🌹یوم الله ۹ دی روز پیروزی ملت بر فتنه گران و باغیان بر حکومت، مبارکباد🌹
🔹بخشهایی از فلسفه سیاسی ابن سینا درباره وضع قانون از سوی نبی و حاکم جامعه/ الهیات شفا- مقاله ۱۰ فصل ۵:
🔹ثم یجب أن یفرض السانُّ طاعه َ من یخلفُهُ... ثم یجب أن یحکم فی سنّتِهِ أنّ من خرج فادّعی خلافتَه بفضلِ قوّهٍ أو مالٍ فعلی الکافّه من أهل المدینه قتالُه و قتلُه، فان قدروا و لم یفعلوا فقد عصوا الله و کفروا به، ... و یجب أن یسُنّ أنّه لا قربهَ عند الله تعالی بعد الایمان بالنبیّ أعظمُ من اِتلاف هذا #المتغلّب.
🔹واجب است حاکم و قانون گذار، اطاعت جانشین خود را در قانون قید کند ...
🔹همچنین باید در قانون تصریح کند (بعد از تعیین جانشین) کسی که به پشتوانه قدرت و ثروت خود ادعای جانشینی کند، بر همه مردم واجب است جنگ با او و از بین بردن او، و اگر مردم توانایی آن را داشتند و انجام ندادند، معصیت خدا می کنند و به او کفر می ورزند ...
🔹و همچنین واجب است در قانون قید کند که بعد از ایمان به پیامبر، در نزد خدا چیزی بالاتر از نابود کردن کسی که بر حکومت خروج کرده و قصد غلبه بر آن را دارد، نیست.
#تغلب
#فتنه
۹۷/۱۰/۹
@MohsenRezaei
🔰 بمناسب #۹دی
🚨 لوح| آتش فتنه تغلب
🔻 رهبرانقلاب: هیچ قدرت و غلبهاى در مکتب امام که از تغلب و از اِعمال زور حاصل شده باشد، مورد قبول نیست.
⛔ در نظام اسلامى قهر و غلبه معنا ندارد... آن قدرتى که از #انتخاب_مردم بهوجود آمد، #محترم است؛ در مقابل آن، کسى نبایستى سینه سپر بکند، در مقابل او کسى نباید قهر و غلبهاى به کار ببرد که اگر یک چنین کارى کرد، اسم کار او #فتنه است. ۹۳/۳/۱۴
💻 @Khamenei_ir
🔹اصطلاح "تغلب" که در سخنان رهبر معظم انقلاب آمده است، به معنای مسلط شدن بر چیزی و تصرف و به دست آوردن آن با قهر و غلبه و به شکل " اعمال زور" است.
🔹فتنه گران در فتنه ۸۸ با رمز "تقلب" و بدون هیچ منطقی و با زورگویی به دنبال تسلط بر کشور بودند به همین دلیل این فتنه، "فتنه تغلب" است که با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و هوشیاری ملت، به نتیجه نرسید.
🔹تنها راه شکست ناپذیری و در امان ماندن حکومت اسلامی از زورگویی فتنه گران و دشمنان داخلی و خارجی، عمل کردن مسوولان به تمامی دستورات دین است، حضرت علی علیه السلام می فرمایند: "صَیِّرِ الدِّینَ حِصنَ دَولَتِکَ، و الشُّکرَ حِرزَ نِعمَتِکَ، فَکُلُّ دَولَةٍ یَحوطُها الدِّینُ لا تُغلَبُ، و کلُّ نِعمَةٍ یَحرُزُها الشُّکرُ لا تُسلَبُ":
دین را دژ و حصار محکم حکومت خود قرار بده و با شکرگزاری نعمتها را حفظ کن؛ زیرا هر قدرتی که در حصار دین باشد(عامل به دین باشد)، هرگز شکست نمیخورد و هر نعمتی که با سپاسگزاری همراه باشد، گرفته نمیشود.
۹۷/۱۰/۱۱
@MohsenRezaei
http://www.rasanews.ir/fa/news/592199/%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF
کارشناس مسائل سیاسی:
اتحاد بین کشورهای اسلامی دشمن را به زانو در می آورد.
حجت الاسلام رضایی با اشاره به این که اتحاد از ضرورت های کشورهای اسلامی است، گفت: وحدت سبب می شود که دشمن در مقابل قدرت اسلام احساس ضعف و ناتوانی کند.
