مُحَلِّل
در روزهای اخیر و در واشینگتن بحثهای گستردهای در خصوص اجرای یک عملیات نظامی بر علیه اهدافی که پنتاگ
همین بحثها همچنان ادامه دارد.
به طور کلی و با شکست ائتلاف شکل نگرفته دزد رفاه، آمریکا که ناکامی خود در تجمیع کشورها (که به معنای انزوای عمیق سیاسی آمریکا بود) را میدید، تنشزایی در دریای سرخ را افزایش داده تا با تهدیدنمایی بینالمللی انصارالله، چند کشور را مجددا وارد عمل کرده و توانایی خود برای ائتلافسازی را نشان دهد.
گزینههای پاسخ انصارالله نیز از درون یمن تا دریای سرخ تا جیبوتی و اتیوپی گسترده است.
بنابراین اکنون در ساعات حساسی بسر میبریم؛ علیالخصوص با توجه به اینکه غرب علاقه دارد تا پای جمهوری اسلامی ایران را به مسئله بابالمندب و دریای سرخ باز کند. دیدار امروز عصر سردار احمدیان با محمد عبدالسلام، در همین راستا بنظر میرسد.
همچنین با توجه به جنبههای حیثیتی نبرد فعلی و قرار داشتن در ایام سالگرد شهادت حاج قاسم و ابومهدی، باید به سوءاستفاده احتمالی دشمن از این روز توجه کرد.
@Muhallel
بسیاری تصور میکنند که به دلیل حملات اشغالگر، توان یگانهای موشکی قدس و قسام به پایان رسیده در صورتی که چنین نیست. هر چند ضرباتی محدود به دلیل هجوم گسترده وارد شده و این هم طبیعت جنگ است اما بخش اعظم توان موشکی در شمال و جنوب حفظ شده است. اما اینکه چرا از این توان مانند قبل استفاده نمیشود به هوشمندی فرماندهان مقاومت برمیگردد. چندی قبل کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد که سنوار برای مرحله سوم جنگ نیز برنامهای سازمان یافته دارد. بخشی از این برنامه حفظ توان موشکی است. در مرحله سوم، نیروهای زمینی گسترده رژیم از عمق شهرها عقبنشینی کرده و تمرکز بر حملات هوایی، ایجاد منطقه حائل و یورشهای ضربهای خواهد بود بر خلاف الان که نیروی انبوه دشمن گلهای وارد میدان شده و با استفاده از تاکتیکها و ابزارهای رزم زمینی بهترین ضربات وارد میشود. در مرحله سوم این امکان کمتر است و در ازای یورشها و حملات هوایی، توان موشکی مقاومت میداندار خواهد بود. هدف صهیونیستها هم از مرحله سوم کاهش پیامدهای جنگ است که ورود گسترده موشکی، این طرح را نیز بر باد خواهد داد. از همین رو آنها به دنبال یک دستاورد پیش از انتقال به مرحله بعدی هستند.
@Muhallel
۱/ از اردیبهشت ۱۳۹۸، دور جدیدی از اقدامات منطقهای جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت ذیل استراتژی #مقاومت_فعال آغاز میشود. هدف به شکست کشاندن فشار حداکثری است. شروع گامهای کاهش تعهدات برجامی در حوزه هستهای، انفجار نفتکشها در بندر الفجیره و دریای عمان، هدف قرار دادن تاسیسات آمریکا در بغداد و بصره، عملیات آزادسازی شمال حماه، غرب حلب و جنوب ادلب، زیر ضربه رفتن پایگاههای سعودی در جنوب عربستان و نهایتا سه حمله استثنایی به خط لوله ینبع، پالایشگاه الشیبه و انهدام تاسیسات آرامکو در ابقیق و خریص جلوهای از تهاجم ضربهای مقاومت در منطقه است. کار به جایی میرسد که در پایان شهریور و با عمیقتر شدن اختلافات ترامپ و بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید برکنار میشود و مهمترین نشانه فروپاشی راهبرد فشار حداکثری آشکار میگردد.
@Muhallel
۲/ در اواخر شهریور ۹۸ و در حالی که مقاومت خود را برای زدن ضربهای گیجکننده به قلب دشمن آماده میکند، پیامی از سوی امانوئل مکرون به تهران زمین بازی را تغییر میدهد. در این پیام ذکر شده که در ازای بازگشت ایران به وضعیت اولیه برجام، اروپا در ۴ ماه ۱۵ میلیارد یورو در یک خط اعتباری تزریق کرده و ۷۰۰ هزار بشکه نفت از ایران پیشخرید میکند. جالب اینجاست که پاریس میگوید آنها فقط ۵ میلیارد یورو داده و ۱۰ میلیارد یورو دیگر را باید چین و روسیه بدهند.
طرح این است که در مجمع عمومی سازمان ملل زمینهسازی توافقی صورت گیرد. دولت وقت شدیدا اصرار دارد که طرح فوق اجرایی شود و البته قبل از آن یک گام بلند کاهش تعهد برجامی دیگر برداشته شود.
رهبر معظم انقلاب سه ملاحظه دارند اولا دیداری میان ترامپ و روحانی صورت نگیرد ثانیاً اروپا ۱۵ میلیارد یورو را حتما پیش از هر چیز بدهد و ثالثاً چنین توافقی الزاما به معنای بازگشت آمریکا به برجام نیست.
در دو ماه مهر و آبان اما تقاطع آشوبهای عراق و لبنان و حمله ترکیه به شمال سوریه، ارسال پالسهای متناقض مذاکره و تهدید از سوی آمریکا و اروپا و اصرار دولت وقت بر حفظ فضای تعامل و نهایتاً درگیری و اختلافات داخلی ناشی از فتنه بنزینی و آشوبهای آبان ۹۸ ظرفیت مقاومت را دچار یک فرسایش میکند.
@Muhallel
۳/در اواخر آذرماه سال ۱۳۹۸ حسن روحانی و هیئت همراه در حالی به توکیو سفر میکنند که در ایران(آبان)، عراق و لبنان چالشهایی برای مقاومت پیش آمده است. پیش از سفر، رهبر معظم انقلاب به آقای روحانی تاکیدمیکنند زیر بار هیچ تعهدی نروید. در جلسه روحانی و آبه که پشت درهای بسته است، هیئت ایرانی درخواست میکند ژاپن کانال واسطهای با آمریکا را مجددا فعال کند و برای پیشرفت روابط، ۳ تا ۵ میلیارد دلار از منابع ایران را آزاد کند. طرف ژاپنی در کمال تعجب میگوید ما بدون اجازه ترامپ کاری نمیکنیم و شما باید با برداشتن گامهایی اعتماد ترامپ را جلب کنید زیرا دوره این اقدامات گذاشته و آمریکا به دنبال تقابل است(مشابه نامه پمپئو بعد از شهادت حاج قاسم). نهایتا توافقاتی صورت میگیرد مانند اینکه طرح گام به گام کاهش تعهدات هستهای متوقف شود و امریکا هم دیگر تحریم نکند. بعد از جلسه و در تماس توکیو با ترامپ، وی به این نتیجه میرسد که ایران ضعیف شده و در حال عقبنشینی است و به همین دلیل سایر توافقات نیمبند با ژاپن هم لغو میشود. گفته شده یکی از دلایل ترور سردار سلیمانی ارسال پالسهای متعدد ضعف به واشینگتن بود که محاسبات ترامپ را عوض کرد.
@Muhallel
۴/ نهادهای امنیتی یک ماه پس از فتنه بنزینی در آبان ۹۸، درگزارشی به رهبر معظم انقلاب و ستادکل نیروهای مسلح، هشدار میدهند که آمریکاییها درصدد ترور فرماندهان ارشد نیروی قدس برآمدهاند.
حضرت آیتالله خامنهای پس از دریافت این گزارش، به سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دستورات ویژهای میدهند.
