-1182916863_-210415.pdf
78.2K
✅ آموزش تهیه خمیر و نسبت ترکیب مواد اولیه با هم
🌾🌾🌾
🙏🏻نانوا شوید و نان را در خانه طبخ کنید
بخش اول تهیه خمیر
✅فایل آموزش تهیه خمیر و نسبت ترکیب مواد با هم در کانال قرار داده شد.
برای مشاهده و دانلود فایل ،حالت نمایش کانال رو به نمایش پیام ها تغییر دهید...🌾
انشالله در پست های بعدی راه اندازی نانوایی خانگی و همچنین نحوه راه اندازی و کار با تنورگلی را توضیح خواهیم دادید.
-494067965_-210421.pdf
263.6K
👌🏻آموزش نحوه راه اندازی و آماده سازی تنورگلی ثابت
بازهم اگر در این مسیر به مشکلی برخوردید ما در کنار شما هستیم.
🙏🏻لطفا برای حفظ سلامتی خود و خانواده تان همین امروز اقدام به پخت نان کنید.حتی روی ساج سفالی خانگی
🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#انواع_تنور_پخت_نان
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
🙏🏻نانوا شوید و نان را در خانه طبخ کنید
بخش دوم راه اندازی و آماده سازی تنور گلی
✅فایل آموزش آماده سازی و راه اندازی تنور گلی ثابت در کانال قرار داده شد.
برای مشاهده و دانلود فایل ،حالت نمایش کانال رو به نمایش پیام ها(messages) تغییر دهید...🌾
انشالله در پست های بعدی راه اندازی نانوایی خانگی و همچنین نحوه تهیه خمیر ترش را توضیح خواهیم دادید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:
آن چیزی را که زیان و ضررش را دانستی نخور، با خوردن خوراکی های زیان آور، هوسی زودگذر را بر سلامتی و راحت بدنت ترجیح نده
بحارالانوار جلد ۵۹ صفحه ۲۶۹
❓آیا نان سفید ،خوراک زیان آوری نیست؟
🙏🏻لطفا همین امروز برای حفظ سلامتی خود و خانواده تان پخت نان در خانه را شروع کنید.
🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#نان_در_روایات
🍚نقش نمک(سیمان خمیر) در خمیر چیست؟
👇🏻لطفا کسانیکه که قصد پخت نان در خانه را دارند تا انتها مطالعه کنند:
1️⃣نوعی طعم دهنده است که مزه را مطبوع می سازد
2️⃣باعث جذب آب اضافی خمیر می گردد
3️⃣باعث جذب آب خارج شده از ناشسته آسیب دیده می گردد.
4️⃣پوسته را قهوه ای رنگ می سازد.
5️⃣سرعت تخمیر را کند می سازد.
6️⃣رشد و تکثیر میکرو ارگانیسم های خمیر (مخمر،قارچ،باکتری)را مهار می سازد.
7️⃣از کپک زدگی زودرس جلوگیری می کند.
8️⃣از فروپاشی و متلاشی شدن خمیر ناچسب جلوگیری میکند.
9️⃣باعث چسبندگی بهتر نان به تنور و از سقوط نان در تنور های مسقف و گلی ثابت جلوگیری میکند.
🔟استحکام دهنده خمیر است و مثل سیمان در ساختمان عمل می کند.
✅ریگلاژ خمیر دو چیز است:
🥛آب
🧂نمک
⭕اگر آرد ضعیف باشد بایستی نمک زیاد و آب کم شود و اگر آرد قوی باشد بایستی نمک کم و آب زیاد شود تا خمیر مطلوب حاصل شود.
☝🏻توضیح تصویر:یک تنور چهارسنگی می باشد که شما میتوانید با کنار هم قراردادن چهار سنگ آن را در حیاط خانه ایجاد و نسبت به پخت نان خانگی اقدام کنید.
@Nanekhooshe
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
#انواع_آرد
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
-1800200448_-210416(1).pdf
332.1K
🌾آموزش تهیه خمیر مایه از خمیر ترش
✅در صورتیکه خمیر مایه به این ترتیب تهیه شده دیگر نیازی به افزودن مخمر به خمیر نمی باشد و صرفا به جای خمیر ترش ۲۴ ساعته ،از این خمیر ترش در فرایند تولید خمیر استفاده نمایید. لذا پیشنهاد میگردد یکبار خمیر مایه از خمیر ترش را تهیه کنید و دیگر خود را از مخمر بی نیاز کنید.
@Nanekhooshe
#خمیر_مایه_خمیر_ترش
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾آسیاب های آبی شوشتر
صنعت دیروز ...
آرزوی امروز👌
@Nanekhooshe
#تهیه_و_کار_با_آسیاب_سنگی
🌾نان در نگاه اسلام
🙏🏻لطفا هر دو تصویر رو با دقت مطالعه کنید تا از اهمیت و جایگاه ویژه نان در نگاه اهل بیت علیهم السلام آگاهی یابید.❤
@Nanekhooshe
#نان_در_روایات
✅کشور اسلامی باید همه چیزش اسلامی باشد.
❓کدامیک از اهل بیت علیهم السلام یا پیامبران الهی با آرد سفید نان درست کرده اند که امروز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو ، مسابقه سفید پزی وسفید خوری راه انداخته است وموجب رواج چاقی ودیابت و بسیاری دیگر از امراض درکشورمان شده است⁉️
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
❌این پارگی بخاطر ور آمدگی واستراحت بیش از حد خمیر است. هرچه خمیر شما بیشتر استراحت نماید شبکه گلوتنی آن تضعیف شده و چسبندگی خمیر به حداقل می رسد و چانه هنگام پهن کردن دچار فروپاشی می شود.
✅ لذا استراحت خمیر رو بین یک و نیم ساعت تا حداکثر سه ساعت در نظر بگیرید.
⭕ حتی ممکن هست نیاز باشد با توجه به کیفیت آرد ،مدت استراحت را کمتر از یک ساعت هم در نظر بگیرید.
❎ هرچه آرد ضعیف تر ،مدت استراحت کمتر
@Nanekhooshe
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
#چه_زمانی_خمیر_ورآمده_است
#انواع_آرد
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت