونه جرایم مشهود و عمومی، حساسیت نشان داده و برخورد قاطعی داشته باشند و احکام اسلامی را به نحو احسن اجرا کنند؛ اگر قرار باشد که شخصی این گونه راحت به مقدسات عمومی توهین کرده و به راحتی در جامعه فعالیت کند و این گونه دیدگاهی در مردم به وجود آورد که این افراد از حاشیه امنی در جامعه برخوردارند، قطعاً به ضرر اسلام و نظام تمام خواهد شد.
حجت الاسلام باقرزاده در ادامه به سیره امام خمینی(ره) در برخورد با این گونه مسائل اشاره و ابراز کرد: وقتی در زمان امام راحل یک مصاحبه ای از تلویزیون پخش شد که یک زنی گفت الگوی ما اوشین است نه حضرت زهرا(س)، امام فرمودند که اگر مشخص شود که قصد گوینده این کلام، توهین به مقدسات و انکار رسالت پیامبر(ص) بوده است، مجازات آن مجازات شخص مرتد بوده و حکم اعدام دارد.
عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در پایان اظهار داشت: حال سوال این است که آیا این حرفی که اخیرا خانم فائزه هاشمی گفته است سنگین تر است یا سخن آن خانمی که در زمان امام راحل به زبان آورد؟ چرا حساسیت ها در حال تقلیل است و چرا قوه قضاییه کشور نسبت به این گونه موارد که جرم نیز هست اقدام قاطعی انجام نمیدهد
https://rasanews.ir/fa/news/707947/%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%A6%D8%B2%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D9%85-%D9%88-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%82%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
✅در باره مستند زندگیپس از زندگی
✍آقای موزون مستند های زندگیپس از زندگی قرار نیست برای همهقابل قبول باشد. لذا نگران تردیدها نباشید با قدرت ادامهدهید وبدانید کهافراد سلیم النفس احتمالا با این برنامهها بهمقاماطمینان میرسند. چنانکه حضرت ابراهیم علیه السلام بعد از ایمان به دنبال اطمینان قلب بود. اینمستندها برهاننیست که توقع داشته باشید همهبپذیرند هرچند شکاکانبرهان را همنمیپذیرند. این مستند های شما شاهد ومثال برهان است. دلیل نیست بلکه شاهد دلیل است. لذا قابل چانهزنینیست.صریحا بگویید هرکس حقدارد قبول نکند. نگذارید اینبگومگوها روند تاثیرگذاری را کند.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
🔴 تاکید مجدد رهبر معظم انقلاب بر مرجعیت فکری مرحوم علامه مصباح یزدی شاید خوابرفته ها بیدار شوند وآنها که خود را بهخواب زده اند متنبهشوند.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
برنامه امشب زندگیپس از زندگی بسیار حیرت آور بود. تجربه کسی که هنوز به دنیا نیامده از زندگی خانواده اش. تکرار ؛ هم اکنون
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
نشست علمی : مبانی فلسفی نظام قضایی از منظر آیت الله مصباح یزدی (ره)
محمدرضا باقرزاده
https://ihsam.iki.ac.ir/node/1614
علل خوددارى ایران از شناسايى اسراييل از ديدگاه حقوق بين الملل
محمد رضا باقرزاده
چكيده
پيدايش كشورى در قلب خاورميانه با عنوان «اسرائيل» و نزاع دهها ساله آن با ساكنان اصلى اين سرزمين، همواره افت و خيزها، كش و قوس ها و چالش هايى را در عرصه بين المللى به وجود آورده و همواره ذهن هر متفكر دردمندى را به خود معطوف داشته كه چرا و چگونه است كه بالاخره همه جنگ ها و نزاع ها به گونه اى فرجامى داشته اند، اما اين مسأله بيش از نيم قرن است كه تاكنون نه تنها فرجامى نداشته كه على رغم ميل باطنى و كمك هاى همه جانبه استكبار جهانى، اينك آغازى نو و شروعى دوباره و جانى تازه گرفته است.
آنچه مى خوانيد نيم نگاهى به اين مسأله بزرگ جهان اسلام پرداخته و از منظر حقوق بين الملل، علل عدم شناسايى كشور اسرائيل از سوى جمهورى اسلامى ايران را بررسى مى كند.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
🔰 انتشار کتاب چهل سال قانون اساسی، ظرفیت ها، دستاوردها و چشم اندازها
🔹به گزارش روابط عمومی پژوهشکده شورای نگهبان، کتاب «چهل سال قانون اساسی، ظرفیت ها، دستاوردها و چشم اندازها» که حاوی مجموعه مقالات منتخب ارسال شده به دبیرخانه همایش چهل سال قانون اساسی، ظرفیت ها، دستاوردها و چشم اندازها است، به همت پژوهشکده شورای نگهبان در ۵۳۶ صفحه و قطع وزیری منتشر شد.