سه روز قبل از اقدام تروریستی آمریکاییها، سازمان اطلاعات سپاه در گزارشی تاکید میکند که وضعیت از هشدار زرد گذشته، به وضعیت قرمز رسیده و احتمال ترور بسیار قوت گرفته است. این گزارش به سمع و نظر حاج قاسم نیز میرسد.
اما به رغم این هشدارها، سردار سلیمانی بنا به ضرورتها و برای بررسی وضعیت منطقه به سوریه و لبنان سفر کرده و ساعت 22:30 به سمت بغداد پرواز میکند.
از صبح روز ۱۲ دی بالگردهای آمریکایی اقدام به گشتزنی و پرواز بر فراز سفارت جمهوری اسلامی ایران در منطقه سبز میکنند. ساعاتی قبل از حضور سردار سلیمانی به بغداد، پهبادهای آمریکایی بر فراز فرودگاه این شهر به پرواز در میآیند. همچنین تماسی ناشناس با ستاد حشد گرفته شده و اعلام میشود که امشب برخی مواضع حشد در منطقه سبز هدف قرار میگیرد. با توجه به بیاطلاعی همه ارکان حشد از ورود حاج قاسم(به جز ابومهدی) و با توجه به تعدد این تهدیدها در شرایط خاص آن روزهای عراق، اقدامی صورت نمیگیرد.
نهایتا پرواز سردار سلیمانی در حدود ساعت ۲۴ در بغداد به زمین نشسته و ابومهدی به استقبال او رفته که در حال خروج از فرودگاه با موشکهای هلفایر به شهادت میرسند.
سید حسن نصرالله میگوید که در آخرین سفر که آن شهید به لبنان آمد، دیدم چهره او تغییر کرده و یک سیمای نورانی پیدا کرده است. به حاج قاسم گفتم من نگران تو هستم. وقتی خداحافظی کرد و رفت، من آن شب اصلا نخوابیدم و منتظر یک خبر بودم. وقتی تلویزیون را روشن کردم، دیدم الجزیره یک خبر فوری زده و حدس زدم که حاج قاسم شهید شده است.
@Muhallel
مُحَلِّل
🔴سخنان مهم حاج صالح العاروری در خصوص آخرین تحولات کرانه باختری و احتمال ترور ایشان 🔹در حالی که رسا
و لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مُحَلِّل
همین بحثها همچنان ادامه دارد. به طور کلی و با شکست ائتلاف شکل نگرفته دزد رفاه، آمریکا که ناکامی خ
دو روز پیش هشدار دادم که دشمن در ایام نزدیک به ۱۳ دی قصد رقم زدن یک رخداد دیگر را دارد. زمان انتخاب این حمله تروریستی معنا دار است و نشانهای بر قصد دشمن برای اقدامات نمادین. حاج صالح هم در شب شهادت حاج قاسم به کاروانی پیوست که جایش بود.
هدایت شده از مُحَلِّل
آخرین وضعیت رایزنیهای محور واشینگتن- تلآویو
به طور کلی اکنون آمریکا و رژیم صهیونیستی در دو حوزه اختلافنظر اساسی دارند:
1 - حوزه نظامی و عملیاتی: واشینگتن بر این باور است که جنگ با شتاب کنونی خود باید تا آخر سال میلادی پایان یابد و به مرحله ای کوتاه و با شتاب کمتر حرکت کند؛ در حالی که تل آویو معتقد است که مرحله فعلی می تواند در آخر ژانویه 2024 پایان یافته و سپس به سطح کمتری برود.
واشینگتن همچنین معتقد است که عملیات خان یونس باید آخرین عملیات بزرگ در نوار غزه باشد، در حالی که اسرائیل متعهد به انجام آن نیست.
واشنگتن می خواهد با توسل به جنگ از راه دور، یعنی حملات و تهاجمات محدود، فوراً به مرحله سوم عملیات زمینی، یعنی به سطوح نبردی با شدت کمتر برود.
این در حالی است که تل آویو همچنان در برابر واقعیت سرسخت است و به دنبال ادامه نبرد با سرعت بالای فعلی به امید دستیابی به برخی از اهدافی است که تحقق آنها غیرممکن به نظر میرسد.
