💚قرار ظهر روزهای انتظارمان؛قرائت دعای سلامتی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)💚
#دعای_سلامتی_امام_زمان_عج
@Montazeranezohour
⚡️حکایات و حکمتها
⭕️من آرزو داشتم که این جعفر مثل امام جعفر صادق بشود!
برادرانم، خواهرانم! من پنجاهسال بیشتر است که با کتابها سروکار دارم و خیلی بهدنبال زندگی انبیا، اولیا، عرفا، حکما و فلاسفه بودهام؛ یعنی یک بخش از کتابهایم اصلاً این نوع کتاب است و مهمترین چیزی که در این کتابها -حالا در شیعه- دیدهام، در انبیا پیدا نکردهام.
مادر آیتاللهالعظمی حاجشیخجعفر شوشتری که بخشی از حقیقت وجودش را از ابیعبدالله گرفته و برای خودش نیست؛ چون خودش نوشته و من خواندهام که حسابی باسواد شدم.
درسخواندهٔ دزفول، شوشتر و نجف بود.
دههٔ عاشورا به ایران آمدم تا به منبر بروم.
شهر یزد آمدم، یک آقایی که حسینیه داشت و خیلی آدم معتبری بود، مرا در مدرسهٔ یزد دید و گفت: آقاشیخ منبر میروی؟
گفتم: آری!
گفت: از دو شب دیگر، شب اوّل محرّم به حسینیه من بیا و منبر برو.
شیخ شوشتری گفت: در حسینیهٔ او به منبر میرفتم، حرف نمیآمد و نمیجوشید؛ خیلی هم درس خوانده بودم، اما مطلب در مغزم پیدا نمیشد. دیگر تقریباً شب پنجم و ششم حس کردم که صاحبخانه میخواهد مزد ده شب را بدهد، جوابم کند و بگوید آقا شیخ، مجلس ما خراب شد. مجلس خیلی سرد و یخ بود، نه درست و حسابی میتوانستم حرف بزنم و نه در آن پنج-شش شب یک زن و مرد در روضهام گریه کرد، به خانه آمدم و خودم نشستم و گریه کردم، به حضرت سیدالشهدا متوسل شدم که من پانزده-بیستسال حسابی درس خواندهام و دلم میخواهد به منبر بروم، اینجوری باید آبرویم بریزد؟ شما اهلبیت از نوکر و خادم خودتان اینجوری پذیرایی میکنید؟ خیلی گریه کردم(این دیگر نوشتهٔ خودش است و نقل نیست. من حتی به شوشتر رفتم و نبیرهاش آیتاللهالعظمی شیخمحمدتقی شوشتری را هم دیدم که نهجالبلاغه و فقه شیعه را بسیار عالی تفسیر کرده است. آدم بسیار ملّایی است و من میخواستم چیزهایی هم از جد او بشنوم)، اینقدر گریه کردم تا خوابم برد. آدم کسل و ناامید و افسرده میشود! صدا که ندارم، علمم را هم که نمیتوانم انتقال بدهم، روضه هم که هنر ندارم، پس من به درد چه میخورم؟
خواب دیدم که روز عاشوراست و ابیعبدالله در کنار خیمهها ایستاده است، سلام کردم و خیلی سلامم را شیرین جواب دادند و با اسم به من فرمودند: شیخ جعفر! در خیمه بیا، در خیمه رفتم، فرمودند: شیخجعفر، هوا خیلی گرم است، آب نداریم به تو بدهیم؛ اما یکمقدار غذا هست و بعد به قمربنیهاشم گفت یکمقدار سویق بیاور. حالا من نمیدانم سویق عربی چه ترکیباتی دارد اما غذایی است که دیگر خیلی هم آب ندارد، آوردند و حضرت فرمودند بخور، من یک قاشق از این سویق خوردم و از شدت خوشحالی بیدار شدم، دیدم یکجور دیگر هستم، گلویم یکجور دیگر است. صاحبخانه را صدا کردم و گفتم: من را جواب نکنی! گفت: آقا شیخ به درد نمیخوری، من پول ده شب را میدهم و برو، میخواهم یکنفر دیگر را فردا شب بیاورم.