۹۷/۱۰/۱۳
@MohsenRezaei
🔹رهبر ایران از نگاه نشریه صهیونیستی
🔹🔸هاآرتص نوشت:
اسرائیل برای نخستین بار از دشمنی پیچیده شکست خورده است. رهبر ایران پیش نویس چشم انداز پیشرفت ۵۰ساله ایران را ترسیم کرده تا کشورش یکی از پنج کشور برتر جهان در زمینه علم و فناوری و یکی از هفت دست برتر در "پیشرفت و عدالت"از جمله ریشه کنی فقر، فساد و تبعیض و یکی از ده اقتصاد بزرگ جهانی شود
او همچنین خواستار تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران،ارتقاء اتحاد مسلمان،تقویت جنبش های آزادی خواهانه است
رهبر ایران جسورانه میخواهد از طریق خودکفایی ملی با مقاومت در برابر غرب، سیاست بین المللی را به نفع ایران تغییر دهد
بایدبپذیریم که ایران پیچیده ترین و خطرناک ترین دشمن اسرائیل است که تا به حال به خود دیده و ما تا امروز موفق به شکست آن نشده ایم
اسرائیل هیچ برنامه ای برای مقابله با چنین دشمن قدرتمندی ندارد. گرچه اسرائیل یکی از قدرتهای نخست سایبری و نظامی جهان است اما با این مسائل نمیتوان کشوری تاثیرگذار در جهان داشت
اگر ماهم مانند رهبرایران چنین برنامه های جامع بلندمدتی برای ارتقا جایگاه کشورمان داشتیم امروز اسرائیلی به مراتب پیشرفته تر داشتیم.
🔹یکی از راههای حفظ فضای انقلابی در حوزه علمیه، حراست و ارتقاء جایگاه جامعه مدرسین حوزه علمیه است، این تشکیلات، مهمترین و با سابقه ترین نهاد حوزوی است که از آغاز نهضت امام خمینی(ره) فعالیتش را آغاز کرد و در طول مبارزات علیه رژیم شاه و همچنین بعد از انقلاب، نقش مهمی در مقاطع مختلف ایفا نمود. چند سالی است که برخی اشخاص، جریانها، گروههای انحرافی و سیاسیون در داخل و خارج از حوزه از طریق راه اندازی تشکیلات موازی با جامعه مدرسین، به دنبال تضعیف و بی اعتبار کردن این نهاد مهم حوزوی هستند.
🔹حضرت امام(ره) همواره سفارش داشتند طلاب و روحانیون جایگاه جامعه مدرسین را حفظ کرده و از آن جدا نشوند، مقام معظم رهبری نیز تاکید بر تقویت جامعه مدرسین و حفاظت از آن دارند و روحانیون را از ایجاد تشکلهای موازی با جامعه مدرسین که منجر به تضیعف این نهاد شود، بر حذر داشته اند.
🔹ایشان در یکی از دیدارها با اعضای جامعه مدرسین، "این نهاد را نهادی ریشه دار، امتحان داده در دوران نهضت اسلامی و بعد از پیروزی انقلاب، مستحکم در خط امام و انقلاب، و بی نظیر در حوزه خواندند و فرمودند مجاهدتها و روشنگریهای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در روند تاریخ و حرکت انقلاب اسلامی تأثیر مهمی داشته است".
🔹دشمن برنامه ریزی دارد و همانگونه که سعی می کند برخی از نهادهای مهم حاکمیتی را از اعتبار بیندازد، همانگونه نیز از جهل و هوای نفس عده ای در داخل حوزه استفاده می کند و به دنبال ساقط کردن جایگاه مهم جامعه مدرسین است. طلاب، روحانیون، مدیران و بزرگان حوزه باید در این زمینه مراقبت کنند و اجازه ندهند برخی طراحی ها به ثمر بنشیند. از سوی دیگر بزرگان حوزه و اعضای جامعه مدرسین نیز باید تحرک، فعالیت و سطح تاثیرگذاری این تشکل را بیشتر از گذشته نمایند و فرامین رهبری را در رابطه با حوزه علمیه و شهر مقدس قم و حفظ مرکزیت انقلاب، جامعه عمل بپوشانند.
۹۷/۱۰/۲۴
@MohsenRezaei
🔹حضرت امام(ره) آخوند فاسد را بدتر از ساواکی می دانست.
🔹شاید نتوان در هیچ دوره ای از انقلاب مانند این زمان را پیدا کرد که برخی از به اصطلاح روحانیون اینچنین با امنیت و مصونیت کامل، علیه احکام الهی حرف می زنند و آزادانه مبانی فقهی اسلام و انقلاب را با برگزاری نشست، همایش و کرسی علمی زیر سوال می برند و در آنها تشکیک می کنند.
🔹موضوعاتی مانند: تساوی دیه زن و مرد، حقوق بشر و حقوق شهروندی با قرائت لیبرالی، از جمله مباحثی است که توسط برخی روحانی نماها مطرح می شود و برخی از مدیران و سیاسیون نیز به دنبال تصویب آنها در مجلس و قانونی شدن آنها هستند.
🔹برخی رسانه ها نیز دانسته یا نداسته به اسم نواندیشی، با بودجه بیت المال سخنان این افراد را منتشر می کنند و پازل تحریف احکام الهی و زدن مبانی اسلام و انقلاب را تکمیل می کنند.
🔹یکی از وظایف مهم روحانیت اصیل، معرفی این چهره های خائن و تبیین انحراف آنان است. این تکلیفی است که اگر اکنون انجام نشود، پیامدهای جبران ناپذیری برای حوزه علمیه و انقلاب خواهد داشت.