هدف اصلی سفر جیک سالیوان به تلآویو نیز همین بود: ادامه نبرد با سرعت کنونی آن امکان پذیر نیست و زمان آن فرا رسیده است که شکل، روش، سرعت و دامنه جغرافیایی آن را به گونهای تنظیم کنیم که دستیابی به یک هدف را تضمین کند.
بر اساس دیدگاه دولت آمریکا، جنگ، آنگونه که اکنون هست، دیگر با منافع اسرائیل یا ایالات متحده سازگار نیست زیرا علاوه بر افزایش فشارهای بینالمللی، گسترش درگیری در منطقه را اجتنابناپذیر میسازد.
بنابراین رژیم باید سریعا آن را متوقف کند و به روش دیگری از جنگ یعنی عقب نشینی از مناطق تماس مستقیم با مقاومت فلسطین به ویژه مناطق شهری و جنگ از راه دور از طریق حملات هوایی یا تهاجمات زمینی محدود مانند حملات ارتش رژیم به شهرها و شهرکهای کرانه باختری روی آورد.
در این تاکتیک، ارتش رژیم صهیونیستی باید ظرف چند هفته یک دستاورد مشخص در دو عرصه آزادی یک یا چند اسیر توسط نیروهای ویژه و یا ترور یحیی سنوار، محمد سنوار، محمد الضیف، مروان عیسی یا محمد سلامه را بدست آورد.
در مرحله بعد رژیم وارد یک آتش بس بلندمدت شده، اسرای بیشتری آزاد شده، نیروها عقب نشینی کرده و حملات جدید که مرحله سوم جنگ زمینی خواهد بود با هدف ضربه به رهبران و داراییهای حماس آغاز شود.
نگاهی به وقایع روزهای اخیر نشان میدهد که
اولاً غرب با تحریم رهبران مقاومت، چراغ سبز ترور را به تلآویو داده است.
ثانیاً تلاش اطلاعاتی محور غربی - عبری جهت شناسایی اسرا یا رهبران حماس چند برابر شده است.
البته تلاشهای روی زمین مانند حمله کماندوهای نخبه رژیم در پوشش آمبولانس یک موسسه بشردوستانه برای آزادی نظامی اسیر اسرائیلی، سائر باروخ را شاهد بودیم که با شکست کامل موجه شد.
ثالثاً اخیرا شاهد اجرای نوعی از عملیات توسط ارتش رژیم در غزه بودیم که به نظر در راستای تست شیوههای نفوذ و حمله مرحله سوم عملیات زمینی استوار است.
رابعاً در این زمینه، فرار نتانیاهو، گالانت و سایر مسئولین سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم از پایان عمر کاری خود به دلیل فاجعه ۷ اکتبر، و تلاش برای طولانی کردن و گسترده کردن جنگ یک متغیر کلیدی محسوب میشود.
@Muhallel
مُحَلِّل
🔺وحدت میدانها به روایت تصویر 🔹شاید برخی تصور کنند که مثلا چون صهیونیستها صالح العاروری را تهدید ب
۱. بیروت یکی از امنترین اماکن مقاومت بوده نه از این جهت که جاسوس نیست یا دشمن توانایی دسترسی و حمله ندارد بلکه به دلیل بازدارندگی ایجاد شده توسط حزبالله و پاسخ قاطع به هر اقدام خصمانه. شکست این معادله به وضوح دارای پیامدهای جدی است و در صورت عدم حمله متوازن حزبالله به تلآویو، در این بازدارندگی خدشه ایجاد شده و بیروت همچون دمشق تبدیل به سیبل دائم حریف خواهد شد. لازم به ذکر است تحلیل ریپلای شده مربوط به پیش از طوفانالاقصی است. معادلات از ۷ اکتبر اساسا تغییر کرده است.