گفتم:
جوابم نکنی، این گلو و زبان و مغز من دستکشیدهٔ ابیعبدالله است، بگذار فردا شب هم به منبر بروم و اگر نپسندیدی، جوابم کن. از آن شب تا آخر عمرش در روزگار خودش مهمترین منبری شیعه بود.
ما فقط در احوال ایشان و چندنفر دیگر دیدهایم که خانمها به مادر شیخ جعفر گفتند چهکار کردی که بچهات مرجع تقلید، نویسنده و منبری شده و چقدر خوب روضه میخواند، چقدر باتقواست!
بالاخره یک مایهای باید قبلاً بوده که او اینجوری شده باشد، مادرش گفت: خانمها چه میگویید، من آرزو داشتم که این جعفر من مثل امام جعفر صادق بشود، اما یک آخوند ملای باسواد شده که برای مردم هم جاذبه دارد؛ چون من از وقتی که به نطفهٔ او حامله شدم، تا وقتی بهدنیا آمد و تا روزی که از شیر گرفتم، دائم وضو داشتم؛ نه در حاملگی بیوضو بهسر بردم و نه در شیردادن.
ما چنین چیزهایی را در کتابهایمان داریم، اما اینکه در حق حضرت زهرا میگویم، در کل عالم سابقه ندارد و نداشته است؛ نه اینکه بوده و ما نمیدانیم!
📚سخنرانی استاد انصاریان، تهران،حسینیه هدایت،جمادی الثانی96
#حکایات_و_حکمتها
@Montazeranezohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 گفتند خلایق که تویی یوسف ثانی
چون نیک بدیدم به حقیقت به از آنی...
❤️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❤️
❤️سه شنبه های جمکرانی❤️
#سه_شنبه_های_جمکرانی
#امام_زمان
@Montazeranezohour
با یادگیری پایه ای اصول عقائد، پازل های ایمانی ذهنت را درست بچین🧠💪
📚ده درس عدل الهی
✔️درس هشتم 《امر بین الامرین》چیست؟ (مکتب واسطه)
🔹️هنگامى كه در اين مثال دقّت مى كنيم مى بينيم چنين شخصى در عين آزادى و اختيار و مسئوليت در قبضۀ قدرت ديگرى قرار دارد و اين دو با هم منافات ندارد.
مثال ديگر:
🔸️فرض كنيد كسى بر اثر بيمارى يا وقوع يك حادثۀ ناگوار، اعصاب دستش از كار افتاده و قدرت حركت دادن دست را ندارد، امّا اگر آن را با يك نيروى برق خفيف و ملايم ارتباط دهيم، اعصاب او چنان گرم مى شود كه قادر به حركت خواهد بود.
چنين شخصى هرگاه كارى انجام دهد مثلاً با همان دست و در همان حالت مرتكب جنايتى گردد، سيلى به صورت ديگرى زند، كاردى در سينۀ بى گناهى فرو كند، مسلماً مسئول جنايت خويش است، چرا كه هم قدرت داشته، هم اختيار، و شخص «قادر مختار» در برابر اعمال خويش مسئول است.
ولى با اين حال آن كس كه نيروى برق به دست او مى دهد و توان و قدرت در او مى آفريند، بر او حاكميت دارد، و در عين آزادى و اختيار در قبضۀ قدرت اوست.
#اصول_عقائد
@Montazeranezohour
📌 خودت رو دست کم نگیر
🧕 گاهی یه زن به لشگری میارزه؛ مثل فاطمه، مثل زینب. قدر خودت رو بدون. یه وقت زر و زیور دنیا سرت رو گرم نکنه. فریب چند روز جوانی و زیباییت رو نخوری. تاریخ رو مرور کن، دور و برت رو ببین.