۹۷/۱۰/۲۸
@MohsenRezaei
🔹مجلس بزرگداشت مدیر فداکار و جهادگر مخلص حجه الاسلام و المسلمین محمد رضا حاجی آبادی
🔹زمان: سه شنبه ۱۱/۹ ساعت ۱۹ تا ۲۱
🔹مکان: قم. نیروگاه ک ۸. مسجد امام حسین(ع)
🔹مراسم خانوادگی می باشد.
🔹مجمع نمایندگان، بنیاد مهدویت، گفتمان انقلاب اسلامی، قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، هیئت راویان انتظار و موسسه شهیدین
@MohsenRezaei
🔹یکی از شخصیتهای بزرگ زمان ما که سرچشمه تفکرات ناب اسلامی است، علامه مصباح یزدی است که رهبر معظم انقلاب، ایشان را عقبه تئوریک نظام معرفی کردند.
🔹در شرایط کنونی که به نام دین، اندیشه های انحرافی رواج یافته و جریانهای فکری زیادی شکل گرفته، نیاز به ترویج تفکرات اصیل این شخصیت بزرگ، بیش از گذشته احساس می شود که حوزه علمیه و نخبگان باید این رسالت را انجام دهند.
🔹برخی از تعاریف رهبر معظم انقلاب نسبت به علامه مصباح عبارت است از:
🔻عقبه تئوریک نظام
🔻منبع اندیشه بی غَل و غَش معارف اسلامی
🔻علامه طباطبائی و مطهری زمان
🔻صاحب مبانی فکر صحیح اسلامی
🔻جامع علم و بصیرت و صفا
🔻دارای حرف رسا، منطق قوی و مستحکم
🔹مقام معظم رهبری: من به ایشان ارادت قلبی دارم. خداوند متعال انشاء ا... وجود ایشان را برای ما و انقلاب محفوظ بدارد و وجود ایشان را سالم بدارد تا همه بتوانند از برکات ایشان استفاده نمایند.
۹۷/۱۱/۱۱
@MohsenRezaei
📌 تحلیلی کوتاه از علت انحراف جامعه بعد از پیامبر اکرم(ص):
🔹پیامبر اسلام(ص) با مجاهدتهای فراوان، جامعه متعصّب و جاهلی عرب را که فرهنگ و سنتهای عقب مانده بر آن مسلط بود، به مدینه فاضله ای تبدیل کرد که در آن حکومت اسلامی حاکم شد و احکام نورانی اسلام اجرا می شد و برخی از بت پرستان و مشرکین مکه به مسلمانانی مبدّل شدند که تا پای جان آماده دفاع از اسلام بودند.
🔹به طور طبیعی تغییر فرهنگ یک جامعه و ساخت فرهنگ و تمدن جدید، به زمان لازم احتیاج دارد، جامعه عصر پیامبر اکرم(ص) با اینکه تحولات اساسی پیدا کرد اما به بلوغ دینی و سیاسیِ خود نرسید، قرار بود مجاهدت های رسول اکرم(ص) توسط امام علی(ع) و سایر ائمه(ع) با تشکیل حکومت و هدایت جمعی مردم، تکمیل گردد و به نقطه مطلوب خود برسد اما فتنه های پی در پی منافقین داخل حکومت اسلامی، توطئه های یهودیان داخل مکه و مدینه و ساده اندیشی و دنیاطلبی مردم و عدم ولایتمداریِ آنان، این پروژه را ناتمام گذاشت و اسباب ضلالت جامعه آن زمان را فراهم ساخت. حضرت فاطمه(س) در این زمینه می فرمایند:
امّا وَاللّهِ، لَوْ تَرَكُوا الْحَقَّ عَلى اهْلِهِ وَ اتَّبَعُوا عِتْرَةَ نَبیّه، لَمّا اخْتَلَفَ فِى اللّهِ اثْنانِ، وَ لَوَرِثَها سَلَفٌ عَنْ سَلَفٍ، وَ خَلْفٌ بَعْدَ خَلَفٍ حَتّى یَقُومَ قائِمُنا، التّاسِعُ مِنْ وُلْدِ الْحُسَیْنِ(عَ). (الامامة و التبصرة: ص۱. بحارالانوار: ج 36، ص 352، ح 224.)
به خدا سوگند، اگر حقّ یعنى خلافت و امامت را به اهلش سپرده بودند؛ و از عترت و اهل بیت پیامبر(ص) پیروى و متابعت كرده بودند، حتّى دو نفر هم با یكدیگر درباره خدا و دین اختلاف نمى كردند، و مقام خلافت و امامت توسط افراد شایسته یكى پس از دیگرى منتقل مى گردید و در نهایت تحویل قائم آل محمّد(ع) مى گردید كه او نهمین فرزند از حسین(ع) مى باشد.