۲. جدای از پاسخ حزبالله، طرح ترور متوازن از سوی حماس همواره در پاسخ به ترور رهبران حماس روی میز بوده است. دشمن صهیونیستی یک مار زخم خورده است و هیچ محاسبه هزینه و فایدهای نکرده و فقط اقدام میکند.
۳. شیخ صالح هر چند اصلیترین وظایفش در حوزه نظامی و مسلحسازی و عملیات در کرانه باختری بود اما اسماً معاون دفتر سیاسی حماس بود. هدف قرار دادن یکی از ارشدترین مقامات دفتر سیاسی در میانه مذاکرات برای آتشبس و توقف جنگ نیاز به اتخاذ اقدام محکم سیاسی دارد.
@Muhallel
شیخ صالح در دفتر سیاسی حتی از اسماعیل هنیه نیز روابط نزدیکتری با جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت داشت و از جمله مخالفان جدی رویکردهای مشعل و ابومرزوق در بحران سوریه. بنابراین آثار این ترور بر داینامیکهای درونی دفتر سیاسی حماس نیز مهم است. گفته میشود قرار بوده که تا ساعاتی دیگر یک جلسه مشترک ایرانی - لبنانی - فلسطینی برگزار شود که قبل از رسیدن طرف لبنانی و ایرانی به نشست فوق، عملیات ترور انجام میشود.
@Muhallel
مُحَلِّل
🔺وحدت میدانها به روایت تصویر 🔹شاید برخی تصور کنند که مثلا چون صهیونیستها صالح العاروری را تهدید ب
خب همانطور که حدس میزدم برخی دوستان عزیز این تحلیل را تبدیل به چماق کرده و بر سر ما میکوبند. جدای از اینکه این را خودم مجددا یادآوری کردم، اما همانطور که گفته شد معادلات پیش و پس از ۷ اکتبر به شدت تغییر کرده است و متن فوق مربوط به تابستان امسال است.
باید توجه کرد به میزانی که رژیم تضعیف شده و همه ارکان امنیتملیاش بر باد رفته است به همان میزان وحشیتر شده و دست به هر اقدامی خواهد زد.
این را نیز شخصا متوجه شدهام که هنوز هم برخی فکر میکنند که نتانیاهو اقداماتش را هزینه - فایده خواهد کرد.
حقیقت این است که رژیم به هر شکل ممکن به دنبال جابهجایی خطوط قرمز به نحو دلخواه خودش است. افزایش دامنه و ترور سید رضی و اقدام به هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت در ضاحیه جنوبی بیروت در همین راستا تعریف میشود.
نتانیاهو مشخصاً در حال افزایش تنش به صورت پلکانی و عبور از خطوط قرمز مقاومت است. بنابراین باید به چند اصل توجه کرد: اول پذیرش و آمادگی این نکته که آب از سر نتانیاهو گذشته و وی دست به هر اقدامی خواهد زد ولو به قیمت یک جنگ گسترده و آسیب شدید رژیم.
هر چند این تحلیل نیز بسیار تکراری اما درست است که بسیاری از اقدامات اسرائیل در راستای فرار نتانیاهو از محاکمه است بنابراین باید عمر سیاسی وی که در وقت اضافه است را تمام کرد، دوم ترمز رژیم را کشید و سوم کل رژیم را به شکست نهایی در این نبرد حساس کشاند.
@Muhallel
الَّذِينَ آمَنُوا وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ وَ أُولئِكَ هُمُ الْفائِزُونَ يُبَشِّرُهُمْ رَبُّهُمْ بِرَحْمَةٍ مِنْهُ وَ رِضْوانٍ وَ جَنَّاتٍ لَهُمْ فِيها نَعِيمٌ مُقِيمٌ خالِدِينَ فِيها أَبَداً إِنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ
چه از جنبه علت، چه از حیث راهکاردهی و یا انتقاد و تمجید از مقاومت، تحلیلهای متفاوتی وجود دارد. مهمترین نکتهای که نباید فراموش کرد عدم تکمیل پازل پیروزنمایی و قدرتنمایی رژیم صهیونیستی است زیرا یکی از اهداف اقدامات اخیر صهیونیستها، ارائه تصویر یک پیروزی ولو تاکتیکی برای خروج از بحران بیدستاوردی و انتقال به مرحله بعدی است.