🌐 دنیا پُره از زیبارویانی که چند صباحی بازیچهای هستند در دستان ثروت و قدرت.
تو اومدی تا دنیا رو بسازی؛ نه اینکه بازیچهش بشی.
👶 خدا تو رو آفریده تا انسان تربیت کنی. از دامن تو، مرد به معراج میرود. درسته فاطمه نمیشی، زینب نمیشی، اما شبیهشون که میتونی باشی... مادر وهب که میتونی باشی. همسر زهیر که میتونی باشی.
🔆 تو میتونی تقدیر جهان رو عوض کنی. میتونی ظهور رو رقم بزنی. تو میتونی. خودت رو دست کم نگیر...
🌸 ولادت #حضرت_معصومه و #روز_دختر مبارک باد.
🍃🌺اللّهمَ عجِّل لِولیکَ الفرَج🌺🍃
✨ حتی اگر امشب نفری ۱۴ صلوات تقدیم به خانم حضرت معصومه س کنیم،
هزاران گلِ صلوات در مجموع از همصدایی ما هدیه به محضرشان خواهد شد.
👈پس همراهی کنیم✅
#مناسبتی
#montazeranezohour
مهارتهای زندگی💪
زمینه سازان ظهور💚(فرزند پروری)
اصلاح رفتار کودک ۵۹
⏲ تایمری روشن کنید و به کودک بگویید ، (هروقت صدای زنگ رو شنیدی ، به شرطی که آروم شده باشی ، محرومیت تموم شده)
👈فقط در موارد لازم تنبیه کنید .
👈تکرار زیاد و بی مورد تنبیه ، آن را بی اثر میکند.
#مهارتهای_زندگی
#زمینه_سازان_ظهور
@Montazeranezohour
💎نكات مهدوی💎
🌀کتابی که به توصیه امام زمان (عج) نوشته شد
مؤلف کتاب «مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم (عج)» مرحوم آیت الله سید محمد تقی موسوی اصفهانی مشهور به فقیه احمدآبادی فرزند سید عبدالرزاق از علمای بزرگ اصفهان است.
وی سال 1301ق در اصفهان به دنیا آمد. مقدمات علوم اسلامی را نخست نزد پدر و پسر عمه اش سید میرزا اسدالله و سید محمود حسینی گلشادی اصفهانی آموخت. سطوح عالی را نیز از محضر سیدابوالقاسم دهکردی و شیخ عبدالکریم گزی و حاج آقا منیرالدین بروجردی، حاج میرزا بدیع درب امامی و آقا محمد کاشانی استفاده کرد و از بعضی از آنها اجازه اجتهاد و روایت دریافت کرد.[1]
او علاوه بر کتاب مکیال، کتب دیگری از جمله:
تذکرة الطالبین فی ترجمه آداب المتعلمین، ابواب الجنات فی آداب الجمعات، بساتین الجنان فی المعانی و البیان، آداب صلاة اللیله وظیفة الانام فی زمن غیبة الامام، سراج القبور، توضیح الشواهد، ترغیب الطلاب، انیس المتأدبین، کتاب المنابر، محاسن الادیب فی دقایق الاعاریب و دیوان اشعار دارد و در شعر به تقی یا شرعی زاده تخلص می کند.[2]
از مقدمه ای که مرحوم سید محمد تقی بر مکیال نوشته، چنین برمی آید که از شدت عشق و علاقه ای که به حضرت حجت (عج) داشته، شبی آن حضرت را در خواب می بیند. 💞
امام(علیه السلام) تألیف این کتاب را به وی توصیه و تأکید می فرماید و حتی نام آن را نیز «مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم» تعیین می کند.
سید از خواب بیدار می شود، ولی توفیقی برای تألیف آن برایش حاصل نمی شود. تا اینکه در سال 1330ق عازم سفر حج شد.