🔹منافقین و برخی خواص ظاهرالصلاح که به دنبال منافع خود و تصاحب قدرت بودند، برای بعد از حیات مبارک رسول اکرم(ص) نقشه داشتند و سرانجام نقشه خود را بلافاصله بعد از رحلت ایشان، عملی ساختند و حکومت را از مسیر خود منحرف ساختند.
🔹عامل مهم در تحقق نقشه آنان، عدم واکنش جامعه و مقابله نکردن با توطئه آنها بود، به تعبیر دیگر پیوند قوی بین مردم و ولایت، محقق نشده بود لذا توطئه صورت گرفته با کمترین مزاحمت به نتیجه رسید، هر جا مردم ولایتمداری خود را اثبات کردند و به صحنه آمدند و از ولایت دفاع کردند، نصرت الهی اتفاق می افتد مانند حادثه بزرگی که ۴۰ سال قبل در کشور ما صورت گرفت و حکومت اسلامی تشکیل شد. انقلاب اسلامی با تبعیت امت از ولایت پیروز شد و همین موضوع نیز عامل بقاء و گسترش انقلاب خواهد بود، دشمن برای خدشه دار کردن این ارتباط برنامه ریزی های فراوان کرده، لذا مردم، نخبگان و مسوولان باید با هوشیاری در مقابل این نقشه بایستند و با تبعیت از ولایت فقیه آن را با شکست مواجه کنند.
🖋 محسن رضایی
✅ کانال جریان شناسی حوزه و روحانیت، اسباط
🆔 @asbat_ir
۹۷/۱۱/۲۰
@MohsenRezaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹زمان ما زمان امام خمینی(ره) است که در آن ذلت راه ندارد.
🔹فریاد دیروز امام خمینی(ره) همان فریاد امروز امام خامنه ای است و آن ادامه فریاد امام حسین(ع) است که فرمود: به خدا قسم هرگز دست ذلّت به سوی شما دراز نخواهم کرد.
@MohsenRezaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹صدور انقلاب اسلامی یعنی ظهور نسلی جدید از جوانان معتقد به انقلاب در خارج از مرزها که خود را سرباز امام و رهبری می دانند و همان ارادت جوان ایرانی را به نظام اسلامی دارند.
🎥 ارادت جوانان پاکستانی به انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب، در حاشیه سفر آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه به پاکستان
@MohsenRezaei
🔹مدیر در تراز حکومت اسلامی باید اقتدار داشته باشد.
🔹سردار سلیمانی: "ما این گروه خبیث را در هر نقطه ای از جهان بیابیم، تنبیه می کنیم و ما اجازه نمی دهیم خون جوانان ما در داخل کشور به سادگی پاک شود."
🔹سخنان قاطع و عزتمندانه سردار سلیمانی درباره پاسخگویی به عملیات تروریستی زاهدان که توسط تروریستها از کشور پاکستان طراحی و پشتیبانی شد، علاوه بر برخورد عزتمندانه و صحیح یک فرمانده نظام اسلامی با این جنایت، فاصله زیاد آن را با برخی از مسوولین و مشاورین ارشد دولتی و غیر دولتی که محافظه کارانه و یا منافقانه و با تفکر نادرست خود، سخن از تسلیم در سیاست خارجی و یا عدم برخورد با ایادی دشمن به میان می آورند، را نشان می دهد.
🔹دگراندیشان و تجدیدنظرطلبان در بحبوحه جنگ تمام عیار با دشمنان، جبهه داخل را سست و با سخنان خود، جاده صاف کن دشمن هستند. اولین راه برای سیطره بر یک کشور، گرفتن روحیه عزّت و اقتدار از او و دعوت به سازش و تسلیم است.
🔹متولیان امر و مدعی العموم از کنار برخی از این سخنان نباید به راحتی عبور کنند، برخی از آنها قطعا مصداقِ "جرم سیاسی" یا "اخلال در نظام" یا "بر هم زدن امنیت روانی جامعه و خانواده های شهدا" و... است لذا باید مورد بررسی قرار گیرند و برخورد لازم صورت گیرد.
🔹خط مشی و سیاستهای کلان نظام اسلامی توسط رهبر معظم انقلاب تعیین می شود و همه مسوولین باید تابع آن باشند و یکصدا همان را تکرار کنند و در این زمینه مقلّد باشند و نه مجتهد.
🔹سخنی که حکایت از تسلیم و یا عدم برخورد با دشمن و ایادی دشمن دارد، قطعا در سیاست کلان حکومت اسلامی نمی گنجد و همان سخن دشمن است. مماشات با دشمن و یا عوامل آن، نتیجه ای جز نابودی ندارد. این منطق قرآن است.
۹۷/۱۲/۳
@MohsenRezaei
انّا لله و انّا الیه راجعون
رحلت فقیه بزرگ و عالم زاهد حضرت آیت الله مومن تسلیت باد.