@Muhallel
مُحَلِّل
۱. بیروت یکی از امنترین اماکن مقاومت بوده نه از این جهت که جاسوس نیست یا دشمن توانایی دسترسی و حمله
ترور حاج صالح العاروری در حالی صورت گرفت که مذاکرات قاهره برای آتشبس و توقف کامل جنگ سرعت گرفته و پیشرفتهای مهمی کرده بود؛ از جمله طرفین به یک چارچوب مشخص برای تبادل اسرا در سه مرحله غیرنظامی، سربازان زن و نظامیها در ازای توقف کامل جنگ، عقبنشینی تدریجی رژیم از غزه و افزایش تعداد و نوع کمکها رسیده بودند.
کار همچنین به تبادل لیست اسرایی که طرفین خواستار آزادی آنها بودند رسیده بود. همچنین مصر تلاش میکرد بین فتح و حماس یک توافق برقرار کند. با ترور سهشنبه، حماس همه مذاکرات را تا اطلاع ثانوی متوقف کرد. قاهره نیز مجددا در حال رایزنی با طرفها برای حفظ خویشتنداری است!
@Muhallel
آمریکاییها در آخرین پیامهایی که ارسال کردهاند بر لزوم عبور از نتانیاهو صحبت کرده و در این زمینه برخی اقدامات مانند فشار برای خروج تدریجی ارتش اشغالگر از غزه و یا برگشت ناو هواپیمابر جرالد فورد از مدیترانه به ویرجینیا را نشانه آن میدانند.
از این رو یک تحلیل قوی که در میان بسیاری شکل گرفت این بود که یک هدف اقدامات انفجاری نتانیاهو در منطقه، جلوگیری از کاهش حمایت آمریکا و یا افزایش آن در سطوح سیاسی و نظامی(ناوهواپیمابر و زمان و سرعت ارسال تسلیحات اهدایی) از راه تصاعد بحران در منطقه است(جدای از هدف خروج از بنبست غزه و ادامه حضور وی در قدرت).
از این رو اعلام این نکته که مسئول ترور بیروت اسرائیل بوده و آمریکا در زمان عملیات از آن با خبر شده! قابل توجه و نیازمند بررسی بیشتر است و بر تعاملات و تقابلات آتی اثرگذار خواهد بود.
@Muhallel
استراتژی جمهوری اسلامی ایران در اغتشاشات ۱۴۰۱ با مصوبه مشترک شورای امنیت کشور و ستاد کل نیروهای مسلح این بود: "خون میدهیم اما دست به اسلحه نمیبریم" که البته در آن دوره با موفقیت در هدف همراه بود.
به نظر میرسد نسخهای شبیه این استراتژی با تفاوتهای خاص اکنون نیز در دستور کار است.
مشخصاً در دوره جدید، اتخاذ یک آرایش پدافندی و آفندی متناسبِ یکپارچه در حوزههای اطلاعاتی و امنیتی، نظامی، سیاسی، اقتصادی، رسانهای و اجتماعی در محور مقاومت یک ضرورت غیرقابل انکار است.
@Muhallel
📢رهبر انقلاب: جنایتکاران سنگدل بدانند که سربازانِ راه روشن سلیمانی رذالت و جنایت آنان را تحمل نخواهند کرد/ این جنایتکاران بدانند که از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود/ این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت باذن الله
👈حضرت آیتالله خامنهای درپی شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی در حادثه تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان پیامی صادر کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است.
📝بسم الله الرّحمن الرّحیم
دشمنان شرور و جنایتکار ملت ایران، بار دیگر فاجعه آفریدند و جمع زیادی از مردم عزیز را در کرمان و در فضای معطّر مزار شهیدان، به شهادت رساندند.