در این سفر بسیاری از حاجیان گرفتار مرض وبا شدند و از دنیا رفتند.
آیت الله سید محمد تقی با خدای خویش عهد بست اگر از این سفر سالم برگردد، کتابی را درباره حضرت ولی عصر(عج) به رشته تألیف درآورد.[3]
👌 چون از سفر برگشت، به عهد خود وفا کرد و کتاب مکیال المکارم را که حاوی موضوعات مهم در شناخت امام زمان و وظایف شیعیان در قبال آن حضرت است، به رشته تحریر درآورد.
کتاب مکیال المکارم در اصل به زبان عربی نگارش شده است
و اخیراً محقق محترم آقای سید مهدی حائری قزوینی آن را به فارسی ترجمه کرده که در دو مجلد، با 625 صفحه، در تیراژ 4000، آبان 1379ش برابر شعبان 1421 از چاپ خارج شد و در اختیار علاقه مندان قرار گرفت.
همین ترجمه بار دیگر در سال 1382ش از طریق انتشارات مسجد جمکران تجدید چاپ شد.
این کتاب ارزشمند دارای هشت بخش مهم است که درآن مؤلف ژرف اندیش با استناد به آیات و روایات متعدد، موضوعات بسیار اساسی و سرنوشت سازی را که اغلب جنبه کاربردی است و مورد ابتلای شیعیان و مسلمانان می باشد، مورد کاوش و دقت نظر و تأکید قرار داده است.
در بخش اول به موضوع وجوب شناخت امام زمان(عج) از دیدگاه عقل و نقل می پردازد.
بخش دوم کتاب اختصاص به اثبات وجود حضرت حجت (عج) دارد.
بخش سوم در بیان پاره ای از حقوق و توجهات آن حضرت بر شیعیان است که به صورت مختصر و مفید ارائه شده است.
بخش چهارم که از بخش های مهم و مفصل کتاب به شمار می آید، اختصاص به توضیح درجات و ویژگی های آن حضرت دارد که سبب دعای ما شیعیان به آن امام غایب می گردد.
بخش پنجم نیز که از فصول مفصل کتاب به شمار می آید، به ثمرات و پیامدهای گوارای دعا برای فرج حضرت حجت (عج) اختصاص یافته است و مؤلف محقق در این بخش نیز با استناد به آیات و روایات، بحث های جذاب و جالبی را برای خوانندگان ارائه می دهد و بدین ترتیب، جلد اول کتاب مکیال المکارم به پایان می رسد.
ادامه دارد...
▪️پی نوشت:
1 . شرح حال وی در مقدمه ترجمه مکیال المکارم، به قلم سید محمد علی روضاتی، ص 16 17.
2 . همان، ص19.
3 . همان، مقدمه مؤلف، ص26.
#نكات_مهدوی
#آموزش_مهدوی
@Montazeranezohour
💡سه شنبه ی هر هفته همراه با مطلب آموزشیِ "تمثیلات و مثال های مهدوی"
#تمثیلات_مهدوی
#آموزش_مهدوی
@Montazeranezohour
🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
قرار شبانه ما قرائت دعای فرج جهت تعجیل در ظهور حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
باهم زمزمه می کنیم...
🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
#دعای_فرج
@Montazeranezohour
✨ وَإِذَا النُّفُوسُ زُوِّجَتْ / تکویر ۷
و روزیکه ؛
🔸هركس با همسان خود ، قرين گردد!
☜ #ناکام است کسی که؛
عشق را به پای غیر تو ، سند زده است!
