✅ مسائل اساسی تغذیه
استاد علی صفایی حائری
بگذر از اینکه ما حتی برای غذای معده و «تغذیهٔ بدنمان» لنگیم و نمی دانیم ″چه موادی″ را ″چگونه ترکیب″ کنیم و در ″چه هنگامی″ و ″هماهنگ با نیازهای خویش″ به مصرف برسانیم. ما از این چه و چگونه و چه هنگام و هماهنگی با نیازها در غذای روزانهٔ خود مانده ایم... تا چه رسد به غذای فکر و عقل و قلب و روح.
📚 روش برداشت از قرآن/ص ۱۵۳ و ۱۵۴
🌿 @einsad
24.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تربیت و مهارت در زندگی
👤 سخنرانی دکتر #عزیزی
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰جریان انقلاب اسلامی در حرکت نظام آموزش و پرورش کشور
👤 حجتالاسلام و المسلمین دکتر #علی_ذوعلم عضو پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی پاسخ میدهد.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#آموزش_تربیت
#ویدیو
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از روشنا
21.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببینید | بیانات رهبر معظم انقلاب راجب تاثیر معلم در پرورش اخلاق دانش آموز
🚨همه ی معلم ها رسالت دارند...
🚨هرمعلم » یک معلم اخلاق است...
#نماهنگ
#توانمندسازی_و_اعتلای_نیروهای_انقلاب
#فعالان_جبهه_فرهنگی_انقلاب_اصفهان
#توانا
➖➖➖➖➖➖➖
🆔 eitaa.com/markaz_tavana
هدایت شده از روشنا
رکورد.ppsx
36.73M
✅ پاورپوینت کلاسداری و روشمند نماز
👌مناسب مقطع نوجوان به بالا
#درسنامه
#توانا
➖➖➖➖➖➖➖
🆔 eitaa.com/markaz_tavana
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🔴به زودی منتشر میشود:
🔴کتاب روحانیت و دینمداری در ایران اثر جناب آقای دکتر حسین بستان (نجفی) دانشیار گروه جامعهشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به زودی (بهار 1402) توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مشارکت دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی وابسته به معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه منتشر میشود.
چکیده:
حاکمیت دین و گسترش دینمداری در جامعه، نیازمند یک حرکت جهادی عظیم و همهجانبه با استفاده از همة ظرفیتهای نهادی و مردمی است که در این میان، مسلّماً سازمان روحانیت با توجه به وظایف ذاتیاش داعیهدار و متولی اصلی در این زمینه به شمار میآید. اين کتاب، با تمرکز بر مسئولیت روحانیت در این زمینه به بررسی این مسئله پرداخته است كه براي گسترش و تقویت دینمداری در جامعة ايران، چه راهكارهايي را در حیطة عملکردی سازمان روحانیت ميتوان پیشنهاد داد؟ براي پاسخ به اين پرسش، كوشش شده است پس از شناسایی وظایف گوناگون روحانیت بر اساس قرآن، احادیث و دیدگاههای زعمای حوزه و در چارچوب این وظایف، از طریق تحلیل ظرفیتها و فرصتهای روحانیت در این عرصه از یک سو و آسیبها و موانع پیش رو از سوی دیگر، راهكارهايی اجرایی معرفي و در قالب مدلی راهبردی ارائه شود.
🔴با ما همراه باشید در کانال پژوهش ، حوزه و دانشگاه:
🔴@research_hu
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🔴منتشر شد:
کتاب «اصول و روشهای تربیت در قرآن کریم» اثر دکتر سیدعلی حسینی زاده دانشیار گروه علوم تربیتی پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت دبیرخانه حمایت از طرح های پژوهشی منتشر شد.
🔴چکیده :
هر نظام تربیتی دستکم متشکل از چهار عنصر اصلی مبانی، اهداف، اصول و روشهای تربیتی است. مبانی از داشتههای متربی سخن میگویند و اهداف از نداشتهها و آنچه باید به آنها دست یافت. در این میان مربیان و دستاندرکاران تعلیم و تربیت با تمسک به اصول تربیتی و با بهکارگیری روشهای تربیتی میکوشند تا بر پایه مبانی به اهداف تربیت دست یابند. از اینرو اصول و روشهای تربیتی از جمله مهمترین بایدهای تربیتی است که باید به دست مربیان و دستاندرکاران امر تربیت اجرایی شوند تا اهداف تربیتی تحقق یابد. پس اصول و روشهای تربیتی نقش مهمی در تعلیم و تربیت دارند. در این کتاب مهمترین اصول تربیتی قرآنکریم، چون اصل محبت، تکریم و احترام، رفق و مدارا، عدالت و اعتدال و نظارت و مراقبت و نیز مهمترین روشهای تربیتی قرآن کریم، مانند تذکر، موعظه، امر و نهی، عفو گذشت، الگویی، قصه و داستان و .... بررسی شده است و از مفهوم، مبانی، شرایط، کارکردها و آسیبهای آنها سخن به میان آمده است.