ملت ایران عزادار شد و خانوادههای زیادی در سوگ جگر گوشگان و عزیزان خود غرق ماتم شدند. جنایتکاران سنگدل نتوانستند عشق و شوق مردم به زیارت مرقد سردار بزرگشان شهید قاسم سلیمانی را تحمل کنند. بدانند که سربازانِ راه روشن سلیمانی هم رذالت و جنایت آنان را تحمل نخواهند کرد. چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای مفسد و شرارتزا که آنان را به این گمراهی کشاندهاند، از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعه آفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت باذن الله.
اینجانب در عزای خانوادههای مصیبت دیده با آنان همدل وهمراهم و صبر و تسلّای آنان را از خداوند متعال مسألت میکنم. روح مطهر شهیدان انشاءالله میهمان بانوی دو عالم و مادر شهیدان حضرت صدیقهی طاهره سلام الله علیها است. با مجروحان حادثه همدردی میکنم و شفای آنان را از درگاه الهی خواستارم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۲/۱۰/۱۳
📱سایت | روبیکا | روبینو | بله | ایتا | ویراستی | سروش | ایکس(توئیتر) | اینستاگرام | آپارات
مُحَلِّل
اکنون میتوان گفت حریف کارزار جنگ بین جنگها را در قالب مرگ با هزاران زخم مجددا آغاز کرده هر چند با
🔸 در خصوص شروع دور جدیدی از استراتژی مرگ با هزاران زخم که چند روز قبل نیز تئوریپردازی آن در مقاله نفتالی بنت صورت گرفت، دو نکته قابل تامل وجود دارد:
۱. اگر راهبرد هزار خنجر قبلا محدود به جمهوری اسلامی ایران بود، اینبار دشمن راهبرد فوق را در سطح منطقه و در میان محور مقاومت توسعه داده است. بنابراین هر پاسخ نیز باید در گستره فرافلسطین اشغالی و مشترک و یکپارچه میان محور مقاومت باشد.
۲. اصلیترین ویژگی راهبرد هزار خنجر این است که ضربات از راهها، شیوهها، مکانها و زمانهای متعدد، متفاوت و بعضا متضاد دریافت میشوند. این موجب سردرگمی در دستگاه محاسباتی شده و فضا را برای دریافت ضربه بعدی یا ضربه بزرگتر فراهم میسازد. بنابراین سیستم به جای درگیر شدن با ضربات موردی و موضعی، باید دشمن را به عنوان یک سیستم کلی دیده و با حرکات راهبردی آن را متوقف سازد. اشراف راهبردی بر گلوگاههای تصمیمساز و تصمیمگیر حریف یک ضرورت است.
@Muhallel
🔸 بخشی از بیانیه مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از شهادت شیخ صالح العاروری که به دلیل حوادث دیروز چندان بدان پرداخته نشد:
🔺 اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله پهپادی به جنوب بیروت که با نقض حاکمیت سرزمینی لبنان منجر به شهادت صالح العاروری معاون دفتر سیاسی حماس و دو تن از فرماندهان گردانهای قسام و چند تن دیگر گردید، نشان داد تداوم دیوانگی و وحشیگری و شهوت جنگ افروزی راهبرد شیطانی صهیونیستها تحت حمایت دولت تروریست ایالات متحده آمریکا است.
🔺 بیتردید شکست طوفان الاقصی با ترور و جنایت ترمیم نخواهد شد و رژیم به زانو درآمده صهیونیستی با ارتکاب این گونه اقدامات هرگز قادر نخواهد بود محاسبات مقاومت را دچار خطای راهبردی سازد.
🔺 صبر راهبردی مقاومت و حزب الله تحت تاثیر آمال و آرزوهای شوم رژیم صهیونیستی و حامیان آن، از مدار عقلانیت و منطق و نگاه به الزامات غلبه بر اشغالگران قدس و غاصبان فلسطین دور نخواهد شد و این ترور و شهادت خون تازه ای در رگهای مقاومت که عرصه را بر رژیم جعلی و کودککش تنگ کرده است تزریق و رزمندگان فلسطینی در جای جای این سرزمین به ویژه کرانه باختری را باعزمی جدیتر وارد میدان جهاد با اشغالگران میسازد.