آیت الله مومن یکی از شاگردان برجسته حضرت امام(ره) بود که خود نیز بعدها از اساتید بزرگ و از مجتهدین مسلّم حوزه علمیه شد و شاگردان زیادی از محضر ایشان استفاده کردند.
ایشان یکی از باسابقه ترین فقهای شورای نگهبان بود و نقش زیادی در تطبیق قوانین بر شرع داشت. رهبر معظم انقلاب در جلسه با نمایندگان ستاد کاندیداهای انتخابات سال ۸۸ در پاسخ به عدم پذیرش داوری و نظارت شورای نگهبان بر شکایات از سوی برخی ستادها، با قاطعیت پاسخ دادند: «اگر در این نظام نتوان به کسانی مانند آیات مومن و آقای جنتی اعتماد کرد، به هیچ فرد دیگری هم نمیتوان؛ چرا که آنها برای بردن و آوردن کسی، دینشان را از دست نمیدهند. فقهای شورای نگهبان آدمهای قرص و محکمی هستند که مو را از ماست میکشند»
این فقیه بزرگ هیچگاه زندگی ساده و زاهدانه خود را کنار نگذاشت و همواره پشتوانه نظام اسلامی محسوب می شد و در زمانی که دشمنان و ایادی آنها در اجتهاد و یا انتخاب رهبر معظم انقلاب توسط خبرگان تشکیک می کردند، یکی از شخصیتهایی بود که بیشترین تبیین و روشنگری را در این زمینه داشت و در مسائل حساس بدون ملاحظه مناسبات ناصواب سیاسی، ورود و جانب حق را رعایت می کرد.
مجموعه فکری فرهنگی گفتمان انقلاب اسلامی، فقدان این عالم بزرگ را که خلا بزرگی برای حوزه های علمیه و نظام اسلامی ایجاد کرد به محضر امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب و حوزه علمیه تسلیت عرض می کند و از خداوند علوّ درجات را برای این عالم پارسا مسئلت دارد.
لینک خبر:
http://yon.ir/WKZRd
@goftemane_enghel
🔸الشعراء(۶۱-۶۷):
🔹فَلَمَّا تَرَاءَى الْجَمْعَانِ قَالَ أَصْحَابُ مُوسَىٰ إِنَّا لَمُدْرَكُونَ
🔹قَالَ كَلَّا إِنَّ #مَعِيَ #رَبِّي #سَيَهْدِينِ
🔹فَأَوْحَيْنَا إِلَىٰ مُوسَىٰ أَنِ اضْرِب بِّعَصَاكَ الْبَحْرَ فَانفَلَقَ فَكَانَ كُلُّ فِرْقٍ كَالطَّوْدِ الْعَظِيمِ
🔹وَ أَزْلَفْنَا ثَمَّ الْآخَرِينَ
🔹وَ أَنجَيْنَا مُوسَىٰ وَ مَن مَّعَهُ أَجْمَعِينَ
🔹ثُمَّ أَغْرَقْنَا الْآخَرِينَ
🔹إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً وَ مَا كَانَ أَكْثَرُهُم مُّؤْمِنِينَ
🔹مقام معظم رهبری:
اینجاست که میتوان در پاسخ به این افراد و با اتکا به «منطق قرآن» و «تجربیات تاریخی» کلام حضرت موسی (ع) را تکرار کنیم که «جمهوری اسلامی با اتّکاء به قدرت الهی و با باور کردن قدرت حضور مردم، از هیچ قدرتی در دنیا هراس ندارد. اگر کسی به تقلید از روحیّههای ضعیف بنیاسرائیل می گوید که: «اِنّا لَمُدرَکون» ما هم به تقلید از حضرت موسی عرض می کنیم که: «کَلّا اِنَّ مَعِیَ رَبّی سَیَهدین». ۱۳۹۵/۹/۳
۹۷/۱۲/۷
@MohsenRezaei
🔹همایشی قابل تقدیر/ لزوم پیگیری و به نتیجه رساندن پیام اصلی آن
🔹برگزاری همایش و اجتماع عظیم حوزویان، با عنوان: «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی» و با هدف لبیک به بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب که با حضور جمع زیادی از علما، بزرگان، مسوولین و طلاب حوزه علمیه، در مدرسه فیضیه انجام شد، اقدامی قابل تقدیر بود.
🔹معمولا اجتماعات حوزوی رویکرد سلبی و اعتراضی داشته و در اعتراض و نفی عملکرد ظالمانه جهان استکبار و یا در نقد اقدامات نادرست برخی از مسوولین و یا انحرافات در جامعه، صورت میگیرد اما این تجمع و همایش بزرگ، کاری ایجابی و اقدامی مثبت و به موقع از سوی مدیریت حوزه بود که اتفاقی جدید محسوب می شود.