#شب_بخیر مهربانترین مهربانان
@Montazeranezohour
«بِسم الله الرحمن الرحیم»
❤️ سلام امام مهربان زمانم
صبحتان بخیر ❤️
به رسم شروع روزهای انتظارمان می خوانیم:
💠يا اللّٰهُ یا رَحْمَانُ یا رَحیم،يَا مُقَلِّبَ القُلُوب ثَبِّتْ قَلبی عَلی دینِک
💠دعای زمان غیبت؛
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّك
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَك
▫️اللَّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دینی
💠توسل به امام زمان(عج)؛
يا وَصِيَّ الْحَسَن وَ الْخَلَفَ الْحُجَّهَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِيُّ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّه، يَا حُجَّهَ اللَّهِ عَلَي خَلْقِه يَا سَيِّدَنا وَمَولانا،
إِنَّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِكَ إلَي اللَّه و قَدَّمْنَاكَ بَيْنَ يَدَیْ حَاجَاتِنا،یا وَجِيهاً عِنْدَاللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَاللَّه
🌀به امید آنکه امروز را آنگونه بگذرانیم که شایسته ی نام "منتظر مهدی(عج)" باشیم🌀
#شروع_منتظرانه
@Montazeranezohour
🌹 قرائت زیارت آل یاسین را فراموش نکنیم.
👈تا فردا صبح، مهلت قرائت دارید🍃
یادمون باشه که
هرروزِ این طرح:
🌹🍃اول برای فرج مولا دعا کنیم
🌹🍃و بعد حاجت روایی و رفع گرفتاری جمع
ان شاءالله...
✨ما خادمینتان هم التماس دعا داریم✨
#زیارت_آل_یاسین
@Montazeranezohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تُصْبِحُ وَ تُمْسِي...
💬 سلام بر تو در هر صبح و شام (که بر مصیبت کربلا گریه میکنی)...
📚 مفاتیح الجنان، زیارتِ آلِ یاسین.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
❤️ روز نوزدهم چلّه زیارت آل یاسین به نیّت فرج
#زیارت_آل_یاسین
@Montazeranezohour
💛💖💛💖💛💖💛💖💛💖💛
منور مي كنيم قلوبمان را با قرائت صفحه اي از قرآن
جهت تعجيل در فرج و سلامتی امام زمان( عجل الله تعالی فرجه الشریف)
🎁ثواب قرائت تقدیم به مولايمان (ارواحنا فداه)
#تصویر_صفحه_ی_قرآن
#تفسیرقرآن
@Montazeranezohour
AUD-20220601-WA0009.mp3
3.35M
🎙در سایه سار وحی
🔹نگاهی اخلاقی به آیات قرآن کریم
🔸جلسۀ چهارم: آیه ۱ سوره حمد
#اخلاق_در_قرآن
@Montazeranezohour
⏱چله های انتظار⏱
😊عزت نفس💪۵
🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹
اخطــــار ⛔️
هروقت کسی رو به خدا ترجیح دادی
و به خاطر اون ، پا گذاشتی روی خدا؛
بالاخره یه جایی، از جانب همون فرد ، خوار و ذلیل و غم زده میشی!
🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵🔹
صوت را از دست ندهید👇
#چله_های_انتظار
#عزت_نفس
@Montazeranezohour
منتظران ظهور
...ﻭ ﻧﻴﺰ ﺟﻤﺎﻋﺘﻰ ﺍﺯ ﻫﺎﺭﻭﻥ ﺑﻦ ﻣﻮﺳﻰ ﺍﺯ ﻣﺤﻤﺪ ﺑﻦ ﻫﻤﺎﻡ ﺍﺯ ﻋﺒﺪ ﺍﻟﻠﱠﻪ ﺑﻦ ﺟﻌﻔﺮ ﺣﻤﻴﺮﻯ ﺭﻭﺍﻳﺖ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻛﻪ:
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺭﺣﻠﺖ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﻋﺴﻜﺮﻯ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺳﺎﻟﻰ ﺑﻌﺰﻡ ﺣﺞ ﺑﻴﺖ ﺍﻟﻠﱠﻪ ﺩﺭ ﺑﻐﺪﺍﺩ ﺑﺨﺎﻧﻪ ﺍﺣﻤﺪ ﺑﻦ ﺍﺳﺤﺎﻕ ﺭﻓﺘﻴﻢ، ﺩﻳﺪﻳﻢ ﻋﺜﻤﺎﻥ ﺑﻦ ﺳﻌﻴﺪ ﻧﻴﺰ ﻧﺰﺩ ﻭﻯ ﺍﺳﺖ.