@Muhallel
🔻 هدف قرار دادن و ترور فرماندهان حشدالشعبی در شرق بغداد توسط جنگندههای آمریکایی حامل چند معنا است:
۱. نکته اول مطلبی که دیشب ذکر شد:
https://eitaa.com/Muhallel/1607
۲. از حیث زمانی، وقوع سه حادثه در سه روز پیاپی، نشاندهنده شتاب دشمن در کارزار مشترک گسترش ترور در منطقه است. کاهش فاصله زمانی اقدامات حریف اما نشان میدهد اگر عکسالعمل در فاصله زمانی کوتاهتری صورت نگیرد، سرعت دشمن افزایش مییابد. از سویی هر کمپین، به طور طبیعی یک نقطه فرود برای اوجگیری مجدد دارد و غالباً در همین نقطه فرود میتوان دشمن را سرکوب و مانع از تحرک مجدد آن شد.
۳. هدف قرار گرفتن علنی بغداد که نزدیک وزارت کشور بوده آن هم در روز روشن، یک دهنکجی بزرگ به دولت السودانی است. دولت سودانی در روزهای اخیر از سویی با کاهش حمایت برخی جناحها مواجه شده و همزمان تحت فشار شدید آمریکاییهاست، از سوی دیگر نیز وی همزمان به دنبال اعمال فشار بر گروههای مقاومت برای کاهش حملات، سخن گفتن از لزوم خروج آمریکا برای تخلیه خشم گروههای مقاومت و یک بیعملی کامل در حوزه تهیه جدول زمانبندی خروج است. به نظر سودانی نیز باید موضع خود را شفاف و روشن سازد زیرا شتر سواری دولا دولا نمیشود.
۴. این حملات راه جدیدی در پیش روی مقاومت عراق میگشاید: حمایت گسترده مردمی پشتوانه شده و دور جدیدی از مبارزه آغاز میشود.
@Muhallel
اکنون مباحث فراوانی وجود دارد که این بر عهده گرفتن داعش، حقیقی است یا پروژه تحمیل شده است؟
در این بین فرضیاتی وجود دارد اینکه چرا فیلم کاملی نیامده یا صورتها شطرنجی شده. از سویی گفته میشود این امر ممکن است با هدف سخت شدن شناسایی شبکه پشتیبانی و تامین صورت گرفته باشد.
از سویی دیگر نوع واکنشها پس از پیام مقام معظم رهبری بسیار قابل توجه است؛ تا قبل از پیام رهبری، ما شاهد نیش و کنایه اکانتهای وابسته صهیونیستی به حادثه کرمان بودیم؛ تنها دقایقی بعد از پیام رهبری و اعلام شروع موج پاسخ سخت، بلافاصله شاهد اوجگیری اتهامزنی نابخردانه به نظام بودیم و سپس آمریکا اعلام کرد هیچ نقشی نداشته و دلیلی ندارد اسرائیل هم نقش داشته باشد! ساعتی بعد مجدداً رسانهها گزارش دادند که رژیم گفته ما هیچ نقشی نداشتیم و وابستگان آن در فضای مجازی این مسئله را مطرح کردند که اسرائیل غیرنظامی نمیزند!
@Muhallel
مُحَلِّل
اکنون مباحث فراوانی وجود دارد که این بر عهده گرفتن داعش، حقیقی است یا پروژه تحمیل شده است؟ در این
بنابراین و به طور خلاصه جمعبندیها تا این لحظه حاکی است که همانند عملیات شاهچراغ مرداد ماه امسال، دست سرویس دشمن عیان است اما ترس از تبعات اقدام پس از پیام سخت رهبری، آنها را به تکاپو انداخته تا با چندین اقدام، خود را مبری ساخته یا هزینه هر گونه واکنش را برای نظام بالا ببرند.
هر چند همانطور که گفته شد فرضیاتی دیگر همچون گمراهسازی و ایجاد چالش در روند کار وجود دارد.
@Muhallel