🔹این اجتماع عظیم در واقع نوعی گفتمانسازی و بسترسازی برای آمادهسازی فضای عمومی حوزه و حساس کردن ذهن اساتید، نخبگان و فضلای حوزه، و همچنین پژوهشگاهها و موسسات حوزوی جهت تحقیق، پژوهش، تبیین، برگزاری نشستهای علمی در رابطه با بیانیه گام دوم انقلاب و برنامه ریزی بر این اساس است. این اقدام، حرکتی رو به جلو و الگویی است برای حرکتها و اقدامات آینده حوزه علمیه که متناسب با مسائل روز و موضوعات مهم و حوادث آینده، به میدان آمده و برای آنها، برنامه ریزی و اقدام کند. حضرت امام(ره) در این زمینه فرمودند:
"حوزه ها و روحانیت باید نبض تفکر و نیاز آینده جامعه را همیشه در دست خود داشته باشند و همواره چند قدم جلوتر از حوادث، مهیای عکسالعمل مناسب باشند."
🔹از لوازم تحقق هر امری، گفتمان سازی و ایجاد گفتمان غالب است که یکی از روشهای آن، برگزاری همایش و متوجه ساختن عموم جامعه است. گفتمانسازی ضرورتی است که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز میباشد، ایشان در سخنان فراوانی از جمله در دیدار «اعضای مجلس خبرگان» بر لزوم گفتمانسازی تاکید کردند و فرمودند:
«وقتی شما در مورد یک عنوانی از این عناوینِ مهمّ اساسیِ انقلاب به یک نتیجهای رسیدید، این را باید تبدیل بکنید به گفتمان؛ [مثلاً] در نشریّه منتشر بکنید. شما جمعیّت زیادی هستید؛ عدّهی کثیری از آقایان، ائمّهی جمعه هستند یا شخصیّتهای برجستهی استانها هستند یا در مرکز هستند، دارای منبر هستند، میتوانند با مردم حرف بزنند و مخاطب قرار بدهند مردم را؛ تکرار بکنید، بگویید، تا گفتمان بشود. گفتمان یعنی آن فکر رایج بین مردم، مطالبهی عمومی مردم. وقتی یک چیزی مطالبهی عمومی شد و گفتمان شد، بهطور طبیعی به عمل نزدیک خواهد شد. این قضیّه هم همینطور [است]؛ این مسئلهی پرداختن به دستهای داخلی برای حلّ مشکلات کشور باید جزو واضحات و بیّناتِ فکریِ مردم بشود. باید اینقدر این گفته بشود، استدلال بشود، تبیین بشود، تکرار بشود که بهصورت یک گفتمانِ قطعی در بیاید.»۱۳۹۶/۰۶/۳۰
۹۷/۱۲/۱۳
@MohsenRezaei
🔹علی رغم فضای یاسآلودی که برخی مسوولین لیبرال با ناکارآمدی خود و از بین بردن برخی فرصتها و توجه نکردن به ظرفیتهای داخل، برای کشور ایجاد کردند و کارآیی نظام سیاسی مورد هدف قرار گرفت، اکنون با درایت رهبر معظم انقلاب و مدیریت ایشان، فضای امید و نشاط به ساختار سیاسی در زمینههای مختلف، در حال تزریق است. عنصر اصلی در این تغییر و ایجاد نشاط؛ 1) میدان دادن به جوانان 2)به عرصه آوردن نیروهای انقلابی و اهل اقدام است. انشاءالله آثار این تغییرات به تدریج آشکار خواهد شد.
97/12/21
@MohsenRezaei
🔹نظام اسلامی آنقدر انبساطی است که بن بست در آن راه ندارد. به دنبال سیل اخیر در چند شهر کشور و کم کاری و اقدام دیر هنگام برخی مسوولان و مدیران دولتی و استانی، رهبر معظم انقلاب با فراخواندن نیروهای نظامی، خلا موجود را به سرعت جبران و امدادرسانی به سیل زدگان آغاز و به نقطه مناسبی رسیده است.
🔹باید آفرین گفت به ولایتمداری، غیرت و پشتکار فرماندهان و نیروهای سپاهی، ارتشی، بسیجی، روحانیون فداکار، دانشجویان جهادی و نیروهای مردمی.
🔹نکته ای که توجه به آن لازم است و نخبگان و صاحب نظران باید آن را مورد بررسی قرار دهند، اختیارات ریاست جمهوری و امکاناتی است که در دست اوست. به نظر می رسد اگر قانون در این زمینه مورد بازنگری قرار گیرد، آثار و نتایج مطلوبی برای کشور خواهد داشت. تجربه چهار دهه انقلاب نیز این را به اثبات رسانده که اختیارات و قدرت فوق العاده ای که قانون به رئیس جمهور داده، گاهی او را دچار توهم می کند و ساز ناموافق با حرکت انقلاب زده و در برخی حوادث و وقایع نیز که باید از این اختیارات در جهت پیشبرد اهداف انقلاب و یا جبران مشکلات پیش آمده استفاده کند، یا به طور کامل استفاده نمی شود و یا دیر اقدام می شود.