همراه ما باشید:
🔴@research_hu
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنانی از مترجم کتاب"نظام آموزشی و ساختن ایران مدرن"
✍اثرات آموزش عالی از دوره های گذشته تا کنون
👈نتایج عدم ورود نخبگان به ساختار قدرت
هدایت شده از ستاد مدارس مسجد محور کشور
♦️ «ترس و محبت» مهمترین قاعده تربیت در خانه، مدرسه و جامعه
🔺 امروزه روانشناسان و مشاوران عمدتا بر عنصر محبت و لطافت در تربیت فرزندان تاکید میکنند. اما حضرت امام سجاد (ع) در دعای ۲۴ صحیفه سجادیه بر اهمیت توامان اقتدار و ابهت والدین در چشم فرزند در کنار لطافت و زیبایی و محبت تاکید میکنند و حتی اقتدار و مهابت را بر محبت مقدم میکنند:
♦️ «خدایا چنانم قرار ده که از پدر و مادرم مانند ترسیدن از حاکم سختگیر و قدرتمند بترسم و به هر دو همچون مادری مهربان نیکی کنم و اطاعت و نیکوکاریام را به آنان، در نظرم از خواب شخص خوابآلود شیرینتر و برای سوز سینهام، از شربت گوارا در ذائقۀ تشنه، خنکتر و گواراتر گردان...»
♦️ اگر والدین، معلم و یا حاکم جامعه عنصر ابهت یا اقتدار خود را از دست بدهند سیر تربیتی فرزندان و متربیان در خانه، مدرسه و جامعه دچار اختلال خواهد شد.
♦️ پانوشت: بسیاری از مشکلات اخلاقی، تربیتی، خانوادگی و امنیتی کنونی کشور، حاصل خدشهدار شدن ارکان اقتدار پدر و والدین، معلم و حاکمیت در دهههای اخیر است.
⛔️ ضعف والدین، معلم و حاکمیت نتیجهای جز پریشانی و اضمحلال جامعه نخواهد داشت.
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
هدایت شده از پایگاه جامع محتوایی هیأت
پنجاه ونه 59 ایده جذاب برای روز حجاب و عفاف.pdf
184.7K
🔰مجموعه ایده ترویج حجاب و عفاف
🔸۵۹ ایده جذاب جهت ترویج حجاب
🔹شامل:
فعالیتهای اموزشی
فعالیتهای تبلیغی
فعالیتهای میدانی
فعالیتهای مطالبهگری
فعالیتهای بین المللی
👇🏻جهت دریافت فایل به لینک زیر مراجعه نمایید:
▫️heyat.co/p/4014
|#حجاب_و_عفاف
|#ایده
💠 پایگاه جامع محتوایی هیأت
▫️ eitaa.com/joinchat/3893428257C3a05e55578
هدایت شده از امیر احتشام
شاید یکی از دلایل کم اثر بودن برخی از فعالیت های تربیتی و فرهنگی خودمان را باید در این کلمات #حضرت_آقا جستجو کنیم.
ما با خودمان چه کرده ایم که حال توقعِ تأثُر از دیگران داریم؟!!
#تربیت
#ویژگی_مربی
#تاثیرگذاری_والدین
@Amirehtesham
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی
🧩 پیوست فرهنگی این است؛
... خب، دوستان ما آمدند در یکی از دستگاههای فعال و مسئول، عروسکهای خوبی درست کردند؛ خوب هم بود؛ اول هم حساسیت طرف مقابل را - یعنی مخالفین را، خارجیها را - برانگیخت که اینها آمدند در مقابل باربی و مانند اینها، این [عروسکها] را درست کردند؛ ولی نگرفت. من به اینها گفتم که اشکال کار شما این است که شما آمدید به فلان نام، یک پسری را، یک دختری را آوردید در بازار، این عروسک شما را بچهی ما اصلا نمیشناسد - ببینید، پیوست فرهنگی که میگوییم اینها است - خب، یک عروسک است فقط، در حالی که مرد عنکبوتی را بچهی ما میشناسد، بتمن را بچهی ما میشناسد. ده بیست فیلم درست کردهاند، این فیلم را آنجا دیده، بعد که میبیند همان عروسکی که در فیلم داشت کار میکرد، در مغازه هست، به پدر و مادرش میگوید این را برای من بخرید؛ عروسک را میشناسد؛ این پیوست فرهنگی [است]. شما بایستی این عروسک را که ساختید، در کنار ساخت عروسک، ده بیست فیلم کودک درست میکردید برای اینکه این عروسک معرفی بشود پیش بچهها؛ بعد که معرفی شد، آنوقت خودشان میخرند، [ولی] وقتی معرفی نشد، بازار ندارد و ورشکست میشود؛ و ورشکست شد. یعنی یک چنین دقتهایی را بایست کرد. ۱۳۹۲/۹/۱۹
📡قرارگاه فرهنگی
🏷 فرهنگ و کار فرهنگی در کلام امام خامنهای
🆔 eitaa.com/Q_Farhangi