ﻣﻦ ﺑﻪ ﻋﺜﻤﺎﻥ ﺑﻦ ﺳﻌﻴﺪ ﮔﻔﺘﻢ:
ﺍﻳﻦ ﺷﻴﺦ (ﻭ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺑﺎﺣﻤﺪ ﺑﻦ ﺍﺳﺤﺎﻕ ﻧﻤﻮﺩﻡ) ﻛﻪ ﻧﺰﺩ ﻣﺎ ﺛﻘﻪ ﺍﻯ ﭘﺴﻨﺪﻳﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﺭﻩ ﺷﻤﺎ ﭼﻨﻴﻦ ﻭ ﭼﻨﺎﻥ ﻣﻴﮕﻮﻳﺪ، ﺳﭙﺲ ﺣﺪﻳﺚ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺑﺎﺭﻩ ﻣﻘﺎﻡ ﻭﺍﻟﺎﻯ ﺍﻭ ﺭﺳﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎﺯﮔﻮ ﻛﺮﺩﻡ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ: ﺍﻛﻨﻮﻥ ﺷﻤﺎ ﻛﺴﻰ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﮕﻮﺋﻰ ﺷﻤﺎ ﺗﺮﺩﻳﺪﻯ ﻧﻴﺴﺖ.
ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﺨﺪﺍﻭﻧﺪ ﻭ ﺩﻭ ﺍﻣﺎﻡ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭﻯ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻮﺛﺎﻗﺖ ﺳﺘﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻗﺴﻢ ﻣﻴﺪﻫﻢ ﺁﻳﺎ ﭘﺴﺮ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻦ ﻋﺴﻜﺮﻯ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺻﺎﺣﺐ ﺍﻟﺰﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﻳﺪﻩ ﺍﻯ؟
ﻋﺜﻤﺎﻥ ﺑﻦ ﺳﻌﻴﺪ ﮔﺮﻳﺴﺖ،
ﺳﭙﺲ ﮔﻔﺖ:
ﺟﻮﺍﺏ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﻴﺪﻫﻢ ﺑﺸﺮﻃﻰ ﻛﻪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﺯﻧﺪﻩﺍﻡ ﺑﻜﺴﻰ ﻧﮕﻮﺋﻰ ﮔﻔﺘﻢ: ﺗﻌﻬﺪ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻛﻪ ﺑﻜﺴﻰ ﻧﮕﻮﻳﻢ. ﺁﻧﮕﺎﻩ ﮔﻔﺖ: ﺁﺭﻯ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﻳﺪﻩﺍﻡ ﻭ ﮔﺮﺩﻧﺶ ﭼﻨﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﻣﻘﺼﻮﺩﺵ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﻳﺮ ﮔﺮﺩﻧﻬﺎ ﺿﺨﻴﻤﺘﺮ ﻭ ﺯﻳﺒﺎﺗﺮ ﻭ ﻣﻨﺎﺳﺒﺘﺮ ﺑﻮﺩ. ﻋﺮﺽ ﻛﺮﺩﻡ: ﻧﺎﻡ ﻭﻯ ﭼﻴﺴﺖ؟
ﮔﻔﺖ: ﺍﺯ ﺑﺮﺩﻥ ﻧﺎﻡ ﺍﻭ ﻧﻬﻰ ﺷﺪﻩ ﺍﻳﺪ...
🕋مهدی موعود ( عجل الله تعالی فرجه الشریف ) - ترجمه جلد سیزدهم از بحارالانوار-۴۷۹
#مهدی_موعود_بحارالانوار
@Montazeranezohour