🔹 هر نظام سیاسی، بعد از چندین سال باید مورد بررسی قرار گیرد و اشکالات خود را برطرف نماید تا با قدرت بیشتر و موانع کمتر به سوی اهداف خود حرکت کند و بی توجهی به این موضوع، باعث رکون و رکود خواهد شد. به نظر می رسد اولین بازنگری در قانون اساسی باید درباره اختیارات ریاست جمهوری باشد و در این زمینه نخبگان، صاحب نظران و مسوولین مربوطه وظیفه مهمی دارند.
۹۸/۱/۸
@MohsenRezaei
🔹اقدام متقابل و به موقع شورای عالی امنیت ملی در "تروریستی" دانستن فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه و تمامی نیروهای وابسته به آن، اقدامی قابل تقدیر، به جا و مطابق با منطق قرآن است.
🔹قرآن می فرماید متناسب با سطح دشمنی دشمن، با او مقابله کنید:
فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ/ بقره: ۱۹۴
ﭘﺲ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺗﻌﺪﻯ ﻛﺮﺩ، ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻣﺜﻞ ﺁﻥ ﺑﺮ ﺍﻭ ﺗﻌﺪﻯ ﻛﻨﻴﺪ.
🔹 این حرکت شایسته باید الگویی شود در جهت دهی عملکرد قوای سه گانه و نهادهای مختلف در عرصه های گوناگون اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی که اقدامات دشمن در این عرصه ها را بی پاسخ نگذاشته و با اقتدار، در مقابل توطئه دشمنان بایستند و واکنش به موقع نشان دهند. این تنها راهی است که دشمنان از دشمنی خود پشیمان می شوند.
🔹استکبار جهانی در یک جنگ تمام عیار با انقلاب اسلامی است، رمز موفقیت در این جنگ، شناخت گستردگی این جبهه، توانمندسازی خود و انجام اقدامات لازم و به موقع است: وَ أَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَ مِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُمْ وَ آخَرِينَ مِن دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ/ انفال: ۶۰
ﻭ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ دشمنان ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﻗﺪﺭﺕ ﻭ ﺗﻮﺍﻥ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﺍﺯ ﻧﻴﺮﻭ ﻭ ﺍﺳﺒﺎﻥ ﻭﺭﺯﻳﺪﻩ[ ﻧﻔﺮﺍﺕ ﻭ ﺳﺎﺯ ﻭ ﺑﺮﮒ ﺟﻨﮕﻰ] ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺷﻤﻦ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺩﺷﻤﻦ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻭ ﺩﺷﻤﻨﺎﻧﻰ ﻏﻴﺮ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻛﻪ شما آنها را ﻧﻤﻰﺷﻨﺎﺳﻴﺪ ﻭﻟﻰ ﺧﺪﺍ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻰﺷﻨﺎﺳﺪ ﺑﺘﺮﺳﺎﻧﻴﺪ.
۹۸/۱/۲۰
@MohsenRezaei
🔹پروژه انقلاب زدایی از نظام اسلامی از ابتدای انقلاب توسط دشمنان انقلاب و ایادی آنها در داخل با صرف هزینه های زیاد و به شکل مستمر دنبال شده و هر بار با شکست مواجه شده است.
🔹چند سال اخیر این پروژه به شکل ویژه ادامه یافت و شکل تکامل یافته ای پیدا کرد. یکی از مهم ترین اهداف این پروژه، حذف و یا بدنام کردن مراکز و نهادهای انقلابی مانند سپاه، بسیج و روحانیت و سایر نهادهای انقلابی بود، حمله به این نهادها تقریبا به موضوع روزانه تبدیل شده بود و متاسفانه برخی از مسوولین و مدیران نیز دانسته یا ندانسته با این پروژه همراهی می کردند.
🔹تروریستی خواندن سپاه از سوی ترامپ نیز نقطه اوج این پروژه است که با شکست مفتضحانه ای مواجه شد. در حال حاضر سپاه پاسداران، ارتش، بسیج و روحانیت یکی از محبوبترین دوران خود را سپری می کند. این نعمت بزرگی است که باید قدر آن دانسته شود و برای آینده برنامه ریزی کرد. انقلاب برای صاحبان اصلی آن باقی خواهد ماند و انشاءالله به صاحب اصلی آن، امام زمان(عج)، تحویل داده می شود.
۹۸/۲/۱
@MohseRezaei
🔹صلّی الله علیک یا بقیه الله/
عصر جدید، دوران تحقق وعده انبیاء
🔹عصر جدید، دورانی است که با انقلاب شکوهمند اسلامی و شکست استکبار جهانی آغاز و با رشادتهای فراوان مردان و زنان تثبیت گردید. عصر جدید، عصری است که با رهبری پیامبرگونه حضرت امام(ره)، بحرانهای کشور یکی پس از دیگری مدیریت شد و انقلاب به سلامت مسیر خود را ادامه داد. عصر جدید، زمانه ای است که فداکاری و خلاقیت بی نظیر جوانان در ۸ سال دفاع مقدس سبب نجات کشور از دشمن غاصب شد. عصر جدید، دورانی است که رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، انواع فتنه ها را خنثی کرد و حقانیت انقلاب و ولایت بیش از پیش آشکار گردید.
🔹عصر جدید زمانه ای است که توانایی و استعداد جوانان در علوم و فن آوری های مختلف به ظهور رسید. عصر جدید، برهه ای است که جوانان انقلابی و مومن، با جان خود از حرم اهل بیت(ع) دفاع کردند و جلادان زمان و پشتیبانان آنها را با شکست سنگین مواجه کردند. عصر جدید زمان بروز صفات پاک انسانی و محل نمایش بی نظیر جوانان و کمک رسانی آنان به سیل زدگان است.
🔹عصر جدید، دوران کنونی یک ملت است که با اقتدار تصمیم گرفته گام دوم خود را بردارد و انقلاب را به سلامت به مقصد برساند. عصر جدید، دوران به ثمر رسیدن خون شهداست؛ عصری است که افول قدرتهای جهانی بیش از پیش نمایان خواهد شد و پیروزی نهایی رقم خواهد خورد. عصر جدید، عصر شکوفایی استعدادهای نهفته مستضعفین و به قدرت رسیدن آنهاست. عصر جدید دوران فهم حکومت واحد الهی و فراهم شدن بستر اجتماعی آن است. عصر جدید، عصر تحقق وعده انبیاء الهی است، انشاءالله.
به راستی #جایگاه و #نقش ما در این #عصر چیست؟
۹۸/۲/۱
@MohsenRezaei
🔹در حالی که انقلاب اسلامی مرزها را درنوردیده و پیام آن به سرعت پیش می رود و در منطقه نیز دست برتر نظامی با ایران است و دشمن از قدرت و اقتدار ما دچار گیجی شده، عده ای محدود و فریب خورده با هدایتهای دشمن، در داخل در حال پیاده کردن نقشه های دشمن هستند.
🔹تمرکز و فشار دشمن بر اقتصاد و معیشت مردم، نتیجه دلخواه آن را نداشته لذا در کنار جنگ اقتصادی، مسائل فرهنگی و سیاسی را نیز هدف گرفته اند. تجمع عده ای محدود در دانشگاه تهران و شعارهای ساختارشکنانه، آغاز حرکتی است که هر چند در نهایت برای دشمنان سودی نخواهد داشت اما حکایت از طراحی صورت گرفته در این زمینه دارد که توجه ویژه مسوولین را می طلبد.
🔹موضوع مهم تر؛ تحرّکات اخیر سفارت انگلیس و باز کردن درب سفارت یک روز در هفته برای خانمها و همچنین افطاری دادن به برخی از مسوولین و مدیران، است که به راحتی نباید از آن عبور کرد. ماجرای برپا کردن دیگهای غذا در سفارت انگلیس در عصر مشروطه، نباید فراموش شود.
🔹همانطور که در زمینه نظامی، فرماندهان و سربازانی هوشیار و وقت شناس داریم که عرصه را بر دشمن تنگ کرده، در داخل نیز مدیران و مسوولین باید با دقت و حساسیت، طراحی دشمن را رصد کنند و مانع تحقق اهداف آن شوند.
۹۸/۲/۲۳
@MohsenRezaei
🔹فعلا جبهه مقاومت نیازی به جنگ و درگیری وسیع با مزدوران آمریکایی و ایادی منطقه ای آن، ندارد. هدف گیری اهداف خاص و آن هم به شکل محدود، نتیجه مورد نظر جبهه مقاومت را به دنبال خواهد داشت.
🔹انهدام بخشی از تجهیزات نفتی عربستان و چند کشتی اماراتی و عربستانی، به شدت اوضاع سران این کشورهای فلاکت زده را به هم ریخته است و آنان اکنون به دنبال راهی هستند تا از باتلاق خودساخته یمن خارج شوند. پادشاه کویت نیز از وحشتِ جنگ و عواقب آن، به مسوولین و نیروهای نظامی آماده باش داده. حضور ناو آمریکا در منطقه هم دردی از آنها دوا نخواهد کرد چون با وجود موشکها و پهپادهای جبهه مقاومت، خودِ این ناو نیز به یک هدف بسیار مناسب برای آنها تبدیل شده است.
🔹قرآن دستور می دهد خود را قوی کنید تا دشمن از شما بترسد. ترس و وحشت، دستگاه محاسباتی دشمن را به هم می ریزد، رجزخوانی آمریکا و ایادی او در این مدت نیز به همین دلیل است.
🔹جبهه مقاومت به حدی از توانایی رسیده که وقتی اراده می کند و تصمیم می گیرد، می تواند آن را عملی سازد، دشمن هم این را به خوبی فهمیده و از این وحشت زده است.
🔹وَ أَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَ مِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُمْ وَ آخَرِينَ مِن دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ. الأنفال.60
۹۸/۲/۲۴
@MohsenRezaei