🔹 کتاب حاضر شامل ۳ فصل : فصل اول ظرفیت های قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، فصل دوم دستاوردهای قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و فصل سوم چشم اندازهای قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
کانال انقلاب طلایی تقدیم میکند
🔴 هر روز ، یک بخش از کتاب صعود چهل ساله
🔵 هر روز ، نکات آموزنده معنوی
🟠 هر روز ، صحبت های افراد مهم جهان در مورد امام خامنه ای
🟣 هر روز ، تیکه هایی از سخنرانی های امام خمینی
🟢و نقد اتفاقات مهم جهان
⭕ به کانال انقلاب طلایی بپیوندید 👇
@enghelab_talaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شرف و عزت ملت یمانی عزیز
در حدیثی از پیامبر اکرم (ص) چنین نقل شده است:
مَنْ أَحَبَّ أَهْلَ الْيَمَنِ فَقَدْ أَحَبَّنِي وَ مَنْ أَبْغَضَهُمْ فَقَدْ أَبْغَضَنِي؛ هر که یمنیها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها دشمنی ورزد با من دشمنی کرده است. (كمال الدين و تمام النعمة، ج2، ص 541/ كنز الفوائد، ج2، ص154/ بحار الانوار ج 34، ص 333)
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
✅گناه بستگان به گردن مسئولان نیست؛ برائت جستن چه؟!
✍️محمدرضا باقرزاده
نیروهای انقلاب خیز مفسدان برای اشغال مجدد سنگرهای کلیدی نظام را جدی بگیرند. تشکیل جبهه رسانه ای برای تخریب مجلس انقلابی به بهانه خطای احتمالی فرزند یک مسئول یک اتفاق ساده نیست. باید به رانده شدگان از قدرت حق داد که برای اشغال دوباره مناصب کلیدی کشور، همچون غریقی که به هر دستاویز سستی متوسل می شود برای تخریب جبهه انقلاب به هر ابزار غیر اخلاقی چنگ اندازی کنند تا شاید بخت نگون خویش را بار دیگر بیازمایند. کوه ساختن از کاه و بلوا سازی در مسیر مجلس انقلابی از این بانیان وضع موجود هرگز تعجب ندارد اما این به معنای توجیه گری و نقد ناپذیری نیست. به گردن گرفتن و عذر خواهی از گناهی که خود مسئول نکرده را نمی گویم و گفتنی هم نیست اما برائت جستن از عمل زشت دیگران انتظار معقولی است. مسئولان بیش از هر زمان دیگری باید مراقب باشند و در شرایطی که دشمن و عوامل نفوذی او برای سوژه سازی از فرزند و نوه و نتیجه هم نمی گذرند و بنا بر حاشیه سازی به هر بهانه ای دارند، آبی به آسیاب دشمن نریزند. کاملا طبیعی است که دامادی و دختری، عامدانه یا جاهلانه یا غافلانه خطایی کنند و وزر آن هم طبق قانون و عدالت بر عهده خودشان است منتها سکوت مسئول مربوطه تا جایی که دیگران از او نقل قولهای نامعتبر کنند اما خود مسئول شهامت برائت جستن نداشته باشد قابل قبول نیست. برائت جستن، کمترین انتظار عادلانه و معقولی است که مردم از مسئولان انقلابی دارند. کاش مسئولین ما شخصیت های انقلابی همچون مرحوم آیت الله محمدی گیلانی که فرزندانش را به چوبه دار سپرد تا انقلاب آسیب نبیند؛ آیت الله جنتی و مرحوم آیت الله خزعلی و مرحوم حجتالاسلام حسنی امام جمعه فقید ارومیه که از خطای فرزندانشان برائت جستند و در برابر وجدان عمومی و مردم خود تمکین کامل داشتند بیاموزند که در برابر مردم صادق باشند و از برائت جستن از خطای بستگان استنکاف نکنند تا جبهه انقلاب آسیب نبیند. انقلاب اسلامی تاوان خطای آقازاده ها را کم نداده و قرار نیست در حاکمیت انقلابیون هم آقازادگی برای نظام اسلامی هزینه بتراشد. پس لازم است هر مسئولی کاری که اخلاقا از او بر می آید یعنی برائت جستن را همواره در دستور کار خود داشته باشند تا شاهد زوال لکه ننگ آسیب های پدیده شوم آقازادگی از چهره انقلاب و نظام اسلامی باشیم.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh